- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
bajnok00956 #18200 üzenetére
Csak egy javaslat, nézd meg, hogy melyik nick-edről írsz és célszerű azzal folytatni, mert a szabályzatban benne van, hogy egy felhasználó egy nick.
(Egy Felhasználó egy Felhasználói Fiókkal rendelkezhet, melyet más részére nem engedhet át.) Ezért nem értettem először, hogy mire célzol privátban.
-
tusik
tag
válasz
bajnok00956 #17855 üzenetére
de azért december eleje óta megküldhette volna a kontaktot. vagy valamit irhatott volna hogy figyu vazze havonta limitálva van a beléptetés.
-
atus72
őstag
válasz
bajnok00956 #17855 üzenetére
Az milyen flotta ahol korlátozva van a beléptethető emberek száma?
-
tusik
tag
válasz
bajnok00956 #17830 üzenetére
bajnok00956
Ez nem valami parasztvakitás? December elején leveleztünk a csatlakozással kapcsolatban de még a mai napig nem jött a kontakt.
Nézd meg a privát üzeneteidet.
December végén megint kaptam egy e-mailt a bobertomi@-ról, de kontakt nem jött.
Kértem hogy küldje akkor a kontakt személyt, de a mai napig még semmi.
Szerintem ez kamu az egész. -
pietrrr
aktív tag
válasz
bajnok00956 #17830 üzenetére
Bármi részlet?
-
atus72
őstag
válasz
bajnok00956 #17771 üzenetére
Szia, lehet írtad de nem rémlik hogy melyik szolgáltatóról van szó?
Mint sokan mások én is DPI-ben vagyok, a Telenor lefedettsége néhol hulladék, előtte ~20évig T-nél voltam azzal ahol használtam nem volt probléma. -
andatti
senior tag
válasz
bajnok00956 #17767 üzenetére
Bocsánat, de 1 felkiáltójel is elég lett volna.
De még mindig igaz, hogy a percdíj csak 50 fillérrel olcsóbb a DPI-nél, és mivel te 1 Gb netet fizetsz, úgy már kb. 200 Ft-al drágábbra jön ki a csomag. Én meg minek fizessek 1 Gb netet, ha most is 2-3 Gb-ot forgalmazok gond nélkül, a 200 Mb-os csomaggal. Szóval nem látom, mitől lenne jobb a tiéd, mint a DPI. Ráadásul nagyon ekézed is, holott korábban ott voltál.
Én rengeteg telefonos felmérésben veszek részt, és általános vélemény, hogy 20-30%-os kedvezménynek lennie kell ahhoz, hogy valaki váltson. DE van, aki 20% áremelkedés mellett is marad ott, ahol volt... Sőt, a váltási hajlandóság nagyon csekély az emberekben. Az más kérdés, hogy itt a fórumon általában azok vannak, akik folyton keresik a jobb ajánlatot és erős a váltási hajlandóságuk is, de a 100%-hoz képest ez igen is nagyon kicsi...
Szóval az én ingerküszöböm 7 Ft/perc, mp alapon, kb. 3000 Ft-os havidíj mellett, nettel együtt. érdemi lassítás nélkül. -
andatti
senior tag
válasz
bajnok00956 #17749 üzenetére
jónak tűnik, bár ha összeadom már drágább, mint az enyém, 1215+2540=3755 Ft
Az 1 Gb-nál én 2x, 3x többet netezek most is, a 200 mb-os csomaggal... a percdíjon meg nyernék 54 fillért. De gyanítom, hogy van belépési díj, tagsági díj, kaució és egyéb nyalánkságok is, különben már hallottunk volna róla, korábban is. A többség viszont nem akar több 10 ezres költségeket indulásnál, vagy hűséget, mivel ha nem kérsz készüléket a DPI-n még hűség sincs... ezért még mindig a DPI a favorit.
Az meg már az én problémám, hogy még mindig nem értem ezt a nagy ragaszkodást a nagyobb netes csomagokhoz. A viber, skype, messenger is bőven elfut kisebb sávszéllel, a fizetős voip telefonok szintén, az online rádió dettó. Én meg a 200 Mb-os csomaggal vígan hallgattam 196 kbs-os adót is szaggatás nélkül, pedig kb. 10 perc alatt elfogyott a keret... böngészésnél sincs rá szükség, a youtube-on meg tényleg minden dal fent van... -
setom
tag
válasz
bajnok00956 #17749 üzenetére
Megosztod esetleg velünk is, hogy milyen flotta ez, ki a szolgáltató illetve ,hogy hogyan lehet belépni? Ezek nélkül nem sokat ér ez az információ.
-
tusik
tag
válasz
bajnok00956 #17654 üzenetére
Köszönöm.
A segitséget te ajánlottad fel, csak a legutolsó dolgot a csatlakozáshoz még mindig nem küldted el. 2 hét amire megkapod a papírt ezt irtad. Lehet én vagyok láma de a posta 2 nap alatt postázza a levelet. Tehát ha akarok valamit akkor véghezviszem. Nem akarásnak meg tudjuk mi a vége. Nekem meg lépni kellett. A DPI még mindig kedvezőbb mint ami eddig volt. -
Dracula72
senior tag
válasz
bajnok00956 #17584 üzenetére
. . .
-
tusik
tag
válasz
bajnok00956 #17580 üzenetére
várom az infót privátban.
-
O.Lajos
tag
válasz
bajnok00956 #17521 üzenetére
a korlátlan az lehet, hogy jobban megéri, azzal nem foglalkoztam. én a DPI alap tarifát mondtam, hogy annál se nem jobb, se nem olcsóbb a két másik általad említett kisebb tarifa.
hogy van olyan, akinek a saját használati szokásának elég a másik kettő az meglehet, de irreleváns az összehasonlítás szempontjából. ennyi volt a hozzászólásom lényege. -
arkone
aktív tag
válasz
bajnok00956 #17528 üzenetére
Milyen előfizetésben?
-
tusik
tag
válasz
bajnok00956 #17510 üzenetére
ment pü
-
O.Lajos
tag
válasz
bajnok00956 #17518 üzenetére
az addig oké, de add hozzá most a különbözeti percek összdíját (+142perc) és a 20 belföldi sms árát
lehet, hogy te nem használod ki, attól még nem lesz a legolcsóbb
-
O.Lajos
tag
válasz
bajnok00956 #17517 üzenetére
az alap DPI egyáltalán nem drága a piacon elérhető, saját névre szóló flottákat tekintve
-
mike1334
veterán
válasz
bajnok00956 #17494 üzenetére
De miért jobb a 15ft/perc, mint a 11?
-
tusik
tag
válasz
Engem is érdekel.
9.-én lejár a hűségem és váltani akarok. SOS
-
huliganboy
addikt
válasz
bajnok00956 #17506 üzenetére
Kicsit részleteznéd? Köszi
-
atus72
őstag
válasz
Most nem akarok kötözködni de ennél a DPI nem jobb?
-
HUNited
őstag
válasz
Érdekel. :-)
-
Zeki
nagyúr
válasz
Nagyon sok nem publikus flotta van. Te nem beszéltél a belépési díjról...
-
kisandris66
újonc
válasz
bajnok00956 #15170 üzenetére
Én olyan flottát tudok, aminek az előfizuja 2500Ft, 8ft bruttó, lebeszélhető minden irányba és 500mb net van benne.
És másodperc alapon. Kell ennél jobb? Szerintem nem.
Mit gondolsz róla? -
tomchy
tag
válasz
Aha...
DPI 3620Ft/hó
5 óra lebeszélhető bármilyen irányba
10,8Ft/perc, másodperc alapú200MB net
20sms a csomagban, utána 19ft/dbNincs hűség, nincs belépési díj.
Most akkor kinek fáj micsoda?
-
club1
veterán
válasz
Havi 4000 Ft-ért még mindig a dpi a legjobb. És nincs belépési/tagsági vagy akármilyen díj, na meg hűség sincs, ha csak sim kell. A tied ahhoz képest gyatra.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Elég gyatra feltételek...
Hűséget aláírtál? -
cserix
tag
válasz
bajnok00956 #15114 üzenetére
Hűségidő van?
-
madle
őstag
válasz
bajnok00956 #15115 üzenetére
Nekem is tudnál erről a flottáról küldeni privátot?
-
dptrsk
addikt
válasz
Pm ment
-
pietrrr
aktív tag
válasz
én is kérhetnék ilyen infót? köszönöm
-
válasz
bajnok00956 #15109 üzenetére
Nem kell flotta nevet írni,elég csak a lényeget leírni
-
Zeki
nagyúr
válasz
bajnok00956 #15109 üzenetére
Akkor rukkolj ki, mi az, hogy lehet belépni, mi a havidíj, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Bosch GMS 120
- https://www.mac-audio.de/en/car-audio/subwoofer//mac-mobil-street-sub-108a
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest