Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sayuar
senior tag
válasz
MPeter87
üzenetére
Soha nem mondanék le a 20 éve bejáratott telefonszámom tulajdoni jogáról egy flottakezelő javára, csak azért, hogy bekerüljek hozzá, és havi 500-600 Ft-ot spóroljak: két fagyi árát nem éri meg a kockázat, hogy bukhatod a számod.
Második megoldás egy duál simes telefon lehet....de ott kevesebb a kínálat, és váltani csak e miatt készüléket....összességében többe kerül, mint pl. egy dpi-s tarifa + a meglévő telefonod megtarása.
-
cincinatus
aktív tag
CineDOG1 hozzászólásai nagyon hasznosak, ttxxeu táblázata pedig hiánypótló. Én ezek alapján ítélem meg őket és egyiküknél sem éreztem úgy, hogy promózna.
Az ALFA-11 flottáról pedig nekem eddig jók a tapasztalataim, 2 SIM már megjött a 3. már úton van. Gyorsan küldték, telefonon és e-mailben többször el tudtuk őket érni.
-
4Grider
félisten
válasz
ttxxeu
üzenetére
Nem a vitatkozás kedvéért, csak kérdezem, mert nem értem. Ha a számod egy egyesület a nevére veszi és bebukik a flotta, akkor hogyan szerzed vissza a számodat anélkül, hogy minden tartozása a flottának nem kerül kifizetésre?
Mert ilyenkor az alaphelyzet az, hogy hiába ad igazolást a flotta tulajdonosa (jelen esetben az egyesület), a szám a tartozás kifizetéséig nem hozható ki a flottából. -
MPeter87
őstag
válasz
ttxxeu
üzenetére
Az, hogy most korrekt vagy, nem jelenti azt, hogy később is az leszel. Itt ez a probléma. Akinek fontos a száma pl ügyfelek vagy szimplán ragaszkodás miatt vagy csak nem akar olyan kellemetlen meglepetést, hogy egyszercsak jön egy sms, hogy korlátoztuk a kimenő hívását, annak továbbra sem javaslom, hogy kiadja a kezéből. Az okos másén is, a hülye sajátján sem.. Sajnos én már megszívtam ezzel és egyszer elég volt... Ezért kampányolok olyan flotta mellett, ahol közvetlenül a szolgáltatóval szerződik az ember. Persze akinek tökmindegy és amúgy is minden évben új száma van vagy a havi 200 Ft spórolás megér neki annyit, az szerződjön ahová akar.
Majd ha lesz saját flottám, jövök én is reklámozni.
-
ttxxeu
tag
válasz
Sayuar
üzenetére
Kedves Sayuar!
Ez az utolsó hozzádszólásom, nem akarom miattad szét offolni a forumot.
Sajnos magamra kell vennem, mert engem tiltattál ki 2x innen, amúgy nem fájt, túléltem..

Nem átkozlak, csak bízom abban, hogy sorstól visszakapod azt amit Te is adsz..És igen, igazad van, volt egy olyan a Frondeo indulásánál, hogy a Tagok belépési dijat fizetnek majd, és abból az ajánló Tag visszakap egy részt, de ez egyszer sem valósult meg és pár napon belül le is került a Frondeo oldaláról!
Nagyon sok itteni embernek van már Frondeo-s kártyája, és azok pontosan tudják, hogy korrekten, becsületesen, és rugalmasan, gyorsan történnek a dolgok a Frondeo-nal! Nem tudom miért hallgatnak ilyenkor, de szerintem pont az ilyen támadásokat szeretnék elkerülni, mint amit most Te csinálsz!
Sajnálom, hogy nehezen tudod azt elfogadni, hogy lehet valakinek minden hátsó szándék nélkül pozitiv véleménye valamiről. Gondolok itt (#19016) bbgenerate hozászolására.
Jó lenne ha normálisan eltudnánk itt lenni, és tényleg csak azzal foglalkoznánk, amiről a Mobil flották forum szól!
Üdvözlettel
TTXXEU
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
cs.david94
üzenetére
E-mailben jött. Flottakezelő azt mondta nekem, hogy folyamatosan küldik kifelé mindenkinek a számlákat.
-
Button
aktív tag
válasz
mekka78
üzenetére
szerintem nagyon is jó, nekem 1 éve van
jó, én "szeretem" a vodafont (
), legalábbis 6-7 éve mióta ott vagyok semmi bajom nem volt velük
550MB nettel most kijövök 3300Ft-ból, a netet online bármikor bővíthetem
mondjuk így a dpi-nél is jobb, olcsóbb (nekem, mert nekem a net fontosabb mint a teló rész, amellett, hogy azért van ebben hívás is bőven) -
prtudi78
csendes tag
válasz
szabacsik
üzenetére
Helló! Mi vodától hrdoztuk át a számot. Páromét egy régi előfizetése miatt 3x visszadobták, mit kiderült, a telenor hibájából. A kinyomtaottt papírokon az új adatai szerepeltek a számhordozáshoz, ők meg a rendszerből a 8 évessel próbálkoztak. Annyit eredményezett, hogy nekem 5 nap után, neki+ 1 hónapra élesedett be a flottája. Telefonálási szokásaival (neki elég az alap, 2250 Ft-os csomag) ez a hónap 8.000 Ftos számlát eredményezett a publikus csomagban, úgy, hogy én mindig visszahívtam (kb. 85 perc tisztán), én meg alig léptem túl a 250 percemet (középső csomag). Ennyit tesz a perc/mp alapú számlázás. Ja, a kérdésedre, mivel a szolgáltatóval szerződtünk, azonnal küldik a papír/online alapú számlát (IT-nél talán már nincs papír). MyTelenor oldal, vagy alkalmazás használata ajánlott.
-
weres00
csendes tag
Köszönöm a hozzászolásokat .

-
LámaZ
addikt
Engem nem érdekel, hogy ki, mit, hová nyomott fel, de nem kell nekem a mobilflotta.
Akinek főleg beszélgetni kell a mobiltelefon, annak esetleg jó lehet, de akinek főleg mobilinternetre kell – ami elég is, hisz VoIP-pal lehet telefonálni – annak nem jó szerintem.
Én örülök annak, hogy vannak emberek, akik beleköpnek a reklámozók levesébe, mert egyébként már beleugrottam volna a bizniszbe. -
arkone
aktív tag
válasz
ttxxeu
üzenetére
Semmi közöm a párthoz, van 4 dpi sim a családban. Környezetemben is rengetegen vannak, akik szintén nem foglalkoznak a párttal.
Kicsit várni kellett a bejutáshoz, viszont a telefonálási szokásaimat nézve elégedett vagyok. Ugyan annyira jövök ki, mint a régi flottámban, csak olcsóbb a percdíj és a telekomos 32 kilobites lassításhoz képest ez 8x olyan gyors. Facebook képekkel simán élvezhető, weboldalak is teljesen korrekten jönnek be. Valóban nem olyan, mintha lassítás előtt lennék, de nem zavaróan lassú, mint a telekom 32 kilobájtja. Nincs kapcsolási díj, hűség, enyém a szám.
-
LámaZ
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
De igenis úgy működik!
1k Ft-ból 500 MB-ot kapsz, és slussz-passz!
Persze, újabb 1k Ft-ért kapsz megint ½ GB-ot. Na, kösz!Cinedog:
„Domino L-es netcsomag, plusz korlátlan böngészés kiegészítő, egy vpn progi a telódra, és korlátlan neted van hűség meg flotta nélkül.”A kiegészítő szón van a lényeg! Mert 1k Ft alapdíjat fizetned kell, és arra jön a Net Plusz L-es csomag. És akkor már 3k Ft-nál tartasz.
-
4Grider
félisten
A Domino Net&Roll nem így működik. Az 500 MB felhasználását követően ti. tovább tudsz internetezni. Ekkor az egyenlegedből levonásra kerül további 1000 Ft, melyről SMS-ben értesítenek. Így összesen 2000 Ft-ért internetezhetsz egészen 1 GB adatforgalomig. És 1 GB elérésekor is ez történik.
-
LámaZ
addikt
A reklámért fizetni kellene, huncutok!
Minden flotta hülyeség, amúgy.
A Forensisnél is a legolcsóbb 3000 ft. Kinek van annyi pénze? :-)Én maradok továbbra is a T-mobile-os Net&Rollnál, mert 500 mega 1000 ft, de ha elfogyott nincs semmi net.
De legalább nincs szürkezóna. -
elin
tag
válasz
szabacsik
üzenetére
Óóóóó, ez az acsarkodás....
Nekem 7-én volt számlazárásom, 11-én kaptam is az sms-t meg a mailt. Semmi gond vele

Felőlem is mindenki oda megy, ahová akar - flottába -, de egyik flottára sem mondanám azt, hogy márpedig "az a legjobb", vagy "de rosszul teszed, ha oda belépsz". Gondolom, itt mindenki felnőtt, intelligens ember, tudja, mik az igényei egy flottával szemben, kínálat van, most már (hála ttxxeu-nak) táblazatba is van rendezve, utánanéz, olvas, telefonál, kérdez és lép, ha meg van. Nekem ez 1 hónapig tartott, hogy megtaláljam az ideális helyet, ami minden szempontomnak, az én minden szempontomnak megfelel.
De ettől még nem írom le 10 hsz-onként, hogy ez az IT a legjobb, mert biztos, h nem.
Valaki más szolgáltatónál akar lenni, valaki többet beszél, valaki többet netezik, valakit nem zavar, ha nem az ő nevén van a száma, vagy csak alacsony havidíjat akar, esetleg szeretné először elolvasni a szerződési feltételeket, vagy nem gond a 2 év hűség, vagy nem akar tagsági díjakkal bíbelődni, vagy belépéskor valakit zavar a regisztrációs díj, vagy a sim +díja... valakit mindez nem zavar.... én ezeken mind átrágtam magam, volt olyan flotta, amelyik kiesett a kosárból , volt amelyik nem, és a végén választottam. De mondom....nem ágálok egyik flotta mellett sem és reklámozom, hanem elfogadom mások választását, hisz nekik más szempontjaik voltak.Olyan jó volt ez a topik régen, most meg olyan, mint egy gumiszoba, komolyan....
-
weres00
csendes tag
Sziasztok.
Valaki meg tudná mondani milyen hátránya van az egyesületi számlának? -
szabacsik
őstag
It service company-hoz leptünk mi be. Csütörtökön felhívtam elküldtem amit kért másnap feladta utána már hozta is a papirt a postás. Gyorsak voltak, kedvesek reméljük a számlával se lesz gond

-
4Grider
félisten
válasz
bbgenerate
üzenetére
Nekem megéri akár heteket azért várni, hogy saját nevemen legyen a szám és ne kelljen semmiféle egyesületi/flottakezelői díjat fizetnem a havi- és forgalmi díjakon felül.
-
cs.david94
tag
válasz
Studiossrác
üzenetére
Hogy kaptál számlát?
-
MPeter87
őstag
válasz
ttxxeu
üzenetére
Éljen, topic zárható, ismét...

Majd mikor a frondeó dől be, mennyi vidám arc lesz itt a fórumon...
A legtöbb dpi-snek semmi köze nincs a fityiszhez, szimplán csak ezt ismerik a legtöbben és a csatlakozáshoz sokaknak van ismerőse. A lakossági csomagokhoz képest elég jó, ennyi. -
ttxxeu
tag
Nem olcsó a havidíj, sőt, azt sem tudjuk mennyi igazából!
Nem mindenki beszél keveset. Én inkább azt vallom beszélhessek amennyit akarok, jó áron.
Nem tervezed a számod cseréjét, szó elég érdekes mikor az alfáról telefonálsz és mindenkinek felhivod a figyelmét, hogy ezen ne hivj, mert lehet megszünik! Komolytalan....
Eleve bukásra játszanak jó sokan, be is fog bukni...Nekem ha kell valami, nem várok hónapokat, a telefon munkaeszköz, az idő pénz!
Nincsenek narancsos ismerőseim, szóval DPI-s sem, inkább maradok a 6.-Ft-nál!Nekem a Frondeo a befutó, nincs most annál jobb!
Szép napot!
-
goop
őstag
válasz
ttxxeu
üzenetére
Az alfa mitől nyerő?
Mivel ott sem saját neveden a szám, ezért 2 kártyás telefonba 2. simnek pont jó, mivel nagyon olcsó a havidíj, és eddig nem számláztak ki senkinek kötelező beszélgetés címén ezreket. Az pedig, hogy nem jön számla, hát istenen, addig nem fizetek, kb. kit zavar? A percdíjak pedig igaz, hogy nem 6 Ft-os. de ezt simán kompenzálja az alacsony havidíj, ha keveset beszélsz keveset fizetsz. Ha pedig kikapcsolják végleg, és bebukik a flotta, na puff, megy az ember máshova, számot ilyenekhez nem szabad hordozni, ahol nem saját néven mész tovább.
DPI: én is vártam jó pár hónapot, és? Még élek, kibírtam, kivártam, jóidő. A percdíj nem minden, mivel kb. a fél ország dpi ben van, ezt is nézni kell, nem csak a 6Ft os percdíjat. De igen, mindenki oda megy ahova akar, nekem aztán mindegy.@ben-ga: Ja, okoskodni ja, oké.
-
ben-ga
tag
A te hozzászólásod az sokkal többet ér...

Én pl. örülök ha más örül, ennyi!

Egyébként nálam is ilyen gyorsan ment a Frondeo...
Az említett másik 2 cégnél még a beszélgetésig sem jutottam el hetek alatt, az It, meg hűséget akart aláíratni a semmire!Akinek meg nem tetszik így a táblázat csináljon jobbat! Néhány elemivel meg ebben megvan minden info.
Ez igazi magyaros, ha valaki csinál valamit azt már könnyű kritizálni. Okoskodni sokkal könnyebb, ugye?
-
ttxxeu
tag
Ne haragudj, de igencsak más véleményen vagyok!
Mitől nyerő az alfa?
A számlázás elmarad, nincs!
Nem egyenes, nem valós tájékoztatás van az oldalukon!( kötelező beszélgetés)
13.-ft-os percdíj, hát mit is mondjak, szerintem drága! (Frondeo=6,35.-ft.)
Voltak már kikapcsolva!
Azt sem tudjuk ki és mióta üzemelteti a flottát!És a DPI?
Könyörögnöd kell, hogy valahogy belekerülj.
Aztan néha hetekig vársz a kártyára.
10,80.-ft perdíj nem valami fényes!
És a politikai hovatartozásról ne is beszéljünk!Ez a két szerinted "nyerő"?

De legyen boldog mindenki azzal aki neki megfelel.

-
goop
őstag
Nem csak arról van szó. De van aki csak mint olvasó van jelen, és mit lát? Hú, de szuper ez a frondeo.
Szvsz. még mindig az alfa 11 és a dpi a nyerő, az alfás visszásságok ellenére is, második simnek tökéletes, a dpi pedig ugye a saját szám, stb. miatt főleg nyerő.
A táblázat jó dolog, de ugye minden szentnek maga felé..
Jobb lenne abc sorrendbe rendezni.
-
bbgenerate
csendes tag
Kifejezetten csakis azért regisztráltam, hogy ezt el tudjam mondani! Átolvastam az egész topikot, a Frondeo mellett voksoltam, elégedett vagyok és ennyi!
-
bbgenerate
csendes tag
Gyerekek, ez a Fondeo ez rohadt gyors! Regisztráltam, igényeltem és 2 órán belül kezemben volt a kártya! Nagyon profik! Örülök, hogy a Frondeo mellett döntöttem! Köszi!

-
-
ttxxeu
tag
Teljesen jól irta MPeter87 forumtársunk, ahol képek vannak ott elég időigényes az oldalak betöltése.

-
hardline
senior tag
Ha a dpi.fidesz.hu oldalon még nem tudok belépni a dpi-s telefonszámommal, akkor kinél tudom megsürgetni a dolgot, hogy aktiválják a hozzáférést?
-
LámaZ
addikt
Egy illúzióval kevesebb. :-)
Én is regisztráltam az egyesület-flottánál, de szerintem nem fogok belevágni az éles dologba.Még a Forensisnek utánanézek, mert évek óta tagjuk vagyok, de ezzel vége is részemről a csodavárásnak.
Majd veszek valami olcsó (havi 1k Ft) mobilinternetet valahol, és türelemmel várok, amíg megszűnik Magyarországon is a mobilinternetes szabadrablás a távközlési cégek részéről. -
vtomi87
csendes tag
Sziasztok!
dpi flotta érdekelne, hogy milyen tarifák vannak és mi a belépés menete (számhordozással és új telóval lehet-e?). Ezzel kapcsolatban van valaki aki kompetens köztetek és tudna segíteni privátban?

-
KTU
addikt
válasz
GardenLeo
üzenetére
Telefonbeszélgetéses információközléssel csak annyi a gondom, hogy jellegéből adódóan szóban hangzik el,
megteheti azt hogy,
"hát kb. azt mondtam de ........"Ez nekem nem megfelelő tájékoztatás.
Ja hogy leírni meg nem merik, mert annak nagyobb a súlya,
szó szerint lehet rá hivatkozni, idézni, stb.Egyáltalán látott már valaki Alfa-11 flotta aszf.-et???????
Telefonos, csevegős stb. információkból próbálunk tájékozódni,
de mivel nem vagyunk releváns információk birtokában,
nem tudunk jó döntést hozni.Azért a netegyesület flottarendelés gombnál kirakhatnák az aszf-et.
Vagy küldjék el e-mail-ben rendelés után.Nem korrekt a flottakezelő, hogy csak csepegteti, az infókat,
módosítgatja a feltételeket.
Ha valamire rájön hogy olyan kiskaput hagyott a rendszerben amit ha sokan kihasználnak Ő rosszul jár.
Ez így egyben nem tisztességes.Módosíthat a feltételeken, de azt írja le feketén-fehéren egyértelműen.
alfa11
-
ben-ga
tag
válasz
Studiossrác
üzenetére
Nekem az is jól kilátszik, hogy sok itt a bizonyos flották saját emberei, akik reklámozzák magukat!!
-
KTU
addikt
A flottát csak terveztem / rendeltem, de........
le is írom.Több mint 3 hete rendeltem (tagdíj befizetve, adatok elküldve, visszajeleztek megkapták), azóta semmi,
ami érdekes mert más itt a topikban meg pár napra rá megkapta a sim kártyát.
1. és 2. és 3. hétre rá is írtam a flottakezelőnek,
írtak hogy majd válaszolnak, hívni is akartak telefonon, de akkor nekem nem felelt meg, gondolom elfelejtették.
E hét pénteken hívtam a megadott számot, nem vették fel, viszont kaptam üzenetet hogy küldjek sms-t vagy e-mailt. Küldtem.Ma hívtak (értékesítés), ezt a tájékoztatást kaptam amit leírtam.
Le is mondtam a flottarendelést.
Majd pár hónap múlva kiderül mi a helyzet valójában.Az azért érdekes hogy írásba semmi információt nem adnak.
Csak telefonon.Nem csak neked, de nem akartam szétszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

), legalábbis 6-7 éve mióta ott vagyok semmi bajom nem volt velük

MADcat