- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz GardenLeo #18695 üzenetére
Nekem meg az egyik korlátlan opciós DPI 42 előfizetésemen havi 200 GB forgalom felett a letöltési sebességet belövik fixen 8-15 Mbps közé (a feltöltésihez nem nyúlnak). A fixen azt jelenti, hogy adott időpillanatban speedtest-el mindig gyönyörű egyenes a letöltési sebességem grafikonja, ami azt jelenti, hogy felülről korlátozzák. Az Alfa 11 is véletlenül nem Telenoros?
-
GardenLeo
csendes tag
Nekem az Alfa 11 korlátlan net korlátozva van. Korábban 100/30 Mbps volt. Pár napja 12/3 Mbps
-
sparks
senior tag
Azt jelenti, hogy 1 db netegyesületes tagsággal 3 ilyen SIM kártyát igényelhetsz maximum. Én is ezt tettem, 3 előfizetésem van 1 tagsággal, így havidíjra leosztva 750 + 500 helyett (éves 6000 a tagdíj, az leosztva havi bontásra jön ki az 500 Ft) 750 + 166 Ft a havidíjam
Amíg működik örülök, remélem sokáig... Mert a korlátlan net így elég kellemes dolog, az elvi korlátozás nálam nem aktív továbbra sem.[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz DrBubo77 #18689 üzenetére
és
(#18687) sparksNemrég (nincs 1 hete) hogy kiírták az oldalra.
"A tarifa nem használható kizárólag internetezésre, beszélgetést is kell rajta bonyolítani!!!"Remélem a flottán belüli hívás ennek a kritériumnak megfelel,
mert nálam is csak erre lesz használva, meg net.De sajna pontosabb infót nem kaptam.
(#18688) dudi:
1 személy, 1db tagság, 3db SIM.
nem adnak többet.
Persze lehet regisztrálni "jogi személyként" , többért, 5db SIM.alfa-11
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
sparks
senior tag
Szia!
Nem tudom sajnos, hogy van-e ilyen lehetőség, én is sima flotta tag vagyok. Nálam valaki közelebbi ember kellene hozzá, a netegyesületnél érdeklődj, hátha meg tudják mondani.
(#18689) DrBubo77 Olyannyira új, hogy amikor én vettem náluk a SIM-et, akkor még nem is volt ez kiírva. Csak menet közben a flottakezelőnek nem tetszhetett, hogy sokan netre kezdtük használni az előfizetést. Pedig hát az elején nem volt ilyen kitétel, hogy beszélni is kötelező (infóim szerint 5-600 forintos havi dumával már beérik).
Mondjuk nekem megfelelne akár egy netkártya is tőlük, ha hasonló áron lenne... -
sparks
senior tag
-
KTU
addikt
-
Dreimus
senior tag
Sziasztok,
Láttam pár posztot amiben a DPI Hipernet 42 Telenor csomagról írtatok és arról szeretnék érdeklődni, hogy hogyan lehetne megoldani ezt a flottás csomagot, hogy előfizessek rá. Jelenleg van előfizetésem Telenornál igaz az egy Smart tarifa 2-es csomag, de e mellé szeretném megkötni.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
dudi
senior tag
sziasztok,
Korlátlan / 20GB adatforgalomnál nagyobb mobilinternet opcióra szeretnék beruházni és itt találtam rá a DPI hipernet 42 + korlátlan opcióra.
Kérdésem, hogy ennél elképzelhető, hogy szétosszam 2 sim kártyára a díjcsomagot? Eddig a telekomos előfizetésemet így használtam, ott havi +500-ért kérhettem egy extra sim-et, így gyakorlatilag egy előfizetést 2 eszközön tudtam használni (DuoNet SIM-kártya).megtaláltam, telenornál Adatmegosztó SIM a neve. Ez elérhető a DPI hipernet 42 rendelésénél is?
Köszi,
dudiszerk: gondolom még mindig igaz, ami 2014. decemberében, vagyis nem elérhető. hsz_14520
[ Szerkesztve ]
Sounds like your fix is worse than your problem...
-
Sperafico
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a Waberer's-nél milyen díjakkal működik a vodafone flotta? -
carr
őstag
Kérdeztétek korábban az ezzel kapcsolatos kontakt elérhetőségét, megkérdeztem.
Kiadható, ph flotta miatt kereshetitek az illetőt.bobertomi@gmail.com360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Olyan flottát keresnék, amihez cég is csatlakozhat kb. 20 előfizetéssel. Az előfizetések nagy része külföldön van használva, tehát ha a roaming jó áron lenne, az jó lenne. Mobilnet csak 3-4 sim-hez kéne. Korlátlanság maximum 1-2-höz.
Jelenleg az előfizetések telenornál vannak, van, amin még van hűség. A kérdésem az lenne, hogy ilyen esetben is lehet csatlakozni a flottához? Mik a követelmények? Nyilván telenornál kéne maradni ebben az esetben gondolom.. mit ajánlotok? Előre is köszi!
-
GardenLeo
csendes tag
Sziasztok. Olyan flottát keresek, ahol mobilról tudok olcsón (bruttó 0-4 Ft) budapesti vezetékes számot hívni.
-
prtudi78
csendes tag
válasz DrBubo77 #18648 üzenetére
Igazad van, tényleg elírtam egy helyen, de:
1-es tarifánál nincs kötelező net,
a 2-esnél a léebeszélhető 250 perc és a 100 Mega nettel kerül 3245 Ft-ba.
Nekem ez utóbbi van, és hűség nélkül!Közbem megtaláltam ezt:
[link]Hogy mi az a 2 év érvényesség? Esküszöm, rákérdezek...
-
gy.selmi
csendes tag
Régen élő DPI előfizetésem mellé szeretnék külön mobilnetet (Hipernet 42).
Hogy tudnám megrendelni? Online felületen nem találtam rá lehetőséget.
USB modemet adják hozzá?
Ha valaki tudja a módját, kérem, segítsen. Köszönöm. -
mike1334
veterán
válasz DrBubo77 #18658 üzenetére
Ha a szám a flottán belül mindenkinek a saját nevén van, akkor nem nagyon tud így bedőlni a flotta, mert ha nem fizetsz csak téged dobnak ki. Persze gondolom ha 100 ember kezd nem fizetni, akkor azért nem dicsérik meg a flottakezelőt sem.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
MPeter87
őstag
válasz mokalade #18651 üzenetére
Ha a flotta nevén van a szám és letiltja a szolgáltató, akkor az adott számon számlatartozás van, tehát ha sikerül is tisztáznod valahogyan a dolgot, addig nem kapcsolják vissza úgysem, amíg nem rendezed a fennmaradó tartozást, ami min 2-3 hónap szolgáltatótól függően, legalábbis 1-2 hónap tartozással előfizetéses számot nem tiltanak/korlátoznak. Ha ilyen van, akkor a flotta szépen benyelte a havidíjad.. A flotta adhat lemondó vagy kiengedő (nem tudom mi a pontos megnevezés) nyilatkozatot, de ha a fenti eset van, akkor nem tartom valószínűnek, hogy adnának..
-
Ekevas
csendes tag
Helo,
Az új NOE flottákról nem tudtok mondani valamit, mert a honlapjukon semmi nincs.
NOE-5, NOE-6 ról tudok, de van több is? -
mokalade
tag
Mondjuk, hogy bedől egy flotta és a nevén van a telefonszám. Olyankor nem lehet csinálni tulajdonjog tisztázást?
Telekomnál, feltöltős sim esetében, bemégy ügyfélszolgálatra, kérsz tulajdonjog tisztázást, azaz jelzed, hogy a szám a tiéd. Elvileg kiértesítik a szerintük tulajdonost és, ha az 30 napon belül nem reagál, akkor szám hivatalosan is a nevedre kerül, ingyen.
Kérdés, hogy ez egyáltalán a többieknél hogy megy, ill. előfizetéses esetén mi a helyzet.
Viktor0610, Telenornál hogy van ez?
Többinél esetleg?
Köszi! -
prtudi78
csendes tag
válasz ttxxeu #18642 üzenetére
Bocsi, ha bekavartalak, de: IT 2-es, 2795+450 a kötelező net (400MB), azaz 3245 Ft. 2540 lebesz, ez pont 250 perc. Hüség nincs, csak készülék vásárlásnál. Agnatel GOLD: br. 8763, korlátlan belf és SMS, 500 MB Net, SIM kártya hűség nélkül 0, 1 év hűvel 8763??? Ez utóbbi lehet, csak elírás lehet, többi tarifánál fordítva írják..
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
Topikgazda
A készülékek részletfizetéses vásárlásáról senkinek nincs infója?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Vangelis
félisten
Avonos flottáról nincs senkinek új infója...
Állítólag nem olyan xar.... de nem is legjobb.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
prtudi78
csendes tag
válasz ttxxeu #18633 üzenetére
Láttam az infokat megkaptad, még annyi: sem tagdíj, sem belépési díj nem volt és mp alapú a számlázás. A kontakt b....tomi, mostanság nem látom. Karácsony körül lengette be a lehetőséget, év elején adott több infot, lehetőséget, utána pedig sikerült kapcsolatba lépnem a szolgáltatóval. T-s flottát hajtottam, az Agnatellel is beértem volna, de a számomról nem akartam lemondani. Majd megszokom a kéket.
-
goop
őstag
válasz gabor9991 #18638 üzenetére
Dpi 200MB, 3GB, 10GB csomagok voltak nekem, mind be van lassítva ha elfogy, kb. 32/32 kbit/s ra. Ha sebességet mérsz speedtesten, az természetesen megy mindig full sebességgel. (Ezt azért írtam, mert sokan azt hiszik, hogy nincs is lassítva, mert nézd milyen gyors a speedtest is.)
-
ttxxeu
tag
[ Szerkesztve ]
-
kress
aktív tag
IT Services-nek van honlapja, vagy valami elérhetőség hozzá?
-
-
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
Lehetőleg korlátlan mobilnetet keresek notihoz, szimpatikus az alfa-11, akinek van tapasztalata kérem írjon nekem.
Köszi -
DrBubo77
Topikgazda
válasz ttxxeu #18617 üzenetére
Még én is csak tájékozódom. De ha tudok valamit, akkor jelzem.
A táblázatban feltűnt, hogy J-P oszlopok nem látszanak. Ezek direkt vannak elrejtve?
Illetve lenne egy észrevételem: az A-B oszlopot és az első néhány sort érdemes lenne rögzíteni. Akkor több adat esetén is könnyen követhető maradna, hogy 1-1 sor vagy oszlop éppen mit jelent.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz Viktor0610 #18607 üzenetére
Ez minden flottánál így van?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
mike1334
veterán
válasz Vangelis #18613 üzenetére
Igazából olyan 50e (+- pár ezer) forintnál többet nem adok ki telefonra, az meg azért még megy egyben. Csak telónál régen bejött, hogy a számlához csapták a részletet, plusz ha két évre kell kifizetni, akkor fel se tűnik, ha cserélem az a havi plusz 2e forint. No mindegy, iPhone se így, se úgy nem lenne
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Vangelis
félisten
válasz mike1334 #18612 üzenetére
Sajnos nincs... pedig nem volna rossz.
De lehet nem csóróknak találták ki a dpi.t , mint én is.
Egy összegben is adják el az ájfonokat, mert a honlap szerint fogy azért.
Meg a többi is.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
válasz mike1334 #18610 üzenetére
Nem titok... először lakosságiban voltam.. 2 hónapot kb.
Igaz minden fronton az volt, hogy lehetetlen ilyenre nincs lehetőség...
Nem is volt még rá példa (ezt mondták, de ez szerintem nem igaz)Aztán kértem, hogy tegyenek át dpi-be.
Hát nem volt egyszerű....
Egymásra mutogattak, hogy ha a telenor átenged akkor a dpi átvesz.
A telenor azt mondta, hogy ha a DPI bevesz akkor átengednek.Én persze egyszerre intéztem a kettőt.. és mind a két fél megengedte...
A telenor rábólintott, mert gondolták, hogy a DPI úgysem vesz át. De bejegyzésben rögzítették, hogy kötbér mentesen engednek dpi-re váltani. Ekkor írtam a DPI-nek, hogy a telenor engedélyezte. Aztán, már gondolom nem mondhatták azt, hogy nem csinálják meg. (tehát szerintem az volt a lényeg, hogy a DPI azt hitte, hogy nem enged át a telenor kötbér nélkül és koccolok. A telenor meg azt, hogy a DPI xarik átvenni, mert nem szoktak senkit havidíjasból)Szééépen kértem.
Tény, hogy volt egy dpi-s számom már , de csak 30-as számot hívtam róla.... rengeteget. (asszonyt)
Lehet sok volt a végződési díj (csak vicc, nem hiszem)Így lettem kb részletfizetéses DPI-s.
Hosszú lett bocs!
[ Szerkesztve ]
-
bwin.party
aktív tag
Telekom flottában van ilyen lehetőség?
-
Vangelis
félisten
Jah nekem is csodálkoztak, hogy lehet dpi alap mellé részletfizetésem.
Megkérdezték, hogy ilyen sokat beszélek DPI-ben, hogy ennyi a számlám.
Mondom az részlet.... azt mondják olyan nincs....
De aztán látták, hogy mégis vanFogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
MODERÁTOR
válasz bwin.party #18606 üzenetére
Biztos, nem telenorosat, mert ott nincs részlet flottáknak...
A többieket nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Ha Note4-et szeretnék flottás előfizetéssel, részletre ti milyen megoldást választanátok?
-
ttxxeu
tag
válasz Soma01 #18604 üzenetére
Szia
Van egy Info rész a Pránanadi Net dijainál a táblázatban és ott a megjegyzésben benne vannak a Te általad emlitett dijak. -
Soma01
veterán
válasz ttxxeu #18601 üzenetére
olcsopercdíj.hu-n oda kellene írni, hogy kinek a nevén van az előfizu. Úgy tudom, hogy nem saját név, de lehet saját számlád, a számod védelmében.
Prananadinál a net olcsóbb, mint ami oda ki van írva, mert ha neten rendeled, ezek szerint az árak a következők: ("Plusz adat" opciók a netinfo.hu-ról vagy a Vodás alkalmazásból rendelve) +100MB - 500 Ft, +500MB - 1000Ft, +1GB - 1500Ft. De nekem azt mondták mákaképviseleten, hogy ennyi az ár ha ott náluk a helyszínen is ennyi. De hátha másnak is van ezzel tapasztalata.
Annyi még, hogy a tagdíjat 2 évre előre kell fizetni mostantól. Ha 3 évet fizetsz van valami kedvezmény is, de nem tudom már mennyi. Talán 500 Ft.[ Szerkesztve ]
-
bogil99
aktív tag
válasz Call Box GSM #18407 üzenetére
Ez a "beszerzes" e-mailcím nekem ismerős!
Ez az a cég, amelyiknél 18 eFt. a regisztrációs díj (amit soha nem adnak vissza) és díjnemfizetés miatt "elvitte" egy csomó ember telefonszámát is?
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
Button
aktív tag
válasz ttxxeu #18601 üzenetére
itt van:
[pránanadi 6-os 2016. dec. 31-ig]
itt is kicsit el van szúrva a lebeszélhetőség, mert 1700+áfa, azaz 2159Ftugye ami a táblába van az a pránanadi 7-es, hivatalosan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest