Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
arkone
üzenetére
A lassításhoz... Nekem eddig úgy volt, hogy nem, vagy alig van lassítás... nézek egy 2 órás yotube filmet és indításnál egy picit homokórázott, de onnantól akadás mentesen lejátszotta... Most meg 5-10 mp-enként leáll és vagy fél perc, mire újraindul... A telómon annyi változott, hogy mivel kevés volt a hely, visszaálltam gyári beállításokra, igy mindig szeretné magát frissíteni én meg nem hagyom... egyedül a google play-t hagytam, mert anélkül nem muxik az áruház... Szóval (nálam) lehet, hogy ezért van az akadás... Most 332 kb helyet foglal csak a youtube... igaz, így meg minek... A mindig tv nálam is fent van, de az lassitott nettel újkorán sem ment, max. akadozva... Mivel az átrakható SD-re, ott nincs a fentebb irt problémám, mégis pár mp után mindig leáll, a 30 kb-re lassítás kevés neki. (ennyi letöltésnél látszik, ftp-nél). A rádió viszont simán fut lassítottal, még a 128 kb/s -is... (tuneln pro-t használok, igaz, nem SD-ről, mert az is csak belsőn tud lenni... Amit viszont én sem értek, igaz, amiket hosszú távon, sokáig hallgatok, mind 22-55 -öt eszik... A 192 kb/s nél kicsit szaggat, azaz néha leáll. (van egy ilyen rádió beállítva...)
-
arkone
aktív tag
-
zsambek
aktív tag
válasz
arkone
üzenetére
Szia!
Youtube-ról a zenehallgatás az úgy néz ki nálam, hogy kb. 30 mp-t kell várni az elején mielőtt betölt, aztán tökéletes. Facebook a hírek, meg ilyenek elég jók. A képek kicsit lassabbak, az van, hogy offos. Akkor instagram képek be szoktak tölteni ilyen 5-10mp alatt, a videó viszont esélytelen (gondolom azért, mert itt nincs olyan, hogy tömörítés). E-mail tökéletes. Indexet szoktam még vele olvasni, a szöveg laza, videót nem nagyon lehet vele nézni, a képekért meg néha kell várni, pl.: Totalcar-os cikkeknél, mivel a mobilverziónál is azt a FULL-HD képet töltené le, mint amit PC-n is... szóval az is néha idő.
-
Siffredi
senior tag
Sziasztok!
Szeretném beléptetni a páromat a dpi-s flottába. Valaki el tudná küldeni az ügyintézés pontos menetét (lehetőleg privátban)?
Előre is hálás köszönetem!
Üdv!
-
Video-ton
csendes tag
Hali
A tarifacsomag havidíja bruttó 3.347,5 forint, melyből bruttó 2.857,5 forint bármely normál díjas belföldi hálózatba lebeszélhető.A belföldi normál díjas hívásokért bruttó 11,18 forintot számlázunk percenként,belföldi normál díjas hálózatba küldött SMS-üzenetekért bruttó 19,05 forint.A tarifacsomag tartalmaz továbbá 500 MB adatmennyiséget, mely felhasználását követően az adott számlázási ciklusban az internet sebességét 9,6/9,6 KB/s sebességre lassítjuk. A számlázást perc alapú .Nevemen van nincs hűség időm.Szerintetek jó vagy tud valaki jobbat? -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Sajnos úgy tűnik megszűnik a flotta, amiben négyen vagyunk a tmobilenal. Tudtok esetleg T-s flottat amihez lehet csatlakozni? Más szolgaltatohoz nem hiszem, hogy lehetne menni, mert van olyan előfizetés, amin hűség van keszulekvasarlas miatt (meg ugye fuggoek a telefonok).
Ami a lényeg, hogy flottan belül ingyenes legyen a hívás, illetve legyen elérhető legalább 5 gigas mobilnet, bár a T-nél ez eddig is megoldott volt. -
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Valaki csinált már Mytelenor hozzáférést? Mert van egy másik előfizetésem a Telekomnál ott bementem az üzletbe és beállították nekem és tudtam használni. Telenor esetében nekem ez új, hogy én regisztrálhatok

-
Csabi1984
addikt
DPI flotta - Megkaptam a futártól a kiszállított szerződést és a SIM kártyát
Hűség: Határozatlan (Alapdíjcsomag)
-
andatti
senior tag
válasz
gjmail
üzenetére
Kérdés, hogy ki, mit ért jegelés alatt... A jelenlegi konstrukció befagyasztását, vagy a "védettség" megszűnését? /lassított net eddig alig volt érezhető, ment a rádió, a youtube, (bár utóbbit mostanában már nem tudja szakadás nélkül játszani a teló...) és a percdíjak sem változtak, pedig idén eléggé sokat változtak a szolgáltató egyéb tarifái, ami miatt sokan bosszankodtak, főleg a többletköltségek miatt/ Szóval a jegelést eléggé sokféleképp lehet érteni, sőt, akár megszüntetést, új szerződések megkötésének tiltását is jelenthet(né)... Bár én épp most gondolkodom a hypernet 42-n, hogy megkérem az otthoni net helyett...
-
gjmail
csendes tag
Arról mit tudtok, hogy a DPI-t jegelték?
-
w.miki
veterán
Hamarosan lejár a Vodás HTFSZ3 flottám hűség, aminek a havidíja 1890 Ft volt, de elveszik belőle a bónuszaimat, lebeszélhetőséget.
Felhívtak, hogy ajánlanak 100perc hálón belül, vagy 20percet kívűl, ami egy vicc.
Szóval úgy néz ki, váltanom kell...
Van most valami olcsó flotta, vagy még mindig csak a DPI, amibe be is lehet jutni? -
válasz
HeliumA
üzenetére
Végig néztem a szerződést, de nem emlékszem rá, hogy lett volna benne szó hűségnyilatkozatról. A többibe egyetértek. Majd ha lesz időm megnézem megint. Szerintem alap csomagnál telefon nélkül, csak akkor van, ha a legnagyobb "korlátlan" internetcsomagot választod. Megnézem majd...
-
HeliumA
aktív tag
+ Milyen számlázási egységben történik a számlázás?
Másodperc alapú
+ Mennyi előfizetést köthet egy előfizető?
magánszemély: 4 db
cég: 10 db (10 db feletti igény esetén az "info" menupontban leírtak alapján járjon el)+ Milyen módon lehet előfizetői szerződést kötni?
Számhordozással
Új számmal+ Kombinálhatóak e a tarifák?
Igen, a maximális darabszám eléréséig lehet kölönböző tarifákat választani.
+ Van-e tarifahűség ezekhez a tarifacsomagokhoz?
Igen, 2 év
+ Mennyit kell fizetnem ha hűségidő alatt szeretném megszüntetni a szerződésemet?
A választott tarifacsomag és a hozzátartozó készülék támogatás összege határozza meg. A felmondás időpontjában aktuális összegről, kérjük érdeklődjön a Telenor 1220 –as ügyfélszolgálati számán.
-
HeliumA
aktív tag
DPI:
Kiegészítő információkA szolgáltatási díjak, feltételek és kedvezmények bruttó összegben értendők, és belföldi, normál (nem emelt díjas) hívásokra, valamint SMS és adatforgalomra vonatkoznak. A belföldi hívások számlázási egysége egy másodperc.
(1) A Médium tarifacsomagba foglalt 0 Ft/perc díjszabás számlázási ciklusonként az első 2000 perc belföldi normál díjas hívásra vonatkozik (hívásirányonként együttesen). Az ezt meghaladó belföldi normál díjas hívások díja 10,80 Ft/perc.
(2) A VIP tarifacsomagba foglalt 0 Ft/perc díjszabás számlázási ciklusonként korlátlan mennyiségű normál díjas belföldi hívásra és belföldi hálózaton belüli, Magyar Telekom és Vodafone hálózatba irányuló normál díjas SMS küldésére érvényes. A VIP tarifacsomag szolgáltatás lakossági célra és nem kereskedelmi jellegű felhasználásra érvényes.
(3) Az előfizetés havidíja 100%-ban lebeszélhető normál díjas belföldi hívásokra. A kedvezmény az előfizetések között nem vonható össze és a le nem beszélt havidíj a következő számlázási ciklusra nem vihető át.
(4) A DPI Alap, DPI Médium és a DPI VIP tarifacsomag kedvezményes szolgáltatási feltételei mobilinternet-szolgáltatás egyidejű igénybevételét is magukban foglalják. Szolgáltató a DPI Alap tarifacsomag mellé a 200 MB szolgáltatáscsomagot, DPI Médium tarifacsomag mellé a 2 GB szolgáltatáscsomagot, a DPI VIP tarifacsomag mellé pedig a belföldön korlátlan adatforgalmi keretet biztosító mobilinternet-szolgáltatáscsomagot aktiválja, a tarifacsomag aktiválásával egyidejűleg. A tarifacsomag megrendelésével az Előfizető a mobilinternet-szolgáltatást is megrendeli. A mobilinternet-szolgáltatás havidíja a DPI Alap, DPI Médium és a DPI VIP tarifacsomag havidíján felül fizetendő. A tarifacsomag mellé megrendelt mobilinternet-szolgáltatáscsomag helyett az Előfizető jogosult magasabb benne foglalt havi adatmennyiséget tartalmazó mobilinternet-szolgáltatáscsomag megrendelésére is. A havidíjban foglalt belföldi adatforgalom felhasználását követően a túlforgalmazás díja belföldön 0 Ft / MB, ugyanakkor a Szolgáltató a szolgáltatás maximális le- és feltöltési sebességét 32/32 kbps
sebességre lassítja. Garantált GPRS/EDGE/3G/HSPA+ letöltési sebesség: 0 kbit/s; feltöltési sebesség: 0 kbit/s.
(5) Kommunikációs rendszeren belüli hívásnak minősül DPI tarifacsomaggal rendelkező előfizetők alkotta csoporton belül lebonyolított belföldi (hálózaton belüli) normál díjas hívás. -
littlejohnny
aktív tag
Kedves Szakertok! GAP csomagnak is van valami webes felulete, ahol ezt-azt el lehet intezni, megnezni?
-
attiati
veterán
tudtok esetleg nagyon előnyös flotta csomagot, ami a mobilnet részre megy rá hangsúlyosan?
(ha lehet, akkor Telekom) -
Csabi1984
addikt
Sziasztok én is megkötöttem a szerződést és gyors volt
-
Csabi1984
addikt
-
-
Csabi1984
addikt
Sosem tudtam igazából, hogy vajon miért tartunk a Hűségtől (beleértve magamat is). Tegyük félre, hogy vesz valaki készüléket vagy sem, mert ha valaki vesz az egy biztosíték a szolgáltató szemszögéből.
Biztos vagyunk egy páran akik nem csak 1-2 éve vannak a saját szolgáltatójánál. Én voltam Vodafone, Pannon (feltöltős) majd végül a Westeltől egészen jelenlegi Telekom arculatig.
Én ezt az egész hűség mizériát átdolgoznám úgy, hogy mindenki jól járjon. Ha valaki hűségidő mellett szeretne átmenni másik szolgáltatóhoz mehessen, de a másik szolgáltatónál átkerüljön egy közel abban az árban egy díjcsomagba. Természetesen a szolgáltató (átvevő) kifizetné a másik"veszteségét" ezáltal nincs kár. Természetesen figyelembe véve a szolgáltatói készülék árat is
-
Csabi1984
addikt
Nekem is azt mondta van 2 év. Az is lehet, hogy a magasabb kategóriába tartozó díjcsomaghoz van 2 év ( olcsóbb a net? ).
-
Sequadon
tag
Üdv Urak!
DPI-be szeretnék csatlakozni, már kaptam is infókat, de én az üzletkötőtől a hűségidő kérdésre azt a választ kaptam, hogy telefon vásárlás nélkül is 2 év a hűségidő. Itt pedig többektől azt olvasom, hogy nincs hűség. Mi az igazság? Verjem az asztalt, hogy márpedig nincs, vagy keressek másik üzletkötőt?
-
mike1334
veterán
válasz
INGJOKE
üzenetére
Nem is kell eladnod, hiszen nem tőled szerzik be...de ha veszel ott telót megadod az adataid..később ők ezt felhadználják, amikor "megveszik" a telefont már "használtan", de 0 percesen...a telót igazából nettó áron beszerzi, mint viszonteladó egy cég nevében...soha nem értékesíti tovább bolti forgalomban, de maga a sufnigsm bolt kiteszi a polcra, hpgy ezt ő használtan, de 0 perccel vásárolta egy magánszemélytől. A hadznált készülékek után nem kell áfát fizetni, hiszen azt a magándzemély már kifizette, a neki eladó cég meg befizette a költségvetésbe...na szóval, ha 0 perces használt készülék feliratot látsz mondjuk egy ilyen gsm bolt weblapján (nem egy "nagyobbnál" is van), az mind áfa csalós móka..ki a ffene adna el 0 perces használt készüléket ekkora tételben? Na de mindegy, nem győzködés, mindenki ott vesz teló, ahol szeretne, én például hardveraprón használtan, mert erre futja

-
Zeki
nagyúr
Itt beregisztrálva lehet találni még másik flottákat, de bizony itt van belépési díj.
-
havri1
félisten
Itt PH-n volt régebben egy apróhírdetés, amiben olcsó flottákat árult egy tag.
Ezzel kapcsolatban van vkinek tapasztalata?
Én beszéltem vele, de semmi dokumentumot nem küldött, csak szóban eldarálta a percdíjakat stb..semmi konkrétum.
Azóta hírdetés fagyasztva, pm-re nem válaszol.
-
ptya
tag
Sziasztok!
Lassan már 2 hónapja vacilálok flotta választásban, de még mindig nem sikerült döntenem, igy a nagyérdemű véleményére lennék kiváncsi
Kissé aggasztó ez a havi áremelés itt-ott, meg hasonló hercehurcák..Ami ideális lenne nekem, egy olyan csomag ahol 200 percet tudok beszélni, van hozzá legalább 2GB net és mindez hűségmentes és 5500 FT (vagy alatta). Lehetőleg Voda, vagy Telekom.
Itt jól látom, hogy DPI az isten, de sajnos-nem sajnos nekem nem megfelelő. Van egyáltalán ilyesmi, vagy álom kategória ez ebben az országban?

-
Csabi1984
addikt
Hamarosan én is belépek a DPI-be
Érdemes új számot kérni ha nem akarunk huza-vonát? -
válasz
Tibee86
üzenetére
Vásárolnak egy cégtől több ezren minden féle fajta telefont és tabot meg laptopot és 95%-ba mindenki elégedett, akkor biztos majd azzal szórakoznak, hogy külföldről használt mobilt adnak el neked. Sanszos... gondolom nem dolgoztál még kereskedelembe, a rossz hír terjed a leggyorsabban. Nekem nem ér 60 e ft-ot 1 év garancia, mert általában aki ilyen telefont vesz, az 1-2 éven belül lecseréli.
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
INGJOKE
üzenetére
Bemásoltam már egyszer, ott a forrás is, ha nem tudod értelmezni akkor ne én legyek már a hülye.

Azt a részt keresd meg benne, ami így kezdődik:
"Többletjogok az Apple Egy (1) Éves Korlátozott Jótálláshoz képest magyarországi hivatalos vásárlás esetén:"[link]
Nem kivéve szolgáltatók, mert van elég sok hivatalos viszonteladó a szolgáltatókon kívül is akik független telefont árulnak (applestore.hu, istyle, mm, stb). Jah és szolgáltatós telefont is viheted nyugodtan apr-be már.#16409: Szerinted iPhone-nal nem szívhatod meg? Ohh hány ilyen "korrekt boltot" (sufnigsm-et
) tudok, ahol külföldi szolgáltatók telefonjait adják el itthon gyári függetlennek és hasonló nyalánkságok.
Senki nem mondta, hogy vedd meg 250-ért hivatalosan, mikor 60-70 ezerrel is olcsóbban is hozzá lehet jutni, nem erről van itt most szó. -
havri1
félisten
válasz
INGJOKE
üzenetére
Majd amikor a nyakadba sóznak egy lopott/letiltott, átírt IMEI-os készüléket, egyből másképp fogod gondolni.
Vagy ha visszaviszed 10 hónapra a beégett kijelzős S5-t, hogy cseréljék, és ha jó esetben a cég még megvan, akkor hajtanak el mindenféle indokkal, mert 45e kijelzőt nem cserélnek beégésre. -
válasz
Tibee86
üzenetére
Ez annyira unalmas ez a sufnigsm-ezés... mivel másabb a telefon amit innen vagy onnan veszel? 1 év gari van? Igen. (kivéve szolgáltatok, de azt már ismerjük milyen. vidd ide, vidd oda adnak helyette eldobható csere telefont és egy hétig az a szar van nálad) Semmi hátrányom nincs belőle, hogy szerinted sufnigsmnél vettem a telót.
-
-
Csabi1984
addikt
sziasztok van olyan Flotta ahol nem kell hűségidő (készüléknékül) ?
-
arkone
aktív tag
Nexus 5-ön is tökéletes a viber.
-
válasz
Tibee86
üzenetére
Szerintem hagyjuk ezt mindenki ott vesz telefont ahol akar. Nekem I Samuraitól van a telefonon tavaly december eleje és semmi bajom nincs vele és sportoltam már akkor 35 e ft-ot a 16-oson azóta meg már ez az összeg sokkal több. Nem írtam alá sehova hűséget és most játszi könnyedséggel jövök át a vodától a telenorhoz, mert független és így nem kell megint telefont cserélni. Szóval szerintem drága a szolgáltatós még ha 2 év garit is adnak rá.
-
Csabi1984
addikt
Nekem Samsung S Advance készülékem van.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére

Azért elmegy az droidon is jól, csak érezni a különbséget.
A droid már túl egyéni, túl sok verziós, átalakított. És nem mindig előnyére.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Warhammer 40.000
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- BMW topik
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Eladó Apple iPhone 17 Pro 256GB Kozmosznarancs
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) tudok, ahol külföldi szolgáltatók telefonjait adják el itthon gyári függetlennek és hasonló nyalánkságok.
MADcat
Dr Bubo