- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
eax1650 #59888 üzenetére
Be vagy jelentkezve a fiókodba? Nálam is volt ilyen, és a következő segíett:
Két gépen van fent az FF. Mind a kettőn be voltam lépve, de az egyiken hiányosak voltak a könyvjelzők.
Ahol hiányos volt, hogy kiléptem a fiókból. Töröltem az FF-et. Gép restart.
A másik gépen ahol az össze könyvjelző megvolt, szinkronizáltam manuálisan.
Vissza a másik gépe, FF frissen telepít, beléptem a fiókommal, és leszinkronizálta az össze mappám és könyvjelzőm.Használsz valamilyen vírusirtót a Defenderen kívül?
-
Cs1csó
titán
válasz
eax1650 #57479 üzenetére
Valahol meg kell húzni a határt hogy az adott weboldal még használható legyen, korábban én is kipróbáltam de ezeket a beágyazott facebook és társai videókat nem engedte betölteni tehát vagy a követésvédelmet engedélyezem vagy a beágyazott videókat nézem én úgy döntöttem, hogy nekem fontosabbak a beágyazott videók.
Ha úgy van most mint nálam és működik akkor az úgy jól van. Reklámblokkolód van? AZ inkább fontosabb nem csak reklámokat hanem kártékony dolgokat stb. is blokkol. Erre az egyik legjobb az UBO.
-
Cs1csó
titán
válasz
eax1650 #57475 üzenetére
Nálam mindkét videót szépen indítja. Legfrissebb FF + UBO
Iszonyat sok minden okozhatja tiltsd le a kiegészítőidet majd próbáld ki így aztán egyenként engedélyezd hátha kiderül melyik okozza ha kiderül akkor azt telepítsd újra, lehet csak ennyi kellett.
Persze végső soron a FF alapos - users mappa mélyén lévő mozilla és firefox mappák manuális eltávolítása - majd gép restart után egy újratelepítés is megoldja ha van szinkronizációd akkor ha belépsz újra lehet tenni mindent itt érdemes szelektálni, lehet valami beragadt beállítást ha azt is szinkronizálod visszajöhet a hiba is elég a bejelentkezések és a könyvjelzőket szinkronizálni.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
eax1650 #56104 üzenetére
Ezt a problémát sok helyen látom. Viszont ezt sohasem értettem, ezt a funkciót sosem használtam.
Miért egyszerűbb ez, mint simán behúzni a linket a megfelelő könyvjelző mappába? A drag and droppal elkerülünk jó pár felesleges kattintást érzésem szerint.
Nem kötekedés, azért kérdezem mert nem értem, és nem látom praktikusnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest