- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz Teko001 #16599 üzenetére
Köszönöm. Még egy kérdés: a jelenlegi előfizut Voda kártyásra kell/lehet vinni és onnan ismét előfizetésessé válni vagy egyszerűbb V-nál is bevállalni a legkisebb havidíjas csomagot, és majd azt átvinni a DPI-be
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
2 számhordozás között el kell teljen valamennyi idő
Telenoros előfizetést szeretnék dépéisíteni, és csak - ha jól tudom - úgy megoldható, ha futok egy kört másik szolgáltatónálELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
törölt tag
Sziasztok!
Pránanadi flottában is van hűség ha nem vásárolok készüléket?
-
Button
aktív tag
sziasztok
vannak számaim régi vodás flottában
mennyire bonyolult átvinni pránanadi flottába? vodánál is van ez, hogy ki kell vinni, vissza kell hozni?
ha van még rájuk hűség akkor is át lehet vinni (elvégre voda marad, pl hűség hosszabbítással) vagy érdemes megvárni, hogy lejárjon?
köszi előre is -
tom2085
csendes tag
Sziasztok!
Most Telenor számlás előfizetésem van. Szeretnék belépni a DPI flottába. A számomat megtarthatom vagy mindenféleképpen új számot kapok? A választ előre is köszönöm. -
HeliumA
aktív tag
Szevasz!
Írj egy email címet pü-ben.
Nekem DPI VIP van és korlátlan net, sms és duma. Csak speckó számok után számláz többet. Pl parkolás, emelt díjas számok-, sms-ek.
pl.: Apple iPhone 6 Plus 16GB 129 990 Ft
[ Szerkesztve ]
"A Pénz valóban nem boldogít, mert nem érzem magam boldogabbnak most, hogy 500m$-om van, mint amikor 400m$-om volt" /Arnold Schwarzenegger/
-
club1
veterán
Nem flottás kérdés.
Itt a UPC Mobil topicja. -
Naigen
aktív tag
válasz GaborGh #16582 üzenetére
Így van, de nem csak a legnagyobb csomagnál, én spec 10k környékén vettem egy LG Leon-t alap csomaggal. Nem egy über készülék, de tartaléknak bőven megteszi. A PH-s 15-30k-s árhoz képest meg roppant baráti volt, arról nem is beszélve, hogy miket lehet venni használtan 10-ért .
Szavaz a hejesirok pártyára.
-
Zeki
nagyúr
Flottánál nem lehet kedvezően készüléket venni. Hiszen ugye olcsó percdíjakat kapsz.
Lehet menni a Telenoros DPI-be, vagy a Vodás pránanadiba. Esetleg itt nézz szét, regisztráció után. -
VIBO
őstag
Sziasztok
Nemsokára lejár a vodás 15990-as Red előfizum. Mit javasoltok? Hova menjek át? Hol a legjobb most? Hol lehet esetleg legkedvezőbben készüléket venni?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Bdanyy
addikt
válasz Viktor0610 #16578 üzenetére
Köszi csak azért kérdeztem mert mintha olvastam volna hogy mások atleptek pl vodaba hogy utána be tudjanak lépni flottaba ugyanannál a szolgáltatónál. Igazából már az épp elég szivas hogy megszűnik a régi azt án lehet keresni az újat, ami lehetőleg T-s, mert vodast rögtön tudnék, de sok helyen nincsen normális tererejuk ahol pont használnám.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
MODERÁTOR
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
T-s flottabol másik T-s flottaba lehet váltani? Kb 1 évnyi hűség lesz az elofizetesre még, amikor megszűnik a jelenlegi.http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
HeliumA
aktív tag
válasz HeliumA #16446 üzenetére
Ajánlom figyelmébe mindenkinek az alábbi kommentben leírtakat:
(#16446) HeliumA
(#16447) HeliumAHa adsz egy email címet. akkor elküldöm a belépéshez szükséges adatlapot, amit kitöltve küldj vissza. Ezt küldöm tovább egy referensnek. Majd pár nap után fel veszi veled a kapcsolatot a Mobil Force a szerződés miatt. Ekkor tudsz készüléket választani és díjcsomagot. Továbbá csatolom az aktuális tarifa és készülék listát is.
"A Pénz valóban nem boldogít, mert nem érzem magam boldogabbnak most, hogy 500m$-om van, mint amikor 400m$-om volt" /Arnold Schwarzenegger/
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #16564 üzenetére
Annyiért ottmarad
-
Dracula72
senior tag
válasz Viktor0610 #16564 üzenetére
Köszi a gyors, pontos választ
( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
MODERÁTOR
-
Dracula72
senior tag
Nem tudom még megnézni/belépni a teló árlistás oldalra.
Engem az érdekelne, hogy szokott e lenni nulla forintos telefon a listában?
Köszi a választ.( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
törölt tag
Nem tudjátok dpi alapba mennyia az iphone 5s ára?ha egyáltalán van...sajnos még csak egy hónapja vagyok dpi os és nem tudok belépni..előre is köszi az infót.
-
ntomi0730
senior tag
Ma beszéltem a MF-el. A Telenoros kártyát csak úgy lehet bevinni a DPI-be, ha már min. 1 éve feltöltős, és saját néven van! Ha számlás, akkor sehogy! A kiskapu ezekben az esetekben, hogy hordozni kell a számot valamelyik szolgáltatóhoz, és onnan vissza Telenorba. De ezt már a flotta intézi.
[ Szerkesztve ]
-
andrás47
senior tag
Üdv!
Pránanadi flotta részleteit szerettem volna megnézni,de kér egy jelszót ehhez tudja valaki esetleg itt?
És be lehet jutni ebbe a flottába ismeretség nélkül, ha igen hogyan?
Köszönöm. -
őstag
válasz Valdhorvath9 #16557 üzenetére
A két legjobb szerintem a DPI(telenor),Pránanadi(vodafone)
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
Valdhorvath9
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tőletek kérni egy olyat, hogy írjatok már pár mobilflottát, ahova magánszemély bármikor beléphet.
Előre is köszönöm.
-
HeliumA
aktív tag
-
törölt tag
Nekem van egy sima előfizetésem ami mytarif s asszem.ezen van még januárig hűség...de mivel annyita drága hogy havi 8-9ezer ft ot fizettem és alig telefonáltam beléptem dpi ba...szerintetek van lehetőség arra hogy a hűségidőt valami úton módon átvigyem a mytarif csomagomról dpi ra és a mytarif os előfizetésemet megszüntessem. A my tarifos 5 hónap hűségemért cserébe simán aláírnék akár 1 évet is a dpi al csak szünjön meg a mytarif.
-
HeliumA
aktív tag
A DPI egy Telenor díjcsomag, amit a DPI-nek kreáltak. E miatt Telnorosként csak díjcsomagot vált ilyenkor a szerződő az által, hogy belép a DPI-be.
-
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
Jelenleg a telenornál van lejárt hűségidejű szerződésem. A DPI-be szeretnék bejutni. Ha átviszem a számomat a Vodához sima feltöltősbe, majd onnan kezdeményezhetem a dpibe való belépést?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sátán44
addikt
Meglévő Telenor előfizetéssel mindenképp át kell menni másik szolgáltatóhoz, ha dpi-be akarok váltani? Ha igen, akkor megtudhatnám az okát, hogy miért?
-
mokalade
tag
válasz w.miki #16532 üzenetére
Ez az Egyesült Királyságba szóló ajánlat, tehát, ha itthon használod az roamingnak számít és akkor már nem olyan fényes a percdíj, fizethetsz a bejövő hívásokért. A roaming hívások gyanús, hogy nincsenek benne a lebeszélhető percekben, meg a korlátlan ajánlatban, de ezt eddig nem találtam meg. Én így értelmezem.
Az azonban jól jellemzi az itthoni véres árversenyt, hogy a roaming sms még így is kb. 22ft... és egyébként 6600ft körül van a korlátlan csomag.Roaming
Outgoing calls rate: 18.8ppm (1st unit 30sec the per sec)
Incoming calls rate: 4.86ppm (sec billing)
Outgoing SMS rate : 5pptxt
Incoming SMS rate : Free[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
A dpi-be szeretnék belépni és érdekelne, hogy van e tagsági díj, vagy egyszeri adminisztrációs költség?
-
Terra86
csendes tag
Sziasztok!
Vodafonos flottára váltottam, ahol van 100 lebeszélhető percem minden irányba ( két sim kártyás,androidos telefon)
Nagy csalódásomra a webes felületen nem lehet ellenőrizni a lebeszélt perceket, azokat túllépve pedig
horror ára van a beszélgetésnek.
Tudna valaki olyan appot ajánlani, amivel mérni lehet a beszélgetési időt, nyilván a flotta tagok beszélgetési idejének kizárásával?
Minden segítséget előre is köszönök. -
w.miki
veterán
erről tudtok valamit?
nekem hiányoznak a részletek...
megéri ez itthonra?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
BéHGT
senior tag
Hívtak adategyeztetés miatt, viszont most jelenleg nincsen Lumia 640.... Azt ígérték, 2 héten belül hívnak, kíváncsi vagyok mikorra szerzik be...
Addig nem is igényeltem új SIM-et, mert utána kicsit bonyolultabb lett volna a készülék vásárlás. -
atee_83
csendes tag
válasz Csabi1984 #16527 üzenetére
Telefont vásárolni nem a MyTelenor oldalon tudsz, hanem a dpi.fidesz.hu oldalon lehetséges, amit a Mobilforce üzemeltet. Ide viszont csak 4-5 hónap után lehet belépni. Én januárban kötöttem meg a 2. előfizetésem, de azzal még mindig nem tudok belépni. Érdeklődtem, hogy mikortól lehetséges a belépés a mobilforcenál és az alábbi választ kaptam:
"Jelenleg folynak a tárgyalások a Telenor és a Fidesz között a weboldal frissítéséről. Amint megtörtént a frissítés, sms-ben fogjuk róla értesíteni.
A készülékvásárlási igényét addig a helyi választókerületi Fidesz irodában tudja jelezni."[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok ugye készüléket csak szerződés megkötésekor lehetett volna igényelni? illetve pár hónap után lehetne csak ugye?
-
HeliumA
aktív tag
válasz Caruso77 #16523 üzenetére
DPI egy jó régi flotta. Nem tudom hány tagja van, de biztos 6 számjegyű és nem 1el kezdődik. Szóval elég nagy a lehetősége annak hogy flottán belül telefonálnál. Tarifa emelésről én is megkaptam az általános levelet, de én nem érzékeltem hogy emeltek volna.
[ Szerkesztve ]
-
Caruso77
csendes tag
válasz HeliumA #16521 üzenetére
Mindenesetre a bizonytalanság ami körbelengi az egészet nem tesz túl jót, mert már egy hónapja kész ajánlattal indult és még mindig csak várunk az indulásra. Persze nem mindennap indítanak mobilflottákat.
Nem tartom kizártnak, hogy a szolgáltató szándékosan húzza az időt, hogy a tagjelölteket elbizonytalanítsa, mert a tarifaemelések terén nem szoktak késlekedni. -
Zeki
nagyúr
kiszamolo.hu/mobilflotta.pdf
-
finifene
csendes tag
Sziasztok! Lenne olyan emberem a dpi-hez aki párttag, de nincs benne a flottában és f.njga sincs, hogy mit kell csinálnia .
Tudnátok ebben segíteni? Mármint hogy neki mit kell csinálnia ilyen esetben?Köszi előre is!
-
andatti
senior tag
-
Zeki
nagyúr
Flotta is, meg nem is...
netfone -
club1
veterán
válasz andatti #16509 üzenetére
Természetesen mobilnet csomagok esetében mindig van hűségidő, mivel tarifakedvezmény is van.
A Hipernet 42 sebessége a 4G-3G elérhetőségtől függ. Ahol egyik sincs, ott 50-180 kbps a sebesség. 80%-ban viszont vagy 3G vagy 4G is van. 3G-n 1-15 Mbps, 4G-n 5-50 Mbps között szoktam mérni telefonon és routerrel is lefelé, jellemzően 800 MHz-es 4G-n egy kicsit nagyobb pinggel. -
andatti
senior tag
Engem a DPI mobilinternet érdekelne kicsit bővebben/más megvilágításban. Ma beszéltem a flottakezelővel, de elfeledtem megkérdezni, hogy vajon működik-e itt az, ami a mobiltelefon esetében? Azaz, ha nem kérek készüléket, akkor nincs hűségidő. Mert logikus lenne, hogy, ha nem kérek usb modemet, akkor nem kell 2 évre leszerződnöm... Mondjuk a telenoros üzletben kaptam egy árlistát, (volt modem és router is) de a flottakezelő azt mondta, hogy routert nem is választhatok, csak modemet. Legalábbis így emlékszem... kár.
Ezt a kettőt néztem ki, Alcatel L850, vagy Huawei E3272. s bár a szaktopikban is írtam, hátha van más DPI-snek is valamelyik... Az érdekelne, hogy melyik a jó(bb)... No, meg egy -tól-ig sebességnek is örülnék, hogy most kinek mennyi a minimum és maximum letöltése a hipernet 42-ben, a kiegészítő csomaggal együtt... -
HeliumA
aktív tag
Aki be akar lépni a DPI-be, az küldjön egy email címet és át küldök egy táblázatot amit visszaküldötök nekem és én továbbítom egy referensnek. Eddig mindenki akinek segítettem DPI-s lett.
[ Szerkesztve ]
-
bbobci
újonc
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni a DPI flottához.
Ha valaki tudna adni egy kontaktot,megköszönném! -
BéHGT
senior tag
Hogy ha most csak előfizetést rendelek, hogyan lehet kb 2 hónap múlva telefont is rendelni ehhez az előfizetéshez? Mert ugye elvileg csak 5-6 hónap múlva tudok az online felületre belépni, a készüléket meg ott kell megrendelni.
-
andatti
senior tag
válasz arkone #16499 üzenetére
Azt én is tudom...
Viszont mivel a frissítések hiányoznak, az is akadálya lehet a normális működésnek, hiszen a youtube is akkor működik normálisan, ha minden frissítést megkap... és egy olyan progitól nem lehet sokat elvárni, amelyik lebutítva még a fél megát sem éri el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD ÚJ RTX 4060 TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Apple magic keyboard
- Eladó vagy telefonra cserélhető egy Samsung Tab A9 8/128 Lte tablet
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.6GHz 16Gb 512Gb SSD MSI GAMING TRIO RX 6800 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Fortnite cobalt star
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest