Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
shiNIN
tag
Kezd hiányozni a motorozás, hamarosan mennem kéne egy szép nagy kört
Mondjuk Keszthelyig és vissza, most az van betervezve, fotózással. Novemberben is szép volt, de most különösen az lehet.
Továbbra is az útfelújítás szezonja van, itt acsán gyorsan megcsináltak egy szakaszt, ráfért, mondjuk a többi részen is akad nyomvályú, de kibírható. Persze már rég kirakták a 40-es táblát, hogy szokjuk, de én már rég nem hiszek nekik. Ez amúgyis vörös posztó nekem.
Alvaro mesélte, hogy Lovasberény előtt is akcióznak, így ott 40-60-40 táblákkal kezdődik a móka, majd a hátralevő 2 km-en még háromszor kiteszik a 40-es táblát, mondjuk azokat nem mind teljesen ok nélkül
Érdekel, hogy Berény után csinálnak-e valamit az úttal, a megyében van ugyan rosszabb szakasz, de azért nem sok és a 811-es azért nem az a 2 kietlen falu közti kis izé, viszont az egyik sáv szinte járhatatlan.
Nézegettem a motorozz.hu-n a túrákat, van pár szimpatikus, de nem tuti, hogy nekem jó lenne pontosan követni mások tempóját és megállási ütemét... Pedig társaságban motorozni nem rossz, eddig egyszer volt részem benne, s hiába voltam lemaradós (pedig magamhoz képest igen gyorsan haladó) mazsola, jó volt
Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Rose RS250A hálózati lejátszó
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk Keszthelyig és vissza, most az van betervezve, fotózással. Novemberben is szép volt, de most különösen az lehet.