Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Létezik olyan flotta jelenleg ami:
- mp alapú
- kb 2000Ft körül van az alap díj. (egy része lebeszélhető)
- flottán belül ingyenes hívás
- Bárki csatlakozhat hozzá!
- Nincs belépési díj!
- nincs SIM díj!
- Van számhordozás!
- Szerződés közvetlen a szolgáltatóval!!!
- esetleg min 50MB net(túlforgalmazási díj nélkül)És ezt komolyan kérdezem.

Megköszönöm ha figyelmembe ajánlotok akár megközelítőt is.

-
konzi
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sajnos még nem enged belépni..mar lassan egy fél éve fizetem

DE már megküldték..köszönet érte !! -
-
konzi
aktív tag
Udv.
Egy aktualis Dpi keszulek arlistat kuldenevvalaki ?
koszonom !! -
MPeter87
őstag
válasz
Balu972
üzenetére
Igen, van. 6500 ket evente, plusz mindegyik csomagnal egyedi egyszeri admin dij, ami nekem 5000 volt. Osszessegeben igy is jobb, mint egy lakossagi, szoval megeri. A honlapjukon keresztul tudsz uzenetet kuldeni nekik, utana felhivnak es mailben elkuldik a csomagok adatlapjait. Sok van mind3 szolgaltatotol, nezd meg oket, tudsz valogatni es majd eldontod, h van-e koztuk szimpatikus.
-
hardline
senior tag
-
Sayuar
senior tag
válasz
hardline
üzenetére
Nem kell semmilyen összeggel se feltölteni a vodás számot, ha 0 Ft-ért rendelted a neten, ha 500-ért vetted cba-ból, ugyanis ezeknek a SIM kártyáknak is van érvényességi idejük: 90 nap.
Persze tudom: erősködnek az ügyfélszolgálaton, hogy fel kell tölteni, de ezt tudjuk miért van.... -
hardline
senior tag
Vodánál 2 lehetőséged van:
1.) Bemész egy üzletbe, vásárolsz egy 3500Ft-os feltöltős kártyát (100 perc meg 100mb ha jól emlékszem lebeszélhető) és egyből igényeled a számhordozást (ez plusz 2db aláírást jelent) és 2 munkanap múlva átírják a számodat.
2.) Jóval lassabb a folyamat, de nem kerül 3500Ft-ba: Igényelsz a voda honlapján egy instant szimet, amit ingyen kipostáznak, ezt aktiválod szintén a voda oldalán, majd küldenek postán egy megerősítő kódot, amit ingyenes sms-ben visszaküldesz nekik, aztán befáradsz egy vodafone üzletbe és kéred a számhordozást. Ez nem kerül így semmibe, de természetesen 0 Ft van a kártyán, így vagy feltöltöd minimum 3000Ft-tal arra az időre, amíg vodás vagy, és rátudsz, hogy DPI-be lépéskor ugrik a megmaradt egyenleg, vagy nem töltöd fel, de akkor természetesen nem tudsz hívni.Az első módszer esetében kb 3 nap alatt megvan a számhordozás, és küldheted a belépési igényedet, míg a második esetben 2 hét a 2 levél + 2-3 nap ismét a számhordozás, aztán igényelheted a belépést.
-
konzi
aktív tag
megprobaltam a szamhordozast dpi miatt dominora, telefonon azt mondta az ugyfelszolgalat 2700ft..az uzletben 4500-at akartak kerni. voda telefonos ugyfelszolgalat 500ft uzletben 3500ft .
ez hogy van ? ti hogy csinaltatok ?
szeretnem minel olcsobban letudni.. -
hardline
senior tag
DPI-t decemberben igénylőknek mondom, hogy fel a fejjel, minket ma kerestek!

Január végén még 2 előfizetést beviszünk. -
andatti
senior tag
válasz
Sayuar
üzenetére
Ez így nem igaz... A netetgyesületnél pl. van hűség nélküli vodás flotta, kettő is. Az egyik pl. a dpi-nél olcsóbb mp alapú percdíjú. 200 mb nettel és utána van 100 kb/s-es lassítás. (majdnem 1 megabit akkor is...) Csak ugye itt van 500 Ft havi egyesületi tagság (6000/év) és van egyéb, egyszeri, indulási ktg.
Update: (most olvastam)
Igénylés
Kérünk egy kis türelmet, amíg a flotta megújul. Hamarosan (elvileg) jobb feltételekkel jön újra. -
prtudi78
csendes tag
Valaki tudja, hogy az állatos flottáknál a 2 éves tagdíj előfizetőnként vagy simenként értendő-e?
-
Balu972
aktív tag
-
O.Lajos
tag
ilyen volt eredetileg a legkisebb molos tarifa, és most a lejárt molosoknak (is?) ezt ajánlják az eredeti feltételekkel, viszont másik flotta(?), tehát megszűnik a molosok közötti ingyenbeszélgetés. ha ez az új tarifa is flottaként megy, akkor persze lehet, hogy ingyenes az odaátlépők között.
-
arkone
aktív tag
Sziasztok!
DPI flottába szeretne a kollégám belépni. El is küldték annak a kontaknak, aki engem léptetett be, de nem történt semmi. Ez volt Novemberben. Aztán segítséget kértem itt a fórumon, egyből jött is a segítség, amit köszönök, tehát jött is egy másik kontakt, el lett küldve oda is (decemberben), de még mindig semmi.

Történt valami a DPI-nél? Vagy ennyi a munkájuk?
-
tusik
aktív tag
ez ismerősen cseng esetleg valakinek?
havidij 1760ft
lebeszélhető 101 perc minden irányba
utána 12,5 ft/perc
sms 19ft
50mb net
mindez perc alapon számlázva -
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Tudtok nekem infót mondani arról, hogy ENNEK a szolgáltatónak milyenek a csomagjai?
Konkrétan az érdekelne hogy van e náluk innen valaki, aki tudna véleményt írni!

A csomagok leírásait megkaptam. De érdekelne az esetleges itteni fórumtársak véleményei is.
Köszi.

-
bazsade
tag
válasz
huliganboy
üzenetére
dec. 18. küldtem el a táblázatot, és még nem hívtak, szóval szerintem ok, ha még téged sem kerestek.
-
tusik
aktív tag
válasz
bajnok00956
üzenetére
de azért december eleje óta megküldhette volna a kontaktot. vagy valamit irhatott volna hogy figyu vazze havonta limitálva van a beléptetés.
-
atus72
őstag
válasz
bajnok00956
üzenetére
Az milyen flotta ahol korlátozva van a beléptethető emberek száma?

-
fant0mi
őstag
válasz
huliganboy
üzenetére
Nem, még semmit.
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Aki december 20 környékén indított DPI igényt kapott már választ?
-
BoC1ka
senior tag
Sziasztok,
Vodás flottában vagyok, de váltanék. Telekom érdekelne vagy esetleg Voda..Nincs hűségem már stb.
Telefonvásárlás se érdekel, de ha van talán kihasználom - nem feltétel.
Inkább netezem mintsem telefonálok, jelenleg 500mb os csomagban vagyok, ehhez veszek havonta 1gb kiegészítőt 1500é és még így sem elég, tehát 2-3 gb os csomag lenne a jó, telefon része legyen olcsóbb (nem kell korlátlan)
Tudtok ajánlani csomagot? Hűségidő nélkül is érdekelne.
-
andatti
senior tag
válasz
Sayuar
üzenetére
"Szerintem ezzel mindenki ki lenne békülve hazai viszonylatban: 20 Ft/perc, 30 másodperc után másodperc alapon."
Háát, én nem mondanám, hogy ki lennék vele békülve... akkor inkább voip, 3,5 Ft-ért perc alapú számlázás, és a saját számom írná ki a hívott félnél... Igaz, kéne vagy 2-300 mb internet is...
De hát kinek a pap, kinek a papné... Most elvagyok a DPI-vel... -
Sayuar
senior tag
sokan nem veszik fel a rejtett számot....én is úgy veszem fel, hogy gyorsan belemondom, hogy: ha megtisztelsz és visszahívsz számkijelzéssel felveszem és beszélhetünk, amúgy minden jót...szia.
Tudod ez számomra olyan lenne, mintha az ajtón kopognak, kinézek, de nem látom ki az, mert a kinti ember a kukucskáló elé teszi a kezét....
-
Sayuar
senior tag
válasz
atus72
üzenetére
Saját példámat hadd osszam meg:
duál simes telefonom van. Székelyföldi nyaraláskor vettem a románoknál egy digimobil sim-et. Ezen a simen már most olyan árak vannak roamingban, amit a törvény majd 2016-04-30-tól ír elő: 5 cent a hívás, 2 cent az SMS, másodperc alapon
. Szerintem ezzel mindenki ki lenne békülve hazai viszonylatban: 20 Ft/perc, 30 másodperc után másodperc alapon. Szóval itt a sim, itt a duál simes telefon, mégse nem használom. Nekem "cink" hogy +40-el menjen ki a hívás, és mindenkinek magyarázzam, hogy most mi a történet.
Akkor inkább mobil flotta. -
andatti
senior tag
válasz
sacaboy
üzenetére
Bocsánat, de azt írta, hogy ha eltörlik a roomingot... Azaz, abban az esetben már nincs bünti egyik félnél sem...
Amúgy a "kis pirosnál" zárt flottában már adnak 10 rugóért úgy full 0-t, hogy az egész EU-ban érvényes... Azaz mindegy, hol vagy, vagy kit hívsz, az EU-n belül a havidíjad 10 rugó marad... 2 Gb nettel... -
válasz
nimfas
üzenetére
Nem azt írtam, hogy mindenkinek megéri az alternatíva...
Csupán leírtam, hogy a DPInél kedvezőbb kínálat is van, Nektek lehet, hogy nem jó, de egy 4 tagú család egy háztartásban legalább 1600 forintot tud spórolni a DPIhez képest, s akkor még az nincs is benne, hogy esetleg valakinek nem kell mobilnet, s tudja választani az olcsóbb csomagot is akár. Nekik a DPI drágább.
Mindenkinek más az igénye.
Nektek ez a csomag nem alternatíva, mert a DPI-t jobban kihasználjátok. De nem mindenki telefonál olyan sokat.A roaminggal pedig óvatosan, mert csak akkor lesz "ingyenes", ha utazási céllal használod, ha egy osztrák SIMet használsz majd huzamosabb ideig itthon, akkor figyelmeztetés után számíthat fel roaming díjakat. Tehát csak eseti célokra les eltörölve a roaming, tartós használatra nem.
Persze az is érdekes, hogy többnyire publikus csomagoknál a roaming SMS küldés olcsóbb, mint a belföldi...
-
nimfas
addikt
Már várom a roaming teljes eltörlését, akkor irány Ausztria és megoldva.
Nézz meg egy ottani T ajánlatot és egy itthonit.
Párom öccse Németországban van kint, feltöltős kártyáját feltölti 10 Euróval, és kap 100-200 perc EU beszélgetést.
Lényeg hogy nálunk Forintra ugyanannyi a publikus csomag percdija de nincs kartelezés.

-
nimfas
addikt
válasz
dptrsk
üzenetére
Nálunk benne van a Dpi flottában anyám, apám, a párom, a párom nővére, én, haverom, haverom húga.
Ugye nem gondoltad komolyan hogy egy elofizetes alatt van ez a 7 ember és minden hónapban számolgatom hogy ki mennyivel tartozik a számlában.
Nem túl életszerű a dolog. Párom a nővérével kapásból lebeszélné a 300 percet ha külön nem lehetne ingyen hívni egymást.

Nálunk net lassítás van, de web-radio megy így is, fb, Gmail megy. Van ahol megáll a net ha lejárt és nem veszel plusz csomagot.
Kártyás csomag:
"Telenor hálózaton belüli percdíj minden időszakban 37 Ft
Belföldi más mobil, valamint vezetékes hálózatba irányuló percdíj, minden időszakban 47 Ft
SMS díj belföldön 44,50 Ft
MMS díj belföldön 141,50 Ft
Kapcsolási díj hívásonként 2,50 Ft"Tehát ha csak telenorost hív, egész percekben akkor 3620Ft/37=98 perc és akkor még nem számoltam a 2.5Ft kapcsolási díjat. (250Ft)
Elofizetes csomaggal a 3000 Ft körüli csomagban 80 perc duma, 200 MB net van.
-
válasz
nimfas
üzenetére
Szerintem a DPI ajánlat is jó(sőt), de, hogy korrekt legyen az összehasonlítás:
Mivel nem azonos a kínálat(lebeszélhető perc(DPI több), benne foglalt SMS(másik ajánlat több)), mindenhol a nagyobb (bennefoglalt) mennyiséget veszem, kivéve a netcsomagnál, ahol a minimumot, amit ki kell fizetni:
A leírásban ügyfélszámot írnak, így én is azt írtam, szerintem itt nincs flottán belüli ingyen beszéd csak ügyfél SIMek között. Ebben jobb a DPI. A díjak bruttó összegek.
DPI: 294 perc + 40 SMS + 200MB NET = 4000 forint havonta
Másik ajánlat: 294 perc + 40 SMS + 100MB NET = 3692 forint havontaHa a teljes egyezőség miatt mindkét csomagnál a 400 MB netet kérem akkor:
DPI: 5005 ft/hó
Másik:4052 ft/hóItt nem kb. hanem pontos díjakkal számoltam, a "Másik ajánlat" havidíja 250 percet tartalmaz kereken.
Hűséget, tagsági díjat nem tudok, de úgy lett ajánlva, hogy nincs tagsági díj, s készülék nélkül hűség sincs azt hiszem.Én nem vagyok tagja egyik flottának sem, csak a pontosítás miatt számoltam konkrét díjakkal, ha írtok e-mailt nektek is elküldik az ajánlatot.
Ahogy olvasom valaki próbált belépni, de eddig nem sikerült.
Ha sikerül valakinek, lehet, hogy hosszú távon joban jár mint a DPIvel.Persze azt is megjegyzem, hogy nem sokan vannak szerintem, akik DPIben lebeszélik a 294 percet vagy a Másik ajánlatban pont 40 SMSt küldenek. Tehát mindkét csomagban.vannak felesleges elemek, de összehasonlítani csak úgy érdemes, ha azonos mennyiségekre hasonlítunk.
Lehet, hogy sokan publikus csomagban sem költenének többet 3620 forintnál, csak a tudat, hogy ha telefonálsz(mondjuk havi 10x) nem 40 forint, hanem csak 10 ráadásul mp alapon.Ő az, aki nem használja ki, de a kihasználóknak adott kedvezmény egy részét fedezi.
De van a másik véglet is, aki fillérre pontosan lebeszéli vagy túl is lépi a havidíjat DPIben, na ő az akinek igazán megéri. -
nimfas
addikt
válasz
dptrsk
üzenetére
227 perc beszélgető le (ha bruttó a 11 Ft) a 2. Csomagban, 100 net. 3300 Ft.
Nem tudni mi van ha túlléped a 100 MB keretet, lassítás, tiltás?
Tagsági díj? Stb?
Dpi : 300 perc, 200 MB 3620 Ft
Ha jól értettem csak az egy szerződésen lévők hivhatjak egymást ingyen, míg Dpi-nel a teljes flotta.
Úgy hirtelen...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tusik
aktív tag
válasz
bajnok00956
üzenetére
bajnok00956
Ez nem valami parasztvakitás? December elején leveleztünk a csatlakozással kapcsolatban de még a mai napig nem jött a kontakt.
Nézd meg a privát üzeneteidet.
December végén megint kaptam egy e-mailt a bobertomi@-ról, de kontakt nem jött.
Kértem hogy küldje akkor a kontakt személyt, de a mai napig még semmi.
Szerintem ez kamu az egész. -
válasz
pietrrr
üzenetére
Én írtam még régebben az e-mail címre, egy korrekt ajánlat jött vissza, de sajnos Telenor a szolgáltató így jelenleg nem léptem be.
Az árakat csak kb írom, részletesebb infoért írjatok e-mailt.
Röviden: 3 csomag van,mind mp alapú, hűség nem derült ki számomra, azonos ügyfélszámon belül 0 ft egymást hívni.Első:
kb havi 2300 ft, 100%ban lebeszélhető,
kb 16ft/perc,
SMS kb. 26ft/db(mind havidíjon felül megy),
net nem kötelező.
össz. havi: kb. 2300 ftMásodik:
kb havi 2800 ft, 2500 ft lebeszélhető,
kb 11ft/perc,
SMS 40db havidíjban utána kb 26ft/db
net 100MB kötelező kb. 500 ft
össz. havi: kb. 3300 ftHarmadik:
kb havi 7700ft
korlátlan belföldi hívás
100 SMS havidíjban utána kb. 26ft/db
net 3GB kötelező kb. 1600ft
össz. havi: kb. 9300 ftNet csomagok:
100MB: kb. 500
400MB: kb. 900
800MB: kb. 1100
1.5GB: kb. 1300
3GB: kb. 1600 -
Sayuar
senior tag
válasz
mike1334
üzenetére
nem a dpi a xar....
Én pl, folyamatosan szívok a telenorral: most pl. 109 dBm-et ír ki lte-n, Bp-en főút mellett....
Munkahelyen olyan gyenge az LTE, hogy 2G,3G, 4G között ugrál. 3G+on és LTE-n jön adat , sima H-n meg nem....
....ezért nem léptem eddig be a DPI-be.Továbbszámlázós flották nálam kizárva.
vodát preferálnám, de náluk minden flottás csomag csak 2 év hűséggel hozható el (ha nem veszel telefont akkor is). Azt pedig nem fogok aláírni.
Marad a telekom (ott van hűség nélküli flotta): talán fradi sas....bár nem tudom, hogy ott van-e hűség, illetve másodperc vagy perc alapú

-
zsloti
senior tag
erre valaki?:
"Sziasztok
Akad valami olyan flotta ami a t-s fun-s aranytárskártya díjcsomagot helyettesíti?
Az egyik ismerősöm(akinél a gyerekek telefonja volt ) külföldre költözik így lemondja őket
ezért a gyerekeknek kellene valami olcsó megoldás
Olcsó havidij (max2500Ft) ami lebeszélhető
Internet 200mb körüli
Lehetőleg le lehessen tiltani a lebeszélhetőn kívüli hívásokat
Köszi
zs" -
pietrrr
senior tag
válasz
bajnok00956
üzenetére
Bármi részlet?
-
tomchy
tag
válasz
Szállító76
üzenetére
Személyesen Debrecenben nem tudok segíteni, ellenben privátot küldtem.
-
Szállító76
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A DPI miatt. 20 év előfizetés után se tudnak normális havi díjat adni

-
pietrrr
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mert ma VÉGLEG lelépett EGY IDŐRE

-
válasz
Szállító76
üzenetére
Nem értelek. Ha leléptél a Telenortól, akkor minek érdekel a DPI?
-
Szállító76
tag
Sziasztok.
Ma végleg leléptem a Telenortól egy időre. Átmentem a Voda max "m"-be számhordozással. Szerdán lesz meg az első kísérlet a számhordozásra.
Kérdésem. Valaki Debrecenben tudna segíteni abban, hogy hogyan lehetek DPI-s az én kontaktom már nem "beszámítható"
(Alap tarifacsomag 3175ft + Mobil Online 200 MB 444ft ez érdekelne teló nem)
Köszönöm előre is (akár privátban is). -
Abri
senior tag
hy all
melyik flottát ajánljátok az alábbi feltételek mellett:
- net 100-300Mb
- minél olcsóbb legyen a havidíja ( max 3200Ft)néztem a DPI t, ide van hűség, vagy bármikor kiléphetek
ill az oroszlán csomaggal szemezek -
mike1334
veterán
-
ttxxeu
tag
Csak szeretnem veletek is megosztani, hogy most olvastam az egyesulet weboldalan, hogy a Frondeo egyesület ideiglenesen felfüggesztette a kártyánkénti egyszeri adminisztrációs költséget, ezzel együtt a tagonkénti jóváírást is.
Szerintem ez egy kedvező hir

-
sacaboy
tag
Valakit hívtak a két ünnep között a Mobilforce-tól? Dolgoznak még?
-
zsloti
senior tag
válasz
andatti
üzenetére
Nem neki kell xd
A gyerekeimnek, csak eddig nala volt az előfizetés de most hogy külföldre költözik lemondta őket, így telefon nélkül maradnak
A társ kártyánal az a jó hogy a havidíjon felül nem tudsz beszélgetni csak ha külön feltöltöd az egyenleget így a gyerek nem borítja fel a családi költségvetést
Zs -
andatti
senior tag
válasz
zsloti
üzenetére
És külföldön fogja használni? (mert ez nem derült ki az írásodból...) Olyat, normális perc díjjal, a kért havidíj mellett nagyon nehéz lesz találni...
"Lehetőleg le lehessen tiltani a lebeszélhetőn kívüli hívásokat" - Hát, ez engem is érdekelne, mert ilyet még nem is hallottam...
-
zsloti
senior tag
Sziasztok
Akad valami olyan flotta ami a t-s fun-s aranytárskártya díjcsomagot helyettesíti?
Az egyik ismerősöm(akinél a gyerekek telefonja volt ) külföldre költözik így lemondja őket
Olcsó havidij (max2500Ft) ami lebeszélhető
Internet 200mb körüli
Lehetőleg le lehessen tiltani a lebeszélhetőn kívüli hívásokat
Köszi
zs -
-
máyköl
veterán
Sziasztok!
Flottába szeretnék belépni.Erről mit gondoltok?
Jó pár éve vodafone -os vagyok, meg vagyok vele elégedve, de ha más szolgáltató/flotta jobb ajánlatot adna, nem sokat hezitálnék.
Sokat nem telefonálok, azonban elég sok netre van szükségem munkámból kifolyólag. Ez havi 2, de inkább 3GB -ot jelent.Van valamelyik flottában kedvezményes készülékvásárlás?
A Vodafone flottaárai a következők: [link]Engem egy iPhone 6S 64Gb érdekelne leginkább, részletfizetéssel. Ez azt jelenti, hogy ha a legmagasabb internetcsomaggal kérem (2GB), akkor 71990Ft. -ot kell befizetnem, + 1 évig 11833Ft. -ot (no problem), tehát 213.990Ft. -ra jönne ki.
A bibi ott van, hogy amennyiben 2Gb internetet kérek a havi csomagjaimba, abban az esetben nem 2500Ft. -ot kell az internetért havonta fizetnem, hanem 4500Ft. -ot, és nem is csak a telefon részletéig (1év), hanem 2 évig (+48.000Ft.)Ezt már lehúzásnak érzem a voda részéről.
Valakinek esetleg van tippje, mi lenne számomra a kedvező konstrukció?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Warhammer 40.000
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ezért a gyerekeknek kellene valami olcsó megoldás
MADcat
Dr Bubo