- Milyen okostelefont vegyek?
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Különleges élményre invitál az Apple
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ezt a radeon-os hardveres gyorsítást nem szeretnék rendbe tenni valamikor a közeljövőben?
-
albiosz
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem használok semmilyen adblockot. Legalábbis nem tudok róla.
-
cog777
őstag
Udv mindenkinek!
Nekem nem mukodik a konyvjelzo szinkronizalas ket firefox kozott 58-ast es 59-est is probaltam. Hiaba jelentkezek be mindket gepen es a kapott email-ben megerositem a szinkronizaciot, a laptopon nem hajlando szinkronizalni semmit. Kitoroltem a mozzilla mappat, ujra bejelentkeztem es nem mukodik.Valakinek van otlete?
Attol tartok ez egy deal breaker nekem pedig pont Chromerol akartam migralni mert linuxon memorialyukas es bezabal 4GB-ot egy ures lappal 24 ora alatt. :/
Itt van az teljes log: [link]
Log toredek:
...
1521448516282 Sync.Resource DEBUG GET fail 401 https://sync-516-us-west-2.sync.services.mozilla.com/1.5/77262364/info/collections
1521448516282 Sync.Resource WARN GET request to https://sync-516-us-west-2.sync.services.mozilla.com/1.5/77262364/info/collections failed with status 401
1521448516286 Sync.Service WARN 401: login failed.
...
1521448516502 Sync.BrowserIDManager DEBUG Successfully got a sync token
1521448516502 Sync.BrowserIDManager DEBUG _findCluster returning https://sync-516-us-west-2.sync.services.mozilla.com/1.5/77262364/
1521448516504 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent
1521448516504 Sync.BrowserIDManager DEBUG Cluster value = https://sync-516-us-west-2.sync.services.mozilla.com/1.5/77262364/
1521448516504 Sync.Status DEBUG Status.login: success.login => error.login.reason.network
1521448516504 Sync.Status DEBUG Status.service: success.status_ok => error.login.failed
1521448516506 Sync.ErrorHandler ERROR Sync encountered a login error
1521448516506 Sync.SyncScheduler DEBUG Clearing sync triggers and the global score.
1521448516506 Sync.SyncScheduler DEBUG Next sync in 3600000 ms. (why=schedule)
1521448516508 Sync.Service DEBUG Exception calling WrappedLock: Error: Login failed: error.login.reason.network (resource://services-sync/service.js:845:15) JS Stack trace: onNotify@service.js:845:15 -
Kékes525
félisten
válasz
nubreed
üzenetére
Teszteléshez tökéletes, amit fentebb írtam, mert teljesen elkülönülnek a beállítások.
"használom, akkor megejelnik ez a profilválasztó ablak, amit berkaktál képként vagy ezt valami külön addonnal lehet megcsinálni?"
Megjelenik az ablak, nem kell semmi hozzá.
Indítsd előbb a portable-t, de előtte csinálj neki profájlt a\FirefoxPortable\Data\profilea proájl könyvtárba másold át az eredeti profájlodat. Ez lesz a kiinduló beállítás. -
nubreed
nagyúr
válasz
Kékes525
üzenetére
Tesztelni akarok néhány kiegészítőt mielőtt élesbe beteszem. De mindezt úgy, hogy közben ne kelljen kilépnem a rendesem használt feltelepített FF -ből. Ezért gondoltam a portable -re.
Ha az általad írt parancsot:
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -no-remote -phasználom, akkor megejelnik ez a profilválasztó ablak, amit berkaktál képként vagy ezt valami külön addonnal lehet megcsinálni?
-
Kékes525
félisten
válasz
nubreed
üzenetére
Miért a portable? A rendest is futtathatod több példányban.
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -no-remote -pelső alkalomkor egy új profile-t kell csinálni. Ha azt akarod, hogy mindkettő pontosan ugyanúgy legyen beállítva, akkor az eredeti profájlt be kell másolni a második profájlba üres könyvtárába. Én is két példányban használom:Használhatod, ha tetszik több mint 2 példányban is. Egy profájlal csak 1 Firefox futtatható!
-
Vakegérke
félisten
válasz
nubreed
üzenetére
A Waterfox portable együtt futtatható a Firefox-szal.
-
nubreed
nagyúr
Azt hogy lehetne megcsinálni, hogy egy időben tudjam futtatni a rendes feltelepített Firefox -ot és a FF Portable -t? Egyszerre csak az egyiket tudom használni jelenleg, mindig az indul amelyiket elsőre indítom, függetlenül attól, hogy melyik exe-jére kattintok. Viszont tesztelni akarok pár dolgot és nekem ehhez az kéne, hogy tudjam futtatni egy idejűleg a kettőt.
-
törölt tag
Üdv,
Firefox 59.0.1 verzió van egy oldal jelen eseteben playstation stores könyvjelzőhöz adva a logó nem azonos a másik két böngészőben lévővel(chrome, edge). Tudom bagatell kérdés, próbáltam nézni bookmark icon changert de az nem friss és nem tehető fel a legfrisebb FF-re.

Köszöntem

-
CirrMee
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Sajna nem minden esetben.
Saját gépemnél működik, bár egyszer előfordult, hogy így is csinálta, de bezárás és (FF) újraindítás után jó lett. Párom gépéhez pl hozzá sem kellett nyúlni. Ellenben a minap egy javításra érkező gépnél akárhova állítottam, csak a hw gyorsítás kikapcsolásával lett jó (integrált Sandy grafmag).Az biztos, hogy mocskosul elb*sztak rajta valamit az 59 -es verziónál.
-
Kékes525
félisten
válasz
nubreed
üzenetére
Egy jó cookie kezelő: Cookie AutoDelete
-
nubreed
nagyúr
Van FF 57+ alá olyan cookie kezelő addon, mint 56- alá volt a Cookie Monster? Azaz, hogy 1 kattintással tudtam engedélyezni 1-1 weboldalnál a cookiek elfogadását vagy tiltását?
-
-
Kékes525
félisten
Érdekes. Most frissítette a Firefox 59.0.1 az AutocopySelection2Clipboard-ot és nem mutatja "A legutóbbi frissítések megtekintése"énél.
-
Victorio
aktív tag
Valamit nagyon eltoltak a v59.0 frissítéssel.

Több különböző konfigurációjú gépen is előjött a hiba, hogy az oldalakat rosszul jeleníti meg.
Hiányzik a tartalom, és csak akkor jelenik meg, ha föléviszem az egeret (vagy akkor se).A hardveres gyorsítás kikapcsolása segített mindenhol.
-
karlkani
aktív tag
válasz
chungee
üzenetére
Nem használom (nem értek a css-hez), nekem bőven elég egy sornyi terület. Próbaképp feltettem, kitettem jó pár könyvjelzőt, így 3 sorba mutatta. Átírtam a szövegfájl elején a 999 értéket 48-ra. Ezután két sor volt látható, egérgörgővel lehetett lejjebb görgetni.
#personal-bookmarks #PlacesToolbar {
display: block;
min-height: 0px;
overflow-x: hidden;
overflow-y: auto;
max-height: 48px;
} -
andreas49
senior tag
Hali,
Új vagyok Firefox böngészőben, most raktam fel.
Importáltam az Edge-ben használt könyvjelzőmet, de nem tudom hol lehet beállítani, hogy felül könyvjelzősávon jelenjenek meg. -
karlkani
aktív tag
válasz
chungee
üzenetére
Megnyitod a profilmappát. Ez a
C:\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\valami.default\helyen van (rejtett mappákat be kell kapcsolni, különben nem látod). Létrehozol benne egy chrome nevű mappát. Megnyitsz egy szövegszerkesztőt (jegyzettömb, notepad++, stb), bemásolod a link tartalmát, majd elmented az előzőleg létrehozott chrome mappába userChrome.css fájlnevet megadva. -
-
Vissza lehet valahogy hozni az "Előző munkamenet helyreállítása" gombot a kezdőlapra?
-
Kékes525
félisten
válasz
Matthewus
üzenetére
Nagyon sok mindent lehet script és CSS szinten megoldani. Ezeket miért ne lehetne egy addonban egyesíteni? Vagy úgy gondolod, hogy ezek összessége messze nem éri el, nem érheti el a volt CTR szolgáltatásait, esetleg annak nagyobb hányadát a közel jövőben (ebben az évben)?
-
fcc
aktív tag
Hi!
A Classic Theme helyett nincs még mindig semmi az új FF-hoz? -
chungee
addikt
Estét!
Quantum-hoz nekem nagyon nagyon szükségem van van erre, de nem támogatja
Van valami alternatíva
Az a lényege hogy a könyvjelző eszköztárat több szintre rakja -
Kékes525
félisten
válasz
Predator2
üzenetére
Működik, de egy kicsit másképp, mint a régi jó Split Pannel volt. Az utolsó kettő tabot teszi egymás mellé két ablakba alapbeállításban:
Itt két egymás melletti tabon nyitottam meg ugyanazt az oldalt és akkor nyomtam meg az ikonját.
Két telefon paramétereinek összehasonlításához:
S6-ról S9-re váltok és ehhez ez a beállítás jól jön.
-
Predator2
addikt
Helló
Egy vállalkozószellemű ember nézze meg nekem legyen szíves, hogy neki rendesen működik a Tile Tabs WE?
Az istenért nem tudok két tetszőleges lapot osztott képernyőre varázsolni.
Esetleg más alternatívát ismertek?
FF59
THX
-
raider21
aktív tag
Mi ez a hülyeség az 59 -es FF -nél, hogy ha frissül az összes beállítást meg a kiegészítőket is "elfelejti"?!
-
Stirbi
addikt
Üdv!
A Firefoxból véletlenül kitörölt könyvjelző visszaállítható?
Köszönöm!

-
válasz
laszlohu
üzenetére
>linuxon pl. internet explorerrel nem tudom kipróbálni
Hogyne tudnád!
PlayOnLinux: egész sor IE-t támogat és futtat. -
Sonja
nagyúr
Unokatestvérem írt most nekem, hogy gondjai vannak a Firefoxal. Idézném:
"Van egy olyan gondom, hogy pár napja nem enged pár oldalt rendesen betölteni a gép, pl. a biliárdot amit a kapu.hu-n keresztül szoktam. Valami irányelvre hivatkozik.
"Firefox nem engedte meg, hogy az oldalt ezen a módon betöltse, mert az oldal tartalombiztonsági irányelve ezt tiltja."
No, tegnap frissítettem a Firefoxot, ezzel csak halmozódtak a gondjaim! Gyakorlatilag a fele oldal (pl. Digisport, Jófogás, Blocks, Lottószimulátor) úgy töltődik be, hogy fele kép, szöveg sehol, érzésre találod meg egérrel, mit hova kell beírnod. Ehhez képest pedig több oldalnál semmi gáz.
Az már csak hab a tortán, hogy a jelszavaim persze törölte, de mivel ezeket kiírtam, így ez nem gond.Mi a t***m lehet vele!?"
Öszintén szólva így a leírásból nekem fogalmam sincs, hogy mi lehet. Még ötlet szintjén se.
Valaki esetleg?

Szerk.: Win 7-et használ, és gondolom a legfrissebb 59-es Firefox-ot telepítette (ezt utóbbit nem írta, csak feltételezem).
-
laszlohu
addikt
válasz
zoltanz
üzenetére
Köszi, nem szeretnék váltani Chrome-ról, csak mert 1 oldalon nem műkszik,
az elmúlt időszakban gondolkodtam a váltáson,nyomtatási bug, HTTP oldalakon fura működés ( HTTPS oldalakon hibátlan működés ),
de az előbbire jött javítás 3 munkanap alatt, utóbbi, meg könnyen orvosolható volt. -
zoltanz
nagyúr
válasz
laszlohu
üzenetére
Opera (WebKit) van Linux-ra is.
Windows 7-re én most raktam fel az UC Browser-t (WebKit), iOS-es mobilon használom már fél éve, kedvenc.
[Origo Cikk]
Ázsiában már több száz millióan használják, ami már globálisan is érezhető felhasználóbázis. Gyorsabb, kevesebb RAM-ot használ mint a Chrome. -
Vakegérke
félisten
Másik gondom is akadt, linkelem.
Mi lehet a probléma gyökere?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Matthewus
üzenetére

Az elsőt fel is raktam.colomb2
Nem tudom ez ugrott be azért egy régóta üzemelő infó tech oldalalon sztem kitalálja majd mindenki mi az a TUX.
Honnan tudod mit használok? Igen a fő gépemen ESR van. De van még XBuguntu-s is azon 57-tel pl, de sok disztrót kipróbálok pulse sem mindegyikben van ugye. Amúgy megy a kiegészítő ESR-en és 57-esen is.
-
Vakegérke
félisten
A Google Search "View Image" Button 1.3 kiegészítő nem működik. nem tudom, hogy mióta, most kellett a segítsége, de cserben hagyott.
Van helyette valami más?
-
Rimuru
veterán
válasz
zoltanz
üzenetére
Mi az hogy TUX-on? (wikipedia tux) en azt irnam hogy debianon es esr 52-es verziot hasznalsz.

Amugy ha lenne fent pulseaudio akkor rendszer szinten is tudnad nemitani ahogy Matthewus irja, siman alsaval ezt nem teheted meg. -
laszlohu
addikt
Üdv
Ubuntu 16.10 - esem van,
És mind Firefox - on, mind Chrome - on ugyanaz a bug van :
fehér képernyő, mind bekapcsolt, mind kikapcsolt HW gyorsítással,
bizonyos zoom - szinteket (14, 15 - ösön)Adott a fenti link, és egyszerűen hiába jelentettem, ugyan eddig csak Chrome - ban, nem lett javítva :
Köszönet
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Úgy néz ki a hw gyorsítás process limit visszavétele 1-re megoldja a bajt (eddig). Teljesen nem kell kikapcsolni.
(Legalábbis nálam.) -
zoltanz
nagyúr
TUX-on használom a böngészőt. firefoxon belül le tudom némítani teljesen? (Nem csak bizonyos lapokon) about:config-ban gondoltam, vagy ha nem, melyik kiegészítők jók? Köszi!
-
-
mekker
őstag
Indavidejó/Videa nektem mennyire működik? Nekem igazából sohasem működött, de most különösen nem megy pl. az Inda. Megy, de a GUI-ja totál rotty.
-
Apaxp
senior tag
Sziasztok.
Mitől lehet az hogy android google play-en frissült a firefox, de a teló frissítőjében nem jelenik meg?
Telón még az 58.0.2 van és nem akar frissíteni. A mozillánál pedig app letöltési lehetőséget nem találok. -
CirrMee
addikt
válasz
modflow
üzenetére
Nálam is ez van most, a FF59 érkezésével kezdte csinálni. GPU rendereléssel van gondja, mert azt kikapcsolva "megszűnik" a probléma - hogy azzal együtt a sima lapozás is odalegyen.
Annak, aki a VGA driverre tippelt: hogyne, idáig ment itt rendesen, aztán FF verzió ugrásnál meg ezt csinálja, és ezért pont a VGA driver lesz a a felelős...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- NIOH 3
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A bállításokban a hardveres gyorsítást kellett ki és bekapcsolni, azóta rendesen megjeleníti az oldalakat.