Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arkone
aktív tag
válasz
NumbaN9ne
üzenetére
Szia!
Én is DPI-s vagyok, legkisebb csomagban. 7 megabit le, 2 megabit feltöltéssel.
A 7 megabittel stabilan lehet pl. a mindig tv alkalmazásban HD adást nézni. Amennyiben nagy fájlokat küldözgetsz sűrűn, akkor kevés valóban a 2 megabit feltöltés.Viszont az, hogy állításod szerint sokszor iszonyat lassú a mobilnet, az azért is lehet, mert hiába jelez a telefonod pl. 4G-t, ha a környéken nagyon sokan csatlakoznak ahhoz a toronyhoz, amelyikre Te. Ilyenkor full 4G térerő mellett is lassú. Véleményem szerint, ha hiperneted lenne, akkor is lassú lehet ilyenkor, ha le van terhelve az a cella.
Úgyhogy ez a nagyon lassú mobilnet relatív nagyon, lehet nem lennél előrébb hipernettel sem.
Visszatérve a 7 megabites letöltésre, ezzel vígan megy a youtube, a mindigTV-s filmnézés, persze amíg el nem fogy a 200MB.
DPI esetében én azt tapasztaltam, hogy miután elfogyott a 200 MB-om, a mindigTV-t ugyan úgy engedi nézni, viszont a youtube-t nem. Ott belassít (igaz nem annyira, mint amit papíron ír). Weboldalak is nagyon jól betöltődnek lassítás után is, érezhető, hogy nem 7 Mbit, de nem is 32kbps. 
Remélem tudtam segíteni valamiben.
-
kangool
tag
válasz
kangool
üzenetére
Közben több infót tudtam meg:
T-mobilos a flotta. Magánszemély esetén a Hamar Trade Kft.-vel szerződnék és a nevemre állítanak ki számlát. Cég esetén a T-mobillal kötök szerződést. Magánszemélyként most ingyenes az ügyintézési díj, cég esetén 11 ezer ft. plusz cégnél sim kártyánként negyedévente 200ft klaszter díjat számítanak fel.
Csomagok:
Mobilinternet csomagok:
7GB - 4647 Ft
12GB - 6984 ft. -
NumbaN9ne
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Azért, mert sokszor iszonyat lassú a mobilnetem, hiába mér ennyit (térerő okés ). Plusz, ha már LTE képes telóm van gondoltam kihasználnám a gyorsabb mobilnetet. Egyébként egy kb 10 perce hívott 1 hét után vissza a telenor, azt mondták akár milyen csomagot veszek a DPIban nem lesz "4G-m". Rip LTE
Azért köszi a választ! -
4Grider
félisten
válasz
NumbaN9ne
üzenetére
Ha a telefonod LTE-t ír ki, akkor LTE-t használ. Az persze más kérdés, hogy a szolgáltatók a 4G-re felengedett opciós mobilneteket sebességben korlátozzák. A Telenornál ez a korlátozás 7.2 Mbps-nál indul. Ezzel a sebességgel havi 4GB-ot nagyjából másfél óra alatt lehet elhasználni, azaz nem értem, hogy miért kellene ettől nagyobb sebesség...
-
NumbaN9ne
csendes tag
Sziasztok!
A DPI flottában a Telenornàl vagyok, és egész eddig azt hittem, hogy az alap dpi-os netben benne van az LTE, hisz a telefonom azt irta ki, de mivel feltunoen lassú volt, ezert egy SpeedTest után rájöttem, hogy ugyanúgy megy bekapcsolt LTEvel mint a 3gvel ( 6-7mbit/sec). Felhívtam a Telenort, 15 perc hosszas telefonálás után nem bírta egyik szaki sem megmondani, hogy ha nagyobb netre váltok, lesz-e LTE hipernet rajta. Kérdés: Van valaki a Telenor DPI-ban, akinek 4gs hipernetje van? Remélem tudtok segíteni
-
TayRol
nagyúr
válasz
O.Lajos
üzenetére
Hűség nem gond, de ha ennyire jó ez a csomag, akkor szólok neki, hogy maradjon. Sajna én sem tudom bevinni a mi cégünkhöz, ott 0 ft az egész országba minden, szóval nekem rég óta nincs telefonszámlám.

MPeter87: méhésznek kell lenned, vagy valamely családtagjának. Ennyi.
-
O.Lajos
tag
-
TayRol
nagyúr
-
TayRol
nagyúr
Szevasztok,
Tanács kellene: feleségem, apósom és még pár családtag tagja a Telekomnál a Magyar Professzionális Méhész Egyesületnek (após 50+ éve méhész), de most ki szeretne lépni. Jelenleg 2000ft körül van a havidíj, ami lebeszélhető, és 0 ft-ot kérnek az egymás közti ingyenes beszélgetésért. Percdíj 8 ft, mp alapon, vagy valami hasonló.
Mire érdemes váltani (természetesen számok megtartásával) olyan 4-5 embernek mostanában?
-
kangool
tag
Rákerestem keresőben, de erről nem láttam írást:
szegedi Hamar trade Kft.
Városok flottája
Róluk valaki hallott?
Kaptam pdf-et amiben a csomagok fel vannak sorolva, kapcsolattartó telefonszáma alapján telenoros lehet a flotta. Igazából az érdekel, hogy nem kamu. -
mexel
veterán
Köszönöm! Tehát a korlátlan net akkor igazán nem létezik abban az értelemben hogy nem kötik 1-2-4gb-hoz. ( én magam sem hittem - de leszokhatnának már mindenhol a korlátlan szó használatával, mert ez azt jelenti hogy nincs korlátozás)
Valami olyan netet szeretnék ahol minimum 4-8-12gb net van hogy ne kelljen foglalkoznom az adatforgalommal ( mondjuk ez talán a 12-esnél lehetne)
Majd felhívom őket valamikor, megkérdezem milyen lehetőségek vannak. -
Zeki
nagyúr
válasz
MPeter87
üzenetére
A korlátlan böngészés és email a Telekomnál van, havi 1890Ft, de ez alá kell egy normális net, mert ez csak kiegészítő.
Telekom:
Az igénybevétel feltétele: aktív, túlforgalmazási díjat nem tartalmazó havi/ időszaki díjas mobilinternet szolgáltatás megléte, ami lehet a havidíjban bennefoglalt adatmennyiséget tartalmazó hang díjcsomag, a hang díjcsomag mellé aktivált adatdíjcsomag/adatopció vagy mobilinternet-csomag.Böngészésnek interneten keresztül a böngésző program használatával web oldalak megtekintése, azaz a web szervereken tárolt szöveg és kép formátumban elérhető tartalmak valós idejű elérése és megjelenítése minősül. Nem minősül böngészésnek a web oldalakon megjelenített vagy azokhoz kapcsolt egyéb formátumok és forgalmak, különösen online játékok, FTP, P2P file megosztás, hang és videó tartalmak letöltése vagy megtekintése. A http video, audio és egyéb (pl. beágyazott multimédiás) tartalmak nem részei az opciónak.
Az email küldés/fogadás tárgykörébe tartoznak a következő protokollok - POP3, POP3S, SMTP, SMTPS, IMAP, IMAPS - használó levelezőkliensek forgalma. Továbbá a tematikus csomagba tartoznak a különböző webes email kliensek használata, pl. Gmail.
A számlázás a bekapcsolás hónapjában a bekapcsolás napjától a hó végéig történik, míg a kikapcsolás hónapjában teljes havi előfizetési díjat kell fizetni, akkor is, ha a szolgáltatás kikapcsolásra kerül a hónap közben. -
MPeter87
őstag
Vannak olyan gombok, hogy tudj meg többet, vagy ilyesmi, arra nyomj rá, írd be az adataid és felhívnak, majd elmondod mit szeretnél és küldenek mindent részletesen mail-ben. Egyik flotta sem írja ki teljesen publikusan, hogy milyen paraméterekkel tudsz szerződni náluk, kell reg. vagy e-mail-ben küldik.
Szerk.: Már majdnem lemaradt a szerkesztés a hsz-emből.

A korlátlan net szerintem azt jelenti, hogy X adatforgalom után csak a sebességet korlátozzák és nincs túlszámlázás. 1-2 helyen láttam olyat, hogy korlátlan böngészés és e-mail, de ez nem tudom hogyan működik.
-
MPeter87
őstag
válasz
O.Lajos
üzenetére
Mindenképp T-s csomagok kellenek, így a Net egyesületnél a Gamma-251 a szimpatikus. Nettó 3000 és teljesen lebeszélhető. És jogos a kérdésed, valószínűleg az olcsomobilflottak.hu lesz a nyerő a szám saját nevemen maradása miatt, csak még mindig agyalok ezen az egyesületen is, mert ugye kedvezőbb lenne... Gondolom sok tagjuk van, talán megbízhatóak lennének, de se pro se kontra véleményt nem találtam róluk.
Mondjuk ez alapján lehet, hogy még sincs olyan sok tagjuk..
Olcsomobilflottak.hu-nál a Csuka és a Harcsa a szimpi. Előbbi picit drágább, mint az egyesületes, viszont csak 200 perc lebeszélhető az egyesületes ~333mal szemben, utóbbi korlátlan.
Mindegyik másodperc alapú, hűségidő nélküli, 500 mega nettel és vállalkozóként.
Amúgy mindkét cégnél lenne telenorosban 3,5 Ft nettó percdíjas csomag potom összegét, csak itt iszonyat sz.r a telenor és a voda is.
Szerk.: Jobbat egyelőre nem találtam, de szerintem már nem keresgélek tovább.
-
MPeter87
őstag
Szerintem komolyabb gond nemigazán lehet, közvetlenül a szolgáltatóval szerződsz és a szolgáltató küldi a csekket is (ha csekkes fizetés). Én a héten intézem vagy náluk vagy a net egyesületnél.
Szerk.: Net egyesületnél tartok kicsit attól, hogy ismét valami genyó bandába futok, ugyanis náluk is a flottaszolgáltató nevén lenne az előfizetés, ahogy a mobilflottak.hu-nál is.
Viszont náluk lenne kedvezőbb a dolog. :/ -
Zeki
nagyúr
Most megnéztem. a szerencsekerek-qq9 kód még mindig él, -1000Ft-ot ér, ha 3600Ft-os feltöltést választasz, amiért még mindig adják az ajándék 360Ft-ot. Tehát 2600Ft-ért lehet venni 3960Ft egyenleget, amit 12/3Ft-jával lehet ledumálni másodperc alapon.
Ehhez a play áruházból a yourdialer app az ajánlott.Aki úgy gondolja, hogy ez neki drága, ott a stuntcalls.com , mint legolcsóbb perc alapú VOIP alternatíva.
-
Dave79
tag
Sziasztok!
MEOSZ tagoknak csak a vodafone akadálymentes flotta létezik?.
-
-
KurtCobain
őstag
válasz
Krisz79
üzenetére
Bluemobile. 33Ft/perc bármely irányba, bármikor. 33Ft/sms.
Bármifelé trükközés nélkül. -
Krisz79
őstag
Lehet nem ide való a kérdésem,de szeretnék 1 feltöltőkártyás simet vásárolni és ebben a legjobb percdíjat megtalálni.
Hol tegyem fel a kérdésem?
Ami érdekel.: nincs havidíj és netre se kelljen fizetni. -
törölt tag
Sziasztok!
Amennyiben meglévő DPI előfizetés mellé szeretnék Hipernet42 előfizetést kötni korlátlan opcióval, akkor azt "simán" intézem, mintha plusz hangelőfizetést kötnék a meglévő mellé, vagy mobilnetes csomag esetében a nulláról indulok mintha még semmilyen DPI csomagom nem lenne?
Köszönöm! -
G.I.JOE
senior tag
Sziasztok!
Én most szeretnék egy flottát találni magamnak. A következő jellemzőkkel tudtok nekem ajánlani valamit?
- én legyek az előfizető és a számlafizető,
- maximum 3500ft bruttó,
- 500MB nettel,
- számhordozás,
- ne legyen hűség.Eddig a netegyesület Béta-172-vel szemeztem, de ott nem tudom, hogy van-e hűség pl.. Ez ugye vodás, ott elvileg van.
-
Peter.70
addikt
-
tomchy
tag
-
4Grider
félisten
A dpi tájékoztató 3 oldalas. Az első oldalon vannak a hangcsomagok összetéve a minimálisan kötelező mobilnet opcióval. A második oldalon szerepelnek az opciós és külön kártyás mobilnet előfizetési lehetőségek.
Mind a három oldal megtalálható itt a fórumban, én most nem érek rá keresgélni.
A 200 MB-os csomag helyett választható mobilnet opciók: 400MB/800MB/1.5GB/3GB/10GB. -
thomzon
csendes tag
Sziasztok! Flotta váltás előtt állok, 10-11 emberről lenne szó. A DPI-t néztem ki, mert muszáj, hogy telenoros maradjon. Számok úgy tudom saját néven lesznek, előfizetési és percdíjakat tudom.
Amit még nem tudok: 1. Be kell e lépni a pártba, vagy van e valami ilyen hovatartozás szűrő?
2. A számlát hogy kapjuk (csekk vagy elektronikusan), és hogy lehet befizetni (posta vagy bank vagy ügyfélszolgálat)?
Előre is köszi. -
tusik
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Már bocs nem értetlenkedni akarok, csak nemsokára tervezem a DPI-be való belépést én is és probálok tájékozódni. Az alapcsomaghoz 200mb, médium 2gb stb tartalmaz. Az alapcsomagot tervezem megrendelni, és ehez bármekkora netet lehet kérni? Mint irtad 1,5, 3, 10GB? Csak hogy eddig nem olvastam semmit.
-
4Grider
félisten
válasz
ittakary
üzenetére
DPI alapcsomag 1.5 GB nettel: 5075 Ft bruttó havonta. Ebből 294 perc lebeszélhető, afelett 10.8 Ft/perc másodperc alapon.
Ugyanez 3 GB nettel 5475 Ft, 10 GB nettel 6775 Ft.
Ha csak kártyát veszel igénybe és nem a 10 GB-os csomagot választod, akkor nincs hűség. Utóbbiban ui. korlátlan böngészés és e-mailezés csomag is van, ahhoz pedig kell a hűség. -
Zeki
nagyúr
válasz
ittakary
üzenetére
Domino Surf csomag, ez havi 890Ft, ehhez Netplusz XL 3GB, ez összesen havi 3480Ft, plusz olcsomobilhivas.hu VOIP hívás, ez másodperc alapú, vezetékes 3Ft, mobil 12Ft, a te számodat jelzi ki ha úgy akarod, és kell még a mobilevoip program a telódra, amivel megy az olcsomobilhivas.
Időnként kapsz kuponokat, amivel olcsóbban tölthetsz fel az olcsomobilhivasra. -
Meg egyszeri probalkozasom hogy megkerdezzelek titeket:
Maganszemelykent brutto 5-7000 kozott 2GB net, masodperc alapu szamlazassal tudtok jo flottat?
Lebeszelhetoseg illetve percdijak teren nincs kulonosebb elvarasom, tuti hogy jobbak lesznek a feltetelei mint barmelyik publikus dijcsomage.Huseg ne legyen ha lehetseges, de arra is kivancsi vagyok ami huseges.
Pl az tok jo lenne ha paran leirnatok ti milyen elofizetessel rendelkeztek!
Koszonom!
-
4Grider
félisten
Általában olcsóbb a külön adatkártyás mobilnet, mint mobilnet opcióként. Ráadásul a laptopok zabálják a MB-okat. Azaz nagyjából nem értem, hogy miért laptopban használnád fel a drágább opciós netet, hacsak nem sms-zni akarsz róla. DPI-nél egyébként nincs egy számhoz második sim kártya lehetőség. De mint írtam, nem is volna logikus.
-
tusik
aktív tag
Üdv.
Lehet hülyeséget kérdek, de azért megteszem. Tervezem a DPI-be való belépést számhordozással. Olyanra van-e lehetöség hogy az internetet laptopban tudjam használni? Arra gondolok hogy egy számhoz 2 szim kártya kerülne, telefonban telefonálásra, az internetet meg laptopban tudnám használni. Nem konkrétan a DPI-re gondoltam hanem esetleg más szolgáltatónál. -
z67
őstag
Szabad kérdeznem, hogy DPI flottánál még a 2013. januártól érvényes árak vannak?
Az alap csomagnál 3175 Ft teljes egészében lebeszélhető? Percalapú?
-
arkone
aktív tag
Sziasztok!
Épp most zárult le a számhordozásom a DPI flottába.
A dpi.fidesz.hu-n ahogy olvastam frissen még nem tudok belépni. Kérdés, hogy mennyi idő ez? Olvastam, hogy most egyeztet a web megújulásárol a fidesszel a telenor. Ugye futár hozta a számlát, abban első ránézésre nem találtam jelszót. Tehát hogyan fogok majd tudni és mikor a dpi.fidesz.hu oldalon belépni?
A másik, hogy regisztráltam a mytelenorra. Ott is kér jelszót, amit szerződésnél megadtam, előzőekben írtam ugye, hogy futár hozta, jelszót nem adtunk ott meg. Honnan tudok ilyet intézni magamnak? Mert ahogy látom van egy olyan lehetőség, hogy telefonszám hozzáadása SMS-el, de azzal csak korlátozottan érem el a mytelenor funkcióit. Ide pl. hogyan szerzek olyan jelszót, amivel mindent tudok módosítani?
Előre is köszönöm a válaszokat!

-
Rendeske
tag
Ez odáig rendben van, idáig már én is eljutottam. Vagyis én még nem beszéltem velük, de hamarosan arra is sor kerül.
Én olyanok véleményekre lennék kíváncsi elsősorban, akik már régóta használják a flottákat, ha csalódtak miért csalódtak meg persze arra is, aki meg van velük elégedve és már hónapok/évek óta minden rendben van. -
atala
addikt
válasz
Rendeske
üzenetére
Én kértem tőlük ajánlatot, és beszéltem is velük.
Amiket tudok.
Te lennél az előfizető, és a szolgáltatótól kapod a számlát.
Lehetséges számhordozás.
A Tmobil esetében maradhatsz a saját szolgáltatódnál. A többinél nem tudom.
Nem tudom, hogy lehet-e új számot igényelni, de szerintem miért ne lehetne.A T-nél, és a Telenornál nincs hűségidő. Ha van telefon hűséged, átvihető az új flotta csomagara. Ha tarifa hűséged van, akkor nem válthatsz.
A Vodánál 2 év hűséget kell aláírni.Nagy többségében van egyszeri 5000 Ft-os adminisztrációs díj. Van egy csomag ahol nincs ilyen díj, de van pár vodás ahol 6-7000 Ft ez a dí.
Valamint 2 évente 6500 Ft tagdíj van még. -
Rendeske
tag
válasz
ittakary
üzenetére
Érdekes, hogy senkinek nincs véleménye az olcsomobilflottáról, pedig a legjobb csomagok kb itt vannak szvsz.
Már én is feltettem ezt a kérdést korábban, de semmi válasz.Ezek szerint itt mindenki DPI-ben nyomul vagy valami másban ami nem olcsomobilflotta..
Szerintem a legfontosabb kérdések egy flottával kapcsolatban a következők:
- Ki lenne az előfizető?
- Ki lenne a számlafizető?
- Készülék vásárlása lehetséges?
- Teljesen új szám igénylése lehetséges?
- Számhordozás másik szolgáltatótól lehetséges?
- Új SIM igénylése lehetséges?Ha ezekre a válasz kielégítő, akkor rendben van a flotta szvsz, ha nem akkor felejtős a történet. Én nem szeretnék olyat a jövőben, hogy a flottakezelő hülyesége miatt kikapcsolják a szolgáltatást vagy elvegyék a számokat.
-
kiszámoló flottával van valakinek tapasztalata?
DPI-ről hol olvashatok milyen díjaik vannak?
olcsomobilflottak.hu -ról vélemény?
-
borbas666
aktív tag
Hali. Ha mondjuk kérem a 1,5GB-os jövőnket csomagot a DPI-ben akkor a csomagban található adatmennyiséghez csapják hozzá illetve a díj is azon felül jön vagy a helyébe lép? Tehát 3175+1900 vagy 3620+1900?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Warhammer 40.000
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Eladó Apple iPhone 17 Pro 256GB Kozmosznarancs
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

DPI esetében én azt tapasztaltam, hogy miután elfogyott a 200 MB-om, a mindigTV-t ugyan úgy engedi nézni, viszont a youtube-t nem. Ott belassít (igaz nem annyira, mint amit papíron ír). Weboldalak is nagyon jól betöltődnek lassítás után is, érezhető, hogy nem 7 Mbit, de nem is 32kbps. 

Azért köszi a választ!

MADcat
Dr Bubo