Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
Valdhorvath9
üzenetére
Sima ügy..legyél rendőr
Vagy valamelyik családtagodat vedd rá, hogy csapjon fel ő rendőrnek 
-
Valdhorvath9
csendes tag
Sziasztok!
Arról tudtok valamit, hogy a rendőrségi mobilflottába, hogy lehet becsatlakozni, hogy lehet egy ilyen flottába bekerülni?
-
hardline
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
A rossz minőségű ADSL-ről oldalakat tudnék írni sajnos. A 10 / 0,5 csomagom ezt tudja, amikor nagyon jó kedve van. A ping rendszerint 40 körüli.
Sajnos 4G lefedettséggel nem tudom mi a helyzet felénk, mert csak 3G eszközzel rendelkezek. Papíron jó, de ez nem jelent semmit...
Az ADSL mellett egyetlen pozitívumot tudok említeni, hogy viszonylag stabilan tudja hozni azt az elképesztően lassú "sebességet" amit épp bír. Ezért is kérdeztem a mobilinternet stabilitását. Mert itthon azért elég vegyesek az igények a felhasználás terén.
Milyen százalékban fordul elő packet loss? -
4Grider
félisten
válasz
hardline
üzenetére
Természetesen a mobilnet csak korlátozottan tudja kiváltani a vezetékes netet. Én már az egyik munkahelyemen áttértem erre, de ott olyan rossz minőségű adsl volt (4/0.5 Mbps), hogy ahhoz képest megváltás lett a Telenor 4G használata. Alapból a dpi-s mobilnethez egy usb-s modemet (stick) adnak. Ezt vagy saját, usb-eszközt megosztani képes routerrel osztod meg, vagy átteszed belőle a sim kártyát egy olyan eszközbe, amit 4G routernek hívnak. Utóbbiak a nem túl olcsó kategória, bár használtan hozzá lehet jutni egy-egy használhatóbb és olcsóbbhoz (pl. Huawei B593-asok).
Én a helyedben csak akkor váltanék 4G-re adsl-ről, ha utóbbi nagyon vacak, és meggyőződtem arról (már csak a 2 év hűség miatt is), hogy helyben jó minőségű (és sebességű) 4G hálózat van.
Ja, és még annyi: A 4G-s mobilneten sem fogod elérni az adsl nagyon jó (jellemzően 10 ms alatti) csomagkésését. 4G-n ez átlagban 20-30 ms között mozog közelebbi cellánál, ritka a 15 ms körüli érték. Ha tudod, mi az a csomagkésés, akkor már érted miről beszélek... -
hardline
senior tag
Ez a korlátlan DPI net felkeltette az érdeklődésemet!
Májusban lejár az ADSL-re kötött hűségem. Vonzó a sebességkülönbség. Esetleg lecserélném erre.
Hogy működik ez pontosan? Adnak valami normális modemet, amivel meg tudom osztani több gépre, vagy vennem kell magamnak? Esetleg valami árlistát tudna valaki mutatni, ha létezik a csomaghoz?
Van valakinek tapasztalata, hogy mennyire stabil egy ilyen mobilinternet? stream, tv, online játékok mellé mennyire megfelelő választás? -
doncibaba
csendes tag
A DPI Mobil Online 10 GB-hoz kérhető korlátlan böngészés és e-mail opció alap tarifa csomag esetén is igényelhető?
-
tomchy
tag
válasz
BoC1ka
üzenetére
DPI net alapból 200MB - 445 Ft
helyette választható:
DPI Mobil Online 400 MB - 1 450 Ft
DPI Mobil Online 800 MB - 1 750 Ft
DPI Mobil Online 1,5 GB - 1 900 Ft
DPI Mobil Online 3 GB - 2 300 Ft
DPI Mobil Online 10 GB - 3 600 FtAdatjegyek (egyszeri díj):
100 MB adatjegy - 500 Ft
500 MB adatjegy - 1 000 Ft
1 GB adatjegy - 1 500 Ft
3 GB adatjegy - 2 500 Ft
5 GB adatjegy - 3 500 Ftforrás: my.telenor.hu

-
4Grider
félisten
Nálam ragaszkodtak az összes korlátlan opció esetén a 2 év hűséghez.
Egyébként a korlátlan sebesség nem igaz, az összes ilyen előfizetésünk rögtön, vagy egy idő után beállt 45 Mbps környékére. Aztán amikor tavaly minden publikus és nem publikus csomagról levették a sebességkorlátot, a mi ilyen netjeink is beindultak, volt ahol 90 Mbps körüli letöltést mértünk. Azóta ez 60/30 Mbps környékén stabilizálódott (1800 MHz-es hálózaton Budapesten és környékén). -
-
tomchy
tag
Már lejárt a szerkesztés.
És itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy a topic összefoglaló elavult állapotára felhívjam a figyelmet.
Illetve akár egy ilyen DPI infó oda is bekerülhetne (bővítve), mert sokan kérdezik meg ezeket.
-
tomchy
tag
Egy kis DPI F.A.Q., mert már valaki hiányolta (és lustáknak
):Az én nevemen lesz a szerződés?
- igen, a Telenor veled szerződik közvetlenülA meglévő számot lehet hordozni?
- igen (ha a te neveden van a szám a szolgáltatónál).
Telenoros feltöltős szám esetében ha régóta a neveden van, átviheted a flottába. Telenoros előfizetéses számot előbb el kell hordoznod másik szolgáltatóhoz és onnan vissza.A havidíj teljes egészében lebeszélhető-e bármely hálózat irányába?
- a havidíj igen (pl. 3175Ft - alapcsomag esetén),Másodperc alapon történik-e a számlázás?
- igenEgymás között ingyen beszélünk-e?
- igenHa nem vásárolunk telefont, akkor nincs hűségidő?
- nincs (alapcsomagnál)Nincs belépési vagy kauciós díj?
- nincsA 200 MB (vagy más net csomag) letelte után nincs túlszámlázás, csak lassítás?
- igenNincs kapcsolási díj semmilyen hálózatot hívva?
- nincsHa a havi lebeszélhetőséget(kb 300 perc alapcsomag esetén) lebeszéltük, akkor is marad a 10,80 Ft-os percdíj (alapcsomag)?
- igenHa bármi gondunk van, kinél lehet ügyet intézni?
- Telenor ü.sz. (te szerződsz a Telenorral, szükség esetén az ügyfélbiztonsági kódot el kell kérni Mobilforce-tól)Van-e internetes felület a számlát megnézni vagy majd csak nyomtatott formában küldik?
- eszámla, my.telenor.hu, Mytelenor alkalmazásMilyen csomagok vannak?
- lásd lent a képenNagyobb net igényelhető?
Internet 400MB 1450Ft
Internet 800MB 1750FtKülön net (számítógéphez) igényelhető?
- lásd lent a képenCsomagok:

Külön net csomagok:

-
Roli5
tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy tud-e valaki így ismeretlenül is segíteni abban, hogy Párommal szeretnénk belépni a DPI Flottába az alap tarifacsomagba.Külön szeretnénk fizetni a számlánkat, tehát két előfizetést szeretnénk.
Eddig Forensis-Netfone flottában voltunk, de aljas módon változtatnak az aláírt szerződésen. Hűségünk márciusban jár ott le. 70-es a hívószám körzet és a Vodafone hálózatát használja Netfone Telecom kiírással. Ezt csak azért írtam le, mert szeretnénk, ha a számunkat megtarthatnánk.Ha valaki tud érdemleges segítséget nyújtani, privátban keressen legyen kedves.
Üdv.: Roland
-
prtudi78
csendes tag
Bocsi, 3900 lesz az, nem 39000....
Off: nem tudom szerkeszteni az előző hsz-t.
-
prtudi78
csendes tag
prananandi: megkaptam a csatlakozó levelet...
1. sim/tagdíj. Ha több előfizetést viszel be, annyiszor 3000
2. Valahol írták, hogy a tagdíj jöv. év júniusáig szól, úgy 3000- A levélbem már 39000/sim szerepel
Tényleg jónak tűnik, de.... -
fant0mi
őstag
válasz
huliganboy
üzenetére
Nekem 2 simes a telefonom, amikor megkaptam a dpi-set, bele is raktam, s rögtön működött. Mivel a számhordozási időablak csak két nappal később volt, addig szépen ment együtt a két kártya. Ez azért volt így, mert a dpi-s kártyának van egy ideiglenes 20-as száma. Eljött az időablak. Kb egy fél órára rá megszűnt a térerő a régi kártyán. Aztán óvatlanul nem figyeltem rá egy-két órát és a dpi-s kártya már a régi számomon volt. Az ideiglenes 20-as számot felhivtam kíváncsiságból és azon előfizető már nem volt kapcsolható.

-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek aktuális DPI készülékárlistája? Ha igen priviben elküldené nekem?
Köszönöm! -
4Grider
félisten
válasz
huliganboy
üzenetére
A számhordozás kétféleképpen működhet (aktív kártyára, vagy inaktív kártyára hordozás).
Telenor esetén pont úgy, ahogy írtad. A számhordozási időablak az az időszak, amikor a régi kártyán már nem, az új kártyán pedig még nem él a szám. -
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Számhordozásnál, hogy működk a dolog? Az alap szolgáltatómnál egyszerün megszűnik a térerő a SIM kártyákon és akkor tehetem be a DPI telenoros kártyát?
Köszi!
-
O.Lajos
tag
válasz
dptrsk
üzenetére
nem, "sajnos" surmó és szándékosan tisztességtelen, mivel az NMHH-t nem érdekli (ők csak az ászf és a hírközlési törvény betartását kérik számon).
viszont 100%, hogy ha szükség lett volna rá, akkor elszórakoztattam volna őket a másik két hatósággal
(csak az sok idő, energia, de megoldódott másképp. ha annyira védhető lett volna, akkor nem írják jóvá nyilván.)és igen, nem csak hogy logikusabb, hanem úgy lenne tisztességes, hova tovább jogszerű.

-
hardline
senior tag
válasz
tomchy
üzenetére
Én decemberben és januárban a családban 3 számmal mentem a vodához, és csak a kártyás megoldást engedték. Nem tudom, hogy esetleg rugalmasabb dolgozókkal, vagy más városokban lehetséges-e az előfizetés, de nekünk egyik esetben sem engedték. Nem állítom, hogy sehol nem oldják meg, de az én tapasztalatom 3 esetben is ugyan az: csak feltöltőst kötöttek.
(#18157) radio100jozs
A Vodafone-nál nincs 30 napos várakozás, ezért is ajánlott oda hordozni. -
radio100jozs
őstag
Akkor lehet ilyen hamar egyik szolgáltatótól a másikhoz számhordozni, azaz nincs már 30 nap türelmi idő, mire újra hordozhatod a számodat?
-
hardline
senior tag
Én Nyíregyházán voltam bent 2 voda üzletben, különböző számokhoz intézni. Előfizetést nem engedtek kötni hűség nélkül egyik esetben sem, így feltöltőkártyás simet vásároltunk.
A számhordozás ingyenes, 500Ft a sim + 3000 Ft hozzá valami "max nemtudommi" csomag, amihez kapsz 100 percet és 100mb netet. Ez elég addig, míg sikerül belépni a DPI-be. A számhordozás 2 nap múlva történik.
Ha visszakeresed, kb egy hónapja leírtam részletesen 2 lehetőséget, az egyik teljesen ingyenes, a másik pedig ez a 3500Ft-os. -
válasz
O.Lajos
üzenetére
Én csak leírtam, hogy a Telenor mit gondol erről.
Az az elv, hogy mivel egész keretet kapsz(200MB), ezért bevasalja rajtad a teljes havidíját.
Ami részben érthető, viszont logikusabb lenne, ha részarányosan számlázna és adna keretet, ne az ügyfélnek kelljen utánajárnia, hogy 2 napra(ami igazából fél nap, mivel a futárnak átadástól ketyeg) kiszámlázzák a teljes díjat, s nem is használta...Van aki azért vált DPIre, mert eddig fizetett 5-7ezret, s most elég 3620-at, viszont sokan elfelejtik, hogy van más is, aki pl. nem azért vált DPIre, mert órákat beszél, hanem mert többet kap ugyanannyiért.
Ebben az esetben nem takarít meg 5000-10000 forintot csupán jobb ár/érték arányért vesz igénybe szolgáltatást. -
hardline
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Félreérted.
Telenoros a DPI, de Telenorosként nem tudsz belépni (ha a számodat meg akarod tartani). Ezért szükséges a számhordozás. (voda gyorsan intézi - 2 nap - többek közt ezért ajánlott oda hordozni.)
Ha átkerült a számod a vodához, már szabad utad van a DPI-be. -
hardline
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Telenoros számot nem tudsz bevinni, szóval első körben számhordozz a vodához.
-
radio100jozs
őstag
Sziasztok, akár privátban is tudnátok küldeni egy DPI flotta elérhetőséget, akivel felvehetném a kapcsolatot? Telenoros magán vagyok semmi hűséggel, és érdekelne ez a flotta dolog, ha tényleg én maradok az előfizető is, azaz nem egy olyan flotta, ahol a számomat be kell dobni a cégbe, és csak számlafizető maradok.
-
-
Button
aktív tag
"éves tagdíja 3000Ft, amely többek között 1 db előfizetés kötésére is jogosít"
azaz igen, számonként annyi
mi külön névre kértük mindet, azért nem vagyok benne csak 98%-ban biztos
van még olyan, hogyha 2 másik számot beajánlasz 30 napon belül (és azok valóban jönnek is), akkor a Te 3000Ft-odat elengedik
működik, én így csináltam és abszolút rugalmasak, mailban megtalálod őket az oldalon, minden kérdésre válaszolnakill. a vodával Te szerződsz közvetlen
-
HUNited
őstag
Köszi srácok a segítséget :-)
Utánaszámoltam és nem is olyan rosz ez a DPI. Magasabb ugyan a havidíj, de majd 300 perc lebeszélhetőség (sms nem érdekelt soha) jár vele, és nem 160. Ha a netet hozzáveszem, és feltételezem hogy ez a havi 5 órányi beszélgetés kb pont az igényeim lefedi, akkor nem gond hogy 2 Forinttal magasabb a percdíj. Ha így számolom, 530 Forintért dupla netet és + 140 percet kapok.
Azt hogy ez Fideszes csomag, jelent bármi problémát? Fogja azt tudni bárki is? Vagy ezek után minden reggel ima a vezető egészségéért és Felcsútért? :-)
-
arkone
aktív tag
válasz
HUNited
üzenetére
Nekünk is ezt mondták!
De NINCS az alapcsomagra hűség, ha nem kérsz telefont mellé.
Akik nagyobb netet kértek mellé nem tudom ott van e. Nekem nem kell több net, mert azt a mennyiséget is elérem a 200MB-ossal is.

Ja és azt nem nagyon említették a többiek, hogy itt nincs kapcsolási díj.
-
HUNited
őstag
Közben látom ez nem is voda, hanem telenor.
Mindenesetre Cintia köti az ebet a karóhoz a hűséggel kapcsolatban.
-
nOvOp
senior tag
válasz
Button
üzenetére
Itt azt olvastam, hogy 3000 Ft az éves tagdíj. Az egyik helyen az van feltüntetve, hogy ez egy SIM kártyára jogosít. Viszont az is szerepel, hogy egy magánszemély 5 SIM kártyát is igényelhet. Amennyiben több kártyát kérek, akkor annyiszor 3000 Ft-ot kell fizetnem éves szinten? Vagy egyszer 3000 Ft és azzal annyi SIM-et igényelek, amennyit szeretnék, bezárólag ötig?
-
HUNited
őstag
válasz
Tibee86
üzenetére
Nagyon köszi a válaszod. Valóban vannak a flottának előnyei, ha megtetszik még lehet maradok is. :-)
A másik sokkal jobb percdíjjal megy, és a havi díj is kedvezőbb, viszont ott magánszemélyként van kaució, és nem saját névre kapsz számlát. További előnye hogy a dual simes mobilon nem üzemel a voda 4g hálózatán (nincs benne 850mhz), az a flotta meg telekomos. -
HUNited
őstag
válasz
Tibee86
üzenetére
Nagyon köszi. Férfiasan megvallom, hogy nem olvastam át a sok tízezer hszt, főleg mert nem vagyok biztos benne, hogy a 2013as infó még jó e. De akkor ezek szerint igen.
Két sarkalatos kérdés maradt: tagdíj és hűségidő. Ennél jobb flottába mennék kb fél év elteltével.
Jól értem hogy ingyenes a csomag, és nincs hűségidő sem.
-
HUNited
őstag
Hölgyek, Urak. Küldene nekem valaki tarifatáblát és pontos infókat a Dpi flottáról? Más nem telekomos elérhető flotta is jöhet, mert most a telekomnál nem tudok flottába lépni fél évig (jelenleg egy céges flottából kivált szám vagyok). Köszi!
-
sacaboy
tag
válasz
huliganboy
üzenetére
Amikor egyeztettek, akkor olyat küldenek amilyet te kersz!
-
fant0mi
őstag
válasz
huliganboy
üzenetére
Valoszinu, en olyat kaptam.
-
fant0mi
őstag
válasz
huliganboy
üzenetére
Nehogy fogalomzavar legyen. Amit manapsag normalnak neveznek, az a mini. (Regesreg a normal a bankkartya meret volt.)
Minibol kitorheto micro kartyat kuldtek. (Nemely uj keszuleknek meg ennel is kisebb, nano kartya kellhet, ezeknek mar alig van muanyagos resze, szinte csak a chip az egesz.) -
huliganboy
addikt
Sziasztok!
DPI milyen SIM kártyát ad? Törhető normál- >mini-> micro?
Köszönöm!
-
BoC1ka
senior tag
Ki tud jo vodas flottat? Szempont inkabb tobb net kevesebb beszed
-
GaborGh
őstag
Like!
Pont ezt akartam írni én is, ennél sokkal rosszabb konstrukciók vannak más flottáknál és ott 5-10.000 ft-os belépési és kauciós díjakat kell fizetni + hűségnyilatkozatot vállalni, messze ez a legjobb flotta mind közt (rengeteg tag akit ingyenesen hívok, alacsony percdíjak másodperc alapon és szinte korlátlan net alap áron, ami a lassítás után is korrektül használható számomra), szóval ne legyünk már ennyire szarrágóak, hogy 600 ft miatt megy a sírás...
-
goop
őstag
Én meg lesz@rtam, kifizettem, és örültem, mint majom a ..., hogy végre bekerültem, és kb. az első hónapban többször annyit megspóroltam a dpi-vel, mint a ratyi párszáz ft.
Off.: nem is értem a hőbörgőket, nincs hűség, ha nem tetszik át lehet menni máshova.
-
4Grider
félisten
válasz
Apa+Fia
üzenetére
Nem minden szolgáltatónál. Létezik olyan szolgáltatói rendszer, ahol a netes opciód tört napra számlázzák, hozzáteszem, hogy a benne foglalt korlátozatlan net mennyiségét is. Természetes ez lenne itt is a megoldás
@Viktor0610
Itt a miért-re is ugranál. Jobb a békesség, tehát inkább hagyjuk. Csak annyi, hogy minden tiszteletem a front-end embereké. Én egy napig nem bírnám (jó, már öreg róka vagyok). -
-
vegyszer
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Megjött az első számla a DPI től. Komolyan mondom, nem teljesen kerekek. A délután négykor átvett, 3 napig be sem kapcsolt SIM kártyára is valóban kiszámláztak egy havi teljes net díjat, illetve az egy napra eső havidíj részét.
Azért ez megér egy egyeztetést, hogy ez így tényleg normális-e?
-
MPeter87
őstag
A 2 cég nem ugyanaz. Lehetnek ugyanolyan csomagok 2 cégnél, de ha itt többe is kerül (nem ismerem az olcsomobilflotta.hu csomagjait), 2 évre az a 6500 Ft nem olyan sok, figyelembe véve azt, hogy cserében itt nem fog olyan kellemetlen meglepetés érni, hogy egyik reggeltől nem tudsz telefonálni vagy 2 hét után megszüntetik teljesen a számod.
A biztosíték maximum annyi, hogy a szolgáltató (vagy az a cég, akin keresztül intézik a csomagokat) nem rajtad fogja behajtani a tartozást, hanem a flottádnál fog próbálkozni, neked pedig megszüntetik/korlátozzák a számod.
Telenorosakat amúgy nem nézegettem, nekem nem jöhet szóba. Egyedül a 3,5Ft/perces csomagon agyaltam kicsit, de az sem ér annyit, ha nem tudnak elérni a nagyszerű lefedettség miatt. -
elin
tag
válasz
MPeter87
üzenetére
Már kértem.
Ez így nem egészen igaz, amit írsz, mert pl. a Tnoros Mókus csomag havidíja, percdíja, internete fillérre pont annyi, mint másik 2 flottaszolgáltatónál, és itt is a flottával szerződök, csak amit te írsz, ott még lehúznak + x Ft rezsiköltséggel is.
És a Vodás és Tkomos csomagoknál is ráteszik ezt a díjat, tehát a 3 egyforma flottaszolgáltató közül (amiknél uezeket a csomagokat találtam) az olcsomobilflottak.hu-ba a legdrágább belépni. Nekem. Vállalkozók esetében gondolom nem.(Írtam amúgy levelet a flottának és megkérdeztem tőlük, a szerződésben van-e valami biztosíték arra az esetre, ha én fizetek a flottának, ők meg nem a szolgáltatónak -a te esetedből kiindulva-, kíváncsi vagyok, válaszolnak-e?)
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Warhammer 40.000
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- BMW topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Eladó Apple iPhone 17 Pro 256GB Kozmosznarancs
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy valamelyik családtagodat vedd rá, hogy csapjon fel ő rendőrnek 

):

annyit számlázzanak le, amennyit felhasználtál ill. ha semmit, akkor csak időarányosan. nem prepaid tarifa.
Csak az alapcsomag hűségmentes,telefon nélkül

MADcat
Dr Bubo