Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cincinatus
üzenetére
Ezt hol látjátok? Én nem találtam sehol.
-
-
-
weres00
csendes tag
Most találtam,ez sem rossz
275 perc netto1800 ft
elitecrossteam -
Így van, semmi ilyesmi nem történt, igényeltem de vissza is mondom, így is be kell fizetnem egy számlát ugy hogy szinte nem is használtam, de ezzel semmi gond.
De mivel nincs hűség, bármikor visszamondható így nehogy már le akarjanak húzni 5000-el, amit persze nem mondtak és nem írtak sehol.
-
válasz
cincinatus
üzenetére
Sziasztok!
Alfa 11 kérdés, igényeltem, megjött, minden ok, viszont úgy alakult hogy vissza is kell adnom (az oka most nem lényeges)
Beszéltem a flottakezelővel és azt mondja hogy új sim kártya díja nekik 5080HUF mivel csak új kártyát adhatnak ki, és hogy ezt nekem ki kell fizetni.Ez normális? Törvényes?
köszi
-
cincinatus
tag
válasz
MPeter87
üzenetére
Annyira nem havidíj, hogy többeknek szó nélkül kiszámlázták
De ha elfogadjuk azt az elvet, hogy a flottakezelőnek utólag joga van egyoldalúan a feltételeket bármikor megváltoztatni, akkor akár 5000,- Ft is lehetne az elvárt beszélgetés.Megjegyzem ez abszolút jogtalan eljárás, vita esetén a netegyesulet és a flottakezelő is bukni fog. Még akkor is ha csak a polgári jogi szabályokat veszem figyelembe, a távközlési jogszabályokról nem is beszélve...
-
bostone
addikt
Az üzenőfal egy teljes panaszáradat...
A netre is azt írják h lassú...
Lehet a dpi netet kellene inkább kipróbálni...
-
MPeter87
őstag
válasz
cincinatus
üzenetére
Hú, beleolvastam, látom 'elégettek'.

Az egyesületes illető is nagyon képben van vagy másképp fogalmazva nagyon korrekt. Egyszer írja, hogy semmi nem változott a kezdetekhez képest. Kérdezi valaki, hogy mi merre mennyi, erre írja, hogy a lényeg le van írva, beszélni is kell. Persze korábban nem volt konkretizálva, viszont a most meghatározott körülbelüli 700+700 is nagyon pontos. Majd írja azt is, hogy az összes előfizetéshez van meghatározva X lebeszélhetőség, ezért nincs konkretizálva.
És az milyen, hogy se a szolgáltató, se a kezelő nem gondolta volna, hogy ez így fog menni?! Tiszta vicc...
Ennyit a pontos tájékoztatásról. -
bostone
addikt
Aki alfánál kötött előfizetést számhordozás nélkül, elárulná mennyi ideig tartott az ügymenet?
Hogy működik pontosan? Kitöltött adatlapod elküldöd postán vagy neten. Majd küldenek egy számlát 6000Ft-ról és azt követően igényelhetsz kártyát?
A havidíjak kiegyenlítése csekken történik?Milyen veszélyeket rejt ez magában azon felül, hogy személyes adatok idegen kézbe kerülnek? Egyéb díjakat felszámolhatnak?
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor a másiknál nincs ilyen csoport.

-
-
MPeter87
őstag
válasz
lajos75
üzenetére
A honlapjuk csak részinformációt közöl, ezért senki nem tud mást, csak találgatni. Az itteni táblázatban szereplő adatokhoz képest részben változott a flottájuk, a honlapjuk szerint, szóval az lesz a tuti, ha megkérdezed tőlük. A 4 GB net 99%, hogy nincs benne a nettó 5.190 Ft-ban.
-
cincinatus
tag
válasz
lajos75
üzenetére
Pár infót azért kaptál
Az árakhoz biztosan jön a plusz ÁFA és be kell vinni a számod a flottakezelőhöz és ez Telenoros flotta. Arra még biztos rákérdeznék, hogy a 4 GB netet külön kötelezően meg kell-e venni vagy alapból adják hozzá. (Az első variáció a sanszosabb) Illetve a hűségidő nélküliség feltételeire még tuti rákérdeznék, mert ezt biztos nem ingyen adják. -
lajos75
senior tag
válasz
cincinatus
üzenetére
Köszönöm
meg fogom kérdezni őket. 
De én azért jöttem erre a fórumra hogy információt gyűjtsek és nem találgatásokra vagyok kíváncsi

-
lajos75
senior tag
Srácok hogy van ez
, itt mindenki csak találgat senki semmi biztosat nem tud mondani??

-
MPeter87
őstag
válasz
cincinatus
üzenetére
A táblázat közepén vastagon szedve ki van írva, hogy minden bruttóban van.

Azóta ez a flotta is változott, ezek szerint.(#19651) cincinatus
Ha van külön számlád ez mit takar, hogyan működik?? Korábban kérdeztem már frondeótól, de nem érkezett válasz. Ha ugyanúgy a kezelő részére megy a pénz, nem pedig a szolgáltató számlájára, akkor semmivel sem érezném nagyobb biztonságban a számom.
(#19646) lajos75
Ha a flotta kezelője nem rendezi a díjakat a szolgáltató felé, akkor simán megteszi.
-
lajos75
senior tag
válasz
cincinatus
üzenetére
-
lajos75
senior tag
válasz
cincinatus
üzenetére
-
cincinatus
tag
válasz
lajos75
üzenetére
Nem megszünteti, hanem nem adja ki. Benne van az összefoglaló táblázatában is ez az ajánlat, csak a prohardveres különcsomagból lett általános csomag
A flottához megy a szám, de azt írják, hogy lehet saját számlád tehát elvileg nem bukod be a számod, ha a flotta behal. -
lajos75
senior tag
-
lajos75
senior tag
válasz
MPeter87
üzenetére
Köszönöm hogy próbálsz segíteni, de én olyantól szeretnék válasz a kérdésemre aki használja vagy használta már.
Az meg hogy átkerül a Flotta nevére a számom az mért baj? gondolom ha el akarok tőlük jönni akkor vissza is írathatom a nevemre majd, vagy ezt rosszul gondolom
valakinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata? -
MPeter87
őstag
válasz
MPeter87
üzenetére
Sry, legalul írják, nettó árak.
(#19642) lajos75
Ha a flotta kezelője szépen rendben fizeti a díjakat a szolgáltató részére, akkor semmi gond, viszont abban az esetben, ha nem így tesznek, a szolgáltató a teljes flottát lekapcsolhatja a díj rendezéséig, azt pedig nem valószínű, hogy megteszik már.. Sajnos én belefutottam egy ilyen cégbe és ment is a levesbe a szám.
Ha fontos a számod, inkább maradjon a neveden. Ha mindegy, akkor hajrá. 
-
MPeter87
őstag
válasz
lajos75
üzenetére
Írj nekik/hívd fel őket. Szerintem az ott közölt összeg nem a teljes havidíj. Azt írják, h net min 4 giga, ami szerintem ebben az ~5ezer Ft-os havidíjban nincs benne. Plusz valószínűleg átkerül a számod a flotta nevére.
Szerk.: Azt sem írják, h nettó v bruttó, ezt is jó lenne tisztázni, mert nem mindegy.
Sok flotta nettóban írja ki az árakat. -
zseko
veterán
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Igen, sajnos ilyen összeállítás sehol nincs. Az Alfa-11-et teljesen ismerem, én is azt használom. Maradjunk annyiban, hogy 'ööö...fura'
Nem lenne rossz, az induló ígéretek kimondottan kedvezőek voltak, és ha úgy vesszük még a most bevezetett 700+700-al sem lenne rossz, + szintén kedvező áron van hozzá net, viszont az alap havidíjat hozzácsapva, már túl lép azon az összegen, amit én mobilra szánok egy hónapban. Akkor már inkább veszek csak netet és visszatérek voipra.(#19629) gabor9991 nem szeretnék két kütyüt, vagy két telefont hordani (mondjuk jelenleg pont erre kényszerülök), de a saját számomat meg végképp nem akarom bukni. Adatkártyával pedig még nincs megoldva az alacsony percdíjas telefonálás. Kétkártyás telefon még megoldás lenne, viszont abból sem könnyű olyat találni ami fénykép és videó készítés (na meg más paraméterek) tekintetében hozza az S4-et, és a két sim mellett még belemegy a 64GB-os sd kártyám is.
-
Zeki
nagyúr
Akkor nem tudod, hogy a speedtest.net ha a telón be van kapcsolva a helymeghatározás, akkor a hazai legközelebbi hellyel mér.
----------------
A távközlési árak Magyaroroszágon a legmagasabbak az Európai Unió tagállamai körében, ami különösen rosszul érinti az alacsony jövedelmű házartásokat - állapított meg az OECD hazánkról készült legfrissebb tanulmánya. Azok is elég cudar helyzetben vannak, akik sok távközlési szolgáltatást használnak, mert hatalmas összegeket kell kifizetniük a szolgáltatóknak.
A magyar intenzív felhasználók távközlési költségei ötször magasabbak, mint a franciáké
- mondta Ángel Gurría, a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) főtitkára. -
cincinatus
tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Az ALFA 11 létjogosultságát az adta, hogy adott korlátozott netet és egymás közti ingyenes beszélgetést egy közepes percdíjjal egy elfogadható havidíjért. Most 1400 Ft + ÁFA elvárt beszélgetéssel, amivel a havidíj valójában 1991 Ft + ÁFA semmi értelme nincs, mivel sokkal jobb flottaajánlatok vannak ebben az árkategóriában. Gratulálok a flottakezelőnek, a Telenornak és a netegyesuletnek...

-
lajos75
senior tag
Sziasztok!
Menyire ajánlott a olcsopercdij.hu?
Létezik hogy 5190Ft/hó korlátlan beszélgetést és 4GB adatforgalmat ad
-
zseko
veterán
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Igen, ismerem, láttam már. Bocs, de nekem ezek nevetséges árak még mindig
Az elmúlt 3 hónapban a havidíj, a 30 perc beszéd, és 1,5-2GB nethasználat mellett is kevesebbet fizettem, mint a DPI 400MB-os csomag ára.És akkor még hol van a dpi (sztem magas) havidíja hozzá.
Ami felállás nekem megfelelne (tudom, nagyon a bilibe lóg a kezem):
- 1000Ft-os havidíj, nem kell bele semmi lebeszélhetőség, de legyen 10-15 ingyen sms, és bruttó 10-12Ft-os hívásdíj másodperc alapon. Flottán belüli telefonálás ugye alap.
- 1700Ft-ért 5GB net (2500-ért 10GB, stb).
- a számom a nevemen maradjon, én szerződjek a szolgáltatóval.
A hűségidő nélküliség már csak bónusz lenne, a fentiek teljesülése esetén kb. már annyira nem is érdekelne, hogy kötni kell, pedig megfogadtam, hogy többet az életbe se. -
zseko
veterán
válasz
cincinatus
üzenetére
Szerintem is. Engem pl. egyáltalán nem érdekel bármilyen elvárt forgalom, három hónap alatt beszélek ennyit. Ez jó flottának tűnt a kissé magasabb percdíj ellenében is, mivel nekem 'kevés beszéd - sok net' felállás kell, nem fordítva, mint pl. az istenített
dpi flotta is, a nevetséges 500MB csomagjával és 340perc beszéddel, drágán 
Ja, ami elvárható: ennyi havidíjért nem 13Ft-os hívásdíj. -
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sokan nem tudnak visszaolvasni...

-
ttxxeu
tag
válasz
cincinatus
üzenetére
Táblázatban javítva!
-
MPeter87
őstag
válasz
cincinatus
üzenetére
A netnél eddig is ilyen formában szerepeltek az adatok, hogy korlátlan 100 kbps?
Jó ez a flotta, hetente módosulnak a feltételek.
-
válasz
cincinatus
üzenetére
Elvárt forgalom...

Jó nekem ez a rissz-rossz DPI.

-
-
zseko
veterán
-
zseko
veterán
válasz
gabor9991
üzenetére
Nekem is nemrég érkezett, az elmúlt három hónapról. Nagyjából rendben van az összeg, csak szerepel rajta olyan tétel is amit nem kértem. És nem ez van feltüntetve az oldalon. Sőt, mondok jobbat, az egyik számlán 2x van kiszámlázva internet. Még a 3 havi együtt sem egy jelentős összeg, de a kapott számla és a leírásban szereplő ígért feltételek nem egyeznek.
Az ingyen 20 percet honnan vetted? Nem ír ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagy rosszul gondolom?
Ha fontos a számod, inkább maradjon a neveden. Ha mindegy, akkor hajrá.
Mennyi az annyi vpn mögött? Magyarul bekapcsolod a vpn t és így mérsz egyet.

De valóban, tartalmaz ingyenes beszélgetést, mégpedig a flottatagok közöttit.
MADcat