Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Valaki meg tudná nézni, hogy iphone x, vagy újabb iphone mennyibe kerülne a Telenor-nál EQ Aktív XL+ csomaggal?
-
vizimento
senior tag
IqPro-hoz akartam menni korlátlan EU voda előfizetésre.
Megrendeltem, Dec 11-én küldtem el nekik az elengedő nyilatkozatot az előző flottámtól.
Azt mondták 4 nap az átfutási idő. Azóta 21 nap telt el, de még mindig nem él! Csak egy új SIM-et kaptam, ami még nem él (a régi meg még igen). Ha hívom őket vagy fel se veszik, vagy megígérik hogy utána néznek és visszahívnak, és még sose hívtak vissza.
Másnál is ilyen körülményesen ment? Ennyire megbízhatatlanok? Vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés"? Azért az ígérthez képest ötszörös idő után kezdem elveszteni a bizalmam és a türelmem!
-
4Grider
félisten
-
martonl
senior tag
Új EQ-nál ha adatmegosztót is szeretnék a fő kártya mellé, arra is van külön belépési díj?
-
seller007
tag
Sziasztok,
Jól olvasom a flotta összehasonlító táblázatot?
Forensis FLAT a legolcsóbb az alábbi paraméterekre:
- nincs hűség (1-2 hónapra kellene)
- korlátlan hívás & SMS belföldön mindenhova
- adat nem érdekes (magán számom jó erre)
Köszönöm szépen!
-
petir
senior tag
válasz
w.miki
üzenetére
Figyelj ha csak net kell , korlátlan adatkártya 5250Ft itt / 5000 belépési.
Most ugye itt már belevettél készüléket is.. igy pláne EQ* ha kötsz hűséget 2 évre akkor hozhatsz ki készüléket is olcsóbban. Ha beszélgetnél is akkor inkább Unlimited csomag itt korlátlan beszéd minden irányba... 13 GB nettel pl 5250 Ft hang alapú kártyánál 10000 + áfa a belépés..
*EQ = Credit Core Prime Kft. = Kedvező üzleti flotta.... ez mind egy hülyeség 🤣
-
-
w.miki
veterán
Ajánlanátok néhány flottát, amiben sok a net, és van egy kevés beszéd.
Illetve lehet, hogy csak a net elég is, beszélgetés nem is kell.
Telenor-os lenne a legjobb, de bármi szóba jöhet, amibe magánszemély be tud lépni. -
4Grider
félisten
válasz
Dracula72
üzenetére
Egy szóval nem írtam, hogy a Netfone esetén a virtuális szolgáltató nevére kellene íratni a számodat. Kérdésre válaszoltam, hogy mit takar a táblázatban az adott sor.
(De tény, hogy még egy entert kellett volna ütnöm a második mondat után, hogy másnak is egyértelmű legyen, hogy a hozzászólásban két dologgal foglalkoztam.) -
4Grider
félisten
válasz
dmspore
üzenetére
A Netfone-t nem javaslom, nincs náluk VoLTE. eSIM-képes telefonoknál ez óriási hangminőség romlás, ha nincs épp 3G, vagy csak natúr 2G-re vált le híváskor a telefon.
A flottakezelő nevére át kell íratnod a számodat. Én személy szerint ezt több okból sem javaslom, nem véletlenül van a táblázatban sora. -
dmspore
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg melyik flotta érné meg a legjobban? Mindenképpen Telekom kellene az eSIM (és multiSIM) miatt. Magánszemélyként venném igénybe.
Amiket néztem: Forensis (nekem ez a legszimpatikusabb, főleg, hogy nagyon rugalmas), Agnatel, Netfone.
Az, hogy a flottakezelő nevén lenne a szám, pontosan mit takar?
Hogyha kilépek a flottából, visszakerül a nevemre a szám?Jelenleg Telekom Domino díjcsomagot használok, viszont sajnos már nem igazán elég, a Telekom saját előfizetéseit pedig a flottákhoz képest drágának és kevésnek találom (illetve "igazságtalan" a magas percdíj és a nem másodperc alapú számlázás).
Köszönöm!
-
gyendre2
tag
Sziasztok !
Kamionos rokonomnak keresek flotta, olasz - német o. - ausztria - románia útvonalakon jár.
Tapasztalatai szerint a vodafon nem elég jó, jelenleg az van neki. Milyen korátlan / sok netes flottát tudnátok ajánlani külföldre ? Aki esetleg hasonló utazó megoszthatná neki mi vált be
-
hirsch4700
csendes tag
Sziasztok!
Lecserélném a telekom korlátlan mobilnetemet, tud esetleg valaki véleményt mondani a Triconnect valamelyik mobilnet csomagjáról? Főleg az 1TB vagy 1TB+ érdekelne, de bármi infó jól jön.
Köszönöm.
-
Maist
senior tag
Üdv. Az EQ (CP) flottában a Telenorhoz való tarifacsomag/szám visszavitelnek van-e valami határideje? Nekem csak adatmegosztós internetem van tőlük, meg ismerősömnek is, ezeket a kártyákat ugye felhívni sem lehet, e-mail-ben persze nem kerestek, így gondoltam az itt megtalált lemondó nyilatkozatot kitöltöm, feltöltöm, de nem rohannék vele most, ha nincs valami közeli véges határidő erre.
-
Aki ismeri, tudja ki ő.
Lambert Attila másnak is írt? -
csacsi67
addikt
Mi volt annak Pécsi cégneka neve aki oglalkozott flottás csomaggalaz IQ kivül? Müködik még? Köszi
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Nézem az IQpro csomagot kifejezetten a korlátlan mobilnet miatt. A kapott SIM kártyát 4G routerbe szeretném használni és azt osztanám meg a házamban. Erre alkalmas ez a kártya? (Magyarán nem 1db eszközhöz van kötve annak használata?)
-
kurtuzov
senior tag
válasz
floratm
üzenetére
Én csak Vodánál tapasztaltam nagyon durva belassítást (64kbps), illetve teljes net megállítást, de évekkel ezelőtt. A Telenor 256 kbps-re kellene csökkentse és többször írták már nálam jobban hozzáértők, hogy a Tnor adatmonitorozási rendszere nem túl cizellált, nem figyel adatforgalom típust (pl nem különböztet meg torrentet meg fizetős tartalom stream szolgáltatást), nem tud differenciálni különböző csomagok közt. Csak lassít, de akkor mindenkit ugyanannyira. Szerintem itt az évvége miatt lassult be a minimál neted is. Pl éjszaka, illetve más cellákban is ki kellene próbálnod.
-
floratm
senior tag
telenoros. 4 giga
-
floratm
senior tag
A legkissebb adatcsomagu EQ flottába vagyok. az adatkeret elfogyása után a sebességet ugy lecsokkentik hogy használhatatlanná válik. Még online rádio sem megy csak szakadozik.
Egy éve mikor legutóbb használtam, még teljesen elégedett voltam a lassitás után is... Most meg...
0.03 mbit/s et mértem
Más tapasztalt ilyet? -
Zeki
nagyúr
Na nekem is lett céges kártyám, netto 1600Ft-ért korlátlan duma belföldön és 4GB net. Nem rossz.
-
mexel
veterán
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
A Netfone-nak?
-
djcir
tag
Most találtam: [link] Valaki ismeri?
-
törölt tag
Sziasztok!
A Telenoros IQPro kártyákkal most mi a helyzet? Egyik napról a másikra lelőtték...
-
sifarr
senior tag
válasz
Dracula72
üzenetére
Elbukná a sok most belépőt, ha elkezdene variálni/kivezetni, nincs rablánc, sokan lépnének le.
Ebben teljesen igazad van.
De nem is hinném, hogy bármiféle variálásnak/kivezetésnek a közeljövőben realitása lenne.
Pont azért emeltem ki az ÁSzF szövegéből, hogy "végleges ajánlatként" kell értelmezni a honlapon meghirdetett díjcsomagot, mert ezen nagyon körülményes, nehéz a Netfone-nak változtatnia. Ezért nyugodtan lehet rá szerződni, ahogy te is tetted.
Tenném én is, de van még 7 hónapom a lejáratig ...
Ha korábban lépte volna ezt a Netfone, akkor már rég ott lennék.
"Kockázatuk" legfeljebb azoknak lehet, akik készülékvásárlással egybekötve 2 évre szerződnek. Na ők, ha bármiért szerződést bontanának, akkor a húzós hivatalos díjcsomag és az akciós különbsége alapján fizethetnék a kötbért. -
4Grider
félisten
Nem te vagy az egyetlen, aki észrevette, hogy nem felelnek meg a jogszabályoknak. De amíg ilyen árakon dolgoznak a Telekom hálózatán, senkit nem érdekel. Még az se verné ki a biztosítékot, ha nem lenne hang 4G-n...
Szerk.:
Azért csinálhatna már nekik valaki egy saját topikot, hogy ne ebben a topikban offoljon mindenki, mert a netfone-nak nem sok köze van a flottákhoz... -
kásás
tag
válasz
sifarr
üzenetére
Netfone Facebook oldaláról:
Legyen a Netfone az új mobilszolgáltatód
, és csökkentsd mobil költségeidet az új korlátlan díjcsomagokkal!
További részletek
https://www.netfone.hu/szolgaltatasok/lakossagi-korlatlan -
sifarr
senior tag
válasz
Dracula72
üzenetére
Én láttam, nincsenek benne ezek az új csomagok.
Ezek nem "új" díjcsomagok, amik majd/esetleg/talán/később bekerülnek az ÁSzF megfelelő mellékletébe. A Netfone virtuális szolgáltató, ebben a tekintetben ugyanaz a kötelezettsége, mint a "rendes" szolgáltatóknak. Tehát közzé kell tenni a hivatalos publikus díjcsomagokat.
Ezért az ÁSzF II/A mellékletében szereplő "Lakossági korlátlan díjcsomag 2020" (és az EU verzió) tekinthető a hivatalos díjcsomagnak, amire most szerződni lehet.
Viszont az ÁSzF 7.1.6.1 pontjában a díjcsomagokra nézve ez olvasható:
"A Szolgáltató jogosult arra, hogy akciók keretében vagy üzleti megfontolásból végleges ajánlatként egyes, a Díjszabásban leírt díjcsomagokhoz képest további kedvezményeket biztosítson."
Azaz a hivatalos, publikus díjcsomaghoz képest lehet kedvezményt adniuk. Ez akciós (promóciós) ajánlat, amit nem kell a mellékletben szerepeltetni.
Az akciós ajánlat most él, viszont bármikor visszavonható. De akik erre az ajánlatra szerződnek, azoknak "vegleges", azaz legfeljebb évente az inflációval növelhető a díj, vagy a Netfone-nak ki kell vezetnie magát a csomagot. -
-
martonl
senior tag
válasz
Dracula72
üzenetére
T-nél a 2G hang se rossz, csak az a baj, hogy 4G-ről jó eséllyel 2G-re dob hívás közben, ami miatt megszakad a net. Mondjuk nálad nem gond, mert wifin netezel, de pl. egy online navigáció közben kellemetlen lehet.
Valószínűleg a legegyszerűbb rendszer van a T részéről átadva, így akkor volte sincs. Nyilván nem is akarnak ezzel a (nálunk évek óta) gyerekcipőben járó, egyébként talán a T-nél a legkiforrottabb szolgáltatással foglalkozni, ami valahol érthető is. -
martonl
senior tag
-
martonl
senior tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Az első kettő konkrétan a cégek 90%-át szerintem nem érdekli, nyugodtan tehetnék opciós díjba, ezt ők is tudják. A netgarancia pedig magánszemélyeknek is van, ezt, mint Telekom előfizető, meg tudom neked erősíteni. Legfeljebb nem reklámozzák, de ha hiba van, ugyanúgy felajánlják.
De kanyarodjunk a topikhoz (bár a Netfone nem flotta), de egy virtuális szolgáltató nem igazán tudja érvényesíteni még ezeket az "előnyöket" sem egy drágább üzleti mobil előfizetésben. Ez egy lehúzás, nem kell szépíteni.
-
válasz
martonl
üzenetére
Pedig ha megnézel például egy netszolgáltató oldalt, ott is azzal kezdődik, hogy lakossági vagy üzleti ügyfél. Nem forrasztják oda jobban a kábeleket, de az ügyfélszolgálat kiemelten kezel.
Megnéztem a Telekom üzleti vezetékes internet oldalát:
- fix IP díjmentesen
- egyedi domain név díjmentesen
- netgarancia: Vállalkozásod internet kimaradás esetén sem áll le, mert hibajegy rögzítése után vagy nagyobb területet érintő, globális hiba esetén kérésedre 72 órára korlátlan mobilnetet adunk egy általad választott Telekom mobil előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de én kérnék ~ 500 -ért egy adatmegosztó SIM-et, bevágnám egy routerbe vagy mifibe attól függ hol akarod használni.
ja nem KedvezőÜzletiFlotta.pdf szerint Aktív XXL csomag 6650 Ft.
Ha korábban lépte volna ezt a Netfone, akkor már rég ott lennék.

MADcat