Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
Köszi urak.
Nem régóta vagyok xiaomi tulaj (tavaly október kb), de eddig ez volt az első olyan telefon, amit nem vágtam földhöz naponta 2x, mert kellően gyors, és személyre szabható volt...
Maradjak a márkánál, vagy váltsak szolgáltatót ha arra kerül a sor? Magam sem tudom mi lenne a jó megoldás. Nem szeretek évente új telefont venni. Az übergáz nagy ökológiai lábnyom. (szvsz!!) -
válasz
bwin.party
üzenetére
Vezetékes szolgáltatónál is van olyan, hogy túl sok adatforgalom esetén figyelmeztetnek (UPC). Mobilnet esetén nem hinném, hogy bármekkora csomag esetén értékelnék a több TB-os forgalmat.
-
Szia!
Mielőtt a hálózat minőségét szapulod, előbb érdemes a készülék képességeit megnézni. A leírása szerint 7.2/2 Mbps a maximum, amit tud.
A topik a mobilflottákról szól. A szolgáltatás általános minőségéről a szolgáltatók saját topikjaiban érdemes eszmecserét folytatni. Ha valaki flottát választ, a lefedettségről és hasonlókról úgyis tájékozódik.
Jó lenne nem szétoffolni a témát! Köszönjük!

-
carr
őstag
válasz
nimfas
üzenetére
Nem számoltam azzal, hogy csak a vodkafonnal fogom tudni használni horror áron a mobilnetet.

Nem is állt szándékomban szolgáltatót váltani... De puding próbája az utánanézés. így már tudom mire kell figyelni. Ami érdekes viszont Mi 4nél így néz ki a mobile network rész:
Technology
GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE
2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - all versions
CDMA 800 / 1900 - Telecom 3G model
3G bands TD-SCDMA - 4G model
HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 - Unicom 3G model, Telecom 3G model
CDMA2000 1xEV-DO - Telecom 3G model
4G bands LTE band 38(2600), 39(1900), 40(2300) - 4G model
Speed HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE, EV-DO Rev.A 3.1 Mbps
GPRS Yes
EDGE Yes
Gondolom a vastagon szedett hiába 2G, lesz sebessége.
-
nimfas
addikt
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Korlátlan net itt sincs.... Csak adatkártya, ADSL kiváltásra?
-
carr
őstag
válasz
arkone
üzenetére
Ez volt a kimerítő válasz. Köszönöm. Elszomorít viszont.

Utánanézve ezt találtam:
Redmi 1s
Technology GSM / HSPA
2G bands GSM 900 / 1800 / 1900
3G bands HSDPA 900 / 2100
Speed HSPA
GPRS Yes
EDGE Yes
Defy+
Technology GSM / HSPA
2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G bands HSDPA 900 / 2100
HSDPA 850 / 2100
HSDPA 850 / 1900
Speed HSPA 7.2/2 Mbps
GPRS Class 12
EDGE Class 12 -
arkone
aktív tag
Szia!
A Telekom és a Telenor megosztva használja egymás vidéki 4G hálózatát, így közösen elég jól lefedik már az országot. Ezt mondják a többiek, hogy 4G-s telefont vegyél, ami tudja a 800MHZ-es 4G-t! Mert vidéken ezt a frekvenciát használják 4G hálózatnál.
A meglévő 3G terület a Telekomnak nem olyan rossz, mint a Telenoré, ezt már nem engedik át egymásnak, ahogyan 4G-nél teszik jelen pillanatban. Olyan, amilyen. Valóban vannak gyengén lefedett területek. Ezzel nem lehet mit tenni. A hívás amúgy 3G-n vagy 2G-n megy, ha jól tudom, épp ezért lehet bajod a hívással, mert lehet ott gyenge a 3G.
Én kipróbáltam a 2G-t hívásnál, ott nem volt gondom. Próbáljad meg korlátozni 2G-re, hátha az nem annyira zsúfolt ott, ahol laksz. Viszont 2G-n piszok lassú a mobilnet.
Remélem segítettem kommentemmel.

-
MPeter87
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Mi a cég neve, akivel szerződtél? Tehát ami a szerződésen is szerepel.
(#19786) kakuk.tamas
Erről már sokszor írtam, keresd vissza. Ha nem fizeti a flotta a szolgáltató felé a díjakat, akkor az egész flottát lekapcsolják. Neked úszik a számod, a cég megy a levesbe.
-
bostone
addikt
válasz
bwin.party
üzenetére
Bocsáss meg, hogy megkérdezem, de miért kell 0-24-ben futnia a torrentnek?
Ennyi tartalmat tényleg elfogyasztasz? -
goop
őstag
Telefon jól átjavított pár szót, azért nagyjából érthető. Bocsi.
#19375, #19388 kb. ugyanerről szólt, de mindegy. -
zseko
veterán
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Nekem nem érné meg, számomra drága lenne. Mellesleg ennél ugyanúgy a flotta nevén van a szám.
-
-
carr
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Ugyanazt tudja a frondeo is. csak ott 2500 megállít. és nincs kaució, stb. 99% megegyezik. asszem 30sms van az árban.

-
carr
őstag
Ez az egyetlen topik, ahová írok ezzel kapcsolatban.

De ha te többet tudsz arról, hová írok légyszives küld el.
Köszönöm.
A telefon érdekes módon (defy) csak városban tudja a 3G-t. Vagy frekventált területen.
Mindkét mobillal irgalmatlan volt a hívás minősége. Kollégám szintén panaszkodik, egy falumbeli barátom szintén telekomos, ő is sokat panaszkodik rá, h gyakran nem hallják, vagy hallja a hívó/hívott felet csak városban... Nekem ez bizonyosság. 2nél több ember mondja. De ti, akik zsúfolt területről veszitek igénybe a szolgáltatást, elégedettek vagytok, amivel nincs semmi gond, csak szánalmasnak tartom, hogy a másik gondját egyikőtök sem képes HALLANI. Mert akinek van füle, hallja. (részletkérdés, hogy olvasni kell, de értitek a lényeget)
Menjetek el vidékre, a prérire, és tessék megpróbálni netezni vagy telefonálni. Aztán írjátok meg, milyen jó a szolgáltató...
Nem támadásként írtam, szóval nem ingetek, ne hordjátok!
Szolgáltató felé lett jelezve, és innen be is fejeztem, a telekom szapulását, mert értelme nincs, csak gondoltam leírom, HOGY A TÖBBIEK IS TANULJANAK BELŐLE. Azt hiszem erről (is) szól ez a topik. Vagy tévedek?
A flottákhoz hozzátartozik a szolgáltatás minősége is. Nem? (naiv smiley)

-
kakuk.tamas
addikt
A CallBoxról hallottatok már? Én náluk vagyok, és eddig semmi problémám velük.
Nincs semmilyen hűségidő, csupán 15 napos felmondási idő. Szerződés kötéskor kell lerakni 10ezer ft letétet, de ha kilépsz, és nincs tartozásod, vissza is kapod. (Erről kapsz kp fizetési bizonylatot is)
2 fajta tarifacsomag van, plusz 5 fajta netcsomag. Telekom a partnerük.
-
zseko
veterán
válasz
bostone
üzenetére
Javaslom a flegmaság helyett inkább tegyél vele te próbát. Veled ellentétben én használom az alfát, köszöni szépen, a vásárolt +net is jól működik eddig.
(#19772) bostone Ja, hogy még csak nem is illetékessel beszéltél.. Igaz azzal nem is fogsz, amíg szerződést nem kötsz, mert csak akkor kapod meg az elérhetőséget. Az viszont valóban igaz, hogy nem kis kavarás van körülötte, ám eddig jobbára egyik sem a teljesítés, hanem az árazás miatt.
-
bwin.party
aktív tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
...akkor fogalmam sincs mit válasszak, mert kábeles szolgáltató nincs a területemen.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
bwin.party
üzenetére
Szerintem mobilneten ne akarj havonta 1-2 terrákat forgalmazni... Tuti, hogy nem örülnének neki.
-
bwin.party
aktív tag
Nappal belőném, hogy 20 mbit-el mehet éjjel meg amit bír a cella. Szerintem ez lenne a legjobb és akkor mindenki jól járna.

Amikor 5G lesz akkor 100 MByte letöltése után kivágják a user-t, mert az okos hűtő folyton sikít majd megint üres a hűtőd, mert lezabálták a gyerekek vagy mi?

-
Zeki
nagyúr
válasz
bwin.party
üzenetére
Azért a mobilnetek nem terabájtok letöltésére vannak, és valszeg van valahol a mobilszolgáltatónál egy fair use policy, ami alapján kivágnának téged a fenébe. Elég durván leterhelnéd a hálózatot, mások elöl elvéve a kapacitást.
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Amíg nem voltam itthon addig látom elég sok hozzászólás jött a dologgal kapcsolatban. Ami fontos, hogy nem szítani akarom a feszültséget. A legfontosabb, hogy az egyesület oldalán keresgéltem és láttam, hogy van korlátlan lehetőség adatkártyával. Nekem arra lenne szükségem. Jelenleg egy 4/1-es WDSL-em van, ami bár korlátlan mégis drága havi 9.450.-ért. A lényeg, hogy ha váltanék egy ilyenre mennyire jönne ki jól, ha sokat töltenék le? Van, hogy 1-2 TB-ot is megeszek, ezért lényeges ez a szempont nekem.
Az egyesületnél viszont nem találok erre pontosan megfogalmazást.
-
bostone
addikt
-
heidricha
őstag
válasz
bostone
üzenetére
OK, bármennyire is nyilvánvalónak tűnik a magyarázat, miszerint az adatforgalom mennyisége minden adatcsomagban a teljes sebességen elérhető forgalmat jelöli; tény, hogy mindez csak spekuláció.
Amúgy mit értesz "ügyfélszolgálatos kolléga tájékoztatásán"? A Csevegőben nem találok erre nézve sok hasznosat. Egy hozzászólás van, de az nem az emelt adatcsomagokra vonatkozik, hanem az alapcsomagra.
-
bostone
addikt
válasz
heidricha
üzenetére
Nem a leírást vettem figyelembe, hanem az ügyfélszolgálatos kolléga tájékoztatását a netegyesület oldalán.
Amíg valaki nem erősíti meg, hogy a korlátlan alfa 11 adatkártya csomagja nem kerül lassításra 100 mega felhasználása után, addig valamelyikünk fals információval látja el a fórum látogatóit.
Valós tapasztalatokkal eddig senki nem támasztotta alá, hogy korlátlan és lassítás nélkül igénybevehető.
-
carr
őstag
Kipróbáltam a DEFY+-t is élesben. (jelezném, hogy ezt a telefont anno a telekom adta el, szóval a hálózat képességeit maximálisan képes (?) kihasználni. (vagy legalábbis az volt a maga idejében)
Több ideig próbálgattam, mint anno. Az eredmény elszomorító. Ugyanazt produkálta a trékom, mint 2012ben. Se fejlesztés, se normális térerő, se jobb hangminőség.
Ha lenne a vodánál hasonló csomag, mint ez a gyűrűk ura, már lovagolnék is át.
Ajj... de legalább van tele-om alkalmazás, ahol látom mennyi $-nél tartok.
Hasznos, de pl. hibajegyet nem tudok azon keresztül felvetetni.
A 100M mobilnet semmire sem elég, ill. a belassítás után (32/32) viber, és egyéb chatprogramokon kívül alkalmatlan böngészni is. Max ha időmilliomos vagy.
-
heidricha
őstag
válasz
bostone
üzenetére
Alfa
Saját tapasztalat az alapcsomagra, korlátlan adatkártyám nincs. A 100kbit nekem lényegében mindenre elég, amire napközben használom. VoIP is elmegy rajta (Zoiper, voipblazer, G729)
A leírás szerintem egyértelmű, de igaza van aki azt mondja, hogy korábban is annak tűnt, aztán jól meg is változott.
...
Választható internetes adatforgalmak (150Mbit/s)
...
korlátlan: 3655Ft
-------
Illetve a csak-adat kártyára (nincs alapdíj, és forgalmi kényszer):
3693Ft -
heidricha
őstag
válasz
bostone
üzenetére
Igen, és nem.
Az alapcsomagban is "korlátlan" a net, nem blokkol semennyi forgalom után, csak lelassít.
A korlátlan opcióval, ami nem alapáras, saját tarifája van, tényleg korlátlan lesz, nem lassít, vagy blokkol le sosem, annyival megy, amit a hálózat és a készülék bír. -
bostone
addikt
Csak azt a választ tudom ismételni, amit az ügyfélszolgálat megkeresése után kaptam. Vagy félreértették az adatkártyára vonatkozó kérdésemet, vagy maguk sincsenek tisztában a saját ajánlatukkal.
Javaslom tegyél egy próbát és tájékoztass minket a valóságról.
Dpi-nél még nem próbálkoztam, mivel az 2 év hűséget eredményez korlátlan net esetében.
-
zseko
veterán
válasz
bwin.party
üzenetére
Nem, amit mondott az a rendes sim kártya, amit hívásra is lehet (kell) használni. Úgy tényleg nem éri meg korlátlan internetet rendelni mellé. Én a csökkentett sebességűvel egyébként 2GB-ot is leforgalmaztam már, netrádió, youtube (de csak 144p megy) navigáció, böngészés, app frissítés. Utóbbira nem éri meg, erre rettentő lassú és leszívta több mint a fele aksit mire lefrissített ~26 appot. Ellenben van külön csak adatkártya is, viszont amit ő mondott az nem az.
-
bostone
addikt
válasz
bwin.party
üzenetére
Az alfa 11 korlátlan adatkártyás megoldása, ahogy az oldalon is szerepel:
100 mega adatforgalom 150 mega sebességgel, ha elfogyott 100 kbps-ra lassítják.Ez csak a magánvéleményem, de enyhén túlárazott a csomag.
Akkor már inkább a dpi korlátlan, ami kb 6500-re jön ki.
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Alfa 11-nél az adatkártyás megosztós internet használható olyan körülmények között is, ahol nincs vezetékes internet? Pl.: a korlátlan az milyen korlátlanságot jelent? A sebesség bármennyi adatforgalom után állandó, tehát nem kerül limitálásra? Pl.: olyan, aki sok adatforgalmat generál.
-
Taktoj
aktív tag
Nem vagyok egy kütyübajnok, szerintem nem is ide kapcsolódik a kérdés
. alfa adatkártyáját laptophoz milyen eszközzel tudnám csatlakoztatni , használni? -
heidricha
őstag
válasz
cincinatus
üzenetére
Ezzel azért vitatkoznék, egyelőre semmi jele annak, hogy kötelező beszédmennyiség lenne a csomagban. A káoszba persze belefér, hogy ez lesz belőle, de jelenleg még nem volt ilyen mondás sem szóban, sem írásban.
-
heidricha
őstag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Szintén zenész!
Nagyon készségesnek mutatkoztak, a papíros számla (3 számból kettő jött meg, rossz díjcsomaggal) után e-mailre telefonnal válaszoltak, átkerültem elektronikus számlázásra. Sajnos ott (telenor wallet) továbbra is egy olyan összeget látok, amit nem akarok kifizetni, mert a számlával egyezik, ami meg csak hasonlít a vállalt értékekre (havidíj jóval magasabb, illetve van internet alapdíj). Ráadásul nem látom a három számomat, csak egyetlen egyet.
e-mailben ellenben (elektronikus számla) egész vállalható összeg jött, ami megegyezik a telefonos egyeztetéskor elhangzottal. Ezt kifizettem átutalással, két napra kaptam egy SMS-t, hogy fizessem be a számlámat, mert korlátozhatják a használatot. Írtam, hogy káosz van, válasz nem jött, de nem korlátoztak. Azóta sincs sem válasz, se az online felületen értelmes változás.Nincsenek a helyzet magaslatán, az tuti.
-
Taktoj
aktív tag
Irtam nekik sms t, ez a legegyszerubb, aztan kuldik is az emailt. Otszaz ft ert nem fognak dijbekerit kuldeni csak ha kered. En elutaltam nekik egy tizest igy havonta csak a fennmarado egyenlegemrol kuldenek mail t
-
fezsoo
aktív tag
Az azért elég nagy káoszra utal.
Érdekes lehet az egész.
Hogy lehet akkor ezt a csomagot jó szívvel megrendelni?KTU; cincinatus nektek is köszi.

-
cincinatus
aktív tag
válasz
fezsoo
üzenetére
Ténylegesen bruttó 2529,- Ft havonta, amiben 136 perc beszélgetés van mp alapon, bruttó 13 Ft percdíj. 100 Mb net 150 Mbps-en. Annyi az extra, hogy utána 100 Kbps-re le lassít le, nem mondjuk 32Kbps-re. (Bár valósan gyorsabban fut.) Meg bármikor utólag változtatható feltételek a netegyesulet után szabadon

-
KTU
addikt
válasz
fezsoo
üzenetére
Másodperc alapú mérés / számlázás, már az első percben is.
Ha minimum 2 órát vagy többet beszélsz fizetős irányba, és kell / megfelel a mennyiségben korlátlan, de sebességben korlátozott net (persze vásárolhatsz több GB korlátlant), és megfelel a bruttó 13Ft-os percdíj.
ill. a számod a flotta nevén.Akkor jó lehet az Alfa-11.

-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Gondolkodom az Alfa11-es flottán. De olvasok az oldalukon elég érdekes infókat.
Mi az igazság akkor most?
Tényleg a havidíj magasabb, a percdíj nem másodperc alapú, a net lassú? Minden más mint a táblázatukban?
Vagy ez csak valakinek az agy szüleménye?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én lemondtam a DPI adatkártyám, hónap fordulóval bambi neki. A 2 gigát gyorsan elhasználtam. Már csak 20-30kB/s sebességgel csordogál... weboldalak persze jól jönnek így is, akkor nagyobb sebességre kapcsol.
De már kivettem a telóból. -
-
4Grider
félisten
válasz
MPeter87
üzenetére
A mi cégünk összes dpi előfizetése hűségidős, mivel korlátlan netcsomagokra szerződést csak hűségidővel lehet aláírni. És ha megszűnik a flotta, akkor nagyon nem járunk jól, mert az előfizetéseinket publikus csomagba teszik (amivel persze azonnal megszűnik a korlátlanság) és abban is maradnak a hűség lejártáig. Ez nekünk (előfizetésenként átlag havi 80 GB nappali forgalommal) elég nagy gáz lenne. Ha flottakezelő nevén lenne ugyanez, akkor nem izgatna annyira a dolog, max. megyek máshova előfizetést kötni...
-
MPeter87
őstag
válasz
hardline
üzenetére
Ilyen esetben, mint pl a dpi, hogy nem a kezelő cég nevén van a szám, hanem közvetlenül a szolgáltatóval szerződsz, erősnek érzem a bebukna kijelentést/szóhasználatot, mert itt max megszűnik a cég és akkor mi van.. szám a neveden, max átraknak egy publikus csomagba és csókolom. Ilyenkor senki nem szív a flotta miatt. Egyedül abban látok lehetséges problémát, hogy ilyenkor a szolgáltató hogyan kezeli a dolgot. Berak(hat)-e valamilyen hűséges csomagba automatikusan?! Mondjuk ezt nem hiszem, de ha erre tudja vki a választ, az érdekel. Hűség ugye nincs, de a szolgáltatók egyszerű embereknek nemigazán kínálnak hűség nélküli előfizetéseket.
Ellenben egy olyan esettel, mikor a kezelő nevére átkerült a számod és bukik a cég, akkor úsznak a számok és mennek a lekapcsolások. Na az már szívás, mert ott valószínűleg úgy tűnik el a cég, hogy néhány ezer előfizetés néhány havidíja nem kerül át a szolgáltató számlájára. Ilyen esetnél valahogy helyesebbnek érzem a bebukna szó használatát.
(Nem kötekedek, csak leírtam a gondolataim.) -
Flinter
tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Semmi különöset nem tudok róluk, csak konstatáltam, hogy a flottatelefon.hu weboldala/ajánlata megegyezik az "IT SERVICES" vagyis "IT & Trade Company Kft" céggel. (Ill. hát hogy az még elég hiányos.)
Az alábbi e-mail címen kértem tőlük ajánlatot ~2 hete - ugyancsak zolo111 ajánlása nyomán: ittc@ittc.hu
Egyébként még a nézelődési fázisban vagyok, hogy jelenlegi céges/munkavállalói flottából váltsak-e máshová?
-
hardline
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Meglepne, ha egy DPI szintű flotta csak úgy egyik napról a másikra bebukna.
De ha eljátszol a gondolattal, akkor sincs miért aggódni a jó tarifán kívül, mert a számod is megmarad, hűség sincs (ha nem vettél készüléket), szóval nagy kár nem érhet.
De nem gondolnám, hogy ilyen előfordulhat.Ez a 30 ezres kedvezmény meddig érvényes? Dátum érdekel, nem a "készlet erejéig"...
-
Vangelis
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem is van kettő a nevemen.
Érdekes, hogy mik vannak itt.
De, ha volna valami akkor te tudnál róla úgyis

-
válasz
Vangelis
üzenetére
Teljesen mindegy, ha így is történt.
Mivel az én nevemen van a szám, átváltom valamilyen publikus csomagra, és használom tovább a számom pl. VoIP-alapú hívással.(Ezt csinálja utánam valaki, akinek flotta néven van a száma!
)Keep calm
and
használjátok
nyugodtan tovább a DPI-t!
-
válasz
Zolo111
üzenetére
Szia!
4Grider-nek teljesen igaza van. Ha egyszer elmondod, hogy te azt választottad és meg vagy vele elégedve, az jó, az egy vélemény elmondása. De ha néhány napon belül többször is ugyanezt teszed, az minimum "flood", de inkább hirdetés, aminek a hardverapro.hu-n van a helye.
-
Zolo111
csendes tag
flottatelefon.hu
érdemes megnézni! 
-
Ittnemaz
aktív tag
Valami gixszerem van, szükségem lenne egy alfa11esre.
valaki vállana egy tesztet? -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az szép.

Most nézem jobban az űrlapot, szükség van ajánló személyre is. Van valakinek ilyen neve?
A korlátlan csomag mitől korlátlan, ha van meghatározott adatforgalom?
Az oké, hogy nincs tarifahűség, de a flottából bármikor ki lehet lépni?
Elég sok még a megválaszolatlan kérdés. Aki többet tud, szívesen látjuk itt az információit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gumi és felni topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Megkímélt állapot 100% akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

MADcat