Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takuun
aktív tag
Frondeo-t csak ajánlani tudom! Az én telefonálási szokásaimhoz teljesen megfelel.
Amúgy meg az ügyintézés:
Honlapon beregisztráltam tegnap éjjel, ma hajnalban átutaltam a pénzt, rá 2 órára aktiváltak, majd saját számomat felvetettem velük a honlapon. 1 óra múlva hívtak, hogy mikor és hol tudnák átadni a kártyát.
Este átvettem 3 perc alatt megtörtént az aktiváció és a kártyacsere, már él a régi számom, de új flottában.Ez kérem szépen a 21. század!

Teljesen elégedett vagyok! Így kell ezt csinálni.Az, hogy a kártya nem az én nevemen van nem érdekel. 6 éve nincs a nevemen a kártya és semmilyen hátrányát nem láttam még.
Ha valakit érdekelnek tapasztalatok, nyugodtan keressen a későbbiekben.
-
adorjant
őstag
Sziasztok!
DPI Hipernet42 korlátlan opcióval érdekelne, de a jelenlegi mobilelőfizetésemet nem vinénm át,azzal elégedett vagyok. Tud esetleg valaki segíteni ezügyben,esetleg debreceni kontaktnak is örülnék

-
cincinatus
tag
válasz
MPeter87
üzenetére
A kiemelt 17 ajánlatukból egyedül a Delfin olyan Telekomos, aminél magánszemélyként szerződsz közvetlenül a szolgáltatóval. Annak viszont tragikusak az árai és nincs benne net sem. Néhány vodás ajánlat van még, ahol magánszemélyként szerződsz közvetlenül a szolgáltatóval. Ezen kívül vagy csak cégként tudsz közvetlen szerződni, vagy a flottával szerződsz

-
MPeter87
őstag
válasz
cincinatus
üzenetére
Bő fél év alatt akkor jócskán megváltozott a kínálatuk, hozzáállásuk.

-
cincinatus
tag
válasz
takacsbotond
üzenetére
Telenoros opciók vannak flottatelefon.hu és DPI. De kíváncsi vagyok tud-e valaki ilyet Telekomosban

-
MPeter87
őstag
válasz
takacsbotond
üzenetére
Az olcsomobilflottak.hu oldalon keresztül kérd be az ajánlataikat, sok van, szemezgess. Ha megvan a választott csomag, szerződésnél kérd, hogy pontosan definiálják, melyik csomagra kell majd szerződnöd (adjanak valami azonosító számot vagy valamit), mikor mész be a papírral a szolgáltatóhoz, mert valakinek volt már belőle problémája. (szerintem csak lusta volt az ügyintéző
)Szerk.: Az kimaradt, hogy már náluk is vannak olyan csomagok, ahol nem közvetlenül a szolgáltatóval szerződsz, de erről szerepel infó az adatlapokon, majd látod.
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok! Korábban még sosem hallottam erről, de nagyon megtetszett ez a flottás dolog. Az alábbi igényekre milyet tudnátok ajánlani?
1.: Lehetőleg tmobil.
2.: Saját néven.
3.: Hűségidővel is jó.
4.: Nem probléma.
5.: Havi 1gb 4g adatforgalmat szeretnék, nagyon keveset telefonálok.
6.: Jó lenne ha 3000Ft/hónap alatt maradna, de 5000Ft/hónapnál semmiképp se legyen több.
7.: Nem fontos.
8.: Mindenképp szükséges. -
mamusz11
tag
Sziasztok!
Valaki el tudná mondani hogy mi is ez a Frondeo flotta?Csak tmobil-os ként lehet belépni vagy hogy is van ez?
-
cincinatus
tag
Most láttam, hogy a Frondeo Egyesületből időközben Frondeo Team Kft. lett. A weboldaluk is megváltozott.
-
prtudi78
csendes tag
Ma reggel kaptam, mint régi érdeklődő.
Az új tarifa:
Havidíj: 1500Ft+áfa
Netdíj: 390Ft+áfa (összesen bruttó 2400Ft.)
Percdíj: 9-11Ft+áfa
150 MB gyors internet, korlátlan EU roaming, korlátlan ingyenes egymás közötti beszélgetés, 10db ingyenes SMS.
Csatlakozni lehet: www.prananadiflotta.hu oldalon. Jelszó: telefon
A net is "olcsóbb" lett:
Új internet díjak:
+150 MB: 500 Ft. Automatikusan aktiválódik, de lemondható a tarifaváltásnál!
+500 MB: 1000Ft. Külön igényelhető (ez esetben érdemes lemondani az automatikus plusz adatot!)
+1 GB: 1500 Ft. Külön igényelhető (ez esetben érdemes lemondani az automatikus plusz adatot!)
+2 GB: 2500 Ft. Külön igényelhető (ez esetben érdemes lemondani az automatikus plusz adatot!)15 év után hagytuk ott a Vodkát, mert a céges (postai) flottát nem akarták élhetővé tenni (lebeszélhetőség csak hálózaton belül), váltáskor pedig elég zűrös volt ez a prananadi téma.
IT service, nevünkön van, teljesen korrekt, bár a telenorral (így kisbetűvel) soxor tele vana a t-köm. Az asszonynál számhordozáskor megbuktak (3x is), ill. utólagos készülékvásárlást nem nagyon akarták engedni ( a flottakezelő segített), itt még annyi történt, hogy nem csak szolgáltatói hűséget nyomtak két évre, hanem a tarifára is újrakezdték. Mondjuk, ennél jobb (egyenlőre) NEM SOK van. Digire meg nem vártam tovább.Ha jól gondolom, egyedül úgysem lép piacra, a UPC Vodás, ők gondolom a telenorral tudnak majd labdába rúgni.
-
carr
őstag
válasz
Bagira01
üzenetére
Hívd fel a frondis flottakezelőt.
Készséges arc, mindenben segít!
Nálam így ment:
Voda volt, vitamax.
elmentem a tetveskomhoz, mondtam feltöltőset akarok, 4500.
Aszonta vegyek előfizetést, mert az jó.
mondtam neki a percdíjakat, meg, hogy mizu (oké oké, az a 100M egy kalap szamóca), ő is akart olyantot.
Nem adtam neki elérhetőséget.
Tudja a számom, hívjon fel.
Dominora átváltottam. feltöltöttem a dominót asszem 500M nettel 1K-ért, majd hó végén fizettem -109 Ft-ot.
(jóváírták a dominó kártyán levő összeget)
Szóval csak nagyjából kölcsönadod magadnak 4500ból 3k-t kb.
Remélem segítettem.
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Frondeo-hoz akarok csatlakozni. Namost volt 2db vodás előfizum amin lejárt a hűség. Ma bementem a telekomhoz, hogy átvinném dominora a számokat, mondták azt nem lehet nincs kártya. 3 üzletet végigjártam végül azt mondták az úgyse jó mert drágán jövök ki 2x4500-at fizetni kártyánként először nekik aztán a forndeo-hoz hordozásnál váltsak a legolcsóbb számlás csomagra és akkor no problem. Váltottam, csak most nézem, hogy számlás csomagról váltásnál meg ott a frondeo 4500Ft-ja. Ebből a helyzetből mi a kiút, vagy az a 4500Ft így se úgy se úszható meg? -
mike1334
veterán
Vicc ez a DPI teló kínálat..eltűnik egy telefon hetekre, majd 10e forinttal többért jelenik meg újra?
-
carr
őstag
ja, nem milyen számokat nem tudom, csak azt, hogy milyen irányba hívtam. Hálózaton belül, és kívül hány percet, hány sms-t küldtem, és mennyi MB van még hátra.
(100M kb 6 napig elég nálam, utána kínszenvedés a böngészés.)
horror áron (mint minden más szolgáltatónál) vehetsz 1 Gb-ot, 2 ropogós ezresért.
Hát kedves szolgáltatók (lehúzók): middle finger .|.
-
carr
őstag
válasz
cincinatus
üzenetére
Csak a xiaomi fonok miatt negatív, mert ezek a piszkok nem tudják a 4g-t vidéken. De még a 3G-t sem.
Csak városban megy, azt is csak ímmel ámmal... A xiaomi sem vétlen, illetve a telekom sincs a térerő magaslatán.
A szolgáltatás jó, a flottakezelő nagyszerű, rugalmas, és készséges.
Van app androidon belépve a mobilnetemen kersztül meg tudom nézni milyen számokat hány percig hívtam, és hogy hol állok Mb-ban, és díjban.
Eddig nem mertem használni a mobilom, mert 49.9ft volt 1 perc, most merem, és beszélek is...
kb 4-5 órát beszélek így.
És nem száll el a fizetnivaló.
-
Daripad
újonc
Valaki hallott már a kedvezopercdij.hu-ról? Ha jól látom ez ugyanaz a cég, mint az olcsopercdij.hu, csak nem a Telenor, hanem a Telekom csomagjait árulján.
Bruttó 3.000 Ft és 300 perc lebeszélhetőség, 100MB internettel. Az nem rossz, nem? -
bostone
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én a többiekre gondoltam, akik esetleg nem tudtak erről a lehetőségről.
Mellesleg megjegyzem, több szolgáltatótól volt/van netkártyám, amivel maximum sms-t lehetett küldeni. Hívásfogadás opció nem élt soha.
-
goop
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jah, de adatkártyára azért nem bíznám az életem. Bármi történet, hogy nincs net de telefonálni kellene, szóval max. kétkártyásba tenném.
-
-
bostone
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Lehet/nem lehet hívni az adatkártyát alfa11-nél gordiuszi masnihoz kívántam kardot nyújtani.

-
-
bostone
addikt
Időnként a telenor és a voda ingyen ad prepaid kártyát. Anno egy évben elég volt egyszer feltölteni x ezerrel. Annyit megér, hogy elérhető legyen az ember.
-
aliz36
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm
-
válasz
aliz36
üzenetére
Ugyanannyi, mint a publikus csomagoknál.

Roaming, nemzetközi hívás. -
aliz36
csendes tag
Sziasztok!
Megtudná mondani valaki, hogy dpi csomagban mennyi a külföldi hivás perc díja ? -
zseko
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Na igen, csakhogy a flottakezelők és a netegyesület is válltig azon az állásponton van, hogy márpedig hívható. Mint ahogy több más dologról is szentül az volt állítva hogy az úgy van, aztán az derült ki, hogy nem egészen.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Itt viszont azt írják, hogy tudsz vele hívást fogadni. És ez későbbi hír.
Az azért elég gáz, hogy ennyire zavarosak az információk az oldalukon. -
xuser
tag
akinek alfa-adatkártya csomagja van, megerősítené hogy hívható e, mert páran állítják hogy nem..
-
bostone
addikt
Az alfa11flottakezelő átlagosan mennyi idő elteltével veszi fel a kapcsolatot a leendő taggal, ha az nem agresszívan igényli a kártyát?
-
cincinatus
tag
Ma egy érdekes beszélgetést folytattam az egyik flottaértékesítővel. Azt mondta, hogy a flottakezelő cégek és a közvetlen szolgáltatás között már lényegében csak az a különbség, hogy a flottakezelő esetén nem tudsz bemenni az ügyfélszolgálatra ügyintézni és nincs 24/7 online/telefonos ügyfélszolgálat sem. A flottakezelő ugyanis átvállalja, hogy intézze a flottatagok nyűgjeit és ezért adják olcsóbban a fapados szolgáltatást. Állítólag nemrégiben az NMHH kirostálta a kamu flottakezelőket és olyan feltételeket írt elő, amik megakadályozzák, hogy ilyen cégek újra bejussanak a piacra. Persze nem tudom, hogy ezek igaz-e vagy sem, de gondoltam megosztom, hátha van még valakinek valamilyen infója ezzel kapcsolatban.
-
carr
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Ez lehet igaz a 4G-re, de ott ahol a 2 szuper Té vonala 3G helyett csak edge-t tud, ott a vodkafon hasít 3G-vel.
És akkor hasonlítsuk össze az edge és a 3G sebességét.
Még mindig nem értem mire jó ez a mobilnet 4G! valaki avasson már be plz.
Vagy ez nálam igénytelenség? Ha már gyorsabb, vagy legalább egyenlő egy PSTN ADSL (10M/0,5M) sebességével a net, az már gyors. Akkor minek/ mire a 4G? Nem kötözködöm, de tényleg nem értem.

-
wallace
tag
Nem tudja valaki, hogy ha magánemberként csatlakozom a Netegyesülethez, akkor nem is kapok számlát? Egyéni vállalkozóként el tudnám és el is szeretném számolni... Köszi
-
-
carr
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Félre biza!

Nem szándékoztam állítani bármit, ami nem valós.
Imigyen megyen az infó a géessem arénájában:
Network Technology
GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE
2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - all versions
CDMA 800 / 1900 - Telecom 3G model
3G bands TD-SCDMA - 4G model
HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 - Unicom 3G model, Telecom 3G model
CDMA2000 1xEV-DO - Telecom 3G model
4G bands LTE band 38(2600), 39(1900), 40(2300) - 4G model
Speed HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE, EV-DO Rev.A 3.1 Mbps
GPRS Yes
EDGE Yes
-
nimfas
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
És ki állította hogy van?
Mindenki tudja hogy Xiomi-nak nem piac Magyarország ill. Európa sem nagyon.... ezért aztán nem is foglalkoznak a helyi hálózatokkal
-
-
tudi13
aktív tag
Időközben sikerült elérnem a megadott telefonszámon őket. Akik ezzel foglalkoznak ma nincsenek bent és csak a megbízottal tudtam beszélni. Ő semmilyen információt nem tud megadni, de felírja az adataidat és átadja őket az ügyintézőknek.
-
bostone
addikt
Ha mobilt váltasz, mindenképpen javasolnám, hogy ne hagyd ki a 4g lehetőséget. Zongorázik a különbség. Nem hittem el, de tényleg sokkal másabb. Mintha egy másik világba csöppennél. Az oldalak betöltése pillanatok alatt megtörténik.
Olcsó, megbízható készüléket, biztos tudnak ajánlani a dual sim topicban. A többség messiásként várja a vernee thor-t, de még ritka, tesztet sem találni igazán, ami mérvadó lehetne. Bármennyire vonzónak tűnik a xiaomi termékpalettája, vidéki lte esetében remény vesztett ügyről beszélünk.Más
Ma este sikerült benyújtanom az igényt a netegyesület felé, várom a kontaktot, hogy felvegye velem a kapcsolatot.
A héten alakulhat ebből valami? Valami pozitív, esetleg simkártya? -
tudi13
aktív tag
Megértettem elsőre is
Nem követelőztem, csupán egy kérdés volt.
Merre lehet ilyet beszerezni egyébként? -
tudi13
aktív tag
Alfa-11 adatkártya mellé adnak USB sticket is vagy csak egy kártyát küldenek?
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én három hete mondtam fel a dpi-s előfizetésemet és a számhordozás pont két nappal a számlázási ciklus vége után történt meg. Remélem, nem kell megint kifizetnem az internet teljes havidíját erre a két napra, mint belépéskor az 1 napra. Rákerestem az akkor hatályos ÁSzF-ben az "időarányos" szóra és nem volt találat.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Warhammer 40.000
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- OTP Bank topic
- Revolut
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Eladó Apple iPhone 17 Pro 256GB Kozmosznarancs
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

MADcat