Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
Taktoj
üzenetére
A #19195 hsz.-omban az olcsomobilflottak.hu farkas / róka flottáról írtam.
Evvel lehet gsm telefonálni.#19188 hsz.-ban írtam az alfa-11-re.
Adatcsomag = nincs gsm hanghívás szolgáltatás.
Csak a Telenor ügyfélszolgálat hívható.
Ha jól emlékszem.
Mindenféle VoIP persze működik.Csak hogy egyértelmű legyen.

-
MPeter87
őstag
Szia!
Ha cégként tudsz szerződni és telenor kell, akkor az olcsomobilflottak.hu-tól kérj ajánlatokat a honlapjukon keresztül. Rajtuk keresztül van olyan csomag (ha még mindig elérhető), ami havi nettó 2190Ft, 3,5Ft/perc, 500 mega net, másodperc alapon. Itt is saját néven marad a szám. 2 év hűség van, de az 5 év alapján ez gondolom nem probléma. Ha tudtam volna cégként szerződni és nem ragaszkodtam volna a telekomhoz, tuti ezt kötöm magamnak. A másik flottát pedig hagyd ott gyorsan, ha lenyúlnak. Kérdés, hogy a számodat ki fogják-e engedni, de remélhetőleg igen.
-
-
KTU
addikt
válasz
bostone
üzenetére
Úgy tudom nincs megkötés, főleg ha adatkártya + korlátlan opciót választod.
Belerakod valami mifi eszközbe és még otthonra is jó lehet,
de előtte nézd meg hogy ahol használnád, valójában mennyit tud a szolgáltatás ill. az adott eszköz.
Mivel mobil szolgáltatásról van szó.pl.
Telenor sim kártya ingyen: link
1500Ft feltölt,
ebből rendelni:
Klikk 1 GB promóciós időszak ............................ Egyszeri díj 1500Ft,
Így lenne 3 hónapra 1-1-1 GB neted. -
KTU
addikt
-
bostone
addikt
Az alfa11 adatkártyás előfizetésnél létezik megkötés, hogy mire használható és mennyi eszköz veheti egyidejűleg igénybe a szolgáltatást?
Vezetékes netet ki kehet váltani vele? -
Sziasztok, egy kezelt flottában vagyok... erős gyanúm sőt már-már bizonyítékom is van arra, hogy folyamatosan lenyúlnak, hogy lehet helyesen eljárni egy ilyen esetben?
Bizonyítékok a lenyúlásra:
- múlt hónapban 50 percet telefonáltam míg ők nekem 60 perc körüliről adtak számlát (több mint 5 éve vagyok a flottában így ha havi 10-20% plusz számolunk akkor már bőven 600-800 perccel nyúltak le...)
- havi díja a csomagomnak a szolgáltató felé 3000 ft nekem tovább 5000 ért adták (persze ez tovább értékesítés így értem, hogy több..., bár korábban a díj emelését a telkom adóra fogták amiről kiderült, hogy hívásonként terhelte át a szolgáltató nem a max 990 ft-ot ... és idén már nincs telkom adó sem a szolgáltatós számlákon)
- továbbá manipuláltak a havidíjban foglalt smsekkel és percekkel is (pl beszéltem 50 percet 60-at számoltak el velem és a keretemből csak 40-et "használtak fel"összességében ahogy számolom havi 3000 az átlag amivel lenyúltak ebből kb 2000 a havidíjon (ezt még ugye meg tudják védeni) de a percek és a jóváírások manipulálása szerintem csalás nem?
-
prtudi78
csendes tag
válasz
sharkypeti
üzenetére
MI azt használjuk...
-
gabor9991
addikt
válasz
alisck
üzenetére
Igen, ez az alap havidíj + korlátlan net díja.
Te is tudsz mp. alapon hívni és téged is tudnak hívni.(#19182) zombinorbi: Ezt hogy érted?Persze hogy legálisak, csak a publikus tarifák áraihoz képes tűnnek hihetetlenül olcsónak.Jobb helyeken ilyen árakat kapnak a zemberek feltöltős tarifákhoz

-
válasz
sharkypeti
üzenetére
Ennek a topicnak az lenne a lényege, hogy megosszuk egymással az információinkat. Szerinted kérdezhetsz publikusan.
-
törölt tag
És ezek a flották legálisak!
-
4Grider
félisten
válasz
sharkypeti
üzenetére
Miért privátban? Mások nem tanulhatnak belőle?
-
sharkypeti
aktív tag
Van-e itt olyan önzetlen segítő, aki az IT Services flottáját használja, és néhány kérdésemre privátban válaszolna?
Előre is köszönöm!
-
sparks
senior tag
Igen, és az az 1400 forint környéki kötelező duma nem városi legenda.
Vagy kérsz minimum 4 gigás netet vagy rátesznek egy 2x700-as lebeszélhető fizetendő összeget a számládra.(#19173) zombinorbi
Pont ennyire egyszerű, igen. Fizetni majd a flottakezelőnek fogsz, e-mailben küldik a számlát, amit utalással tudsz kiegyenlíteni.PayPal opciót nem láttam, szerintem csak utalás játszik.
-
gabor9991
addikt
válasz
üzenetére
Regisztrálsz a netegyesület oldalán->feltöltöd a szükséges dokumentumokat->tag leszel->megkapod az emailt, hogy befizetheted a tagdíjat->befizeted->aktív taggá váltál->megrendelheted az alfa11 flottát->megrendelted, kapsz egy simet postán->használod
Ha van 4G képes eszközöd, akár 150Mbit/s sebességgel netezhetsz
-
-
andatti
senior tag
válasz
sparks
üzenetére
Mondjuk van némi zavar a rendszerben...
Mert azt írta, hogy
"Választható internetes adatforgalmak, 150 Mbs, korlátlan 3655 Ft + áfa,"utána meg azt írja, hogy:
"Csak internetet szeretnél telefonálás nélkül? Adatkártya Korlátlan 3693 Ft + áfa"
Amit megspékelnek egy "fenyegetéssel"...
"A tarifát nem használhatjuk csak internetezésre. Normál beszélgetést is kell rajta bonyolítani. Továbbá nem használható arra a tarifa, hogy "csak" elérhetőséget biztosítson minimális hívásindítással.
Ha ezek a feltételek nem teljesülnek, akkor ki kell léptetni az előfizetőt ebből a tarifából. "Ergó, ha valaki adatkártyát igényel, akkor eleve csak netezni fog. Vagy azt nem lehet önállóan kérni, de azt meg sehol nem írták...
Ha még mindig évi 6000 Ft a tagsági, akkor már ott vagyunk a havi 5900 Ft-nál. bruttó. Ez 600 Ft-al olcsóbb, mint a DPI korlátlan netje /6490/ és ez sem tartalmaz lebeszélhetőséget. Új előfizetőnek esetleg megéri az az évi 7200 Ft spórolás. Főleg, ha tényleg tudná a 150 mbs-os elméleti maximum értéket, mivel a DPI 42-es csomagja valóban annyi, és "hiába" a korlátlanság, nekem sose ment fentebb 41-nél...
Percdíjban meg 2 Ft 10 fillérrel a DPI az olcsóbb, igaz a fix havidíj meg magasabb...
update:
19164
Nem publikus, hogy kinél vannak az alfa nevű tarifák, de azonos a DPI-vel...
Ha jól tudom a számlát az egyesület adja, nem szerződsz közvetlenül a szolgáltatóval...
Igen, az éves díj fizetése mellett van néhány egyéb spórolási lehetőség is az oldalon. -
törölt tag
válasz
sparks
üzenetére
A tagsági díj 6000Ft/év, de van diákigazolványom --> csak 3000Ft/év
Ahogy nézem a tagság mellé rengeteg kedvezmény is jár. Még így is kb. 4000Ft havonta (az éves díjat nem számoltam). Igazából otthonra kéne netnek, mert nincs vezetékes és nem is lehet (nem telefonba megy)
Jelenleg T-Mobile 30Gb-s van, de mindig elfogy és 6000Ft/hó és 4.5 mbit/s -el tölt le.
És hogy van az előfizetés? Számlát kapok majd, vagy online kell fizetni? Melyik szolgáltatónál leszek? Postán küldik a kártyát? -
sparks
senior tag
válasz
alisck
üzenetére
Netegyesület éves tagdíjat kell fizetni és még van egy 254 forintos havidíj, plusz a korlátlan net díja, ennyi kb.
Nem nagyon látok apróbetűs részt.
Tehát valamivel 5500 Ft alatt van a bruttó havidíj a teljesen korlátlan csak netre használható kártyának (egyébként olyat hallottam, hogy ennek a számát lehet hívni is, csak hívást kezdeményezni nem lehet róla, de ezt csak kószán hallottam - magyarán akár VOIP-on használható is a szám teljes mértékben). -
tahepa
senior tag
válasz
üzenetére
7892 ( a táblázatban szerepel)
-
törölt tag
Sziasztok! Van olyan flotta, ahol korlátlan legalább 8mbit/seccel lehet netezni és max. 10000Ft körül van. Ja és nem csak html + képekre korlátlan.
-
pietrrr
senior tag
válasz
cincinatus
üzenetére
Wow, ez tök jó, köszi! És ha pl elfogyott a DPI-s 200 MB-om, és itthon lassítva használom, akkor kinn is tudom lassítva használni vajon, vagy új netkártyát kell vennem?

-
cincinatus
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Néhány MB netről volt szó, arra írtam.
20 MB nethasználat - ami chatre, meg pár szöveges emailre simán elég lehet állandó wifi mellett - ez 394, -Ft, ezért nem érné meg a fáradságot.
Nyilván aki több száz MB nagyságrendű netet el szeretne lőni, annak nem opció.
Pl. nekem 1 hónapra - úgy hogy hivatalos levelezést is folytatok - elég 150 MB mobilnet.
-
4Grider
félisten
válasz
cincinatus
üzenetére
Annyira nem, hogy 100 MB roaming net árából a kedvenc országomban 3 GB mobilnetet és 1000 perc országon belüli beszélgetést kapok. Azaz nekem pl. nem éri meg a roamingért fizetni.
-
g2016
csendes tag
-
pietrrr
senior tag
Sziasztok!
DPI-ben lehet venni külföldön felhasználható internetet? Nyaralásra jó lenne majd néhány MB, hogy ne legyünk csak és kizárólag wifire korlátozva.
-
g2016
csendes tag
A DPI flottába be lehet lépni meglévő telenoros szám megtartásával?
Kösz
-
-
xuser
tag
Sziasztok!
Valaki tudna adni DPI-s kontaktot? Előre is köszönöm a segítséget!
-
Sziasztok Topik-lakók!
Úgy láttam, hogy rajtam kívül az elmúlt hónapokban már többen is jeleztétek, hogy a topik összefoglalója elavult, halott linkeket tartalmaz. Mivel senki nem tett lépéseket a frissítés ügyében, úgy gondoltam, akkor én teszek.
Ehhez kérném az egyetértéseteket, segítségeteket!
A fent lévő linkeket már ellenőriztem. Összeszedegettem azokat a flottákat, amiket a hozzászólásokban találtam. Ha van valakinek még tudomása olyan flottáról, amibe be lehet lépni, azokat szívesen várom. -
hardline
senior tag
-
4Grider
félisten
Vodafone-nál a 3G 80%-át 900 MHz-en nyomják. Telenor-Telekom a 3G-t teljes egészében 2100 MHz-en nyomja. Minél magasabb a frekvencia, annál rosszabb a terjedés. Azaz azonos adóteljesítményt feltételezve a Vodafone ugyanannyi cellával kb. 2-3-szor akkora területet tud lefedni 3G-vel mint a két T. Cserébe a Vodafone nem igazán csinálhat korlátlan adatopciókat, mert minél alacsonyabb a frekvencia, annál kevesebb adat nyomható át rajta egységnyi idő alatt, azaz spórolnia kell az adattal (drágán és erősen korlátosan kell adnia a mobilnet-csomagjait), hogy ne duguljon be a hálózata.
-
Sayuar
senior tag
válasz
cincinatus
üzenetére
Fradi sas?
-
MPeter87
őstag
válasz
cincinatus
üzenetére
Találtam olyan flottát korábban (nem tudom már melyik volt), ahol volt kb 10ezer kaució és a nem korlátlan csomagnál úgy biztosította magát a flotta, hogy a 10k túllépése esetén korlátozták a számot és csak az összeg rendezése után tudtad tovább használni. Ennél sem maradt saját néven a szám. Csak érdekességképp írom. Nyilván ez a flotta üzemeltetőjének ad egyfajta biztonságot.
Mr. Frondeót kérdeztem már korábban, hogy ez a külön számla hogyan működik, de nem érkezett rá válasz. Ha ebben az esetben sem a szolgáltatónak fizeted közvetlenül a havidíjat, akkor én nem érezném nagyobb biztonságban a számomat tőle. Nem olvastam a frondeós feltételeket, a szám átadása miatt kapásból kiesett... -
4Grider
félisten
válasz
cincinatus
üzenetére
Ebből a szempontból azok a flották tutik, ahol te vagy az elő- és a számlafizető is.
-
cincinatus
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Igen, ez sajnos kockázat. De írták itt a fórumon korábban, hogy lehet náluk egyedi folyószámlát kérni. Meg ahogy néztem az egyéb feltételeket, elég szigorúan szankcionálják a késve fizetőket. Ezek azért csökkentik a kockázatot. Más flottánál viszont még nem láttam, hogy leírnák a vállalást a szám visszaadásra. (Azt mondjuk nem tudom, hogy ez a szerződésbe bekerül-e.)
-
4Grider
félisten
válasz
cincinatus
üzenetére
Általában mindenhol kiadják a számod ha kéred, és nincs rajta hűség meg tartozás. Ha bedől a flotta, akkor viszont csak akkor szerezhető vissza a szám, ha a flotta teljes tartozása rendezve lett. Ilyet meg ugye egyetlen szám sem ér...
-
cincinatus
tag
Frondeo-nál tényleg működik, hogy kiadják dominós kártyán a számod, ha nincs tartozásod. Erről van-e már valakinek tapasztalata?

-
tomchy
tag
válasz
huliganboy
üzenetére
Vegyél helyi kártyát. Jobban jársz...
-
konzi
aktív tag
válasz
huliganboy
üzenetére
Erre en is kivancsi lennek... meg europan kivuli dijakra is..
-
huliganboy
addikt
Sziasztok
DPI percdijjak valamint a Net hogy működik EU-n belül? Díjakra használhatóság érdekelne....
Esetleg más alternatíva 2 hétre...
-
carr
őstag
-
weres00
csendes tag
Szerintetek elöfordulhat a mobil flották esetében hogy mondjuk egy egyesület véletlenül adoságot halmoz fel ,és aztán a tagoknak kell álni a cehhet a végén.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez a GAP nevű flotta működik még?
-
tomchy
tag
-
andatti
senior tag
válasz
tahepa
üzenetére
Tényleg jó a táblázat...
A DPI flottánál van egy pici anomália. Említve van buborékban, hogy, ha korlátlan internet meg van kérve, akkor 24 hónap hűséget vállalni kell. Azonban a netes táblázatnál nincs megemlítve, hogy a DPI-ben is van korlátlan internet lehetőség. (42 megabites) havi 1000 Ft plusz díj ellenében. /5490 Ft a 20 Gb-os csomag és azt lehet kiegészíteni.../
Illetve a perc, havi és egyéb díjaknál nincs jelezve, hogy áfával, vagy áfa nélkül vannak számolva. Mert nagyon sok ajánlatnál az áfát külön kell még rátenni az ajánlatra, annak elemeire, míg (nagy ritkán) vannak olyan flották is, ahol már eleve áfá-s árat tüntetnek fel... -
elin
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére

-
Üdv Mindenkinek!
A topikban a rengeteg off hsz miatt szükségszerű volt egy takarítás, most már legyetek szívesek befejezni ezt!
Ha valaki új összefoglalót kíván készíteni, azt a Próba topikban megteheti, majd ha elkészült, az ottani a hsz-t a modkerbe belinkelve kérheti a frissítést.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Warhammer 40.000
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

MADcat