Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
Srácok DPI esetén ha soha nem voltam még a flottába és belépek két számot (vodafone) hordozva, akkor rám is vonatkozik a 6 hónapos akció vagy csak azokra akik plusz számot vesznek meglévő előfizetésük mellé?
Köszi
-
andatti
senior tag
válasz
szabacsik
üzenetére
Ez csak a full 0 Ft-os csomagokra lehet igaz... Mind a 3 szolgáltatónak vannak olyan csomagjai, ahol mindegy, hogy kit hívsz, flottán belül, vagy kívül, mindig 0 Ft marad a percdíj... Cserébe jó drága a havidíj, jellemzően bruttó 9-10 ezer környékén kezdődik. Néhány kiváltságos cég, illetve zárt flottában lehet megoldani 5 ezer alatti havidíjból...
-
Csabi1984
addikt
válasz
mike1334
üzenetére
De folyamatban van a belépésem a Telekomtól, de volt előtte már egy DPI előfizetésem aminek a kártyáját elhagytam a régi (6610i) kártyafüggetlen telefonommal együtt. Így már csak 1 kártatfüggetlen készülékem lenne 2 előfizetéssel! De mivel a 30-as számom ami ismert mindenkinek így meghoztam a lépést és azt vitetem be a DPI-be mint telefonszám a másik meg nyugdíjba vonul.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok, hamarosan elérkezik az idő amikor megszeretném szüntetni a már "Szüneteltetve" lévő DPI-s számomat mert a telekomos számomat fogom továbbiakban használni. 1220-at felhívom azon belül mi a teendőm?
-
MPeter87
őstag
válasz
szabacsik
üzenetére
Egy cég tud neked kínálni több lehetőséget is, akár több szolgáltatótól is, de ha két olyan előfizetést választasz, amik nem ugyanannál a szolgáltatónál vannak, akkor biztosan nem lesz ingyen beszélgetés egymás között. Utána kell járni, meg kell kérdezni, hogy a kínálatból melyik csomagok között van ingyenes beszélgetés.
Javaslom neked is az olcsomobilflottak.hu-t. Olvass vissza 10-20 hozzászólást. -
szabacsik
őstag
Sziasztok. Most találtam ide. Idáig is flottában voltam (talán katolikus vagy mi a neve), de látom, hogy a fejlécbe van olyan, hogy mindhárom szolgáltatónál levő flotta csomag. Ha teszem azt ugyan abban a flottában van egy telenoros és egy telekomos és azt írja flottán belül ingyenes a percdíj akkor abban az esetben is 0ft ha más szolgáltatónál vannak?
-
MPeter87
őstag
válasz
kaposznyak
üzenetére
Ők szerintem megbízhatóak, azért mertem ajánlani. Nekem is van rajtuk keresztül már 2 előfizetésem.
-
w.miki
veterán
DPI flottával kapcsolatban lenne kérdésem.
Hívásrészletezőt lehet kérni ingyenesen a Telenortól, vagy mástól kell, esetleg a neten meg lehet valahogy nézni a részletes híváslistát?
Hogyan működik ez? -
MPeter87
őstag
válasz
kaposznyak
üzenetére
Kapcsolatban vannak nagyobb cégekkel, egyesületekkel stb és némi csatlakozási díj fejében segítenek csatlakozni a megadott flottákhoz. Küldenek majd egy igazolást a belépést követően, amit kinyomtatsz, aláírsz és bemész vele a helyi szolgáltatóhoz és szerződsz.
Hogy miért NE olyat válassz, ahol a hívószám tulajdonjoga átruházásra kerül: [link] -
atus72
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
ráhordozás, de szép szó
olyan mint a túltoltuk, rátoltuk Béláim.... -
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Mai nappal eliintéztem 50% ban a szamhordozàsi műveletet. Meg kaptam új készüléket is. Mondta a hölgy jelezzejlk vissza ha esetleg valamiért nem sikerült az átadás. Hűségem nem volt a t-mobilenàl számla befizetve. Mi van akkor ha meghiúsulna itt van egy telefonom és az ideiglenes számom. Két napot adtak a folyamatra 16.án es 20 ig vagy órától indul el a folyamat.
-
kaposznyak
aktív tag
-
MPeter87
őstag
Magánszemély esetén a cégük nevén lesz az előfizetésed/telefonszámod, nem erőltetném.
(#17657) kaposznyak
Szia!
Ha ugyanolyan előfizetést kötnek (flottásat), akkor ingyen beszélnek egymással. Általában egy cégnek több csomagja is van, ezek nem tudom minden esetben ingyen beszélnek-e egymással, meg kell kérdezni, de amennyiben nem, az is megoldás lehet (bár kicsit macerás), hogy apa korlátlan, anya megcsörgeti, apa visszahívja és ingyen volt. Sok cégen keresztül vannak elérhető flottás csomagok. Az olcsomobilflottak.hu oldalon keresztül be tudsz kérni egy rakás ajánlatot, kb 30, mind3 szolgáltatótól vannak ajánlataik. A cégesként megjelölt előfizetésekre vállalkozó is tud szerződni, kivéve a telenorosakat. Ha megvan a kiszemelt korlátlan csomag, kérdezzétek meg, hogy van-e olyan kisebb díjcsomag, amivel ingyen beszélnek egymás között. Ha más céget is néztek, célszerű olyat választani, ahol az ügyfél közvetlenül a szolgáltatóval szerződik, az esetleges kellemetlenségek elkerülése végett.
-
davao
tag
Ennyi információm van sajna: (de szerintem T-mobile-os flotta

A cégeket közvetlen szerződtetjük a szolgáltatóhoz.
A magánszemélyek velünk szerződnek és mi számlázzuk ki a forgalmukat, amit e-mailben küldünk ki és átutalással lehet rendezni, szegedi ügyfeleinknek személyes befizetést is tudunk biztosítani.
A céges és a magánszemélyes előfizetések egyaránt ingyen beszélnek egymás között.
Ügyintézési díj:
Cégeknél bruttó 11.000 Ft
Magánszemélyeknél 0 Ft
Kaució:
Cégeknél 0 Ft
Magánszemélyeknél sim kártyánként
„A csomag” 3300 Ft
„B csomag” 5000 Ft
„C csomag” 10000 Ft
A kaució összegét felhasználhatjuk:
- rendezetlen számlájának kiegyenlítésére
- flottából való kilépéskor visszaadjuk
Amennyiben ön magánszemély:
Telenor / Vodafone
-Kártyás, számlás: be kell mennie a T-mobilba számhordozást kérni a saját nevére KÁRTYÁSRA, ennek a díja 4080 Ft (helyszínen fizetendő) amely 2700 lebeszélhetőséget tartalmaz. Amikor megtörtént a számhordozás jelezni kell felénk és mi intézzük a telefonszám beemelését a flottába, a le nem beszélt összeget jóváírjuk a flottában az első számlájából.T-mobile
-Kártyás, számlás: ellenőrizzük van-e bármilyen hűsége és mi intézzük a telefonszám beemelését a flottába. -
davao
tag
válasz
DonJoker
üzenetére
További infók: iroda@hamartrade.hu
TÁJÉKOZTATÓ
MAGÁNSZEMÉLYEKNEK
Hangalapú díjtáblázat, amely bruttó árakat tartalmaz.
„A” díjcsomag „B” díjcsomag „C” díjcsomag Havidíjak
Havidíj
1.651 Ft 2.540 Ft 10.795 Ft
Lebeszélhetőség (belföldön minden irányban)
0 Ft 1.428 Ft (kb.140perc) korlátlan
Flotta tagok közötti korlátlan beszélgetés díja
0 Ft 0 Ft 0 Ft
Havidíjban foglalt internet (túlforgalmazási díj nélkül, lassulással)
100 MB 100 MB 1 GB
Ingyen SMS (minden irányban)
30 DB 30 DB korlátlan Hívás percdíjak, másodperc alapú
Hálózaton belül
22.86 Ft 10.16 Ft 0 Ft
Belföldi más mobil hálózatba
22.86 Ft 10.16 Ft 0 Ft
Belföldi vezetékes hálózatba
22.86 Ft 10.16 Ft 0 Ft SMS díjak
Hálózaton belül
25.4 Ft 19.05 Ft 0 Ft
Belföldi más mobil hálózatba
25.4 Ft 19.05 Ft 0 Ft
Belföldi vezetékes hálózatba
25.4 Ft 19.05 Ft 0 Ft Havi adminisztrációs díj
Havi adminisztrációs díj
635 Ft 635 Ft 0 Ft Havidíj összesen
Havidíj összesen
2.286 Ft 3.175 Ft 10.795 Ft
Kiegészítő adatmennyiség (havidíjon felül, bruttó ár)
500 MB
1.892 Ft 1.892 Ft -
1 GB
2.032 Ft 2.032 Ft 0 Ft
2 GB
3.175 Ft 3.175 Ft 3.175 Ft
Mobilinternet díjtáblázat, amely bruttó árakat tartalmaz.
Adatmennyiség 7 GB 12 GB
Havidíj 4.267 Ft 6.604 Ft
Havi adminisztrációs díj 380 Ft 380 Ft
Havidíj összesen 4.647 Ft 6.984 Ft -
DonJoker
csendes tag
Sziasztok!
Buszreklámon láttam olyat, hogy Városok flottája.
Az FB-n is reklámozzák magukat.
Havidíj: 3175; 140 perc lebeszélhető, 10.-Ft-os percdíj minden irányban. Havidíjban van adatforgalom is. Kérdés, hogy mennyi?
Valakinek esetleg bővebb infója róluk? Mennyire megbízható a cég?
Köszönöm! -
Csabi1984
addikt
Sziasztok vett valaki készüléket DPI-nél úgy hogy közbe számhordozás is volt
? -
Szokenesz
senior tag
válasz
Sayuar
üzenetére
Udv!
1. Szerintem nagyon is jol hasznalhato, 200Mb-os alap netcsomagom van, engem ~35kb/s sebessegre korlatoznak, altalaban rogton az elso nap
Netradiot 192kbps minosegut siman viszi.
2. Szerintem ugyan ugy kell bohockodni, ezt nem tudom.
3. Ha nem veszel keszuleket, akkor alapcsomagnal nincs huseg. -
mike1334
veterán
Dpi-nél megvan a kontakt és még a régebbi belépésből az excel tábla. Szüleimet szeretném beléptetni még az akció ideje alatt. Lehet kapásból küldeni a kitöltött táblát a kontaktnak? Illetve szerintetek még van esély belépni az akció alatt?
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Sógorom KATA-s kisvállalkozó. Feleségének és neki kéne valami jó megoldás, amivel egymás között ingyen, illetve a sógor az ügyfelekkel szintén ingyen tudj beszélni, minél olcsóbban.
Lehet-e mindezt valamiféle flottában vagy sima ALL-IN tarifa bármely szolgáltatónál?
Köszi.
-
Sayuar
senior tag
Üdvözletem!
Egy ideje gondolkodok a DPI-n.
Pár kérdés:
- a korlátozott net mennyire használható? Pl. rádió, fórumok, híroldalak...(youtube meg hasonlók nem érdekelnek).
- van egy 20-as számom (pre-paid), ami 10 éves. Így /hogy régi előfizetés/ is el kell játszani a szolgáltatóváltást, vagy be lehet ugrani bohóckodás nélkül is?
- még mindig lehet hűség nélkül szerződést kötni?Köszönöm a válaszokat.
-
tusik
aktív tag
válasz
bajnok00956
üzenetére
Köszönöm.
A segitséget te ajánlottad fel, csak a legutolsó dolgot a csatlakozáshoz még mindig nem küldted el. 2 hét amire megkapod a papírt ezt irtad. Lehet én vagyok láma de a posta 2 nap alatt postázza a levelet. Tehát ha akarok valamit akkor véghezviszem. Nem akarásnak meg tudjuk mi a vége. Nekem meg lépni kellett. A DPI még mindig kedvezőbb mint ami eddig volt. -
tusik
aktív tag
válasz
vadcitrom
üzenetére
Nekem csak 1 hordozásom volt, T-től DPI-be. Csütörtökön elküldtem az igényem és következö héten csütörtökön hivott a DPI-s ügyfeles hogy mikorra kérem a futáros kiszállitást. Hétfön meg is jött. A következö hordozásommal kapcsolatban (ha lejár a hüségem Voda) abban maradtunk a DPI-s ügyfelessel hogy ha aktuális lesz akkor hivjam. A héten csütörtökön beszéltünk és hétfön hozza a futár a sim kártyákat. Naggyábol nekem ennyi volt 4 szám hordozása.
-
carr
őstag
pár ember alatt nem 10 vagy 1-2 értettem, de gondolom ez egyértelmű.
-
carr
őstag
válasz
MPeter87
üzenetére
Tapasztalom a kisasszony hozzáállásából.
Már az első alkalommal nem volt korrekt, mikor írtam.
Érdeklődtem, egy nagyon kedvező (csodálkoztam is) csomag miatt, (gondolom beetetés) de csak az jött, hoogy az már réégen nem elérhető.
Gondoltam magamban, hogy akkor a túrónak van még fenn, ha ebből éltek?
Mindegy. Gondoltam, puding próbája...
Hagyom is.Válaszom az előbbi válaszára:
Szia.Ha hozok ~100 embert (mondtam valamit),akkor neked nem éri meg elengedni 5-6 új ügyfelet.
Ha korrekt a flotta, akkor úgyis jönnek maguktól, nem kell kötéllel összefogdosni őket.
értem. Végülis, ebben nincs semmi üzlet. 100 új ügyfél kevesebb, mint 5-6.
(megállapodás úgy szólt, ha viszem a családot, (5-6 ember gyerekekről még nem is volt szó) akkor leszervezem, küldök pár embert, és kapok cserébe kedvezményes, vagy elengedett belépési díjat.
Ki a kevesen hű, az sokra bízatik ezután.(Mt 25,21)

-
MPeter87
őstag
Minden cég életében a legfontosabb a profit. Ahol nem így van, az hamar le fogja húzni a rolót, ez nem kérdés..
Kicsit kevered a dolgokat, mármint a szolgáltatót és a mobilflottak.hu-n keresztül elérhető flottacsomagokat. Utóbbi egy szemét banda, szóval rajtuk keresztül semmit.. A szolgáltatókról pedig csak annyit tudok írni, hogy 4 év vodás és közvetve több évnyi telenoros tapasztalat alapján a telekomnak jobb a lefedettsége. Nálunk pl a másik 2 szolgáltatónál csak edge volt elérhető, már amikor volt térerő, telekomos kártyával pedig lte is van.
-
Csabi1984
addikt
válasz
vadcitrom
üzenetére
Szia én is kíváncsi vagyok. Hétfőn intézem a dolgokat számhordozással kapcsolatban. Sosem volt ilyenbe részem, hogy ilyen esetben mi zajlik le. A másik készüléket is veszek hozzá / vagyis igényeltem de gondolom az csak akkor kerül érvénybe ha sikeres a számhordozás?
-
carr
őstag
Szia!
És akkor szerinted nekem ebben mi az üzlet? Én elengedek neked 50-60 ezer forintot és miből? A saját pénzemből? Én jutalékért dolgozom!! Nem tudom hogy gondoltad!!
ez a válasz.
Sztem hagyjuk.
-
carr
őstag
válasz
ezigen
üzenetére
ezigen.
Én nem állítottam, de tény, hogy alacsony díjakkal lehet beszélni. Viszont szolgáltatói oldalról is ismerem a trét, mind mobil, mind vezetékes üzletágban.
Nem számít semmi, csak a profit legyen meg.
Falun meg nuku 3G, se 4G, se net jóformán.
Szóval ne forgasd ki a szavaimat, de jöhet az infó ahol azt mondtam hogy milyen szuper flotta.
Másik csomag lehet jobb, de az sem olcsóbb... -.-"
Peter.70Ügyes-bajos dolgok mindig lesznek egy nagy flottánál, elkezdeni nehéz.
Tudod: Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
Illetve küldtem egy emailt is:
Szó sem volt róla, hogy rajtam keresztül drágább a szolgáltatás. Egyik fórumozó sem hülye, és kérlek küldj nekik egy korrekciós emailt, hogy a belépési díj ha az én hozzájárulásommal történik kötés, akkor is marad 10e Ft. -
vadcitrom
tag
Mennyi időt vesz igénybe a számhordozás DPI-be? Telenor-ból mennék át Vodafone-ba utána meg vissza. 20-án jár le a hűségem, a Vodafone kártya már nálam de még nem aktiválta, majd akkor csak. Nem is töltök rá. Mikor rendeljem meg a DPI-t?
-
Dracula72
senior tag
-
mike1334
veterán
-
ottoyes
senior tag
..most elengedi a havidíj felét a Telenor a dpi flottában fél évre..és egy nagy adag net is jár az új előfizuhoz ha készülékkel veszed..hipernet az első 30 napra..azthiszem 5 giga..vmi ilyesmi..hmm,hát..évvégi hajrá..

-
carr
őstag
válasz
MPeter87
üzenetére
az pedig.
Én is csak most látom, és nemrég beszéltem a nővel. Kicsit érdekes volt.
Mindegy.
Esetleg tudja valaki milyen jogi lehetőségei vannak egy privát csoportnak flottát indítania? Össze kell fogni, és úgy flotta iránt érdeklődni, hogy van pár száz név akik biztosan kötni szeretnének csomagot. -
Csabi1984
addikt
szerintetek érdemes venni a dpinél (flotta) készüléket?
-
carr
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ilyen is létezik. Politikusnak hívják.

-
-
MPeter87
őstag
válasz
phanfantom
üzenetére
Igen.
-
MPeter87
őstag
válasz
phanfantom
üzenetére
Szia!
Mindenkepp csak olyan csomagra szerzodj, ahol te vagy az elofizeto es kozvetlenul a szolgaltatonak fizeted a szamlat. En az olcsomobilflottak.hu-n keresztul szerzodtem, oket merem ajanlani. Rengeteg csomagbol lehet valasztani, mind3 szolgaltatotol. A legtobb helyen van csatlakozasi dij, ezen ne lepodj majd meg.
-
-
phanfantom
senior tag
Sziasztok,
Milyen lehetőség van magánszemély részére(esetleg céges is lehet) hűség nélküli korlátlan díjcsomag elérésére? Nem vagyok otthon a flotta témában, 10ezer alatt már kijöhet egy ilyen csomag?
-
törölt tag
Fradi csomagnál nincs hűség, ha nem veszel telefont.
Ugyan 5 számot lehet 1 szurkolói kártya alá bevinni, de ebből csak 1 lehet T-s. Vagy számhordozással, vagy új előfizetéssel tartozhat egynél több szám egy szurkolói kártyához.
(vagy félretájékoztattak, elég új ez még a T-nek)
Jelenleg csak hivatalos Telekom üzletekben lehet szerződni, franchise partner elhajt...Voip nincs tiltva (legalábbis nekem jól megy)
Viszont a kedvezmény igénybevételéhez alá kell írni, hogy zaklathatnak a reklámjaikkal (ez elvileg utólag lemondható), és hogy fél évente elküldik a Fradinak az adataid (ez viszont nem). Mondjuk a szurkolói kártya kiváltása után ez gondolom nem gond senkinek.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok Dpi-be belépve készüléket mikor lehet választani?Azt tudom akinek hűsége van ő csak 19 hónap múlva tud vásárolni újat.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Warhammer 40.000
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Netradiot 192kbps minosegut siman viszi.

MADcat
Dr Bubo