- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Megvan a hiba oka! Elkerülte a figyelmem, hogy az adapter AC a venti meg DC!!!!! Máskor jobban figyelek!
Ha nem akarok képet csinálni észre se veszem! Erre nem figyeltem.
Kicsit furcsa is volt hogy, nem egyenletesen pörgött ha a motorjához közel hajoltam akkor lehetett hallani az akadozást, hát igen a váltóáram nem összekeverendő az egyenárammal. -
zsigus
őstag
Nem a modem a büdös hanem a venti és akkor amikor az adapterről ment. Kivettem a helyéről és még hosszú ideig lehetett érezni a motorja körül. Ma reggel meg már elég furcsa hangja is volt szóval nem hiszem hogy működik a dolog. Ha esetleg majd megint felidegesít a szétkapcsolással akkor megpróbálom másik ventivel van még 2 gyári AMD bár az már lehet, hogy picit hangos lenne mert kb. 4000 rpm-es a max fordulata még 2ezren is hallanám rendesen. Köszi a segítséget!!!!!
-
zsigus
őstag
Remélem hogy tényleg nem fog elfüstölni valami, engem csak a szag idegesített úgy 10 perc után, de majd kiderül. Egyébként így jártam el ahogy mondtad oldalára fektetés mellé tettem még külön rezgéscsillapító gumit is ragasztottam a venti alá, már mindenhűtést kipróbáltam bordától kezdve de semmi eredmény így remélem jó lesz. Köszi
-
zsigus
őstag
Sziasztok!
Lenne egy problémám, van egy DSL modemem (D-Link) amelyik állandóan túlmelegszik és szétkapcsol, és szeretnék rá egy ventillátort rakni. Olvastam pár helyen hogy adapterre rá lehet kötni ezt meg is tettem működött is ráadásul nagyon halkan :-) csakhogy kb. 10 perc után az egész szobát elárasztotta az égett szag, és inkább kihúztam. Annyira nem értek az elektronikához és ezért a segítségeteket kérném a cimkeszerint ilyen a venti: DC 12V, 0,22A és ilyen az adapter 9V 1000mA. Szerintetek működhet együtt ha lehet házi barkács nélkül mert nem szeretném leégetni a venti motorját semmiképpen. Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged