Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwin.party
aktív tag
válasz
szkorhetz
üzenetére
Persze.
A legfontosabb, hogy belépési díj és egyéb zsákolt költség: NINCS!
Feltöltőkártyás konstrukcióban Magyar Telekom.
Dominó Surf és Netplusz XXL, 890+3.290=4.180.-Ft. A feltüntetett árak bruttó árak!
LTE, nincs sebességlimit a forgalmak eléréséig.A hálózati erőforrásokat tekintve most csak ezt tudja az LTE.
A díjcsomaggal az eddigi legjobb mérésem pedig ez volt.
-
szkorhetz
őstag
válasz
bwin.party
üzenetére
Szabad megtudni, hogy a jelenlegi csomagod hol van és milyen?
Köszi!
-
Zeki
nagyúr
válasz
bwin.party
üzenetére
A Telenor a keleti országrészben használja a Telekom 800MHz-es LTE antennáit, cserébe a Telekom a nyugati részen a Telenorét.
-
bwin.party
aktív tag
Ahogy olvasom a kommenteket azt hiszem, hogy marad a jelenlegi díjcsomag és mobilnet. Netegyesületnél én is regisztráltam korábban, de a tagsági díj számomra pofátlan az általuk kínált korlátlanságért. Arról nem beszéltem, hogy az általatok írt árak csak nettó egységek. A jelenlegi 5150Mbyte egységem beosztom és nem lesz probléma havi 4.180.-Ft-ot kifizetni érte. Ha abból indulok ki, hogy a Telenor a Telekom hálózatát használja, nem kérdés, hogy a flotta kérdése egy időre elfelejthető.
Üdv. bwin.party
-
arkone
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi!

-
davao
tag
Mind3 van náluk, különböző feltételekkel.
Ingyen be kell regisztrálni és körülnézni
(előrébb is találsz ajánlói linkeket, mert csak azokon keresztül lehet regelni)
-
Zeki
nagyúr
válasz
bwin.party
üzenetére
Ha hazai korlátlanság kell, akkor netegyesület Alfa 11 flottája.
Telenoros, netto 591Ft-ért: korlátlan flottán belül, korlátlan 100kbps lassított net, netto 10.25Ft percdíj.
Mondjuk valaki azt írta, hogy 4G-n ez rohadt gyors net, nem veszi észre a lassítást. Amúgy a valódi korlátlan sebességű és mennyiségű net netto 3655Ft. -
bwin.party
aktív tag
A korlátlan böngészős csomag engedi a stream-et? Pl.: Külföldi TV-k stream (ESPN, Digi Sport, Eurosport, Markíza, stb), MinDig TV és YouTube használatát? Hamarosan indul az MLB, élőben szoktam nézni pár inninget is (Official MLB). A GMail szinkronizálása folyamatosan aktív, alkalmazások is frissítik magukat oda-vissza. Néha szoktam torrentezni is, ha nagyon kell valami. Természetesen Messenger és társai folyamatosan működnek a háttérben. A VoIP VPN nélkül nem megy, viszont a nagy csomag kell. Nem bírom ki a lassított 32kbps sebességet.

-
Zeki
nagyúr
válasz
bwin.party
üzenetére
netplusz L + korlátlan böngészős csomag, plusz USA VPN.
Korlátlan vagy és gyors. -
bwin.party
aktív tag
válasz
mike1334
üzenetére
Pár hónapja lelkes újoncként próbáltam magamnak megfelelő mobilflottát találni. Mivel Telekom-os vagyok, így próbáltam ilyen flottát keresni. A tapasztalat azt mondja, hogy a legtöbb flotta egyszeri csatlakozási díjat kér be jellemzően 5-6-7eFt értékben. A DPI-vel is szemeztem, de aztán feladtam mivel Telenor-os, a készülékem pedig Telekom-os és garanciás. Napokban olvastam, hogy a DPI-nél korlátlan mobilinternet lehetősége is megoldottá válhat. Erről mit lehet tudni? A szerződést nem szabad a 2/3-ad meglétekor vagy az nélkül így aláíratni. Számomra ez negatívum, hogy későbbiekben nem tekinthető meg az általam aláírt dokumentum elektronikus másolata. Tudod, nehogy reklamálni tudj valahol... O.o
Jelenleg egy Dominó Surf (890.-Ft) díjcsomagom van, amiben 150 Mbyte forgalom érhető el. Sajnos ezt gyorsan elhasználom, így van egy Netplusz XXL (5 GB) mobilnet csomag rendelve 3.290.-Ft-ért. Ezáltal havi 4.180.-Ft-ot fizetek érte, VoIP nem működik benne.
Ki tud valaki ennél olcsóbb megoldást?
-
mike1334
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha elfogy az adatjegy akkor lassít vagy ennyi volt?
-
mike1334
veterán
válasz
bwin.party
üzenetére
Néha jobb nem tudni. Nekem műtötték a szemem (látásjavító), és elolvastam végig, mielőtt aláírtam (szakmai ártalom). Kb az volt benne, hogy azért se felelősek, ha műtét közben egy elefánt rám esik

Viszont legalább emailben pdf formátumban elküldhetnék igazán az aláírt dolgokat...
-
HUNited
őstag
válasz
Andrewstarr
üzenetére
Gondolom igen, de nem volt lehetőségem elolvasni.
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz
HUNited
üzenetére
Valami ilyesmiről lehet szó?

-
HUNited
őstag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Ha nem akarsz várni rájuk, hírd őket te. Én is így csináltam.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
radio100jozs
üzenetére
Hívni fognak előtte.
-
radio100jozs
őstag
Azért nyugtassatok meg, hogy a DPI-nél ha elküldtem az adataimat, akkor nem az lesz a következő lépés majd valamikor, hogy beállít a futár egy csomaggal, hogy írjam alá. Azért előtte gondolom telefon/e-mail egyeztetés lesz, hogy akkor, hogy mit, mikor, mennyiért, és igen, vagy sem...stb.
-
hardline
senior tag
-
mike1334
veterán
válasz
HUNited
üzenetére
Ja, akkor te nem a meglévő szerződéshez vettél új előfizetést, hanem teljesen újat.
hardline:
Pedig volt még egy...hozzájárulás, gyakorlatilag arról szól, hogy kiadhatják az adataid "promó" célra a pártnak...de ezt amúgy a Telenortól is megkaphatnák, ha nagyon akarnák. Nekem majd egy éve van DPI-m, de sose kerestek ilyen céllal.... -
hardline
senior tag
válasz
HUNited
üzenetére
Én sem kaptam mailt, persze furcsálltam volna, mert nem kellett megadnom.

Egyébként én biztos nem írtam alá a szerződéseken és a számlán kívül semmit. Ugyan az van a borítékomban, mint amit a futárnál összefirkáltam.
Ha neked volt más is, akkor kezdhetsz aggódni, hogy a futár kezese vagy 20 milliós hitelre.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HUNited
őstag
De egyébként nem reklamálni akarok, csak jü lenne tudni mit írtam alá.
Szerk: Tőlem nem is kértek e-mail címet! Hacsak Cintia el nem küldte nekik... De a táblázatban amit ki kellett tölteni, nem volt e-mail cím rubrika, most meg is néztem.
-
mike1334
veterán
válasz
fcbpete
üzenetére
Azért az emailt volt időtök elolvasni?

"Kérjük, hogy a csomagra ragasztott tasakban található Telenor szerződést, az Adatvédelmi nyilatkozatot, és az Engedély DPI ajánlat igénybevételéhez dokumentumokat az ügyfél aláírása helyeken aláírni, és a Futárnak visszaadni szíveskedjen."
Bocs, HUNited-nek szántam válaszként

-
fcbpete
csendes tag
hardline: Konkrétan a politikai elköteleződésre gondoltam vagy bármilyen hasonlóra.
HUNited: Ez irónia akart lenni? Remélem legalábbis

Thx
P -
HUNited
őstag
-
arkone
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Segíts!
Milyen jobb árazású csomagokra gondolsz? -
fcbpete
csendes tag
Sziasztok!
Aki mostanában csatlakozott a DPI-hez, meg tudná mondani hogy pontosan mit kellett aláírni? Csak a telenorral kötött szerződést vagy esetleg valami mást is?
Thx
P -
-
HUNited
őstag
Köszi srácok. Telenor üfsz azt mondta tegnap, hogy megáll, és nem lassít. Szerintem a nő el akart adni egy nagyobb csomagot :-)
Ilyet mondott, hogy egyedül valami ötszázas net majdnem 2000ért az, amiben lassítás van, a többi megáll.
Na most amit én kaptam szerződést, abban nincs is 500-as csomag... (400-800-1600 van)
-
pietrrr
senior tag
válasz
HUNited
üzenetére
Lassítják, de sokunknál még a lassított net is használható.
Jómagam most is a már lassított netet osztottam meg telefonnal, és így írom a laptopon ezt a választ
Szóval szerintem a lassítottal is simán lehet böngészni, még akár netrádiót/soundcloudot is hallgatni. Videónézésre azért már kevés. -
HUNited
őstag
Dpi alapban mi történik, ha felhasználtam a 200 mega netet?
-
Orgi
addikt
válasz
Ittnemaz
üzenetére
Nekem volt ilyen flottás előfizum, egyszer csak kaptam az sms-t, hogy kimenő hívások tartozás miatt korlátozva, aztán pár hét vergődés után be is halt az egész, ment a kukába a szám is. A többi tag nem fizetett rendesen, így folyamatosan tartozása volt a flottakezelőnek, amit hamar megunt a szolgáltató és kukázta az egészet. A számot se tudtam elhordozni, mert nem az én nevemen volt...
-
Orgi
addikt
válasz
huliganboy
üzenetére
Nekem is 2014. végi a Dpi előfizum, kb fél év múlva kaptam egy sms-t, hogy már be tudok lépni, azóta megy magától... Szerintem van vmi türelmi idő az új tagoknak.
-
4Grider
félisten
válasz
huliganboy
üzenetére
Persze, különben mi lenne nekik biznisz az egészben?
A DPI oldalán csak a régi előfizetők tudnak bejelentkezni, én a 2014 végén aláírt előfizetéseimmel már nem tudok oda belépni. -
huliganboy
addikt
Sziasztok!
A mytelenor oldalon lévő készülékek vásárlása esetén is hűségidőt kötök a telenorral?
És szerintetek miért nem enged be a DPI főoldalára az oldal? azt írja nem a flottához tartozik a telefonszám

-
Ittnemaz
aktív tag
valaki megirná,miért baj ha flotta kezelönél lesz a számom?
-
HUNited
őstag
Sziasztok, ma hozta a futár a DPI csomagomat.
Lenne pár kérdésem.
Egy csomó olyan papír volt, amit alá kellett írnom, de a lezárt borítékban (amiben a sim volt és a saját szerződési példányom) nem volt benne.
Volt pl. egy színes Telenoros papír, meg valami pártoló tagos izé.
Mivel a csomagra nagybetűvel rá volt írva hogy a futárt feltartani nem lehet, így nem olvastam el ezeket, csak aláírtam, mondván hogy majd a saját példányom... De az nem volt, a lezárt borítékban csak a szerződés volt benne.
Valaki el tudná mondani, hogy miket írtam alá?

Beléptem a Fideszbe, vagy mi a fene? (az fura, mert másik pártnak vagyok a tagja már vagy 10 éve, és direkt kérdeztem Cintiától, hogy be kell e lépni)
Eladtam a vesémet a 11 forintos percdíjért? Vagy mi a csuda?

A másik, hogy a hordozott számommal nem enged regisztrálni a my.telenor.hu, illetve ügyfélszolgálati jelszót sem tudok (ezt leírtátok kicsit lejjebb, hogy elvileg a születési hónak és nap). Szóval hogy regelhetek az online ügyintézéshez? Telenor azonosító nincs a szerződésemen.
Köszi a segítséget.
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
DPI kapcsán egy kérdés merült fel:
A többi mobil szolgáltató küldött ingyen hívás értesítő SMS-t. Itt, mikor nem jött, pedig tudom, hogy hívtak, kerestem a 1220-on, hogy ott minek is hívják, és arra jutottam, hogy ez itt a Telenor-os oldalon havidíjas szolgáltatás.Az a kérdésem, hogy ezt jól értettem-e, vagy valamit be sikerült nézni, megint?
-
carr
őstag
Köszönöm.

A mobilnetnél nem teljesen tiszta, hogy akkor ez most benne van a 3175 Ft-ban vagy nincs, és arra jön még + 445 ft.
Ha benne van, akkor fajin. Ha nincs, akkor is jó, csak nem annyira. A korlátlan más szolgáltatói szemmel (ha benne van a mobilnet 2GB) akkor egyenesen pofátlan.
-
carr
őstag
válasz
ttxxeu
üzenetére
Nem olyan rossz ez. Bár a többi flotta kezelő havi 250-300 Ft tagdija szóra sem érdemes ehhez az 1100 ft/ho tagdijert..... :@
Hogy minden jóban kell lenni valami szarnak is. Már a pepes tele ezzel a húzzuk le az embereket hozzáállással.
Ja! Van valakinek ilyen részletes táblázat dpi adatokkal?
Az olcsomobilflottak.hu oldalon vannak egész vállalható csomagok. (most nincs hozzá közöm)
Ott 1x5e Ktg. meg havi 270 (egyszerre kell 6400) . -
Button
aktív tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
igen
-
Tibee86
nagyúr
Kit lehet zaklatni DPI csatlakozás ügyben? Én már ezer éve benne vagyok, viszont az egyik ismerősöm most szeretne csatlakozni. Köszi
-
radio100jozs
őstag
A Pránanadi flottában ha jól vettem ki én vagyok az előfizető a Vodánál, lényegében csak beléphetek egy nem publikus díjcsomagba, vagy kedvezménybe.
-
lefler
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnénk belépni a DPI Flottába az alap tarifacsomagba.
Ha valaki tud érdemleges segítséget nyújtani, privátban keressen kösz.
Üdv.: Peti -
hardline
senior tag
DPI korlátlan nethez (6500Ft) van lehetőség Huawei E5186s eszközt kérni? Lakossági csomagoknál 0Ft-ért adják a nagyobb csomagokhoz. Flottánál hogy működik ez?
-
topplanz
csendes tag
sziasztok
olyan mobilflottat keresek, ahol fekete listas is csatlakozhat. foleg olyan erdekelne, ami fix havidijert korlatlan beszelgetest biztosit. egyszoval, ilyen "csacsogos" kene. roaming nem erdekel, nem fontos. aki esetleg tud ilyet, privibe irjon. koszonom.
-
szkorhetz
őstag
Net egyesületről van infótok?
Ma reggel kaptam az Alfa-11ről mailt és egészen szimpatikus. Én nem sokat telefonálok sajáton, viszont jó áron kapnék sok internetet, ami ígx vonzó ajánlat lehet.Köszi!
-
mike1334
veterán
válasz
fezsoo
üzenetére
Gondolom VOIP telefon, a fórumtárs azt favorizálja

A lényeg, hogy internet kell a telefonáláshoz, plusz egy ilyen szolgáltató, ahol prepaid rendszerben veszel "perceket". A másik félnek semmi dolga, olyan, mintha "rendes" hívás lenne. Én is használtam egy ideig, nagyban függ a minőség a szolgáltató leterheltségétől, a neted minőségétől (bár itt nincsenek nagy elvárások), illetve a telefontól. Nekem sajnos Lumián nem volt megfelelő, ezért én flottázok, de ha úgy alakulna, visszatérnék erre a módszerre
-
Zeki
nagyúr
gyerekek homokozója van itt?
Amúgy is kinek kell mobilflotta?
stuntcalls.com
És csak a legkisebb mobilnet kell. -
Tibee86
nagyúr
válasz
bajnok00956
üzenetére
Csak egy javaslat, nézd meg, hogy melyik nick-edről írsz és célszerű azzal folytatni, mert a szabályzatban benne van, hogy egy felhasználó egy nick.
(Egy Felhasználó egy Felhasználói Fiókkal rendelkezhet, melyet más részére nem engedhet át.) Ezért nem értettem először, hogy mire célzol privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

MADcat
Dr Bubo