Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPeter87

    őstag

    válasz bwin.party #17351 üzenetére

    Kerüld el őket jóó nagy ívben!
    Egy olyan előfizetést választottunk június-július körül, aminél az ő nevükre került a szám (ami amúgy egy régi és fontos szám volt), majd rá kb 3 hónapra a szolgáltató letiltotta a telefonszámot, amire a mobilflottak.hu azt kamuzta, hogy február óta egyezkednek a szolgáltatóval, de még nem sikerült megegyezniük, de hamarosan vissza fogják kapcsolni és addig is biztosítanak egy új teletelefonszámot ugyanazokkal a feltételekkel. Mondom jó.. Kiderült, hogy míg én fizettem nekik a számlákat, ők azt nem fizették tovább a szolgáltató felé, ezért lett letiltva a szám. Az új, ideiglenes számhoz kapcsolódó első számla nem volt részletes, így ott nem tűnt fel, hogy probléma van, viszont a második számla már részletes volt és kiderült, hogy emelkedett a percdíj és az előfizetés díja is, valamint az eredetileg ingyenes első 20 v 30 sms újabban mégsem ingyenes, mindezt úgy, hogy a szerződés szerint minden változásról tájékoztatniuk kellett volna, ami persze nem történt meg. Majd felmondtam az előfizetést. Furcsa volt, hogy 2 nappal a felmondási határidő letelte előtt lekorlátozták a számod, de gondoltam eddig is nagyon frankó megbízható banda volt, ezen a 2 napon már nem fogok problémázni, leszarom.. Majd másnap jött egy sms attól a cégtől, akiken keresztül a mobilflották intézi az előfizetéseket, hogy folyamatos számlatartozás miatt az összes számot korlátozzák és hamarosan végleg megszűnnek. Tehát mindkét telefonszámmal kapcsolatban jól át lettünk cseszve, nekik fizettem a havidíjakat, de ők jól lenyúlták. Ezeket az aprócska problémákat tetőzi még az, hogy a telefont nem veszik fel, e-mail-re nem válaszolnak, csak a számlát tudják küldeni..
    Ezek után mindenkinek, neked is, azt javaslom, hogy csak olyan flottás előfizetést kössön magának, ahol közvetlenül a szolgáltatóval tud szerződni, azaz a saját nevén marad a telefonszám és közvetlenül a szolgáltatótól kapja a számlát!
    Tehát a mobilflottak.hu-t abszolút nem ajánlom!

    Ma voltunk szerződni a T-nél egy új előfizetésre, amit az olcsomobilflottak.hu-n keresztül kötöttünk. Eddig ha nem vették fel a telefont, visszahívtak, mail-ben feltett kérdésekre korrektül válaszoltak vagy felhívtak. Rendben és gördülékenyen ment minden. Ezek alapján őket merem ajánlani. Nekik is van 1-2 olyan csomagjuk, ahol nem közvetlenül a szolgáltatóval szerződik az ügyfél, ezeket biztos, ami biztos alapon kerülném, de a többi esetben a szolgáltatónak fizetsz és a te neveden van az előfizetés.

Új hozzászólás Aktív témák