Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Soha nem lett semmilyen forrással ez alátámasztva így én is kételkedtem kicsit abban hogy ez tényleg így lesz de most már kezdem azt gondolni hogy lehet nem volt 100% biztos az az infó amit akkor leírtak

Lauda:
Szerintem a publikus árakat nézve nem annyira rosszak , vannak jobbak de ezek se rosszak. -
-
gabor9991
addikt
Volt itt szó korábban arról hogy egy jogszabályváltozással meg lesznek szüntetve a flották.
Nem tudom hogy ezzel kapcsolatban mi az igazság de a megújult Vodafone flottákba már ajánlással is be lehet kerülni nem kell flottaigazolás.Szerintem ez nem annak az előjele hogy mostanában meg fognak ezek szűnni
[kép]
[kép] -
Henri
kezdő
válasz
Baltazár123
üzenetére
nagy kérdés.. amit Szkorhetz linkelt esim4travel.com oldalon is 1 dollár az 1 gigás "magyar" esim adategyeztető bohóckodások nélkül, ez árban a fele a telekom dominós netnek, ahol instant letölthető esim sincs.. ez megint nagyon érdekes...
-
adam1400
tag
iqpro nem fog küldeni ilyen qr kódos átutalásos linket? meg az összes mobilszolgáltató?
-
mzso
veterán
Helló!
Azt lehet tudni, hogy a KÜF 1480Ft/4GB az milyen hálózaton lesz?
Mondjuk, csak minimálisan olcsóbb mint a Tuti 1666Ft/GB-ja. Nem tudom megéri-e érte másik SIM-et is használni. (Gondolom ha Yettel és úgy működik korábban akkor nem.) -
stuka20
senior tag
Yettel-nél (bumm) az adatkeret használható Törökországban?
A mobil app-ban nem tudtam megnézni, mert nem tölti be, lehalt/ lassú.Ha nem használható, akkor van valami alternatív megoldás, hogy ne keljen sok ezer forintot kifizetni a yettelnél pát gb netért?
-
ugye nem arra lett ez kitalálva, hogy 10 személyiről regeljen egy ember, meg szét legyen kiskapuzva a rendszer jó magyar szokás szerint,
A mobilcéget aztán hót nem érdekli hány darab kártyát használ egy ember.

mert akkor még a végén itt is bevezetésre kerül a lakcímkártyázás vagy hasonló...
Azt itt sem a mobilszolgáltatók vezették be.
-
Henri
kezdő
Itt írják: https://www.drei.at/de/info/roaming/roaming-ab-01-07-2022/faire-nutzung/
Méltányos használat...🫨🫠🤔😁 Meglátjuk, mennyire veszik komolyan, de valószínűleg, ha van rajta bármennyi profitjuk, akkor nem hiszem, hogy belé állnának az emberbe...
Persze, ugye nem arra lett ez kitalálva, hogy 10 személyiről regeljen egy ember, meg szét legyen kiskapuzva a rendszer jó magyar szokás szerint, mert akkor még a végén itt is bevezetésre kerül a lakcímkártyázás vagy hasonló...Akik elkezdték használni Drei simet - és még nem beszéltünk privát - egy üzenetet dobjanak már nekem, legyenek olyan kedvesek, hogy a későbbiekben referáljunk, kinél mik a tapasztalatok.

-
davao
tag
Sziasztok!
DPI "régi" alap csomagrol van lehetőség valahogy "új" alap csomagra váltani?
DPI felületre belépve azt a tájékoztatás fogad, hogy tarifaváltással csak a médium csomag érhető el...Nagyon köszi előre is!
-
RoyalAirForc
senior tag
Ami érdekes, hogy teló szerint már lenyomtam 1,27gb-ot rajta, de az app szerint még semmit se fogyasztottam netből...

-
martonl
senior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Igen, csak akkor mindig annyi egyenleg legyen rajta, amennyit éppen le tudnak vonni havidíjként, ne legyen bukta. De így van, nincs hűség vagy ilyesmi.
-
Baltazár123
őstag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
ez qrva jó ajánlat egyébként, osztrák belföldre, tudjuk ezek a szerencsétlen csóró osztrákok miatt muszáj olcsón adniuk, azt is alig tudják kifizetni

a roamingról nem tudok mit mondani. vannak akik évek óta használnak külföldi számot, azt mondják, hogy csak netért nem pampognak, de ha van beszéd is benne, akkor talán. Azt viszom nem tudom, hogy elég-e kimenni Bécsbe 1 napra, hogy megtörjön a roaming időszak. Van ott rokonom, elég rendszeresen látogatjuk.
Végül is ha csak a net részét használod, 11gb / hónap, vigyázva, hogy ne lépd túl, akkor se rossz ajánlat tulajdonképpen és nincs hűség se, nincs inflációkövető áremelés.
szerintem jól jársz vele, nekem most nincs esimképes kütyüm, pedig csak a net miatt kipróbálnám én is szívesen. Kár nem ér az biztos, max szólnak 4 hónap múlva, hogy hát kicsit sok a roaming
-
RoyalAirForc
senior tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Van benne 1000 perc/sms is. Most akkor jó ajánlat, vagy nem?

A számkijelzés nálam/nálunk nem gond, ha külföldi. Errefelé nem rettegnek betegesen a külföldi számoktól. De egy mozdulattal ki is kapcsolhatom a számkijelzést, és akkor nem fognak reszketni.
-
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Lehet regisztrálni másikat, ha szívóznak.
-
Baltazár123
őstag
figyelj, lehet ezen poénkodni, de ugye megint szelektív az emlékezeted, ugyanis előtte voltam üzletben, ahol elhajtottak a p.csába finoman szólva, hogy hívjam fel a központot, poénből megtettem, épp nem volt semmi dolgom, hátha
meg olvasd el, hogy mit írtál, nem én írtam az első mondatokat

tehát szerinted teljesen normális, hogy csak úgy kapsz információt, ha bemész egy üzletbe, viszed a flottaengedélyeket, megmondod az ügyfelesnek, hogy mit ikszeljen be és ő megmondja neked, hogy be tudta-e ikszelni vagy nem tudta beikszelni, ha egyáltalán hajlandó megnézni a gépen, mert az én esetemben ő jobban tudta és megnézni se volt hajlandó, nincs adatmegosztó és kész, húzzak már el onnan
úgy, hogy előtte fogalma se volt az adott flottáról, azt se tudta mi az, azt hitte, hogy valami vállalati flotta, ahol dolgozokaki ezt elfogadja, mint ügyfél, az ne csodálkozzon semmin utána. érted, a másik dolog, ha mondjuk a westendbe meg átnézik és értelmesen tájékoztatnak, azt el tudom fogadni
nem kell ezt tovább ragozni, ez ahogy csinálják a tájékoztatást, főleg aki megszokta a küf átlátható, transzparens rendszerét, annak elfogadhatatlan
-
kano
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
Jézusom! Te tényleg felhívtad az ügyfélszolgálatot, beazonosítottad a saját számodat és azt gondoltad, hogy ezek minden flottáról jogosult vagy információt kérni?
Gratulálok! Ez igen!
-
Baltazár123
őstag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
11gb-ot ad nálunk, 1872ft a flottatelefonnál 10gb net és akkor nincs roaming mókolás. csak netre annyira nem jó ajánlat, bár ha nem pampognak az sms meg hívás roaming miatt, akkor ez csúnyán jó ajánlat, bár osztrák számról kell akkor hívni, szóval sokan hiszik majd azt, hogy átverés. nekem a voip számot is sokan azért nem vették fel eleinte, merthogy azt hitték hogy átverés.
Meg, ha azt néztem, hogy a magyar díjcsomagot 2 év alatt 2x fogja az infláció követő áremelés sújtani, akkor hát igen. Ezek a lecsúszóban levő, elmaradott osztrákok, muszáj ilyen olcsón adniuk, különben nem tudnák megfizetni az osztrák csórók

-
martonl
senior tag
R a y, RoyalAirForc: köszi, majd 4 hónap múlva meglátjuk, mi lesz. Elnézést, idemásolom, hátha valaki nem találja.
" Überwiegende Nutzung außerhalb von Österreich.
Wird ein Tarif während eines Zeitraums von 4 Monaten überwiegend in der EU (außerhalb Österreichs) bzw. in Liechtenstein, Island und Norwegen genutzt, so informieren wir den Kunden darüber und warnen vor Zusatzkosten, sollte sich das Nutzungsverhalten nicht ändern. Und was bedeutet diese überwiegende Nutzung im Detail? Die liegt vor, wenn sowohl mehr als 50% der genutzten Einheiten (SMS, Minuten, Daten) außerhalb von Österreich verbraucht wurden und der Kunde auch mehr als 50% in Mobilfunknetzen außerhalb von Österreich eingebucht war.Loggt sich der Kunde innerhalb von 14 Tagen ab dieser Warnung für mindestens 7 Tage wieder in Österreich ein bzw. nutzt mehr als die Hälfte des verbrauchten Volumens in dieser Zeit innerhalb von Österreich, so gilt das Nutzungsverhalten als geändert. Geschieht dies nicht, so werden zusätzliche Entgelte pro Minute, SMS, MMS und auch MB verrechnet. Die Höhe dieser zusätzlichen Entgelte ist fix geregelt. Der Aufschlag beträgt 0,00182 €/MB bzw. MMS und 0,0264 €/Min für aktive Gespräche bzw. 0,0024 €/min für passive Gespräche sowie 0,0048 € pro SMS
Natürlich gibt es auch wieder einen Weg zurück. Denn der Kunde wird den Aufschlag wieder los, sobald die Nutzung wieder überwiegend in Österreich stattfindet bzw die missbräuchliche Nutzung eingestellt wird (Beobachtungszeitraum bleiben laufend 4 Monate)."
-
martonl
senior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Tehát aktiválódik a kártya akkor is, ha nem honos hálózaton van? Ez jó hír. Tudtommal a mi kártyáinkra ez nem igaz.
-
RoyalAirForc
senior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Ki kellett törölnöm egy esim profilt...

-
martonl
senior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Nem kéne ahhoz először honos hálózat? Vagy azon vagy?
-
martonl
senior tag
válasz
n@p@lm
üzenetére
5 nappal a következő díjlevonás előtt, ha jól értelmeztem. Mixes csomag, feltöltős, de havonta von az egyenlegből (már ha ezt is jól értelmeztem).
Ja és aki folyamatosan itt használná, gondolom a roaming rendeltetésszerű használata ugyanúgy érvényes. Ld. "Überwiegende Nutzung außerhalb von Österreich."
-
snooze
veterán
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
teljesen igaz..😀😀
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
Földszintiben 2x mondták, hogy szabadon cserélhető az internet az IT Servicenél. Tarifacsomagcserének hívják. Úgy néz ki ez téves információ volt.
zzola mi gond lehet, azonkívül, hogy eltűnik a számom? Ezért kell az értesítésre használt számot kártyára vinni.
Nekem inkább az a fontos, hogy a Takarékos csomagnál hívhatom a Yettelt, bemehetek ügyfélszolgálatra, eSIM-ek kérhetek? Remélhetőleg szucs.krisz jár majd erre. Illetve akinek ilyen előfizetése van, írja meg legyen szíves, hogy mi a helyzet.
-
Baltazár123
őstag
"Ez nincs így! Csak a megfelelő ügyfélszolgálatot kell hívni és azonosítani magad megfelelően és látnak mindent."
Ezt csináltam, beazonosítottam magam és jelzem, semmit de semmit nem tudnak a flottákról csak esetleg arról a flottáról tud valamit mondani, amiben éppen benne van a számom, de nyilván nem teszteltem a tudását a küf-el kapcsolatban, nem arra vagyok kíváncsi.
Szóval a telefonos segítség zsákutca, próbáltam az új chat lehetőséget a weboldalon, ami szintén zsákutca, menjek el üzletbe. Az üzletben meg szintén teljesen fogalmatlanok, csak ha megmondom neki pontosan mit ikszeljen be, akkor esetleg megcsinálja hiba nélkül, de információt nem tud adni, hívjam a telefonszámot ha információ kell, szóval a saját farkába harapott a kígyó, nincs tovább
Azt meg nem érti meg, hogy nekem pontos információ kéne 2 flottáról, hogy el tudjam dönteni, mit fogok megrendelni. Ha megadja az információt, akkor meg tudom neki mondani, hogy mit ikszeljen be.Irány a Westend jövő héten, ott azt mondják értelmes ügyfelesek tanyáznak

-
beers
addikt
Ezek szerint mindenkinek van osztrák ismerőse...
-
R a y
senior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Drei Up smart csomag. Henri kolléga #61979 hozzászólásában említette, ezt követően vettem meg én is. Driekt link
-
snooze
veterán
már lövik ki a küf-ös netkártyákat??face-n irják többen..🤔
link -
martonl
senior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Ja meg eSIM is.
-
trec12
addikt
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Igéret cunami az már van az biztos. Vezetékes neten át - napokban ami náluk hetek vagy annál is több -
adatmosztó + még több csomag MVNO mindezek prémium 5G hálózaton.
Állítólag lesz VoWiFi is, eSIM az nem lesz gondolom. Most már tényleg kíváncsi vagyok. Nehogy hamar megöregedjek... 
-
zzola
titán
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Drei.
-
Baltazár123
őstag
Erre találták ki a feltöltő kártyát (átviszed a régi, megszokott számodat feltöltősre), csak rá kell szoktatni a népet, hogy 2 számod van és jellemzően a furcsa, új számról hívod őket vissza, de mindegyiken elérnek. Most nem így van nekem, de egy időben volt ilyen setup, még nem bíztam meg a küfben teljesen akkor és nem okozott gondot senkinek. Néha az elején volt pamporgás, hogy mi ez a szám, amiről telefonálok, de megszokták. Engem meg név alapján hívnak úgyis a régi számon csörög ki.
Érdemes ilyenkor tkomot venni feltöltőnek szerintem, mert szerdánként ad ezt-azt, ezen kívül vannak mindenféle random vásárlási kedvezmények (simán visszajön az éves rátöltés díja már egy cipő vásárlásnál a gyereknek és akkor ez csak 1 darab kedvezmény igénybevétele volt) és ott van a marathon net, megveszed egyszer és amíg él a szám, addig felhasználhatod. Nekem sok éve vásárolt marathon 5gb még mindig él, most még 4,6gb van rajta, tartalék net, ha minden letérdelt és ha pl nincs térerő csak a tkomnál, akkor átváltok erre. Volt ilyen hely kis hazánkban, bár az még a yeti fejlesztés előtt volt.
-
Fifi
őstag
válasz
pinnacle
üzenetére
"a vezető, talán csak jelzi ha gond van."
Naiv lélek. Egy likviditási gondokkal küszködő cég, ahol a vezetőség esetleg már tudja is, hogy csődeljárás, majd felszámolás indul ellene és teljesen lehetetlen a hitelezői igények kielégítése, az biztos nem az ügyfelei érdekeit nézni, hanem a költségek minimalizálásán és a vagyon kimentésén töri a fejét ...
-
martonl
senior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Gondolom adatmegosztó se lesz.
-
Balex
csendes tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Látom vannak csókosok
Akkor a Peti nem is a vodafonnal kötött szerződést
Egyre jobb a történet 
-
pinnacle
nagyúr
válasz
4Grider
üzenetére
Ezért kérdeztem, hogy csak ezt csinálja a BestFleet vagy mást is. 3-4 fővel valószínűleg csak ezt. szucs.krisz a vezető, talán csak jelzi ha gond van.

Ez mit jelenet, Takarékos csomag esetén nem hívhatom a Yettel ügyfélszolgálatot, be sem mehetek személyes ügyintézésre? Ha SIM-et kell cserélni vagy eSIM kell, akkor sem?
Nem csak a szolgáltató 24/7 ügyfélszolgálatát kapod meg All-in és Flexi tarifa esetén, hanem prémium szaktanácsadást nyújtunk minden munkanap 09:00 - 17:00-ig telefonon és e-mailen egyaránt!
Ki a szerződő fél VÉGTALAN vagy TAKARÉKOS csomagok esetében?
Végtelen és Takarékos csomagok esetében a szerződő fél a flottakezelő, tehát mi közvetítjük a szolgáltatást. Cserébe nagyobb kedvezményeket, és külön ügyfélszolgálatot kapsz. -
4Grider
félisten
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Az nem SIM kérdése, hogy routeren át lehet-e írni az apn-t másra. Csakis a router fw kérdése a dolog, szinte biztos hogy max. új profil létrehozásával lehet, csak fogalmatlan a hozzászóló.
-
törölt tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Akkor minek linkelsz egy privát csoportot, amihez csatlakozni se lehet és egy publikus bejegyzés sincs, ami látható lenne Facebook nélkül?
-
törölt tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Nincs Facebookom. Köszi, hogy naponta linkelgettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Honor 200 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

)

MADcat
Dr Bubo