- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
4Grider #66841 üzenetére
Jelenleg nálam flottásként nincs hűségidő a Tarrnál, de a Netfone-nál sincs a flottás csomagokban. Viszonta publikban van még kedvezményes időszak a Netfone-nála díjcsomagokra vonarkozóan. Amennyiben rákérdezel az ügyfélszolgálaton arra, hogy a kedvezményes időszak után mennyi lesz az úgymond határozatlan idejű szerződésnél a havidíj, elég nehezen válaszolnak. Kaptam olyan választ is erre a kérdésre, hogy azt az információt az ügyfélszolgálat nem tudja, csak az értékesítők. A nem "akciós" díjcsomagoknak viszonta 10 hónap letelte itán sem változik a havidíja. Azt azonban, hogy mely díjcsomagok akciósak, ők határozzák meg önkényesen. Eddig ez volt a Netfone üzletpolitikája röviden. Most ugye bejöttek az olcsóbb One-os díjcsomagok. Példáué a korlátlan beszéd olcsöbb, minta Netfone megfelelő díjcsomagja, ha eltekintek a lassítástól (5 Mbs), mert Netfone-nál publikban eddig nem volt lassítás, ha jól tudom.
-
zoli62
addikt
válasz
4Grider #66841 üzenetére
Most, hogya Nretfone-t megvette a 4iG, még nem tudni, hogy lesz-e ezzel kapcsolatban változás. Én anno ezért is orroltam meg rájuk, mert a 3000 Ft-os korlátlan beszéd díjcsomag "hirtelen" minden további telefonos vagy egyéb értesítés után 4000 Ft lett, úgy hogy hogy egyúttal a díjcsomag tartalma emlékeim szerint kedvezőtlenebb lett. Ráadásul akkor még mobilhálós is voltam, és még így sem értesültem a csomagváltozásokról. Akkor, 2021 november elején léptem át a KÜF-höz. Egyébként szerintem a Tarrnak egyértelműbb feltételei vannak.
-
zoli62
addikt
válasz
4Grider #66814 üzenetére
Én is dilemmázom, hogy visszamenjek a Netfone-hoz, csak az tántorít vissza, hogy az már hosszabb távon a 4iG-é, így nem lehet tudni, hogy későbbiekben lesz-e kedvező feltételekkel keretszerződés a Credit Prime-mal, viszont E-SIM a One-nál elérhető, a Netfone-nál is milyen sokáig tartott, míg elérhetővé vált.viszont. Telekomnál már létező multisim, amire nekem lenne szükségem, még nincs, és szerintem a One még nem tervezi. Amennyit én telefonálok jelenleg, nem vehető észre különbség a perc alapú és a másodperc alapú számlázás között. Egyébként pedig a Tarr egy korrekt, és a Netfone-nál kisebb ügyfélszámmal rendelkező cég, ahol nem volt a Netfone-hoz hasonló 10 hónapos kedvezményes havidíjú konstrukció, ahol ki voltál téve annak, hogy a kedvezményes- és nem hűségidőszak letelte után általában jelentősen emelkedett a havidíj. Persze ez a publikra vonatkozik inkább.
-
zoli62
addikt
válasz
4Grider #66814 üzenetére
Én is dilemmázom, hogy visszamenjek a Netfone-hoz, csak az tántorít vissza, hogy az már hosszabb távon a 4iG-é, így nem lehet tudni, hogy későbbiekben lesz-e kedvező feltételekkel keretszerződés a Credit Prime-mal, viszont E-SIm a One-nál elérhető, viszont. Telekomnál már létező multisim, amire nekem lenne szükségem, még nincs.
-
-
oszy
veterán
válasz
4Grider #66724 üzenetére
Sajnos ma már nem igényelhető. Most lenne időm megcsinálni és már nem lehet!
Megpróbáltam a Telekom 10GB-ot. Ott meg az a választ, hogy a fizikai SIM kártyát csak 3 hónap után tudják eSIM-re váltani. A honlapon erről szó sincs! A chat-en meg ezt írták. Ja és hogy ha üzletben veszek, akkor sincs azonnali eSIM!!
-
válasz
4Grider #66088 üzenetére
összeollóztam valamit Telekom honlapon, 19ezerre jött ki
akkor nem lesz multiSIMem...elmehet a p1csáßa a yettel és a voda, hogy 7 évvel ezelőtti Telekom bevezetés óta képtelenek voltak rá. szánalmas.
persze mell verős reklámokra van pénz, hogy ilyen meg olyan lefedettség meg sebesség van... -
axioma
veterán
válasz
4Grider #66028 üzenetére
a ketszeri hordozasnal meg nem tud atmenetileg kedvezmenyes husegest kotni csak rosszabbat, plusz addig mindket fel tobbet fizet ha hivjak egymast, de persze mindenki a sajat hasznalata alapjan szamolja ki... en tuti megcsinalnam ha ezen mulna, mar csak az egyszerubb adminisztracio es a valodi allapotok papirositasa miatt is, ha anyagilag nem is erdemi elony
-
martongunar
tag
válasz
4Grider #65938 üzenetére
Hívásértesítőt lehet Tarron nem tud online állítani, ha már beszél velük, lehet jobb, ha rögtön az eredeti problémára tér rá.
Egyébként nekem a hívásértesítő ment, de az átirányítás hibára futott. Viszont ahogy írtam, az One feltöltős volt. Tarros szolgáltatásoknak lehet van külön topikja, célszerű akkor zoltaneger-nek oda is benézni, ha nem sikerül velük zöldágra vergődni. -
FattyDove
őstag
válasz
4Grider #65805 üzenetére
Mintha már írtam volna korábban, hogy virtuális szolgáltató... Az MVNO rövidítése, meg történetesen pont ez. Nahát... Szóval most amúgy miről beszélünk? Kvázi egy közvetítő cég, ami plusz egy hibalehetőség (kb ugyanaz, mint a woltnál a flottások).
Amúgy külön vicces, hogy korábban a KÜF pont az ilyeneket szidta. Mondjuk a vodát is szidta állandóan, amíg a yettel nem vágta ki, de ez csak külön vicces. -
FattyDove
őstag
válasz
4Grider #65802 üzenetére
Tehát nem közvetlen a szolgáltatóval szerződsz, hanem harmadik féllel. Azaz ha a tarr megy a kukába (vagy becsődöl, vagy kukázza a yettel) buktad, míg a korábbi KÜF-nél nincs ilyen, mivel ha nem mész bele a módosításba, nem módosítanak.
Csak drágák vannak, így egy 2-5 évvel ezelőtt létrehozott díjcsomaghoz képest mindegyik új csomag drága.
Köszönöm, de nekem az éves inflációs emeléssel is olcsóbb, mint a húdecsábító új díjcsomagok, amik amúgy úgy lettek beharangozva, hogy olcsóbbak lesznek, mint a korábbiak. Fun fact: A tarr-nál is lesz inflációs emelés, mivel NEM a tarr-on múlik.
-
FattyDove
őstag
válasz
4Grider #65800 üzenetére
Amikor a KÜF beharangozta a tarr-t, akkor azt írták, hogy NEM közvetlen a szolgáltatóval szerződsz, tehát nem a neveden van a dolog, hanem a flotta kezelőjén.
Az meg nem érv, hogy újabb díjcsomagok miatt drágább, mert konkrétan kevesebbet adnak többért. A volt KÜF is ment fel, és most is fog, de még így is drágább a tarr.
6600 nálam most az 50Gb net, korlátlan hívás. Nos, a tarr-nál a 40GB net meg a korlátlan hívás 6989 Ft jelenleg.
-
kerxy
őstag
válasz
4Grider #65702 üzenetére
"Nem igazán tudsz hova váltani több előfizetéssel yettelen belül" - Technikailag nem lehetséges?
Ahogy írtam, már megvan az a flotta, amire szeretnék váltani (nagycsaládos flotta), mivel pont egy változás miatt amúgy is korlátlan netre lenne szükségem, amit össze tudok legózni tök jó áron.
Tehát egy Yettel flottából egy másik Yettel flottába való átmozgás menetét keresem
-
takcslajos1
tag
válasz
4Grider #65695 üzenetére
Köszi,
ez volt a lényeg. Netfone-nál olvastam, hogy mivel MVNO, szereti az anyaszolgáltató hátrébb sorolni. Csak akkor ezzel az erővel miért van az, hogy a Tarr bérli a One infrastruktúráját, és arra van flottás ajánlat. Nem járna (a Tarron kívül) mindenki jobban, ha közvetlenül a One adná a flottás ajánlatot? -
martongunar
tag
válasz
4Grider #65618 üzenetére
Válaszoltunk rá, nem? Nem lehet. És megint kevered a lezárt publikus csomagot a flottással, amire eleve más szabályozások lehetnek. Kezdem azt gondolni, hogy ez nem véletlen.
Zzola: az meg értelmezés kérdése megint, és a kontextust sem értetted ezek szerint, de a lényegen ez nem változtat. Tényleg felesleges erről vitázni.
Szerk.: egyébként emlékeim szerint a régi átírásnál olyasmi nyilatkozat is volt, hogy az új előfizető átveszi a meglévő előfizetést annak minden elemével együtt, ideértve a díjcsomagot, esetleges hűséget stb. De ez is lényegtelen, mert azt mondanak az ügyfélszolgálaton, amit akarnak.
Szerk2.: Szerintem térjünk már vissza a flottákhoz. Megszűnt flottaszerződéses díjcsomagot nem lehet átírni, és a még élőt is csak a flottakezelő engedélyével. Ebben gondolom egyetértünk és ez a lényeg.
-
martongunar
tag
válasz
4Grider #65608 üzenetére
Nem volt hiba, nagyon sokan csinálták még rajtam kívül. Azt meg korábban már kitárgyaltuk, hogy az átírással vajon új szerződés jön-e létre vagy sem.
Élő flottás díjcsomag átiratható, ha megvan az engedély, ezt nyilván közlik az átírásnál, erre meg ezért nem tértem ki. Ha meg már nincs flottaszerződés, akkor engedély se lesz.
-
gps76
őstag
válasz
4Grider #65522 üzenetére
Én az xxl csomag qos-je miatt, a KÜF-os tarr mobilnetet használom február eleje óta,.ugyanannyiba kerül. A KÜF csak az emailes igényléskor vesz részt az elején, utána a Tarr intéz mindent. A terheltséggel ők se tudnak mit kezdeni, de ugyanazon a helyen, ugyanabban az időszakban kb. 30-40%-al gyorsabb a letöltés, mint az xxl-nél. Nem több száz mega a különbség, hanem míg estefelé
az xxl tud estefelé 7-8-at, a Tarr 12-13-at. A qos ennyit jelent ezek szerint. Ez vidéken van, Debrecen belvárosában az xxl délelőtti órákban 4 Mbit/s, vicc... Amúgy a Tarr ügyfélszolgálata nagyon segítőkész, hétvégén is hamar felveszik a telefont, ha műszaki segítség kell 1 órán belül visszahívnak, ilyen kéne a "nagyoknál" is.
-
trec12
addikt
válasz
4Grider #65512 üzenetére
Amit én tudok, hogy nincs sebesség korlátozás meg van VoLTE/VoWiFi és 5G is alapból ami tudjuk milyen 5G. Amúgy a Yettel is mindig prémium volt.
Nálunk a One-os dolgozói flotta megújult sebesség korlátos lett fizetős lett az sms. Azt hiszem az 5G is repült. De nem gond mert legalább drágább lett...szerintem erre még rápakolják majd a IKÁ-t is... -
Wasp91
aktív tag
válasz
4Grider #65484 üzenetére
A one hívja így.
https://www.one.hu/shop/tarifak/mobil/mobilinternet
-
PREM1Z
tag
válasz
4Grider #65486 üzenetére
Szoval ha nem valtok csomagot es szepen meghuzom magam ugyanez a csomag marad ugyanezzel a havidijjal ha jol ertelmezem ugye?
Utolso szamlam is megerositi ezt:
Tisztelt Ügyfelünk! Ezen elõfizetésének hûsége 2025.04.15-n lejár.
A szerzõdése határozatlanná alakul és tarifáját, szolgáltatását a korábbiakkal azonos feltételekkel, díjakon veheti
igénybe, és melynek megszüntetése az ÁSZF 12.4. pontja (amennyiben nagyvállalati üzleti elõfizetõi szerzõdéssel rendelkezik
az ÜÁSZF 6.2-es pontja) szerinti felmondás szabályai alapján lehetséges.
Felhasználási szokásai alapján az Ön hívószámára vonatkozó legkedvezobb tarifacsomag ajánlat a Yettel Hordozható
Internet
250 GB tarifa, melynek havidíja 11519 Ft.
Az itt feltüntetett tarifacsomag kötelezettségvállalással nem járó, tájékoztató jellegû ajánlat, az Eht. 134. § (14) pontja
szerinti jogszabályi kötelezettség. Az ajánlatokat minden esetben az elõfizetõ felhasználói szokásai alapján kalkuláljuk az
aktuálisan elérhetõ portfólió tarifái szerint.
Köszönöm mindenkinek a segitseget
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest