Hirdetés

Aktív témák

• shiNIN

tag

Kezd hiányozni a motorozás, hamarosan mennem kéne egy szép nagy kört :) Mondjuk Keszthelyig és vissza, most az van betervezve, fotózással. Novemberben is szép volt, de most különösen az lehet.
    Továbbra is az útfelújítás szezonja van, itt acsán gyorsan megcsináltak egy szakaszt, ráfért, mondjuk a többi részen is akad nyomvályú, de kibírható. Persze már rég kirakták a 40-es táblát, hogy szokjuk, de én már rég nem hiszek nekik. Ez amúgyis vörös posztó nekem.
    Alvaro mesélte, hogy Lovasberény előtt is akcióznak, így ott 40-60-40 táblákkal kezdődik a móka, majd a hátralevő 2 km-en még háromszor kiteszik a 40-es táblát, mondjuk azokat nem mind teljesen ok nélkül :) Érdekel, hogy Berény után csinálnak-e valamit az úttal, a megyében van ugyan rosszabb szakasz, de azért nem sok és a 811-es azért nem az a 2 kietlen falu közti kis izé, viszont az egyik sáv szinte járhatatlan.
    Nézegettem a motorozz.hu-n a túrákat, van pár szimpatikus, de nem tuti, hogy nekem jó lenne pontosan követni mások tempóját és megállási ütemét... Pedig társaságban motorozni nem rossz, eddig egyszer volt részem benne, s hiába voltam lemaradós (pedig magamhoz képest igen gyorsan haladó) mazsola, jó volt :D

Aktív témák