Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twinkiecz
tag
Sziasztok faterom szeretne belépni a DPI flottába, sikerült kerítenünk kapcsolattartót aki váltig állítja hogy csak hűség vállalással lehetséges, viszont itt a fórumban szinte csak hűség nélküli példákat találtam.
Valaki tudna adni elérhetőséget olyan emberhez aki megtudná oldani a hűség nélküli belépést? Ha minden jól megy 3db előfizut szeretnénk átvinni ha lehet számhordozással.
-
tomchy
tag
válasz
SutPet
üzenetére
Ha Telenoros előfizetésed van, nem biztos, hogy olyan egyszerű lesz az átlépés DPI flottába.
Ha esetleg gond lenne, akkor áthordozod a számod egy hűség nélküli Voda előfizetésbe, aztán leadod a DPI igényt, így pár nap alatt visszahordoznak Telenorba.
Küldtem pü-t a belépésről. Szerintem add le az igényt, aztán ha hívnak, akkor elmondod a gondod.
-
Mo.Szi
újonc
válasz
SutPet
üzenetére
Szia,
Amit én ajánlani tudok:
Flat csomag:
Másodpercalapú számlázás 7 Ft / perc, havi díj 4.761 Ft bruttó
- ebből 2.286 Ft lebeszélhető (bármely időszakban, bármely szolg.irányába) ez valamivel több, mint 4órát jelent
- e felett 7 Ft/ perc nettó
- flottán belüli korlátlan hívások
- havi 20db ingyen SMS ( 20db-tól 20Ft)
- havi 100MB NET
Nagyobb letölthető adatmennyiséggel ez a csomag bővíthető:Fontos tudni, h mi azért tudjuk ezt a flottatagságot adni, mert nagy mennyiségű kártyákra kapott a cég ilyen csomaglehetőséget a Telenortól. Több mint 20 éve működő cégről beszélnünk, a fennmaradt kártyákat szeretné tovább adni. Helyszínen én intézem szerződés és kártyakiadást is, ami az onnantól kezdve aktív. ( Bp. XIX ker. Üllői út)
Bárki igényelheti, akár magánszemélyek és cégek is, nincs hűségidő és semmiféle kritérium. Telefonszámok (feltöltős is) bármelyik szolgáltatótól tovább hozhatóak, hűségidők viszont csak a Telenortól. -
SutPet
aktív tag
Értem, annak pontosan hogy van a havidíja? illetve hogy tudok belépni? bemegyek telenorba és megmondom hogy be szeretnék lépni?
-
SutPet
aktív tag
Sziasztok! szeretnék egy kis információt kérni. Van ez a mizéria a Telenoros csomagkivezetésekkel és sajna engem is érint. Viszont mindegyik csomag amit ajánlanak drágábban jönnék ki jóval. Főleg telenoros számokat hívok és havontak 120-180 perc között telefonáltam. a havi 100MB elég volt. így átlagosan 3700-4200Ft között fizettem. tudnátok e ajánlani valamit ami megbízható és hasonló összegből kijövök?
-
csmiklos-35
csendes tag
válasz
Tappancs2001
üzenetére
A héten már lehet csatlakozni, a kiszamolo.hu-n lesz róla cikk a napokban.
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
csmiklos-35
üzenetére
Szia! Arról már van infó, hogy mikortól lehet a flottához csatlakozni?
-
n@p@lm
addikt
válasz
csmiklos-35
üzenetére
Köszi!
-
csmiklos-35
csendes tag
válasz
Tappancs2001
üzenetére
A számhordozás csak opció, új kártyát is lehet kérni.
-
mokalade
tag
Domino Surf esetén tiltva van a voip, itt az ÁSZF részlet: "... A Domino Surf díjcsomag internet alapú hang és videó hívásokra nem használható! ..."
Pár hete még úgy olvastam, hogy akinek eddig is Surf volt annak továbbra is o.k. a voip, de új szerződéseknél már nem, csak azt a részt már nem találom.
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
csmiklos-35
üzenetére
Szia! A flottához új előfizetőként is lehet csatlakozni, vagy csak számhordozással? Az ajánlott internet 4g hálózaton is elérhető? Előre is köszönöm a választ.
-
n@p@lm
addikt
válasz
csmiklos-35
üzenetére
Hűséget kell aláírni?
-
csmiklos-35
csendes tag
válasz
Melack
üzenetére
Az a jó, hogy sok díjcsomag van, így az egész család talál magának megfelelőt. Vagy ha egy-két hónapig sokat telefonálsz, akkor addig nagyobb csomagot kérsz, ha pedig nyaralni mész két hétre, abban a hónapban kisebb csomagra váltasz.
Net: akármennyit lehet pluszban kérni és relatív nem drágán.
-
Melack
veterán
válasz
csmiklos-35
üzenetére
Ez így, hogy telekomos, nem is rossz. A net mondjuk kevés, de vmit vmiért.
-
csmiklos-35
csendes tag
válasz
karl_fischer
üzenetére
Itt az új Kiszámoló mobilflotta, négy díjcsomag, semmilyen további költség nincs (éves díj, tagdíj, stb.), cégek is jöhetnek. A jelszó 1234 mobilflotta
-
tomchy
tag
válasz
bwin.party
üzenetére
Igen, leginkább a kedvező díjak miatt jó. Persze ettől még lehet, hogy valakinek van ingerenciája egy-egy készülékre és megfelel neki az ár.
-
tomchy
tag
válasz
pietrrr
üzenetére
ide is és mindenki örül

jelenleg aktuális készüléklista -
pietrrr
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna küldeni privátban egy friss DPI készülék-árlistát?
Köszi!

-
válasz
bwin.party
üzenetére
a mobilevoip program nincs tiltva
-
Zeki
nagyúr
válasz
bwin.party
üzenetére
A mobilevoipon melyik voip szolgáltató megy nálad?
-
válasz
bwin.party
üzenetére
akkor nem ismered a mobilevoip-ot
-
Zeki
nagyúr
válasz
bwin.party
üzenetére
A mobilevoip is? Az elég fura...
-
Zeki
nagyúr
válasz
bwin.party
üzenetére
Akkor nem egyformán működnek a dolgok.
Nálunk 4 domino surf sim van, csak a videotelefonálás nem megy.
Amúgy a mobilevoip program az a tiltottan is szokott menni. -
NorbiG2
tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Bizony lusta, így éjszakás műszak után.

CineDOG1: Köszönöm, net nem lesz használva, fateromnak kellene.
Ő nem netezik, nem ért ehhez.
Örülök, ha a telefonba nem gabalyodik bele.
Tehát net nélküli olcsó beszélgetés.
Már amennyire olcsónak lehet ezeket itt nevezni.
-
Zeki
nagyúr
válasz
bwin.party
üzenetére
Ez tényleg érdekes.
mobilevoip mükszik, SIP szoftverek működnek, whatsapp, viber működik hanghívással.
Domino Surfben van minden családtag. -
Mo.Szi
újonc
Sziasztok,
Távőr Flotta
Fontos tudni, h mi azért tudjuk ezt a flottatagságot adni, mert nagymennyiségű kártyákra kapott a cég ilyen csomaglehetőséget a Telenortól. Több mint 20 éve működő cégről beszélnünk, a fennmaradt kártyákat szeretné tovább adni. Helyszínen én intézem szerződés és kártyakiadást is, ami az onnantól kezdve aktív. ( Bp. XIX ker. Üllői út)
Bárki igényelheti, akár magánszemélyek és cégek is, nincs hűségidő és semmiféle kritérium. Telefonszámok (feltöltős is) bármelyik szolgáltatótól tovább hozhatóak, hűségidők viszont csak a telenortól. Telefonkészülékeink is vannak.Flat csomag:
Másodpercalapúszámlázás 7 Ft / perc, havi díj 4.761 Ft bruttó
- ebből 2.286 Ft lebeszélhető (bármely időszakban, bármely szolg.irányába) ez valamivel több, mint 4órát jelent
- e felett 7 Ft/ perc nettó
- flottán belüli korlátlan hívások
- havi 20db ingyen SMS ( 20db-tól 20Ft)
- havi 100MB NET
Nagyobb letölthető adatmennyisséggel ez a csomag bővíthető:
- 1GB + 1.264 Ft bruttó
- 2 GB +2.290 Ft bruttó
- korlátlan 30/5 le-/feltöltés 6.125 Ft bruttó
- korlátlan 60/10 le-/feltöltés 8.048 Ft bruttó
- korlátlan 150/20 le-/feltöltés 10.859 Ft bruttóFull Flat csomag:
Havi 11.676 Ft bruttó
- Korlátlan hívás bármely időszakban, bármely szolg.irányába
- 1 GB Net
- 50db SMS/hó (50 db-tól 15Ft/db.)Korlátlan mobil NET:
- le-/feltöltési sebessé 30/5 bruttó 6.759Ft/hó -
bwin.party
aktív tag
Szia!
Jelenleg nekem is Dominó Surf díjcsomagom van, illetve egy külön NetPlusz XXL 5GB-os mobilnet csomag. Havonta ez így: 890+3290=4.180.-HUF. Mivel a DPI nem Telekomos flotta, így még nem tudom melyiket fogom választani. Valószínűleg tartom, hogy Telekomos flottát fogok keresni, mert az új szolgáltató miatt nem fogok új telefont is venni. Amit ebből ki akarok hozni, hogy a VoIP nem működik nekem mobilnet hálózaton. A Messenger ha engem hívnak vagy én hívok csatlakozik majd bontja a vonalat. A Skype csak szöveges átvitelig működik, a Viber úgyszintén. Szóval én ezért keresek egy flottát, remélem lesz egy Telekomos.
-
Mo.Szi
újonc
válasz
karl_fischer
üzenetére
Szia,
Ehhez a csomaghoz lehet 1 GB -ot is kérni bruttó+1264 Ft-ért.
Lehet egészen 50 GB-ig ( ez bruttó + 2.747Ft) és korlátlan (csomaggal is + 6.125 Ft).
-
NorbiG2
tag
Sziasztok! Tudom nem flottás kérdés, de itt sok hozzáértő, tapasztalt ember van.
Telefonálásra, beszélgetésre, melyik szolgáltató, melyik feltöltős csomagja a legolcsóbb, leggazdaságosabb?
Csak feltöltős érdekel. Vinnénk bele számot, tehát számhordozás jó lenne. -
törölt tag
Hihetetlen , hogy ezt a mobil-force Kft - t nem lehet elérni. e-mailt el se olvassák vagy nem válaszolnak.
Web oldaljuk nincs "Szerkesztés alatt". A megdott vezetékes telefonszám nem él.Tudnátok segíteni abban,hogy ez a cég a csomagokat melyik céggel szokta kiküldeni?
A DPI oldalon azt írja faq-ban,hogy kiszállítás előtt 1 nappal kapok e-mailben értesítést.
A kapott e-mail tartalmaz valami telefonszámot amin a futárt el lehet érni?
A másik kérdés... 10 naptári nap van megadva kézbesítési határidőnek megrendeléstől számítva.Szokták tartani a 10 napot? -
törölt tag
Sziasztok DPI-sek !
SOS be tudna nekem adni valaki mobilforce elérhetőséget?
Telefon: (1) 478 7070 ez felejtős..nem lehet hívni...
Valami mobil kéne.Köszönöm előre is !!!!!

-
Mo.Szi
újonc
Sziasztok,
Flottában korlátlan NET kártya is elérhető, aminek a paraméterei:
Vállalati Hipernet Médium + Teljes korlátlan (sebesség & adat csomag) korlátlan adatforgalom 30/5 le-/feltöltési sebesség havi nettó: 5322 Ft ( bruttó 6.759 Ft.)Ha nagyobb le-, és feltöltési sebességre van szükség, arra is van lehetőség kedvező csomagáron.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
bwin.party
üzenetére
igen.
-
bwin.party
aktív tag
DPI csak Telenornál éhető el?
-
potyok
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Jelenleg üzleti díjcsomagban vagyunk a kollégámmal (t-mobile, etalon, másodperc alapú számlázás), ami augusztus 31-től megszűnik, kivezetésre kerül a továbbiakban nem vehető igénybe.
A t-mobile Next business 150 és 300 díjcsomagba akar áthelyezni. Elsősorban t-mobile flottát keresnék (ritka mint a fehér holló, mindenhol 2év hűség, nem a saját neveden az előfizetés, belépési díj stb.).
Havi szinten max. 100-150percet telefonálok és párszáz MB netet használok, a kollégám csak telefonál max. 300-350perc, internetre nincs szüksége.
Nagyon tetszik a dpi, de akkor mindkét készüléket függetlenre kellene cserélni. (nem probléma)Megoldható-e, hogy Kft-ként számhordozással belépjek a dpi-be (1 ügyfélazonosítóhoz 2 db telefonszám tartozik) és kb. mennyi időt vesz igénybe? Dpi-s kontaktot szeretnék kérni, előre is nagyon köszönöm.
-
Mo.Szi
újonc
Sziasztok,
Telenor flotta lehetőség! Mindenek előtt fontosnak tartom, h tudjátok. Cégünk a Telenorral szerződésben áll évek óta, az eddig fel nem használt flottakártyákat most tovább adja. Ez azt jelenti, h az igénylő közvetlen a Telenorral áll majd szerződésben, viszont a flotta előnyeit élvezi. ITT NINCS REGISZTRÁCIÓS/ BELÉPÉSI DÍJ, NINCS HŰSÉG! Nincs semmi extra. Bárki igényelheti.
Flotta feltételek:
Telenor másodperc alapú számlázás 7 Ft/perc, hűségidő nélkül!Telenor flottakártya 4761 Ft/hó
- ebből havonta 2286 Ft lebeszélhető ( kb. 4 óra bármely szolgáltató irányába)
- flottán belül korlátlan kimenő hívások
- efelett 7 Ft/ perc minden időszakban
- havi 20db ingyen SMS
- havi 100MB NET
Telefonszám és hűségidők tovább hozhatóak! Ügyintézés egy helyen és gyorsan.Ha érdekel, v kérdésed van, akkor várom az mszilvi0312@gmail.com-on
-
HeliumA
aktív tag
Én már rengeteg PH!-s tagnak segítettem DPI-s belépésben de nem akarok állandóan ide írogatni. Akinek segítettem említsen meg és akkor műkszik is s dolog. Ha nem keveredik el nálam az email akkor pár nap alatt tag is lehetsz.
-
MC Pite
veterán
válasz
bwin.party
üzenetére
Google, helyi fidesz iroda. Kontaktot felhívod vagy írsz, hogy szeretnél a dpi-be belépni. Visszaszól/ír hogy ezen a számon ezt az embert keresd. Kész, 1-2 nap az egész.
bwin.party, korlátlan adatforgalom: Ezen nem kell csodálkozni, 500-1024 megás csomagoktól általában 128k-ra lassítanak, azaz meg sem érzi az ember és nincs túlforglamazási díj, azaz korlátan a net. Aki olyan helyen lakik hogy stabilan efölött megy neki a mobilnet, az meg örüljön neki, de yt kivételével kb sehova sem kevés.
-
mike1334
veterán
Nem is annyira flottás kérdés, de hátha..

Melyik a legjobb korlátlan csomag? Ár, minőség, elhozható telefonok ára/kínálata vonatkozásában? Meg a fontossági sorrend is így alakul, a legolcsóbb a legjobb. Leányzónak lesz, akinek hiába mondanám, nem voipozna...szóval T, kék vagy voda korlátlan a nyerő? Köszi!
-
Teko001
őstag
válasz
Csabi1984
üzenetére
Szerződés módosítás nem történik szerintem, mivel a szerződésekben amit én láttam, mindig benne volt, hogy ha kitesznek téged valamiért, vagy megszűnik, stb... pontosan melyik, alap publikus díjcsomagba tesznek át. Nyilván ettől még az előfizetésre vállalt hűség nem szűnik meg. Díjcsomagra vállalt hűség előfordulhat, hogy igen.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok Flottás kérdésem lenne független bármelyik szolgáltató esetében. Előfizető flotta tag vesz egy telefont flotta kedvezmény keretén belül de idővel később a flotta megszűnik vagy bármi más ilyenkor mit tesz a szolgáltató? Áttesz egy lakosságiba (egy oldalú szerződés módosítás) de akkor innentől kezdvea tarifa hűség megszűnik mint fogalom

-
tomchy
tag
válasz
Teko001
üzenetére
Kontaktot a DPI-hez. Amit amúgy sokan mások is megtesznek. És pár nap - rossz esetben pár hét - alatt DPI-s lehet az, aki akar.

Szóval ha valakinek kell kontakt, szívesen elküldöm továbbra is. A flotta részleteit a fórumban mindenki megtalálja és én is egy átlag DPI használó vagyok, tehát sokkal több infóm nekem sincs...
-
Teko001
őstag
válasz
bwin.party
üzenetére
DPI-ért nem kell fizetni
Ha valaki mégis pénzt akar és tényleg nincs más, akkor inkább írj rám, és előkeresem, valahol nekem is megvan azt hiszem a leírás a csatlakozáshoz (csak ki tudja hol?
)(#16824) Ezekiel Ston:

-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
bwin.party
üzenetére
ment privi.
-
Teko001
őstag
válasz
bwin.party
üzenetére
Akkor tomchy mit küldözget mindenkinek?

-
bwin.party
aktív tag
válasz
plesman
üzenetére
Szia!
Én is flottát keresek. Tapasztalataim alapján itt nem fogsz találni DPI kontaktot, mert nagyban nem foglalkoznak velünk. Most kaptam egy árajánlatot egy flottától, ha érdekel keress meg privátban. Elvileg van csatlakozási díj, de majd eldöntheted mennyire előnyös neked az előzőhöz képest.
Üdv. bwin.party
-
plesman
csendes tag
sziasztok!
Telenoros Arany Karbon flottának voltam tagja, ami több hónapos számlatartozás miatt bedőlt, így vitte a 12 éves számomat is.
Most olyan flottát keresek új számmal, ami megbízható.havi 400-500 perc beszélgetés max 8-10 ft-os percdíjakkal, 1 Gb nettel valami ilyesmit keresek
jó lenne, ha direkt kapnám a számlát a szolgáltatótólÉrdekelne DPI-is ajánlat is.
Várom válaszotokat.
-
kona61
újonc
Köszönöm.

-
kona61
újonc
Sziasztok! DPI belépéshez kontaktot tudnátok adni? Köszönöm.

-
troviko
senior tag
válasz
zsambek
üzenetére
Túl sok részletet még én sem tudok, 4 napos ünnep miatt még nem válaszoltak. Az van leírva, hogy hűségidő nincs, de 10k a belépési költség és +10k kaució, amit (elvileg) visszakapsz ha kilépsz a flottából.
Amúgy most 1-2 napja elég sok flottát átbújtam, és bár a percdíjaik tényleg jók, a 99%-uk a neten elvérzik. Brutálisan gagyi net ajánlatok vannak. Nem tudják felvenni a versenyt akár egy 3990 ft-os lakossági csomag ajánlatával.

Lehet, hogy tényleg UPC lesz a vége, oké, hogy csak 1 megabites a net, de legalább korlátlan, és nekem ez a lényeg.
Vagy marad a fent említett flotta. Csak nincs kedvem havi 5500-at fizetni. -
troviko
senior tag
Sziasztok!
A DPI flották árairól, csomagjairól tudnátok infót feltenni (fontos lenne a net opciók feltüntetése is)??? Visszaolvastam vagy 20 oldalt, és nem találtam konkrétumot, az összes oldalt viszont nincs kedvem átböngészni.
A másik kérdésem az lenne, hogy tudtok-e kontaktot adni a belépéshez?A harmadik kérdésem. Most lenne egy olyan lehetőségem, hogy havi 5500 forintért 150 perc lebeszélhetőség, 15 ft-s percdíj ezután, és korlátlan net. Ez utóbbi nagyon fontos nekem.
Esetleg tudnátok olyan alternatívát, ami hasonló kondíciókkal, de olcsóbban ki tudnék jönni belőle??
A 150-200 perc lebeszélhetőség elég lenne, netből viszont legalább 5 giga kéne. Ha ezt 4K alá be lehetne lőni, akkor érdekelne.
(UPC Freedom S-en gondolkodom még).Előre is köszi a segítséget.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Egy DPI-s kontaktot szeretnék kérni. Előre is nagyon szépen köszönöm.
-
mike1334
veterán
Ájfón5c? Hűű, akkor inkább fizetem a drágább havidíjat
Asszonynak Redmi 1S van, mostanában panaszkodik a memóriára, folyton tele van, akármit is csinál, nekem Lumia 620am van, no azon nem volt az igazi a VOIP, bár 3G-n jobb volt, mint wifin, pedig a wifi hasít otthon...ki érti ezt...
Köszi a választ!
-
törölt tag
Sziasztok!
Annak örömére , hogy be engedett egy hónap után a dpi.fidesz.hu rendeltem a weboldalon keresztül tartalék játékosnak egy LG Leon 4g-t 8000ft ért
Mik a tapasztalatok DPI-sek? Mikorra várhatom a futárt?
-
Dracula72
senior tag
válasz
bwin.party
üzenetére
A gyűjtőoldal az Összefoglaló kinyitása

Vodafone:
Kalandlovesz
Egzinet
Gazdasagszervezo
Noe
Olcsoelet
KeyClub
I-mobil
I-mobil
ASPI
IKEA
Hexton
OlcsoMobilflotta
VDSZSZ
Kedvezmenyhalozat
MSZOSZ
FRSZ
VTDSZSZ
FBVSZOSZ
LIGA Szakszervezetek
HTFSZ
MagyarGYogyszereszKamara
KEKSZ
HAFL
VASAS
Waberer
Pedagogus
Netropol
Mozaik
Tiens
Herbalance
Kapcsolat
MOSZ
NewaysTelenor:
Cserkesz
DPI - Fideszeseknel kell erdeklodni
GAP - MSZPseknel kell erdeklodniT-Mobil:
ASPI
Klaszterhaz
Audit&Credit
OlcsoMobilflotta
HTFSZ
Országos Polgárőr Szövetség
Fixtel
KIVOSZmind 3 szolgaltatonal:
Netegyesulet
Mobile4uTovábbi flották:
Olcsodijak
Forensis
Galaxy-card
Halozatepitok
MobilFlottak
EletedSzinvonalaPlusz
Mobilcomgsm -
Zeki
nagyúr
válasz
bwin.party
üzenetére
Passz. Kérdezd őket.
-
Zeki
nagyúr
válasz
bwin.party
üzenetére
Milyen más?
Alfa- kék: telenor
Béta- piros: vodafone
Gamma- magenta- telekom
Delta: VOIP
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Warhammer 40.000
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- BMW topik
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Eladó Apple iPhone 17 Pro 256GB Kozmosznarancs
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

Dr Bubo