- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
-
mike1334
veterán
válasz ottoyes #17630 üzenetére
Csak azt nem tudom, hogy ehhez az kell-e, hogy az új előfizetések is a jelenlegi előfizetéssel rendelkező nevére kerüljenek-e. Szüleimet szeretném behozni a flottába, eddig csak nekem van DPI-m, és most ez remek alkalom lenne. Karácsonyi ajándéknak egy telefon mellé
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
LógaGéza
veterán
válasz ottoyes #11105 üzenetére
Ezt küldték: [link]
Belépési díj is van, hogy mennyi, azt nem közlik, díjcsomagtól függ. Saját névre kapod a számot, hordozás megoldható. Egy névre max 5 SIM, cégeknek max 15-20.
Ja, és persze Vodafone."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
finifene
csendes tag
válasz ottoyes #9398 üzenetére
Na, ma sikerült! Élnek és elég kedvező a flottájuk csak sajna kiderült, nem közvetlenül velem szerződik a szolgáltató. Ergo van kaució és nyilván a belépési díj... De ha a voda nem ad nekem egy még kedvezőbb ajánlatot, lépek és szerintem ide.. Egyébként nem tudom, konkrétan melyik cég flottája, de az a&c-nél is eladó ugyanez a flotta.....
Minden esetre szimpatikusak és segítőkészek voltak!! -
Orgi
addikt
válasz ottoyes #9352 üzenetére
Azt mondták, hogy telefonon be tudja rögzíteni az előfizetésemhez ezt a +50 perces ajánlatot és személyesen be kell menni ügyfélszolgálatra aláírni vmit hozzá, utána fog élni. A hűségidő nem hosszabbodik elvileg. Egyelőre inkább várok, megnézem a másik kettő mit lép, mert bár elégedett vagyok a vodával ez már a 2. egyoldalú szerződésmódosításuk, amit nem veszek jónéven.
-
szilard28
aktív tag
válasz ottoyes #9302 üzenetére
szvsz a dpi flottások jó részének nincs sok köze a fideszhez.
orbánt amúgy sem vágná földhöz, ha 10 ezerről 15 ezerre nő a mobilszámlája, másrészt egyetlen nagy cég sem szopatja direkt a jelentős ellenzéki pártokat, sőt a gyakorlatban általában segítő kezet nyújtanak a kormányból/parlamentből kiesett főkádereknek.inkább az eu-s romaingdíjak eltörlésében reménykedjetek.
-
cekkk
veterán
válasz ottoyes #9146 üzenetére
Majd estére kiderül.
Egyébként most hívtam a Vodát, nagy mocskok ezek
Azt mondja ha felmondom a szerződést ki kell fizetnem 27 ezres kötbért valamint amit addig használtam kedvezményes perc díj és a rendes közötti különbséget is.
Ellenben ha nem fogadom el, akkor marad minden úgy ahogy eddig, De azt már nem tudta megmondani a csaj, hogy akkor most majd felmondják-e a szerződést vagy nem. Szóval nagy a zavar ott rendesen.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz ottoyes #9144 üzenetére
Én beszéltem Zsoltékról? Az sárkányszív haverja ők tartják a kapcsolatot a Zsolttal a főnökkel mindenkivel És a többiek akik ott kötöttek szerződést , eddig őket normálisnak tartottam, de mióta ők is csináltak ide egy spamreget azóta inkább nem mondok róluk véleményt.
Egy ismerős írta egy másik fórumon, hogy ő kapott változásról sms-t valamint ő is DPI tag, majd ha kapok pontosabb infót akkor szólok.
Akkor pont.Mielőtt még magadra veszed a teljes inget...nemcsak neked szól,amit firkáltam!
Akkor ne csak engem szólíts megegyébként meg flotta kezelő vagy, hogy majd te mondod meg, hogy lesz változás vagy nem?
-
cekkk
veterán
válasz ottoyes #9141 üzenetére
Neked mi bajod is van?
Írtam olyat bárhol is, hogy erőltessék rá a DPIre, pont az írtam, hogy megyek oda át.
Úgy látom lányos zavarodban, már nem tudod kibe kössél bele, és semmilyen elméletet nem gyártottam az újabb sarcokkal kapcsolatban. Gondolom az értelmezés is nehezedre esik.
Ellenben a királyi flotta közvetítőnél ott gyártottam, és többségében igazam is lett
(#9140) insomniac
Én úgy hallottam a dpinél is lesz változás és küldtek sms-t meg levelet is. Próbálok kideríteni új infókat.[ Szerkesztve ]
-
Deller2010
tag
-
nggabi
félisten
válasz ottoyes #8265 üzenetére
azt biztos nem fogod tudni behozni, viszont így már elég baráti lesz. feltéve persze h nem lesz más szivatás, csak ennyi amit mondtak. elvileg a követlező ciklus már mindenkinek az új szerint számlázódik.
végre elértük h olyan flottánk lesz ami jónak mondható
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Zirowe
nagyúr
válasz ottoyes #1229 üzenetére
Egyelőre sajnos ráfaragtam tényleg, mert 2x kellett végülis kifizetnem 4havi telefonszámlát 2számra (kb 40ezer ft), de én türelmes vagyok, és addig is pörög a kamat
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz ottoyes #1227 üzenetére
A becsületest természetesen ironikusan értettem
Volt pár levélváltásunk, hadd ne részletezzem..
Nagyon alja..
De a feljelentést már megtettem, nemsokára megy a fizetési meghagyás.
Önbíráskodásba meg nem fogok kezdeniWe've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz ottoyes #1224 üzenetére
Köszi, de nem volt egyszerű, és sajnos a nagy része még hátra van: visszaszerezni a pénzem azoktól a becsületes V&A-soktól!
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
tag
No igen...
Tehát azt azért valahol el kell fogadni, hogy a telekommunikációs cégek sem hülyék (sajnos) és valahol minden - még flotta - díjcsomagnak is van hátránya.
Én a magam helyzetét annyiban különlegesnek érzem, hogy
1) sem nem a családommal vagy egy jól lokalizálható emberkörrel (barátok, ugye ott már mindenkinek megvan a maga kis szolgáltatója, tarifája, stb...) akarok beszélni ingyér, havonta minél kevesebbért,
2) illetve nem vagyok egy fergeteges dumagép, aki orrba-szájba beszél, ha kell, ha nem (munkához kell a telefon vagy csak szimplán nő)...Én - amíg nem volt barátnőm - a vodánál egy 3000 feltöltő kártyával - ha ügyesen voltam - elketyegtem egy hónapban. És ennél sokkal nem is akarok többet költeni de beszélni sem szoktam többet, tehát nekem pl nem feltétlenül éri meg a havi x előfizetési díj + y tagsági +z kaució + anyámkínja azért, hogy aztán mondjuk a havi 20 ezer helyett, csak havi 10 ezerért beszéljek percenként 2 Ft ért.
Na most itten minden ki volt sarkítva erősen,de a lényeg érthető.
[ Szerkesztve ]
CSERE/BESZÁMÍTÁS: antisztatizsacsi kártyáknak, VGA passthrough kábel, PCIe gen1 VGA, PCMCIA soundcard, Smat plug ESP chippel
-
tag
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy miben nyilvánul meg a fontossága, hogy "NE CSAK SZÁMLAFIZETŐ, HA NEM A SZERZŐDŐ IS ÉN LEGYEK" flottán belül?
Persze bennem is van egy ösztönös érzés, hogy "hm, hát tényleg az úgy kerek ha mindkettő én vagyok", de jogilag, stb, hosszútávon miért számít?(bárki, többen is tolhatnak infót, tapasztalatot, privátban is) Köszi!
CSERE/BESZÁMÍTÁS: antisztatizsacsi kártyáknak, VGA passthrough kábel, PCIe gen1 VGA, PCMCIA soundcard, Smat plug ESP chippel
-
MODERÁTOR
Az meg külön mind szép és jó, hogy más szolgáltatóval is vannak tárgyalások, és tegyük fel, a T megnyeri ezt. Utána a Vodás előfizetéssel mi lesz? Akinek lejárt a 2 év hűsége, annak tiszta sor, számhordozással megy át. És aki 2 hete írta alá a papírokat? Az megszívta? Ő volt a "parasztáldozat"?
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Intel q8200
senior tag
A vaterán a hirdető kiírta a nagy nép elé, szóval nem privátba, hogy sim csere nélkül történik a számhordozás. Akkor csak nem kamuzik.És már többen visszaigazoltak, hogy korrekten ment minden, akkor csak valós a dolog és csak nem etet be engem.
Nekem hétfőn lesz a 2. hete, hogy várok a számhordozásra.
A pannon hivatalos oldalán ha jól értelmeztem 2-3 hét kell és 4 óra az átállás.iPhone 14 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Gaming notebook topik
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD ÚJ RTX 4060 TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Apple magic keyboard
- Eladó vagy telefonra cserélhető egy Samsung Tab A9 8/128 Lte tablet
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.6GHz 16Gb 512Gb SSD MSI GAMING TRIO RX 6800 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Fortnite cobalt star
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest