- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Tiédetis
senior tag
válasz Viktor0610 #63434 üzenetére
bestfleet flotta flexi 13gb
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
martonl
senior tag
válasz Viktor0610 #63416 üzenetére
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #63402 üzenetére
Hol lesz már a yettel brand 2 év múlva...
-
aum
junior tag
válasz Viktor0610 #63397 üzenetére
De hiszen nincs is 20 éves a yettel brand
-
szucs.krisz
csendes tag
válasz Viktor0610 #63397 üzenetére
Hello “ex” kolega
-
SztiviVander
őstag
válasz Viktor0610 #63086 üzenetére
Gyanus hogy az a gyik a 8990Ft-os sima belfoldi korlatlan mobilnetukre vonatkozik (merthogy olyan is van ott). Maskulonben az egesz linkelt kamionos korlatlan eu net oldaluk hazugsag lenne. De vmelyik topikba linkeltek mar egy masikat is (arra valaszul amikor en irtam hogy korlatlan eu net tuti nem letezik nalunk): balatoninternet.hu Azt nem tudom valos e a kinalt csomaguk, de ha nem az akkor mar ketten hazudnak.
[ Szerkesztve ]
-
aum
junior tag
válasz Viktor0610 #63086 üzenetére
34,5 Gb, az 4 GB...
-
pinnacle
nagyúr
válasz Viktor0610 #62982 üzenetére
Ha kell a tagsági meg a támogatói díj is az 17000+3000=20000/12=1667Ft. Mondjuk még így is megéri. Több szám, esetén pláne. Sőt megérné lecserélni az otthoni vezetékes netet is. Melyik a legolcsóbb, ajánlott 5G router? Nekem 5G-n ugyan az a sebesség van, mint, amit a wifi tud.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Viktor0610 #62982 üzenetére
Köszi srácok!
Picit hiányos voltam, mindenképp Yettel vonalon keresek, nem szeretném a "haverok" zsebét tömni, illetve ahol használnám, ott a Yeti a legjobb sebességben.Otthoni Voda net helyett szeretném, napi 108GB korlát nem gond, nem torrentezek, csak streaming / TV megy meg böngészés.
Ezért kérdeztem a yeti topikban, hogy a basic otthonnet sebesség korlátos-e...
[ Szerkesztve ]
-
Tamás kkk
újonc
válasz Viktor0610 #62815 üzenetére
Igen azt a mobilarena rakta ki vagy nem tudom ki de már más a link https://www.cserkesz.hu/cs-mobil
-
zoli62
addikt
válasz Viktor0610 #62773 üzenetére
A zárt flották lehetnek sokkal kedvezőbbek is. Én is voltam ilyenben.
-
pinnacle
nagyúr
válasz Viktor0610 #62759 üzenetére
Egyházat már lejáratták a hamis papok. Remélem azért a cserkészek különbek. orbangeza90-t olvasva már nem vagyok olyan biztos. Egyébként mi történt? A fent jelzett csomagokat láttad a Voda alkalmazásában is? Egyébként a Voda nem tud segíteni? Cserészszövetséget nem hívtad?
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Viktor0610 #62729 üzenetére
Hát ez elképesztő. A belföldön beszéd roamingolható? Gondolom igen, ha az internet is. Érdekes, hogy tudták a korlátlan romaing netet elintézni a Vodanál. Fel van adva a lecke a KÜF-nek.
Mindenképpen tegyétek be az összefoglalóban. Ezért lenne jó egy táblázat az összes magyarországi flottáról. Mondjuk a "Légy résen" flottához valószínüleg hasonló sincs. Ez már majdnem olyan, mint a 4000Ft-os korlátlan net+beszéd kormányzati flotta. Aki esetleg tudja ott mennyi az EU keret írja be legyen szíves.Most akkor kamu az egész?
[ Szerkesztve ]
-
orbangeza90
csendes újonc
válasz Viktor0610 #62755 üzenetére
Egy barom voltam amikor lemondtam a kártyámról 😡🥵
új számomat adom meg mindenkinek hetek óta -
gabor9991
őstag
válasz Viktor0610 #62098 üzenetére
Soha nem lett semmilyen forrással ez alátámasztva így én is kételkedtem kicsit abban hogy ez tényleg így lesz de most már kezdem azt gondolni hogy lehet nem volt 100% biztos az az infó amit akkor leírtak
Lauda:
Szerintem a publikus árakat nézve nem annyira rosszak , vannak jobbak de ezek se rosszak.[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz Viktor0610 #61956 üzenetére
Ettől függetlenül jó pár üszis *tbassza az ügyfelet. Minket 4 alkalommal vertek át új készülékes biztosításkötéskor. Gondolom a legnagyobb csomagért több a jutalék…
-
pietrrr
aktív tag
Lehet lovagolni a szavakon, meg mehet a szerecsenmosdatás, de a vége ugyanaz:
Emberünknek nem sikerült elintéznie azt, amit szeretett volna, csak rabolták az idejét.
Ezt kellene megjavítani, mondjuk úgy, hogy kompetens munkatársakat alkalmaznak, vagy megfelelő tréningekkel felkészítik őket arra, hogy problémamentesen el tudják végezni a feladataikat. -
RoyalAirForc
aktív tag
Hát még az ügyfél mennyire nem szereti, ha rabolják a pénzét, idejét...Meg neki kell felvilágosítani az ügyintézőt, mi, merre, hogyan...
Én személy szerint meg azt nem szeretem úgy nagy általánosságban, amikor az ilyen egyértelmű képzési és/vagy kommunikációs hiányosságokat megpróbálják elbagatelizálni, hogy "hát jaj Istenem, hát szegény kolléga nem volt képben, nem tudta, nem látta, nem találta"...stb. Ja, sajnos nem, meg mki hibázhat, de általában nem is tanulnak belőle; se a cég, se a kolléga. Az ügyfél meg futhatja a felesleges köröket, idegeskedhet, vagy akár többet is fizethet egy-egy ilyen blama után. A kolléga legyen képben, ha már ott dolgozik, a szolgáltató meg képezze ki rendesen, ha már ennyi flottát működtet. Szerintem nem egy teljesíthetetlen elvárás. És ez a flottás cégekre is vonatkozik...[ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
válasz Viktor0610 #61957 üzenetére
gondolom ezért is lesz az egységesítés nem?
A flexi tarifákra gondolok..signed by simpley.
-
zzola
titán
Annyira bonyolult, hogy ennél a flottánál a tarifába épített adatkeret nem módosítható. Csak plusz adat aktiválható, szóval nem egy Credit Prime, ahol van vagy 6-8 fajta tarifa adat opció....
Na most egy idősebb ügyintéző volt, azonnal értette mit akarok, fel is tette az 50GB.
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
Topikgazda
Amúgy egyszerűsíteni nem akarják a flotta rendszert.
Egy jó példa volt a KÜF, ott egyszerűek, jól áttekinthetők voltak a tarifák. És nem merült fel ilyen kérdés, hogy mire gondolt aköltőYettel.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
zzola
titán
válasz Viktor0610 #61950 üzenetére
Én is ettől félek, hogy benézte.
Benézte hónap elején, egy másik tegnap délelőtt, megint egy másik tegnap délután...
Mivel nincsen rögzített hanganyag, így semmit nem lehet kideríteni. Egyszerűbb hazudni, mint azt mondani, elnézést ezt most nem tudom beállítani.. -
veterán
válasz Viktor0610 #61950 üzenetére
Érdekes, hogy mindig a Yettelnél nézi be a kolléga.
-
SztiviVander
őstag
válasz Viktor0610 #61873 üzenetére
Felteve hogy megfelel az a csomag hosszu tavon is, mert valtoztatni onnantol nem lehet rajta, huseg eseten meg ingyen felmondani se. Ezt azert a kuf-nel is sokan beszptak. Korlatlan adatkartyaval valoban nincs semmi gond ilyen esetben
-
zoltaneger
junior tag
válasz Viktor0610 #61873 üzenetére
Köszi.
Sajnos így rizikós egy picit, bár tudom valamit valamiért. -
vegyszer
addikt
válasz Viktor0610 #61747 üzenetére
Beszélgessünk inkább a hüvelygombáról, vagyis az IQpro-ról! (vagy bármely cégről, aki ad csak adat simet)
Kellene két sim a két gyereknek (14-16). Sok nettel. beszéd nélkül. Eldobós sim jellege nem gáz, főleg ha csak adat sim. Mert adategyezetős eszélgetős (amin egy rohadt percet nem beszélnek a saját kontójukra egy év alatt) adott.Van a cégek között olyan, aki adat sim mellé ad azt megosztós simet? Vagy az csak a hangalapúaknak volt extrája?
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
XatiZ
csendes tag
válasz Viktor0610 #61676 üzenetére
Plusz 50gigát lehet választani? Mert a kalkulátor nem adja be vagy azt csak személyesen?
-
bucihost
senior tag
válasz Viktor0610 #61413 üzenetére
Pedig de! Manger, és üfsz is megerősítette.
Havi előfizetési díj előfizetésenként (készüléknélkül)1,4: XXXX Ft
amelyből a 6 GB internet-hozzáférési szolgáltatásdíja: XXXX Ft
És erre vannak pluszban:
Havidíjas kiegészítő adatcsomagok:
Flotta X GB megújuló Mobilnet -
zzola
titán
válasz Viktor0610 #59382 üzenetére
-
zzola
titán
válasz Viktor0610 #59380 üzenetére
Akkor igazából a részletekért üzletbe kell fáradni, ha jól értem. Lehetnek esetleg más ajánlatok, amiket nem küldenek meg?
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
válasz Viktor0610 #59374 üzenetére
Ez nem biztos, mert azt írta a kolléga, hogy "repcsi módba, wifi-n is ennyit eszik". Ha a VoWiFi aktív (erről mondjuk nem nyilatkozott a kolléga), akkor az azzal járó kommunikáció mennyisége/gyakorisága a szolgáltatótól függ...
Alex
-
slice14
veterán
válasz Viktor0610 #59368 üzenetére
Hát nem tudom. Szoftveresen semmi nem változott egyik napról a másikra. Mert váltás óta tapasztalom a fogyasztási megugrást. Tehát eSIM átkapcsolástól. De valszeg a 2 vs 4 freki használati különbség is okozhat ja. De hogy csak WIFI-n mitől fogyaszt ugyanannyit? Talán a router csere, de az se lehet, mert míg Telekom eSIM volt használva a teló, akkor még nem tapasztaltam.
Ez inkább valami profil konfigurációs probléma lehet szerintem.Na de mindegy, túlélem.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
theooracy
aktív tag
válasz Viktor0610 #59331 üzenetére
Tényleg, basszus. Megnéztem az e-mail-eim között, hogy mikor leveleztem a KÜF -fel a belépés ügyében. 2023.május. Előtte egy-két hónappal tettek át az új "kedvezményes" csomagba. Akkor így teljes mértékben igazad van.
-
theooracy
aktív tag
válasz Viktor0610 #59326 üzenetére
Hát, nem tudom. Én úgy emlékszem, hogy azért nem évekkel később volt a váltás, hanem előbb, de az tényleg úgy volt, hogy a tarifa lezárása után, ahogy írtad. Remélem akkor még egy darabig elleszünk a KÜF - fel. Nem szabad beugrani nekik a "roppant kedvező" ajánlataikra.... Majd ha úgy alakul valamikor, akkor úgy is ajánlanak valamit ismét..
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz Viktor0610 #59319 üzenetére
Korlátlan csomagról át akar váltani egy 10 GB-osra, de kedvezmény nélkül. Miközben írják, hogy 72 GB volt az átlagos havi forgalom.
Nooormális? 🤔ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
theooracy
aktív tag
válasz Viktor0610 #59319 üzenetére
Nekem anno, mivel ezt az ajánlatot nem utasítottam el, egy rövid idő múlva automatikusan aktiválták a Hello Data helyett. . Ezek után mondtam le a francba. Most nem tudom, hogy így van-e...
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #59309 üzenetére
Azért aki utazgat az országban és valami folyamatos netkapcsolatot használó alkalmazást használ (pl. netrádiózik), elég hamar rájön a különbségekre.
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
válasz Viktor0610 #59285 üzenetére
Azért az vicces, hogy a szolgáltatónak lehetősége van egyoldalúan módosítani a szerződést, ami ha hátrányosan érinti az előfizetőt, akkor annyit tehet, hogy kötbér nélkül eláll tőle.
Ugyanakkor, ha én, mint előfizető azt mondanám, hogy mostantól fele annyit fizetek (mert csak), arra semmilyen lehetőségem nincs, mert szerződést szegek...Alex
-
apuci04
tag
válasz Viktor0610 #59285 üzenetére
nem sietek ,de szeretem a tiszta helyzeteket,váltani semmiképpen amit ajánlanak.
-
zzola
titán
válasz Viktor0610 #59274 üzenetére
Ez nem korlátozás, hanem priorizálás. Más szolgáltatók is alkalmazzák, ebben semmi új nincsen..
Teljesen érthető, nem Pistike lesz a fontosabb, aki havi 5500-ért le akarja tölteni az egész internyetet...[ Szerkesztve ]
-
Zssom
tag
válasz Viktor0610 #59240 üzenetére
Szerintem meg ez egy furfangos bepalizós hívás első fele lett volna, ha a hívott ráharap, ott derült volna ki, hogy csak jelentős díjtöbblettel változtathatott volna a keretén, mivel ezzel másik díjcsomagba lett volna kénytelen átmenni. Az emberi lelemény határtalan. De ez csak egy vélemény...
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #59128 üzenetére
köszönöm szépen a segítségedet és a válaszodat, azonban a kérdésem nem ez volt
-
kano
nagyúr
válasz Viktor0610 #58701 üzenetére
Tudom, tudom de most nem volt ilyen.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz Viktor0610 #58120 üzenetére
Más flottáról vagy úgy általában a flottákról van valami infótok?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
yanna
addikt
válasz Viktor0610 #58089 üzenetére
Csak annyi, hogy nem marad miről fórumozni, kivéve a politika topikot.
-
tamikomac
senior tag
válasz Viktor0610 #57868 üzenetére
Köszönöm.
Azért kérdeztem, mert szinte már csak ez van, és gondolom előbb-utóbb ezt kell elfogadni, és a KÜF-nek is be kell ebbe állnia, de még az is lehet, hogy ilyet is lehetne tőlük (persze nem ÁSZF árakon), csak nincs feltüntetve az oldalukon.[ Szerkesztve ]
Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #57870 üzenetére
Kösz. A mi vállalati flottánkban huszon x hónaponként (újraszerződésnél) mindenkit átsorolnak hasonló mobilnet csomagokba.
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #57868 üzenetére
Engem inkább az érdekel, hogy amikor lejár a szerződésük, újat kötnek, akkor a több tízezer előfizetőt egyik napról a másikra át kell majd kényszeríteni az új mobilnet és hang csomagokba?
-
smombodi
tag
-
Gloob
addikt
válasz Viktor0610 #57688 üzenetére
Viktor! A kolléga a Yetteltől KÜF-be váltásra gondolt azzal az elméletileggel. Erre válaszoltam azt amit.
Samsung Galaxy A52S
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #57687 üzenetére
hogy yetteles nem mehet elméletileg mondjuk a küf-be,csak ha elötte más szolgáltatónál van minimum fél évig...
GO Gunners!!!
-
bobek72
tag
válasz Viktor0610 #57677 üzenetére
Nem kértek engedélyt ,miért is kértek volna? Személyit és lakcímkártyát kért.
De most már teljesen mindegy, csak kibaszott bosszantó ,hogy másnak megcsinálják telefonon keresztül a módosítást nekem meg nem csinálták meg pedig többször is rákérdeztem ,hogy én is úgy tudom lehet telon keresztül modosíttani a csomagot.
Ámen -
bobek72
tag
válasz Viktor0610 #57671 üzenetére
Igen személyesen el tudtam intézni. De odabent is megkérdeztem aki csinálta és ő is azt mondta ,hogy csak személyesen lehet intézni.
A telefonos kollégánál ráadásul be is azonosítottam magam a 4 számjegyű pinnel. Akkor én mi a f.....t csináltam rosszul.
Ezt meg én nem értem ( szám nélkül nem akarok rosszat írni). A telefonszámomra gondolsz? -
bobek72
tag
válasz Viktor0610 #57641 üzenetére
Ez nagyon érdekes ha így van mert múltkor írtam ,hogy én is módosítani akartam telefonon 1220 keresztül és az ügyintéző azt mondta nem lehet telefonon keresztül csak személyesen.Beballagtam személyesen az üzletbe polusba és ott is ugyan azt monda .hogy csak személyesen lehet aki csinálta.
Ja és én is csak a netet emeltettem. Akkor engem jól átbaszott a telefonos is meg a személyes yetteles is? -
gabor9991
őstag
válasz Viktor0610 #57638 üzenetére
És a csökkentés se tart 2 percnél tovább
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #57635 üzenetére
Mégsem kell emiatt bemenni személyes ügyfélszolgálatra?
-
kulturg
tag
válasz Viktor0610 #57558 üzenetére
lényeg a lényeg, hogy nem technikai oka van, hanem üzleti
-
kulturg
tag
válasz Viktor0610 #57550 üzenetére
ugyanattól mért ne lehetne új ügyfeleket szerezni?
-
w.miki
veterán
válasz Viktor0610 #57119 üzenetére
Közben kaptam a Voda ügyfélmegtartó csoporttól egy 9e Ft-os ajánlatot...
Hát nemtudom... Yettel, meg Telekom biztosan jobb térerőben, a Vodával néhány helyen vannak gondok...
Telekom lehet talán a legjobb...?
Telekomnál van ilyesmi, mint az ügyfélmegtartó csoport, ha jogosult vagyok egy flottára, abból még tudok alkudozni? Kit kell keresni?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
kano
nagyúr
válasz Viktor0610 #56960 üzenetére
Szerintem nem is tudja a jelszót, nem is tárolja.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz Viktor0610 #56969 üzenetére
Csak a bumm csomagra nem válthat, amennyiben 6 hónapja kártyás legalább csatlakozhat hivatalosan is.
Biztosan nem veszik el a pénz, de ezt az ügyfélszolgálat tudja megmondani, hogy miként számolják el.[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz Viktor0610 #56960 üzenetére
Beszéltem a 1220-al. Azt mondta, úgy látja Ügyfélszintű jelszóval lépek be, fogalma sincs miért nem látszanak a szerződésem dokumentuma. Írt egy panaszt, majd keresnek a megfejtéssel.
Beazonosításkor csak a személyes adataim fogadta el, a 4 számból álló jelszóról fogalma sincs mi lehet. Azt mondja azt a szerződéskötéskor kaptam/kértem, de lövésem sincs. Ha 4 számból álló jelszó kell valahová, van egy bevált számsor, de nem fogadta el, mást meg nem hinném hogy megadtam volnaA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
vargalex
félisten
-
Dracula72
senior tag
válasz Viktor0610 #56915 üzenetére
Köszi. Tudom a jelszavam 😆👍
( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
autotaxmo
őstag
válasz Viktor0610 #56905 üzenetére
Koszi, posztoltam akkor oda, amugy az a szovegezes elegge nyitott lehetosegeket ad a Yettelnek amit a fenykepen latni. Nekem nagyon ugy tunik, hogy emelhetik iden barmikor az inflacioval mert eddig az volt a weboldalukon emlekeim szerint meg az sms-ben is hogy marcius elso heteben emelik a dijcsomagok arat. na most hoztak dragabb uj csomagokat es majd marciustol akkor emelik ezt? Az ugyintezok hebegtek habogtak amikor rakerdeztem a yettelnel. Raadasul most kotnek huseget veluk az egyik dijcsomagra de ha megemelik még ezt az arat is akkor mar kvara nem jo deal
-
csibe1
addikt
válasz Viktor0610 #56869 üzenetére
Akkor az AGT valaki tök ismeretlennel kötött szerződést?
Ha már nincsenek adatai?Amúgy meg miért is akkora probléma ha az adatok az AGT-nél vannak?
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
-Mosquito-
őstag
válasz Viktor0610 #56828 üzenetére
Bár,nekem személyes ügyintézés volt,de az engedélykérő nyilatkozat ugyan az. Míg Online ügyintézésnél alá kell írni,és vissza kell küldeni és várni a megadott elérhetőségen, hogy jelentkezzen a Yetteles. Yettelnél is ugyan ezeket kérik.
KÜF.
"Személyes ügyintézés:
1. Az engedményező nyilatkozat kinyomtatása és aláírása.
2. Az aláírt nyilatkozat személyes leadása az ország bármelyik Yettel szaküzletében.
3. A megkapott telefonkártya aktiválási idejének letelével (legfeljebb 3 nap), a szolgáltatás használata megkezdhető.
VAGY
Online ügyintézés:
1. A megkapott engedély kinyomtatása, aláírása és lapolvasóval való beolvasása, vagy jó minőségű fénykép készítése.
2. Az elkészített és aláírt dokumentum csatolmányként való elküldése a feltoltes@kedvezoflotta.hu email címre.
3. A szolgáltató munkatársai megkezdik a beérkezett irat feldolgozását és munkanapokon legfeljebb 72 órán belül
a megadott elérhetőségen keresztül megkeresik Önt, a további teendőkkel kapcsolatban."Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
-Mosquito-
őstag
válasz Viktor0610 #56824 üzenetére
KÜFnél ezt kérik.
Engedményező nyilatkozat
Személyes ügyintézés volt.Jogosult (Előfizető) neve:
Jogosult (Előfizető) születési neve:
Jogosult (Előfizető) születési helye és ideje:
Jogosult (Előfizető) édesanyja születési neve:
Jogosult (Előfizető) álandó lakcíme:
Jogosult (Előfizető) személyigazolvány száma:
Jogosult (Előfizető) adóazonosító jel:
Jogosult (Előfizető) e-mail címe:Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
pdr755
tag
válasz Viktor0610 #56100 üzenetére
Pont ez a lényeg. Ha a kolléga egyszer figyelmetlen akkor valószínűleg többször is. Ezért érdekelne hogy hol volt az a bizonyos kolléga figyelmetlen.
De pont ezért írtam h privátban írjon ha van vkinek tapasztalata (h ne kezdjük újra az ezzel kapcsolatos terméketlen vitát) -
tahepa
senior tag
válasz Viktor0610 #56084 üzenetére
A szerződésen lévő ICC szám utolsó három számjegye fel van cserélve a kártyán lévővel összevetve. 981 helyett 891 van...tehát személyes ügyintézés.
Mellesleg papír alapú szerződést nem kaptam , a Yettel fiókomból vadásztam ki ezt a dokumentumot.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.#560854Grider
Nem nagyon szoktam ugrálni a szolgáltatók között...a Telenor-Yettelnél is 10 éve vagyok..igaz van még Netfonos előfizetésem is és Telekomos is ...sőt volt Digi-s is és eddig valóban minden ment pikk-pakk.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #56084 üzenetére
Gondolom az a gondja, hogy nem találkozott még itthon olyan szolgáltatóval, akinél az előfizetői szerződés megkötése után napokig kell várni, hogy bekapcsolják a szolgáltatást.
-
mzso
veterán
válasz Viktor0610 #55976 üzenetére
Hm. A Netfone még hasonló 20GB, ugyanennyiért. Csak az emberek nem tartják olyan jónak a vodafone hálózatát.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz Viktor0610 #55761 üzenetére
Közben nézelődtem, és adatmegosztó SIM az van a kedvező flottánál, az is Yetteles: [link]
Ez amúgy ugyanaz a Kedvező Üzleti Flotta ami az összefoglalóban van, vagy egy másik flotta?
-
imis
senior tag
válasz Viktor0610 #55847 üzenetére
Köszi,
ma is tanultam. -
vargalex
félisten
válasz Viktor0610 #55847 üzenetére
Persze, mert a mérés időtartama nagyjából fix (közben játszik a szálak számával, stb.). Ezért a sebesség függvényében lesz az elhasznált adat több, vagy kevesebb.
Alex
-
AnonymusX
senior tag
válasz Viktor0610 #55788 üzenetére
Sajnos az ellenőrzést sem túl jól végzik.
1 éve KÜF SIM kártya kiküldés el lett utasítva, írtam is itt. 1220 sem infót nem tudott mondani és a visszaélés e-mail címre irányítottak, az e-mail címre küldött levelemre azóta sem érkezett válasz.
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #55786 üzenetére
volt rá példa,de ezzel nem okoztam másoknak kellemetlenséget,bosszuságot....😊
GO Gunners!!!
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #55786 üzenetére
Az előfizető adatainál az utca nevét egyébként nem az adatbázisból kell kiválasztani? Vagy át lehet írni/elrontani?
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #55775 üzenetére
azért az üfsz-esnek egy lakcimet illene helyesen lemásolni,begépelni egy okmányból..ez alap..lenne..🤔🤔
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
csibe1
addikt
válasz Viktor0610 #55761 üzenetére
Köszi a választ!
-
gabor9991
őstag
válasz Viktor0610 #55725 üzenetére
Csak gondolom képben van azzal hogy kinek mit kellene ilyen helyzetben tudnia
-
apuci04
tag
válasz Viktor0610 #55649 üzenetére
Ok,köszönöm.Néztem publikus Yettel árlistát is,ott is minden telonál lent apró betűs részben irják hogy csak Yettel simmel használható.Akkor ez csak úgy ottmaradt majd talán javitják.
-
SztiviVander
őstag
válasz Viktor0610 #55625 üzenetére
E.P. neki lehet azt mondana: bizonyos szint felett nem sullyedunk bizonyos szint ala. Mondjuk nem tudtam rola hogy masodallasban flottamanager, engedelyezo papiron sem az o neve szerepelt, de hat na, ez egy ilyen meseorszag (de nem mindenkie)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Viktor0610 #55625 üzenetére
Európai Parlamentet?
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
axioma
veterán
válasz Viktor0610 #55616 üzenetére
uj embert kene berakni... igen, ld. Fifi
-
Fifi
őstag
válasz Viktor0610 #55616 üzenetére
"mielott 20+ embert mozgatnek es keresnek uj helyet, jobb lenne a +1 belepeset megoldani..."
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz Viktor0610 #55599 üzenetére
Azért a jegybank is felhívta a figyelmet, hogy a magasabb inflációhoz elég szépen hozzájárul a telkók "visszatekintő" áremelése.
Ha korábban, a pár százalékos infláció idején tudtak csökkeni az árak, akkor most is jópár százalékkal kisebb az infláció alatt kellene emelniük.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
csacsi67
addikt
válasz Viktor0610 #55602 üzenetére
Hát elég baj egy ilyen cégnél. Nem kell az ember szavát kiforgatni mert itt az ment kedd óta Nem tudom melyik flotta kezelő tenné meg értetek amit E.P megtett kérdem én?
[ Szerkesztve ]
-
Avayasoft
tag
válasz Viktor0610 #55590 üzenetére
Ezek szerint ez minden Viktorra igaz
-
veterán
dehát az egész topik egy nagy család, nem?
hanyas vagy, te disznó?
-
kurtuzov
senior tag
Ha ilyen módon intézed nekik, akkor innen is részvétem a családnak
-
csacsi67
addikt
válasz Viktor0610 #55561 üzenetére
A VWifit miota igérik van akinek megy van akinek nem ez hátrányos megkülönböztetés. Mint irtaz évben 99 % nem lesz multi sim szintén csak jövöre várható.Arrol lehet külön tpic irkálva mindnefélét senkit nem b..Én ki irok valamint ami valósnak tünnik erre kapom a le szurást Te ott vagy derits ki. Nem csak egy Yetteles flotta van egy flotta vezető sem szolalt meg itt ez ügyben pedig gondolom már Ők is megkapták a tájékoztatást.Valószinü oka van ,hogy nem irják. A KÜF is megégett a VoWiFi igérésével itt az a biztos ami elmult.Én irtam ha nálam be jön akkor azonnal linkel együtt jelzem . Lehet a Yettel üfsz dolgozot sem dicsrik meg ,hogy nekem ki adta az informáciot.
-
juve600
nagyúr
válasz Viktor0610 #55561 üzenetére
+1
-
csacsi67
addikt
válasz Viktor0610 #55545 üzenetére
Figyelj ha nem kaptam engedély rá a flottakezelőtől nem b... tán ki magammal.Neked pedig tudni kéne.tegnap 11 orakkor a yettel üfsz hivott egy hölgy aki tájéztatott erröl még a flotta kezelö sem tudott róla én tájékoztottam Őt is, Ö felvette a flotta csoportal a kapcsolatota Yettelnél és megerősitette a hirt.Mondam neki Peti tedd ki a Facebook csoprtba azt mondta nem meg én sem irjam le valojában mi :Egy titkositott AFSZ ben vann benne anihez csak koddal férsz hozzá .Mihelyt müdik a linkel együtt jelzem.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz Viktor0610 #55545 üzenetére
Egyáltalán melyik flottáról beszélt az elvtárs? Vagy mi is a lényeg, mert nem jött át
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
veterán
válasz Viktor0610 #55529 üzenetére
anno iqpronál a korlátlan netem nem adatmegosztóm volt (lehetett vele roamingolni, meg mindent, amit az adatmegosztóval nem), és ment mindkét apn.
hanyas vagy, te disznó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD ÚJ RTX 4060 TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Apple magic keyboard
- Eladó vagy telefonra cserélhető egy Samsung Tab A9 8/128 Lte tablet
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.6GHz 16Gb 512Gb SSD MSI GAMING TRIO RX 6800 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Fortnite cobalt star
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest