Új hozzászólás Aktív témák
-
fulltime4wd
tag
Részletesebben:
Leragasztod maszkoló(vagy hasonló)szalaggal, arra rajzolod a kört. Fúrsz egy szép(elég nagy, hogy beleférjen a fűrészlap)lyukat a vonalon jócskán belülre. Elkezded vágni spirál alakban közelítve a vonalhoz(attó 1-2mm-re távolmaradva) nagy fordulaton tartva a dekopírt, mert kis fordulaton berezonálhat/megakadhat és akkor kuka. Szünetekkor kicsit visszahúzod és megvárod míg leáll, különben kihúzáskor odaverhet neki - kuka.
Ha ezt választod sok sikert! -
fulltime4wd
tag
Szerintem erre leginkább a "tákolós" topic-ban tudnak segíteni(nem csak tákolnak), bár lehet itt is.
Én nekiesnék dekopírral valami finom lappal, de előtte letakarnám maszkolószalaggal. Ha ki tudod szerelni sokkal könnyebb a helyzet, felfektetheted, nehezebben reped, bár itt tudom a forrósodás a leggázabb.Hoppá....lassabb voltam
-
Pubszon
veterán
Én négyzetet vágtam a plexire, sokkal könnyebb volt és a rács úgy is takarja.
Ezt meg itthon is kivágtam egy kisflexel, aztán meg egy féléles késsel lesorjáztam.
Amugy ha van vmi sablonod aminek a belseje megeggyezik a venti belsejével, akkor ki lehet vágni egy dróttal ami fel van hevülve folyamatosan. -
TESCO-Zsömle
titán
Obiba csak drágábban kapsz plexit. Meg minden mást is.
Én 8m 10x10-es tömör ALU-rudat akartam ott venni. 1300FT volt métere. Elmentem szinesfém kereskedésbe és 3600-ért vettem 9m-t.
Ugyanez áll minden másra. Elmész, kiszeded a kukájukból, és lehet ki is vágják némi pézért. Árak az oldalon.
-
TESCO-Zsömle
titán
MKI Plexi. Méretre vágják és belevágják a kört is. Vagy ugyanennek a cégnek a konténeréből kukázol egy megfelelő méretű/vastagságú darabot, amit dremel-el, lombfűrésszel v dekopírral vágsz, tűreszelővel reszelsz finomra és kis méretű szúró lángú gázlámpával óvatosan melegítessz víztisztára élmentén, ha az is fontos...
-
TESCO-Zsömle
titán
Hát a dolog nagyon egyszerű.
Mivel csak két vezeték van (plussz, föld) csak egy belső ellenállással szabályozhat.
Nincs más dolog, mint megcsonkítani az új ventit, és ráforrasztani a másik csatit. Vagy (és ez a költségesebb) beszerezni egy ellendarabot (apa) a 3-pines venticsatinak és ahhoz forrasztani az új csatlakozót. Mindezt ízlésed és kedved szerint.
Esetleg te is eljöhetsz májusi klubra az alapanyagokkal és akkor én ott helyben összerakom neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmgyűjtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged