Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kmisi99 addikt válasz  Lompos48

üzenetére Lompos48

üzenetéreRendben. Egyébként egy nagyon fura hibába ütköztem. Megcsináltam a ledeknek az áramkört 2db led, 2v osak, 30ma áram erősséggel. Ennek megfelelően kapott 270ohm os ellenállást. Na de mégis iszonyat gyengét világított fogtam bedobtam egy 150ohm osat a helyére mondom ettől már világítani fog mint a nap, és nem egy fikarcnyit se változott a fényerő. Mindennek tetejébe valami fura kontakt hiba is van, hogy csak akkor világít ha a bőröm vagy valami fémtárgy hozzáér a ledek szigetelés nélküli részéhez, de nem muszáj úgy hozzáérnem hogy mindkét szárhoz elég csak az egyikhez is azaz a forrasztás jó. Itt egy videó róla hogy mire gondolok 
 [link]
 A videó végén még elkezdem erősen hajlítgatni mozgatni hogy látszódjon hogy nem az érintkezés a gond.Egyéként itt egy fotó az áramkörről megvan jelölve az összes pólus. [link] 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő