- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mb702
tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek kellene korlátlan IQ-s adatkártya.
Megerősítést, vagy kiegészítést kérnék Tőletek, hogy jól gondolom-e a megrendelés folyamatát.
Mivel én is tag vagyok, az ajánlás adott
- Elküldöm email-ben a az ismerősöm nevét, elérhetőségét (email) és hogy milyen előfizetést szeretne, az
iqprokft@gmail.com címre
- Az ismerősöm ugyanerre a címre elküldi a megrendelését, amiben benne lesz: neve, címe, elérhetősége, személyi és lakcímkártya beszkennelve, illetve korlátlan adatkártyát kér (roaming miatt főkártyát), aktív net apn-nel, nano méretben és megemlít engem, mint ajánló.
Jól gondolkodok?
Köszönöm a válaszokat előre is! -
kano
nagyúr
válasz
torrente777 #36088 üzenetére
Szerintem is myTelenor hiba lesz. De ha nagyon érdekel, akkor keresd meg Pétert a facen.
-
Fifi
őstag
válasz
torrente777 #36088 üzenetére
Nem lehet, hogy nálad is megtörtént a fordulónap módosítás (hónap 09. napjáról 26. napjára)?
Nálam akkor megzakkant és nem jól számolt a mytelenor, a következő fordulónapon jött helyre.(#36086) odrif Nézd meg a szerződésed. A miénkben 30 nap felmondási idő volt. Jeleztem náluk e-mailben és ajánlott levélben is. Elengedték a számokat és ki sem kellett várni a 30 napot. Kb. 1-2 hét volt az átfutási idő a felmondástól.
-
torrente777
tag
Az mitől van hogy EQ flottába vagyok az EU Aktív S csomagba amibe van 200perc beszélgetés de nekem már elkezdett számlázni pedig csak 2 óra beszélgetésnél járok?
-
Ha az EQ-tól el szeretnék jönni és vinném a flottába bevitt számomat annak mi a feltétele és hogyan kell intézni?
-
4Grider
nagyúr
Mert mint írtam, a telefonban az online apn az alapértelmezett, hiszen telefonba jellemzően beszédcélú sim-et teszünk, nem adatkártyát.
Ha neked jól működik a telefonban a sim az online apn-nel, akkor hagyd úgy, a telefonnak többnyire nem kell a publikus/natolatlan ip cím.
Amennyiben a telefonodnak viszont olyan ip-re van szüksége ami natolatlan, akkor át kell állnod net apn-re. (Routerben/modemben ez utóbbi állítódik be automatikusan.) -
-
arkone
aktív tag
válasz
4Grider #36077 üzenetére
Szerintem pont hatékonyabb, ha az elején leírja az ügyfél, hogy mit szeretne és nem egyesével kéri, miután már megkapta a kártyát és újra újra vele kell foglalkozni valakinek.
Pont az a problémás ügyfél, aki "jajj még ezt szeretném, két nap múlva meg, jajj ezt is kéne még." -
bul07
nagyúr
válasz
4Grider #36077 üzenetére
Akkor csak a fő kártyát fogom kérni
Persze nem követelőzően, hanem kérni fogom hogy lehetőleg fő kártyát küldjenek hogy tudjak roamingolni, és hogy ne legyen utólagos ügyintézésMondjunk olvastam én itt olyat hogy kérni kellet a Net APN és publikust is, és szerintem Telenor esetén de ez nem biztos (szerkesztési időből kifutok ha rákeresek)
-
bul07
nagyúr
Kb 30nap és benevezek én is egy korlátlan nett adatkártyára, IQ(végre lejár majd a hűségem)
És kezdem összeszedni dolgokatSzerintetek igénylésnél lehet kérni egy két alap dolgot?
Ezeket gondoltam eddig
-fő kártya legyen mert én szoktam Romániába menni és ott is használnám majd(roaming legyen)
-publikus IP
-Net APNMi lehet még fontos?
-
Arween
senior tag
Frondeonál ha külföldön lejárt az adatcsomagom ,hogyan tudok + csomagot vásárolni?
-
pitju76
tag
válasz
KamuMazsola #36072 üzenetére
Nekem egy nagy céges beszélgetős flottába kellett hirtelen egy új előfizetés, épp mentem a szolgáltatóhoz, beugrottam a mellettük lévő sparba, a pénztárnál bambultam a sorban, amikor feltűnt, egy odarakott feltöltős csomag párszáz forintért. 12-012-12 formátumú hívószám, mondom mi van? Gyorsan fel a szalagra, majd a szolgáltatónál, amikor odaértünk, kérdeztem, feltöltőkártyás mehet? Persze, ha ragaszkodok hozzá. Előhúztam a SIM csomagot, a csávó leesett a bárszékéről és körbemutogatta mindenkinek, volt aki át is ment a sparba
-
tlala
addikt
A táblázatban az egyes flottákhoz rendelhető adatmennyiségek is olvashatóak.
Ez azt jelenti, hogy a flottás SIM-hez nem is rendelhető a flottához tartozó szolgáltató által épp hirdetett kiegészítő adatcsomag, csak amilyen csomagokra az adott flotta magára vonatkozóan szerződött?
Vagy keverhető a kettő? -
nimmrody
tag
Tegnap kotottem meg a szerzodest egy flottas csomagra, ma delelott megerkezett a ket db sim kartya.
Fo Sim, illetve adatmegoszto Sim.
Hivtam az ugyfelszolgalatos holgyet nem olyan regen aki annyit mondott, 72 oran belul aktiv.
Sajnos nem all ra a halozatra meg egyik kartya sem.
Mi a tapasztalat? Mennyire kell ezt a 72 oras hataridot komolyan venni?
5-6 oraja a keszulekben van, tobbszori ujrainditas is meg volt es semmi.. (Telenor)
-
4Grider
nagyúr
Nem lehet általánosítani. Annyi flotta, ahány féle. Jellemzően a szolgáltatók flottaszerződést nem kötnek magánszeméllyel, tehát cégek állnak mögöttük. Bonyolíthatja a helyzetet, hogy a flottakezelő nem mindig ugyanaz, mint akié a flotta, így előfordulhat, hogy harmadik féllel szerződsz.
A fentiek miatt szerintem tök fölösleges itt kérdezősködnöd, keress meg egy szimpatikus flottát, kérj tőlük ajánlatot/szerződést, majd őket nyaggasd, ha a szerződés nem tiszta. Max. előbb-utóbb nem fognak válaszolni, mert az olcsósítás jellemzően kevesebb ügyféltámogatást is jelent... -
kano
nagyúr
válasz
MPeter87 #36056 üzenetére
Az az köszi. Véletlenül írtam Forensist.
tlala
Ha nem akarsz sokat nyüglődni, akkor az IQ-t SZERINTEM kerüld. Továbra sem érzem biztonságosnak, hogy egyszer el lehet őket érni, máskor nem, ők számlázgatnak (ha számláznak) tovább neked és nem a Telenor.Most persze mindjárt jönnek a cáfoló kommentek is, tudom.... hagyjuk...
-
MPeter87
őstag
Egy korábbi hsz-ben leírtam, link. Nem olvastam most el, de azt hiszem ebben részleteztem a történetet.
Arany karbon és talán mobilflottacentrum néven is futnak, szóval őket mindenképp kerüld, illetve ha fontos a szám, nem erőltetném a dolgot másik flotta esetében sem, akármennyire megbízható most. De ezt már ezerszer leírtam a fórumon, mindenki azt csinál, amit akar.(#36055) kano
Az Frondeó (6perc.hu vagy mi...) volt.
-
adam1400
tag
ma kikapcsolták az egyik iq számunkat számlatartozás miatt. az a vicc hogy hó elején rendezve lett. telefont meg fel se veszik.
-
tlala
addikt
Köszönöm, érdekes válaszok.
Akkor úgy kérdezném meg a fórumtól, hogy járt már valaki úgy, hogy el akarta hordozni egy flottától a számát (ahol a flotta nevére írték a SIM-et), és ezt nem engedték, vagy egyéb módon szivatták meg az illetőt?
-
vegyszer
addikt
válasz
balaaa88 #36032 üzenetére
Nővérem szerveztem be az IQpro flottába. Neki február 26-ig volt másutt hűsége. A számot tán a Vodától Telenor kártyás szolgáltatásba még neki át kellett vinnie, ekkor jelezte, hogy a szám átért, és akkor szeretne ő is flotta tag lenni. Ez elsején volt. Valószínűleg sokat változott a rendszer a mi júliusi csatlakozásunk óta, mert most valami flotta csatlakozási engedélyt vár nővérem levélben, ami 21 nap alatt nem akar eljutni hozzá. Már az én pofám ég a dolog miatt, de remélem nem bánja meg, hogy végül ide csatlakozik...
Nekem se volt gyors, de ez nekem nem tiszta, hogy erre mi szükség.
-
4Grider
nagyúr
Senkinek nem tudom fejből a telefonszámát (kivéve a sajátokat), minden benne van a címjegyzékben. Ha ugrik egy szám, maximum értesítek mindenkit hogy változott, a médiában pedig megváltoztatom, hogy rám találjanak azok, akikhez esetleg nem jutott el a hír. Nem tudnék könnyet ejteni még a 23 éves számomért sem.
-
tlala
addikt
válasz
4Grider #36040 üzenetére
Köszönöm, a topikot átnyálazva is mindig ez a válasz a kérdésre.
Ezt tökéletesen értem, hogy jogilag mit jelent a tulajdonviszony fogalma, de én inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy a gyakorlatban számomra, előfizetőnek ez milyen kockázatot jelent?Gondolkodom flottában, de rettegek attól a gondolattól, hogy egyszer csak megunva pl. egy flotta ócska ügyfélszolgálatát úgy döntök, hogy kilépek, és ők valamiért nem adják vissza nekem a számomat, hanem "túszul ejtik", pl. valami lehetetlen követeléssel, vagy "csak", hogy megakadályozzanak a távozásban.
(A telefonszámom az életem fontos része, azóta változatlan, amióta GSM van Magyarországon, Ericson 198-assal kezdtem.) -
4Grider
nagyúr
Gyakorlatban azt jelenti, hogy átírják a számot a flotta nevére.
Azért van rá szükség, mert így nagyobb kedvezményeket lehet egy flotta számára a szolgáltatóktól kiharcolni, mint ha a flotta x ezer előfizetőből áll. Az x ezer előfizető ui. sokkal drágább egy szolgáltatónak, mint az x ezer sim-es, de egy előfizetős flotta. -
tlala
addikt
A gyakorlatban mit jelent, hogy a SIM kártyám tulajdonjoga átmenne a flotta nevére?
Ez csak azért van, hogy ki tudjanak fizettetni velem valamilyen lelépési díjat, ha elmegyek? Vagy van olyan, hogy azt mondják, én mehetek, de a SIM marad? -
balaaa88
aktív tag
Sziasztok!
IQpro-nak 03. 05-n lett küldve e-mail új előfizetésre.
Azóta az automatikus e-mailen kívül nem kaptam tőlük semmit.
Egyszer hívtam őket, azt mondták, hogy várjak.
Általában ennyire lassú a folyamat, vagy inkább hívjam őket?Köszkösz.
-
nimmrody
tag
Sziasztok!
Belfoldi korlatlan adatforgalmas csomag erdekelne ( 2 sim, 2 mobilban) amennyiben letezik ilyen opcio korrekt aron, kuldjetek mar pm et legyszives. Nekunk a parommal csak internetre kellene.
Nagyon szepen koszi.
-
pitju76
tag
A Telenor 2,8 milliárd euróért eladja közép-kelet-európai leányvállalatait, köztük a Telenor Magyarország vállalatot az amerikai PPF-csoportnak,
-
gabor9991
őstag
válasz
sepsi0 #36022 üzenetére
Indulás szempontjából az jelentene jót, ha menne mindenhol a reklám, hogy hamarosan indulnak
Nem pedig az, hogy antennát akarnak szerelni és ezt jön felmérni egy külsős cég.
Persze legalább ebből is látszik, hogy valamikor egyszer majd lesz belőle valami.(#36023) zzola
Nagyobb városokban már régóta van 21603
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Sokan várják a Digit, mint mobil szolgáltatót...
A cégemnél van egy torony, amin Telenor és Vodafone antennák vannak.
Holnapra kért engedélyt a Digi nevében egy cég, hogy felmérje a tornyot, mert antennát akarnak telepíteni rá.
Gondolom ez jót jelent indulás szempontjából. -
Mosol
újonc
Érdekelne a flotta privát farkaszoltanmiklos | kukac | gmail.com
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
-
Mosol
újonc
válasz
Joe bácsi #69 üzenetére
Szeretném tudni a 1500- Ft T-Mobil-előfizető flotta. Privát e-mail farkaszoltanmiklos | kukac | gmail.com
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
sepsi0
őstag
válasz
Mikulásbá #35976 üzenetére
Had vegyék, amit akarnak. Az a lényeg, hogy minél nagyobb legyen rajta a szám (nyereség dBi).
Majd végig járják a tapasztalat útját.Amúgy nagy vak folt van ebben a mobilnet/antenna párosban. Nincs is rá topik (amikor én néztem nem volt), kevés a tapasztalat. Szerintem egy pár info itt is elférhetne, mert ha már van B525 meg korlátlan net és nem mindenki városban lakik, akkor jó lenne ez az infó.... szerintem.
(#35971) neo81
Az 5. érhet valamit (JARFT LTE / 4G Panel Antenne) a tapasztalatom alapján, nekem is hasonló panel antenna van, igaz az 1800mhz-re van tervezve. Sajnos árban itt kezdődik....
De ezzel is jó tapasztalatom van (ilyenem is volt), igaz gyengébb, mint a panel antenna, de árban a fele, tudásban viszont nem a fele. -
BPuma
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani mobilNET-et, a lényeg, olcsó legyen és ha túllépem a díjcsomagot akkor lassítson.
Mindegy mekkora az alapdíjcsomag, a lassított NET is telesen elég nekem.
BueMobile 30Mb volt eddig, de azt megszüntették és lekapcsolták. -
zagloba
aktív tag
válasz
kovacs.dani #36003 üzenetére
Mi flottába azért akarunk menni, h olcsóbban telefonáljunk, nem pedig drágábban! Amúgy 19-ig nem tudol váltani érdemben!
-
4Grider
nagyúr
válasz
kovacs.dani #36003 üzenetére
Hűséggel nehéz lesz flottába bekerülni. Persze nem lehetetlen.
-
kovacs.dani
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
Jelenleg kb 13000 forintos havidíjú előfizetésem van a telenornál.
Valami hasonló flotta ajánlatotok van-e, mondjuk ahol korlátlan minden.
Tavaly hoztam ezt a rossz döntést, hogy ekkorát választottam, így 2019 augusztusig tűrni kell, hacsak nem tudok egy hasonló vagy kicsivel drágább csomagba/flottába áttérni.Köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen routert?
- Motoros topic
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest