Hirdetés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
Aktív témák
-
shiNIN
tag
Kezd hiányozni a motorozás, hamarosan mennem kéne egy szép nagy kört
Mondjuk Keszthelyig és vissza, most az van betervezve, fotózással. Novemberben is szép volt, de most különösen az lehet.
Továbbra is az útfelújítás szezonja van, itt acsán gyorsan megcsináltak egy szakaszt, ráfért, mondjuk a többi részen is akad nyomvályú, de kibírható. Persze már rég kirakták a 40-es táblát, hogy szokjuk, de én már rég nem hiszek nekik. Ez amúgyis vörös posztó nekem.
Alvaro mesélte, hogy Lovasberény előtt is akcióznak, így ott 40-60-40 táblákkal kezdődik a móka, majd a hátralevő 2 km-en még háromszor kiteszik a 40-es táblát, mondjuk azokat nem mind teljesen ok nélkül
Érdekel, hogy Berény után csinálnak-e valamit az úttal, a megyében van ugyan rosszabb szakasz, de azért nem sok és a 811-es azért nem az a 2 kietlen falu közti kis izé, viszont az egyik sáv szinte járhatatlan.
Nézegettem a motorozz.hu-n a túrákat, van pár szimpatikus, de nem tuti, hogy nekem jó lenne pontosan követni mások tempóját és megállási ütemét... Pedig társaságban motorozni nem rossz, eddig egyszer volt részem benne, s hiába voltam lemaradós (pedig magamhoz képest igen gyorsan haladó) mazsola, jó volt
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- SSD kibeszélő
- Synology NAS
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Újszerű Asus 15,6"FullHD,10.gen.Core i7(8x3,7Ghz)MX330 2/4GB DDR5 VGA,Vil.bill,12-40GB/256-512SSD+HD
- BONTATLAN DOBOZOS LENOVO LOQ 17 // i7-13650HX // 24GB RAM // 1TB SSD // RTX 5060
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mondjuk Keszthelyig és vissza, most az van betervezve, fotózással. Novemberben is szép volt, de most különösen az lehet.