Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
válasz
Daywalker
üzenetére
Most hirtelen ránéztem a Honda friss árlistára, a legolcsóbb váltós motorjuk a faék egyszerű CBF125 700k, a kis CBR amin már van egy vízhűtés, 1 milla ! A jóárasított NC700-ból is a legolcsóbb 1,9 milla. Azért vannak árak...
Egyet értek mf.-fel, ha 4-500k körül lehetne kapni újonnan valami 250-es körüli alap váltós motort kielégítő minőségben, többen meggondolnák a dolgot.Mondjuk másrészről viszont 300-350k körül lehet kapni pl. jó állapotú 125 CBF/CBR-eket, rövidebb távokra közlekedni tökéletes, 3 literekkel eljárnak, CBR fórumon volt aki már 80 vagy 100e km körül járt vele és a kötelezőkön kívül nem kellett rá költeni, kötelező sarcok rájuk egy évben megvan "bagóért" és mégsem látok ilyeneket csak elvétve. Viszont ilyen Csengszung mittudomén milyen robogókból látok elég sok új(nak tűnőt)at, de azokért is elkérnek 250-300e-t, aztán széthullanak két év után. Szerintem az ilyen sem ésszerű döntés.
Viszont amitől dobtam egy hátast, valami szalonban láttam, Aprilia SR50 akármi 670K!! Na menjetek ti a pi...ba...
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Jura Ena 8 kávégép
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest