- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz w.miki #63250 üzenetére
[link] 16. A Programból való kilépés és kizárás
ide vonatkozo resze:Az Auchan fenntartja továbbá annak jogát, hogy azon Résztvevő esetében, aki a Bizalomkártyáját legalább 24 (huszonnégy) hónapon át nem használja Bizalompont gyűjtésre vagy beváltásra, Bizalomkártyáját Korlátozottan aktív kártyává minősítse át, a kártyához korábban megadott személyes adatok egyidejű anonimizálásával egyidejűleg. Ez esetben a kártyára a Korlátozottan Aktív Bizalomkártyára vonatkozó rendelkezések alkalmazandók.
Az nem derult ki, hogy flottara korlatozottan aktivan alkalmas-e, de a 2 evente 1x azert nem kimondottan rendszeres.
-
pinnacle
nagyúr
válasz w.miki #62996 üzenetére
Köszi!
Szerintem nem kell kamuzni.
Külön öröm, hogy a flottával kapcsolatosan találtál ránk.
Flottához szeretnél csatlakozni, mert az a legjobb Magyarországon, ami elérhető számunkra. Szívesen jelentkezel támogatónak, hogy kaphass Kedvezménykártyát. Alul lehet bejelölni.4Grider ne legyél már ilyen negatív.
Zoli bácsi ez a legjobb flotta.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz w.miki #62622 üzenetére
Hűséget is vállalt? Ha igen és nem sikerül vissza csinálni meg kell kérdezni mennyi a kötbér. Ha minimális és ha nem ragaszkodik a Yettelhez el kell hordozni a számot másik flottába. (Ami persze nem valószínű, hogy Yetteles flotta tud lenni.) Számla forduló nem tudom számít-e lakosságiban nehogy a Yetinek feleslegessé fizessen még egy hónapot erre érdemes figyelni...
De első körben kell a hangfelvétel kikérését javaslom én is.[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz w.miki #62622 üzenetére
nézzen körbe, jó eséllyel talál jobb ár/érték arányú flotta csomagot olyant is, ahova mehet yetteles, persze a részletkérdések fontosak. Kivéve ha bumm 50gb-ben volt adatmegosztóval vagy korlátlan net + megosztó. Azok a cumik, ha elveszti valaki most. A többi szerintem pótolható, nyilván függ a konkrét igényektől is.
szépen elhagyom a küf yetis csomagokat én is, van jobb ár/értékben.
-
Dracula72
senior tag
válasz w.miki #57763 üzenetére
Egy haver van benne. 5 nap ígérgetés és nem sikerült nekik a számlához belépő jelszó kiküldése.
Minden nap igéretik a telefonban, hogy küldik emailben, persze email az nem jön.
Nem szavahihetőek, amíg nem csatlakozott addig nyalták a seggét aztán le van ejtve az ember.
Nem ajánlott a BestFleet.( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
4Grider
nagyúr
válasz w.miki #57504 üzenetére
A kérdéseid alapján úgy látom, hogy nagyon nem vagy képben.
A DPI mindig névre szólt, mivel voltak intézményi előfizetői is. A küf elődje az euroquattro is névre szóló volt sok éve, amikor még használtam őket.
Egy banki appnak nincs sok köze ahhoz, hogy milyen jellegű sim kártyát használsz a telefonban. A bankkártyás/automatás fizetést a számlafizetésre (a havidíj befizetésére) értettem. -
4Grider
nagyúr
válasz w.miki #57502 üzenetére
Ha nem gond, hogy a hívószámod onnantól kezdve nem a te neveden van és van rá egy minimális esély hogy azt elveszíted, akkor ajánlott csak a flotta nevére íratnod a hívószámodat.
Meg persze ha az sem gond, hogy nem fogsz tudni az előfizetéseddel kapcsolatban semmit sem intézni a szolgáltatónál, akármi bajod lesz, keresheted a flottakezelőt, akit vagy elérsz, vagy nem, vagy tud segíteni, vagy nem. És persze elesel egy csomó egyéb lehetőségtől (nem tudsz pl. yeti tv-re előfizetni, bankkártyás, bankautomatás fizetés vagy van, de inkább nincs, és még sorolhatnám). -
w.miki
veterán
válasz w.miki #57496 üzenetére
Illetve, hogy az olcsopercdij.hu utódja. Az jó vagy rossz hir?
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Dracula72
senior tag
válasz w.miki #57475 üzenetére
Korlátlant hangalapút nem tudom.
A 100GB-os korlátlan hívás 7113Ft volt, most +15%.
Netkártya korlátlan Számlakontrolos a legolcsóbb amit találtam: 5650Ft. Yetis mint a KÜF, csak az 6900Ft körül lett, így KÜF-öst visszaadtam, Számlakontrolosra átmentem
Nincs a nevemen, de a nevemen lévő KÜF-ös is csak routerbe volt és pörög, ez is pörög.( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
titán
válasz w.miki #57458 üzenetére
Ezt érdemes figyelembe venni:
Végtelen és Takarékos csomagok esetében a szerződő fél a flottakezelő, tehát mi közvetítjük a szolgáltatást.
Cserébe nagyobb kedvezményeket, és külön ügyfélszolgálatot kapsz.
All In, Flexi és Etal-On csomagok esetében pedig közvetlenül Te szerződsz a Yettel-el! -
Bferibörs
addikt
válasz w.miki #57118 üzenetére
Szerezz mindhárom szolgáltatótól feltöltös simet,használd amerre jársz és meglátod.
Pár száz méterenként is változnak az értékek,helyi ( amerre jársz) gyakorlati tapasztalat nélkül senki nem tud erre megfelelő választ adni.Amúgy én megnézném a KÜF ( yetteles) flottát is,ha már a NetFone szóba került,és ha jó a yettel felétek.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
MODERÁTOR
-
-Mosquito-
őstag
válasz w.miki #54063 üzenetére
Tegnap rendeltem meg a KÜF-től korlátlan netet. (6011Ft) Emailben kb 10 perc múlva jött az engedélyező nyilatkozat. Kinyomtattam,aláírtam.,majd beballagtam az Etele plazában a Yettelhez. Kb 10 perc múlva,meg is kaptam kártyát.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Kevin8997
tag
válasz w.miki #54065 üzenetére
A voda ügyfélmegtartók szerint minden gyanús ami nem ők, és nekem azt is mondták, hogy olyan olcsó csomag mint amit a netfone vagy a küf ad nem létezik, higgyen el mert ők 15 éve ott dolgoznak. Mondtam, hogy átküldöm nekik, de mondta, hogy ők tudják, hogy nincs ilyen. simán csak van most a piacon jobb, nyílvános ajánlat, ez a valós értéke a vodás csomagoknak is a többi a hatalmas szervezet és profit amit keresnek rajtad. A lényeg, hogy a te neveden maradjon az előfizu.
-
trec12
addikt
-
4Grider
nagyúr
válasz w.miki #52436 üzenetére
Számlás előfizetéssel rendelkező ügyfelek hitelkerete lehetővé teszi a mobiltelefonon keresztül történő MobilVásárlás és emelt díjas szolgáltatások igénybevételét, ugyanolyan módon mintha univerzális egyenleg lenne. Számlás előfizetők akár egész hitelkeretüket felhasználhatják MobilVásárlás szolgáltatásra.
A számlás hitelkeret összege a SIM-kártya aktiválásának időpontjától számítva:
0-6 hónapig 5 000 Ft, 7. hónaptól 10 000 Ft.
Amennyiben már több mint 6 hónapja Yettel ügyfél vagy és legalább egyszer 5.000 Ft-nál többet költöttél egy hónapban MobilVásárlásra és/ vagy Emelt díjas szolgáltatásokra, akkor a Hitelkeret mértéke 20 000 Ft-ra növekszik.
Természetesen a felhasznált hitelkeretet a következő havi számlában feltüntetik, azaz visszafizettetik. -
4Grider
nagyúr
válasz w.miki #52411 üzenetére
A fénykép nem érdekel (nem szeretnék senki személyes adataival foglalkozni).
A számla fejléce két oszlopos: Vevő neve, címe ÉS számlafizető.
Az előfizető (aki ügyeket tud intézni mondjuk egy személyes ügyfélszolgálaton) az a bal oldali "vevő". El tudjátok dönteni, hogy ott a ti nevetek szerepel-e. Ha nem a tietek, akkor azt kell megkeresni, akié ott van, mert a számok birtokosa az bizony a "vevő". -
4Grider
nagyúr
válasz w.miki #52401 üzenetére
DPI esetén a yeti küldi az előfizetőnek a számlát (mi legalábbis így kapjuk). A számlán az előfizető a számlafizető. Ebből következik, hogy bemehet egy ügyfélszolgálatra és eljárhat az előfizetésével kapcsolatban. A dpi-nél csak csomagot nem válthatsz, hűséget nem köthetsz a flotta nélkül.
-
-
vegyszer
addikt
válasz w.miki #49366 üzenetére
Szerintem erre nem adható korrekt válasz.
Hiába jó nekem itt, hogyha neked ott rossz.Ez rengeteg paraméter függvénye, hogy hol épp milyen,
És hogy neked ez jó-e vagy sem, az végképp szubjektív."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
4Grider
nagyúr
válasz w.miki #49366 üzenetére
Két szolgáltató van itthon, akinek kellően sűrűek a bázisállomásai ahhoz, hogy a legtöbb helyen legyen 4G. Közülük az egyiknél nem lehet korlátlan adatkártyához jutni, na ennél marad a legtöbb helyen kraft a hálózatban. De a másik sem olyan nagyon rossz az esetek 70%-80%-ában.
-
4Grider
nagyúr
-
sepsi0
őstag
válasz w.miki #49244 üzenetére
Csak dolgozóknak jár, dolgozói csomag.
Van másik családi csomag is, de az nem ilyen. Nekünk is EQ van itthon. Szóval csak én kapok ilyet, ha a családnak veszek, mások a kondíciók.
Lényeg, csak akkor kapsz ilyet, ha alkalmazott vagy.A családi csomag kicsit olcsóbb az EQ áraktól. Korlátlan net és beszéd 9k alatt van és van készülék vásárlás is viszonylag jó áron. Én maradtam az EQ-nál.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz w.miki #49238 üzenetére
Esetleg, külön sim flotta, a régi szám meg feltöltősbe, már ha a telefon kezel két sim-et és szabad a második hely
Igaz így előbb utóbb kikopik a régi szám mert ha te az új számról hívsz akkor sokan azt fogják hívni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz w.miki #49236 üzenetére
Telekom hálózat 2800Ft korlátlan hívás, sms, 2GB net
De lehetne több nettel
7GB 4600Ft
12GB 5600Ft
korlátlan net 10100FtÉs még annyit hogy ez még 2018-as árazás azóta nem változott általában 2évente van változás de még nem volt azóta
Fontos ez egy zárt flotta, senki csak úgy nem tud belépni , csak dolgozóknak, és csak információ megosztás gyanánt írtam le (Nem tudok bevinni senkit)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz w.miki #49234 üzenetére
Nem, az ilyen önkormányzatosok általában zártak csak dolgozóknak és ők tudnak bevinni több számot, és ő nevükre jön a számla az összes számról egyben
Én is így vagyok benne egy ilyenbe(2800Ft), ez is zárt
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz w.miki #49231 üzenetére
Igaz lehet
Én tudok olyan kicsi önkormányzatosról hogy 1800Ft, korlátlan beszéd sms, és van valamennyi net is, és egy pár éves információIgen előfordulhat ilyen telekomos flotta attól függ hogy a Telekom mennyire akarta megszerezni, vagy milyen kapcsolatai vannak a kórháznak(Mint mindenütt hazánkba narancs szín sokra képes )
-
Fifi
őstag
válasz w.miki #49089 üzenetére
"Egy haverom kérdezi a MOL flottát "
Akkor ő biztos MOL dolgozó, így a munkahelyén érdeklődjön."MÁV flotta esetén, ha kötsz a Telekommal, az örökké tart, vagy ha nem sikerül a tanfolyam/MÁVos meló, akkor a flottából is ki kell lépni?"
Mivel nem vagyunk MÁV dolgozók, ugyanannyit tudunk, mint Te.
Elolvassuk pl. a hozzászólásomban linkelt dokumentumokat és mivel szép magyar nyelven írták őket még nehézségbe sem ütközhet értelmezni őket.Segítek pár sor idézésével, hogy ne kelljen az egészet elolvasnod:
"A kedvezményes családi mobilcsomag a MÁV-csoport és a Magyar Telekom előfizetői keretszerződésének hatálya, illetve a munkavállalónak a MÁV-csoport valamely tagvállalatával fennálló munkaviszonya alatt vehető igénybe. Amennyiben a Dolgozó munkaviszonya (jogosultsága) megszűnik és ezt 8 napon belül a szolgáltatónál bejelenti, a Telekom vállalja, hogy a kilépő díjcsomagját a választott publikus díjcsomagra módosítja. Amennyiben a Dolgozó e tárgyban nem rendelkezik, úgy a Telekom a díjcsomagot a mindenkori legalacsonyabb havidíjú publikus hang + net díjcsomag kombinációra váltja."
Tehát:
1. Ha becsületes vagy, akkor csak addig élhetsz vele, míg ott dolgozol
2. Arról nekünk nincs információnk, hogy a MÁV jelenti-e a Telekomnak a munkaviszony megszűnését vagy sem. Ezt a MÁV-nál tudnák megmondani. -
Fifi
őstag
válasz w.miki #49073 üzenetére
Te most komolyan nem tudsz az interneten keresni?
Igaz nem mai , de gondolom ha nem aktuális, ennél csak jobbak lehetnek a díjak:
MÁV dolgozói flotta és hozzá egy GYIKÉs egy a Pályavasúti Dolgozók Szakszervezete TAGJAI részére.
Szívesen!
-
Freerider89
tag
válasz w.miki #48596 üzenetére
Ez a vodafone mix 20 (60/60) is így született, talán 5 éve pont itt vagy egy hasonló flottás fórumon ajánlották h menjek be és mondjam le az akkori voda GO előfizum, nagy dirrel durral h átmegyek másik szolgáltatóhoz.
Bementem, így tettem. Erre az ügyintéző mondta h rendben oké lezárja a szerződésem stb.. Nekem persze eszem ágában sem volt váltani, így rákérdeztem h esetleg nem lenne e valami nem publikus csomag, akkor esetleg maradnék. Így ajánlotta ezt.
Szóval, szerinted, hogy tudnék kicsit rizikó mentesebben alkudni az ügyfélmegtartó csoporttal?
"Délelőtt óvatosan, délután megfontoltan, este nyugodtan" "A siker a munkád azon 1%-át reprezentálja, mely abból a 99%-ból ered, melyet hibának neveznek." "ne hidd el amit hallasz és csak a felét annak amit látsz"
-
szalai112
senior tag
válasz w.miki #48542 üzenetére
Értem hát, akkor komoly gond , és akkor mégse korlátlan de mind1.
Teljesen mindegy 3 szólgáltató vagy flotta , illene az ügyfellet is tájékoztatni.
Azt hiszem ezt nevezi 1 oldalú szerződés módosításának.
Most ha teszem azt leszedek egy 3x full HD filmet bőven 35GB felett van. -
kurtuzov
senior tag
válasz w.miki #48529 üzenetére
Én routerből már csak ax / WiFi 6 szabványt tudót vennék, olyat amelynek van USB portja és támogat mobilnet sticket is. Pl ASUS AX58U
Ha tényleg kollégiumról beszélünk, azért csak van annyi esze az adott szolgáltatónak, hogy telepít oda nagyobb kapacitást. Persze helyszíne válogatja. A BME környékén tuti van kraft és nem a MOL székház miatt... De persze a nagybani Linux csomag megosztások azért kábelen mennek...[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Én úgy emlékszem, hogy ez egy Cat4-es router, ha pedig így van, akkor max. 2-3 felhasználónak javasolt. 5-15 embernek CA-képes (CA=carrier aggregation) router kell, ami a rendelkezésre álló sávszélesség tekintetében vagy elég lesz, vagy nem. Ha nem, a cat4-est főleg a fejedhez vágják.
-
MODERÁTOR
Elbírja, de a mobilnet nem fogja.
Egy kollégiumról beszélsz. Szted hányan lógnak a neten egyszerre egy cellán. Egy sim kártyával, egy eszközzel fogsz normális sávszélességet elérni sztem. De lelked rajta. Szenvedés lesz.[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
MODERÁTOR
válasz w.miki #48526 üzenetére
Azt értelmesen az a mifi ki sem fogja szolgálni. Még ha lesz elég sávszélesség is. Nem lesz abból 35 Giga így naponta sztem.
A másik, ha erre a többiek rájönnek és megtudják hogy miattatok másoknak kb nulla a net, nem lesztek barátságban.Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
nagyúr
válasz w.miki #48522 üzenetére
Szerintem nem volt olyan hónap, hogy átléptem(tük, mert többen használtuk) volna ezt a bűvös 35 GB-ot, de nem tudom. Lassítás nem volt, az biztos. Én a torrenttől féltem jobban.
Az iQPro-val vagyok szerződve, nekem a Telenor nem fog küldeni semmit.
Igen, ajánlom, amióta meg van, semmi problémám nem volt velük.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz w.miki #48515 üzenetére
Ha belegondolsz: Egy-egy cella általában sok tucat (néha néhány száz, ritkán néhány ezer) előfizetőt szolgál ki egyszerre. Ha egyetlen előfizetőre kellene tervezni 3 Mbps sávszélességet akkor nem lehetne korlátlan netet adni havi 5-10e Ft-ból.
A korlátlan/flat mobilnet csomagok ezért a világban mindenütt korlátosak. Azért normálisabb helyeken le kell írni, hogy a korlátlanság meddig jelent nem korlátozott sebességet.
Sok embernek optikai net kell, mert a gigabit is simán kiterhelhető majdnem használhatatlanra ha elegen vagytok rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Synology RT2600ac router
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD ÚJ RTX 4060 TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Apple magic keyboard
- Eladó vagy telefonra cserélhető egy Samsung Tab A9 8/128 Lte tablet
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.6GHz 16Gb 512Gb SSD MSI GAMING TRIO RX 6800 16GB DDR6 2ÉV GAR!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest