- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz TomPack #64097 üzenetére
Ez így szerintem önmagaddal ellentmondásos. Ha nem üzemeltetsz call centert, akkor feltételezem ismerősökkel neten kommunikálsz és telefonálás max időpontfoglalásra kell. Akkor meg a feltöltős szám mellé mehet netkártya olcsóbban. Pl IT Services-nél 1455Ft az 5GB, 1872Ft a 10GB. Aztán ha egy hónapra több kell, azt lehet venni külön.
És akkor lehet Digi-től olcsóbban venni a vezetékes netet. -
TomPack
őstag
Rendben!
És ezek között mennyire egyszerű váltogatni?
Nem a felhasználási szokásaimhoz akarok tarifát választani, mert a szokások változhatnak! Ez tartom ódivatúnak! A pékkel sem fogok leszerződni 11 hónapra nap 6 zsömlére, de még 1 hónapra sem akarok! Hova szerződjek megánemberként? Nem egy call centert tartok fenn.
Csupán arra akarok kilyukadni, hogy ez a tarifa alkalmazkodik a felhasználási szokásokhoz! Nem csak az enyémhez, hanem széles spektrumban!
Mindenféle szerződés és kötbér nélkül.
Ez emberek nagyrészének feleslegesek a korlátlan csomagok, kb mint a gigabites optikai net otthonra.[ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
Egyébként ha nekem itthon csak 30/5-ös vezetékes netet tudna adni a T, azzal sem lenne bajom! A NAS-ocskámnak lenne ideje elketyegni a torrenteken. És a mondókámat is azzal kezdtem, HA ma alap közműnek tekintjük a vezetékes internetet (mint a háztartások döntő többsége), akkor esetleg valakinek jó tipp lehet. Ha Neked valamiért nem, akkor az nem Neked szól! Nincs és nem is lesz olyan ajánlat, ami mindenkinek fekszik!
+ vezetékes telefont én sem használnék, ez csak olcsósítja a dolgot, mert a kettő vezetékes szolgáltatás együtt olcsóbb, mint magában csak egy vezetékes internet.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
-
TomPack
őstag
A Yettelnél 18.5ezret fizettem havonta.
Írtam, hogy ez a másik véglet, és ha nem rendszeresen kell valakinek a korlátlanság akkor ez is opció lehet. És nem 20 ezer Ft egy hónapra, ha hozzáadod a feltöltési bónuszokat, mert majdnem egy hónapig eléldegélhetsz a feltöltés utáni percekkel és adattal.
És akkor még nem vettél autópálya matricát, bkv jegyet, és nem lottóztál! Mert az után is hetekig ellát a Telekom perccel és adattal.[ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
titán
válasz TomPack #64084 üzenetére
Erre gondoltam:
Ha nem szeretnék aláírni, szerződni meg ilyen ódivatú dolgokat elkövetni, és előre megvenni olyan csomagokat amiket nem tudom előre hogy elfogok-e egyáltalán használni, akkor tudtok ennél jobb ajánlatot?
Az aláírni, szerződni és előre megvenni dolgokat részt nem venném figyelembe, mivel feltöltősnél is szerződni kell és előre feltölteni az egyenleget. -
zzola
titán
válasz TomPack #64084 üzenetére
De ki az a féleszű, aki 20e-t fizetne korlátlan netért és telefonért, amikor kb. a feléből megvan máshol. Ezek a te igényeid, másnak mások azok, nem lehet a Dominot mindenkire ráhúzni. Ha 5GB és 50 perc elég neked havonta, akkor tényleg felesleges előfizetés...
Meg 19 ft/perc, perc alapon, havidíjért?
Pl. ahol 30/5-ös net elérhető, mint nálam, soha nem kellene Telekom. Meg vezetékes telefon....Ahol nincsen BKV? A Domino day az megint a .... világa, ingyenélők, mint a 0 forintos Vodafone feltöltő kártyás igénybevétel, havi 100MB-tal.
Jah, ez nem személyes, ne értsd félre kérlek, és abszolute nem kell velem egyetérteni.
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Gyakorlatilag minden felhasználási szokást le lehet fedni vele! Ha nem használod nem ketyeg.
Ha power user vagy, akkor feltöltesz 20 ezer Ft-ot (10e korlátlan beszéd + 10e korlátlan net) és bónuszokkal megvagy másfél hónapra a korlátlansággal.
Nyilván ha ez rendszeres, akkor nem éri meg.
De ha meg nem kell rendszeresen a korlátlan net és a beszéd, akkor meg előfizetni a pénzkidobás bármilyen flottában, mert a kifizetett adat és percek mennek a kukába a hűségidő végéig.[ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
Hónapok óta vergődöm, hogy melyik flotta lenne nekem a legjobb, és egyre jobban megvagyok róla győződve, hogy jelenleg a Telekom Domino feltöltőkártyánál nincs jobb!
Miért gondolom ezt?
Ugye ha azt vesszük hogy az otthoni vezetékes internet manapság már alap közmű, akkor ha emellé az ember kér egy alap vezetékes telefont, -egyébként így már eleve kevesebbet kell fizetni a vezetékes internet + a telefonért összesen, mintha csak szólóban internetet választanánk, mert már erre a két összevont otthoni szolgáltatásra is kedvezményt ad a Telekom-, pipa lesz az otthoni két vezetékes szolgáltatás, ami így már elég lesz egyes Domino Magenta kedvezményekhez! Nem kell hozzá mobil előfizetés.
Így lesz;
-ismétlődően havi 1990Ft-ért 5Gb net és 50 perc beszéd;
-dupla feltöltési bónusz;
Plusz ott vannak az appban megvásárolható extra percek, pl 590Ft-ért 90 perc 7 napra, ami elosztva az 6.5Ft-os percíj is lehet ha az ember mindet elhasználja.
De emellé lehet aktíválni havi 190Ft-ért 9/19Ft-os percíjat is ha épp beszégetés közben kicsúszna az ember a keretből és nem akar 27Ft-ot fizetni érte.Ott van a Maraton, a sosem le nem járó adatkeret.
Plussz, ha az ember a Telekom Mobilvásárlás appal költ (ami szerintem szuperebbül működik mint a Simple app) parkolásra, autópálya matricára, lottóra, BKV-jegyre, akkor azzal az egyenlegét fogyasztja le, így majd lehet töltögetni a kártyát a feltöltési bónuszok miatt, és így gyakorlatilag mindig van ingyen net és beszéd!
Egyébként a feltöltés is szuperkönnyű, a Telekom appban van GooglePay, csak egy kattintás az egész. (A Yettel-nél Barionnal kellett fizetnem minden hónapban, kivoltam tőle, de az utolsó számlámnál már ott is megjelent ez a fizetési mód, szerencsére)
Ja, és akkor ott van a Domino Day, a mai napra pl adnak 600Mb netet és 60 perc beszédet. És szerencsére az adatkeretek és bónuszok felhasználási logikája is jól működik, mindig a korábban lejárót csipegeti először, nem úgy ahogy a Vodafone aki a frissen rendelt/kapott adatot fogyasztja.
Ja, és csomószor adnak ingyen netet. Pl most árvízkor is adtak 15Gb-ot, vagy azt hiszem 1000 percet! De gyereknapkor, és karácsonykor is szoktak lenni hasonlóak.
A további kedvezményeket már meg sem említem, mint a Líra, Cewe, Aquapark, állatkert belépő, stb, kedvezményeket!
Szóval így kiélt felnőtt fejjel nem lenne fura feltöltőkártyás lenni, mint egy általános iskolás?
Kivagyok az inflációnövelő díjkorrekciótól. Nem a pénz, hanem az elv ami bosszant, és ezeket a feltöltős csomagokat eddig valahogy ez elkerülte.Ha nem szeretnék aláírni, szerződni meg ilyen ódivatú dolgokat elkövetni, és előre megvenni olyan csomagokat amiket nem tudom előre hogy elfogok-e egyáltalán használni, akkor tudtok ennél jobb ajánlatot?
[ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
zzola
titán
válasz Vikitorony #64080 üzenetére
A kamionos flottának is ez a száma.
-
-
Akelaus
senior tag
válasz Vikitorony #64071 üzenetére
Nálam most lesz fordulónap, szóval utána megpróbálok velük beszéni és megtudni a részleteket. Illetve, hogy tuti a Telekom mivel nekem az térerő miatt jobb lenne.
-
zzola
titán
válasz Vikitorony #64075 üzenetére
Nekem itt van az egyik előfizetésem, másik Yettel flottából is be lehet menni.
-
zzola
titán
válasz Vikitorony #64073 üzenetére
Bubo kezeli, már amikor engedi az ideje.
A Flottatelefon meg fent van, a táblázatban az első (IT Services).
-
Vikitorony
tag
Az Összefoglalót milyen gyakran szokták átnézni, frissíteni?
Azt látom, hogy ~2 hónapja volt az utolsó módosítás, de több döglött link is van:Bankkártya.hu - "A Bankkártya.hu mobiltarifa értékesítése a domain tulajdonosváltása miatt 2024. szeptember 3-án megszűnt."
Mobil Flotta Centrum - a domain él, de nem tölt be semmilyen tartalmat pillanatnyilag
Olcsó Mobil Flották - 404, de legalább az oldalon könnyen megtalálhatók a csomagok
TarifaExpert - a domain él, de nem tölt be semmilyen tartalmat pillanatnyilagÉs ez csak az első szekció az ötből.
Nem mentem nagyon utána, de a Kiszámoló oldalon is írja, hogy van új flotta, amire kattintva 404 jön.
A KÜF már nem Yettel-es.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Vikitorony #64071 üzenetére
Igen, valóban. Nem értem én mit néztem...
-
Vikitorony
tag
Ezek nekem nem azt sugallják, hogy ne maradna saját néven a szám.
céges:
- a számlát a szolgáltató közvetlenül az előfizető cégnek, vállalkozásnak küldi, amely nem a mobilflottával szerződik, hanem a mobilszolgáltatóval
- ezért Ön lesz jogosult az ügyintézésre a mobilszolgáltatónálmagán:
- a számlát a szolgáltató közvetlenül önnek küldi, azaz Ön a számlafizető
- Ön lesz jogosult az ügyintézésre a szolgáltatónál -
zoli62
addikt
Valami készül Dániában, ahogy szokták mondani. Még a héten, akáér holnap.
-
kano
nagyúr
De akkor az miért lenne új szolgáltató?
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
CP111
tag
válasz Marcsello31 #64060 üzenetére
Saját néven van az előfizu. Akkor miért is tiltanák?!?!?
A rezsi közösségi díj nincs fizetve már fél éve!!! A legelső évre ki lett fizetve!
A számlát a Yettel küldi!!!Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
SztiviVander
őstag
válasz Marcsello31 #64060 üzenetére
Flotta rezsilehuzasrol volt szo nem a telefonszamlarol.
-
CP111
tag
válasz Marcsello31 #64057 üzenetére
Nem ingyenes!
Belépéskor fizetett. Azóta nem, pedig kellett volna. Emailt is kapott, de nem foglalkozott vele.Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
devilzero
tag
Sziasztok!
3 családtagomnak szeretnék valami flottát találni, a következő kritériumokkal.
Szám a névükön maradjon, valamint:
- 1. felhasználó: korlátlan beszélgetés + legalább 30 GB internet, ahol a netfogyasztás többsége külföldön (de EU-n belül) történne
- 2-3. felhasználó: korlátlan beszélgetés + legalább 10GB internet
Köszönöm, ha megosztjátok tapasztalataitokat! -
yanna
addikt
válasz Ricsii2001 #64053 üzenetére
-
Ricsii2001
tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. A Bestfleetnél szerettem volna egy netezős kártyát kérni, de az oldalon az áll, hogy "Jelenleg nem érhető el".
Vagy hogyan lehet ezt rendelni, vagy hogyan működik ez a dolog náluk?
https://www.bestfleet.hu/korlatlan-mobilnet -
CP111
tag
válasz szucs.krisz #64050 üzenetére
Nekem 5-ször!!! De így is zagyvaság!
Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
Jubejo
csendes tag
Egyébként miért foglalkozunk vele(Küf) ennyit? Bár énnazóta sem találtam olyant mint a yetteles bum.
Más:
Azt beszélik a Tarr Mobiltv decembertől elo fizethető? Erről nem olvastatok valahol? -
csacsi67
addikt
válasz Avayasoft #64043 üzenetére
Tulzásba vitte vannak itt olyan yettel flották amit nyilvánoságra sem szabad hozni ki tudja Ő rá mi vonatkozott 40 k elérni szép szám ,, de fentiek leszurve voda meg a Telekom sem kött vele.Megtalálta a Tarrt ahol az infrasturura nincs képitve igy csöbörböl vödörve esett.Én ismerem Péter nagyvonáaluságat ,ez olyan mint a padlásrol a pincébe esnél vagy térden vagy probálsz felállni de nem birsz.
-
Gloob
addikt
válasz mucsgyver70 #64045 üzenetére
És mégis oda akar menni? Érdekes. A Netfone különben sem flotta. No mindegy, majd meglátjuk. Addig is maraok a Yettel féle KÜF-ös csomagnál.
Samsung Galaxy A52S
-
Avayasoft
tag
válasz WhiteWalker #64004 üzenetére
Ha ekkora kamus, akkor nem csodálkozom, hogy összeveszett a Yettellel. Meg előbb utóbb mindenkivel fog.
Elmúlt az ősz, úgy néz ki a többi flottát nem kell megszúntetni, nem jelent meg semmilyen rendelet sem erről. Szóval ez a Küf-ös story egy egyedi történet volt. -
qltsar
veterán
Ezen néztem egyet, csak pattogtatott kukorica evés miatt maradtam benne a csoportban.
Azhittem mr salesman már teljesen átált a használt iPhone és AppleCare csomagok értékesítésére .
Legalább a viccértéke megvan !
-
totototo
lelkes újonc
A mobilflottak.hu yettel, telekom vagy vodafonos flotta?
-
Papix
tag
Szisztok!
Az alàbbi poszt jött szembe velem az Arckönyvön:A Kedvezménybank lakossági mobilflotta 2024. december 5-el befejezi tevékenységét. A fenti dátumig még kérhetőek igazolások, és csatlakozni is lehet. A már megkötött szerződéseket meg lehet tartani azután is. Mindenkinek jó telefonálást kívánunk!
Üdvözlettel: Tamás
-
szabi7777
újonc
Sziasztok,
a KÜF helyett tudtok ajánlani valamilyen jó flottát ?
2 hónapja adtam be 2 db telefonszám átregisztrálásást hozzájuk, azóta beszéltem velük e-mail és telefonon keresztül is többször, minden alkalommal megígérték, hogy másnap hívnak, azóta se semmi...meguntam a hitegetést.
Semmi extra elvárás nincs, havi 5-10GB adatforgalom és 120-240 perc beszéd minél olcsóbban.
Köszi
-
RoyalAirForc
aktív tag
-
arkone
aktív tag
Vagy egyik sem, jon egy ujabb tv szolgaltato, vagy fenyposta szolgaltato. Nem irta, hogy mobilszolgaltato..
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz zoltaneger #64010 üzenetére
Szóval 2 szolgáltatón keresztül is a Voda hálózatát fogják használni.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
zoli62
addikt
válasz trec12 #64018 üzenetére
A kör bezárul, ezt a Tettel kezdeményezte 2022-ben a kisvállalati előfizetésekre, majd a hatósági egyeztetés után engedélyezték, így jogszabályba került, mára pedig minden szolgáltató alkalmazhatja a díjkorrekciót, aki akarja, erről ennyit, erre kevesen emlékeznek vissza. Persze az úgynevezett zárt flottákra, amik egyikben én tíz évet voltam, még mindig nem ez vonatkozni, mégha a Tettel is a szolgáltató.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Senki sem menekül a Yettel díjkorrekciójától
Valószínűleg innen jött a tavasz, hogy megszűnnek a volt KÜF Yettel csomagok ami szerintem továbbra sem igaz...
Nálunk a dolgozó Yetis flotta díja évek óta nem emelkedett, na majd akkor most...[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Újból lesz yettel
-
zoli62
addikt
válasz zoltaneger #64010 üzenetére
Amikor beszéltem vele, akkor azt mondta, hogy a Netfone-nal jó a kapcsolatuk, tehát ez megvalósul. Három éve ilyenkor meguntam a Netfone drágítását, és onnan jöttem át a KÜF-be, mert sokkal kedvezőbb díjai voltak akkor. Most akkor a kör bezárul, legalábbis nálam, mert nem hinném, hogy a Netfone kedvezőbb árszinten adná a Credit Prime-nak a csomagokat, mint a saját ügyfeleinek. A másik, hogy az se mindegy, hogy a Netfone, Vodafone előre számláz, míg a Yettel meg utólagosan, mert utóbbi sokkal korrektebb.
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
-
zoli62
addikt
Gondolom a már korábban beígért Telekom lesz az.
-
ggabor02
aktív tag
A mexikói sim kártya mellé lesz egy mexikói szolgáltató?
-
PBA
aktív tag
válasz Tiédetis #63988 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy van e olyan élő ember, aki már kapott SIM kártyát tőlük. Szerintem még mindig próbálják összeszedne a minimálisan szükséges előfizetői számot. Olyan nincs, hogy hónapokon át nem történik semmi, elindulnak valamivel, aztán nincs SIM, nincs kapacitás feldolgozni a dolgokat, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest