- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusik
tag
válasz RoyalAirForc #63853 üzenetére
Vezetékre gondoltam
-
tusik
tag
válasz RoyalAirForc #63843 üzenetére
R beszélgetést a 90-es évek végén még használtam.
-
tusik
tag
válasz Viktor0610 #54451 üzenetére
Úgy ahogy mondod kezdő volt. De volt neki segitsége, a főnök asszony. Ő mondta neki az instrukciókat, hogy ez egy egyszerű csomag módositás. Én meg gondoltam magamban akkor hajrá.
-
tusik
tag
válasz -Mosquito- #53454 üzenetére
KÜF Aktiv
Lehet az ügyfeles nézte be. -
tusik
tag
válasz -Mosquito- #53447 üzenetére
-
tusik
tag
Üdv.
KÜF-be csatlakozáshoz mióta társitanak 24 hónap rabláncot?
Készülékvásárlás nem volt. -
tusik
tag
válasz KRoli92 #51874 üzenetére
"Ha lehetséges szeretném elkerülni az ügyfélmegtartókkal való beszélgetést, gondolom nem egyszerű elérni őket telefonon."
Valamikor úgy működött hogyha előfizetésest át akartad tenni feltöltősre, amit személyesen tudtál intézni, akkor az ügyfeles hivta az ügyfélmegtartó csoportot és kaptál különböző ajánlatokat. Vagy elfogadtad vagy nem. Te mint "halandó" esélyed sincs hogy az ügyfélmegtartót elérd. Hogy most mi a helyzet lövésem sincs. -
tusik
tag
Sziasztok.
Hansa nevezetű flottáról hallott már valaki? Vagy esetleg tagja neki valaki? -
tusik
tag
válasz INGJOKE #44234 üzenetére
Ugyan ebben a cipőben voltam. 1220-on megoldják (ügyfeles). Nem volt számlához rendelve a "túlfizetés". Sőt volt olyan rendes túlfizetésem hogy egy számla 2x lett befizetve de hogy nem tudom, és az ott lappangott a tulfizetések közt. De a rendszer nem tudja automatikusan számlához kötni, ezért kell ügyfelessel beszélni.
-
tusik
tag
Üdv.
Erről a flottáról tudna valaki infót adni? Akár privátban. -
tusik
tag
Van egy feltöltős Vodás kártyám.
Tudnátok ajánlani olyan flottát (Voda) amit Törökországban tudnék netezésre használni?
Elsődlegesen adatforgalomra kellene, 3-5gb de ha beszéd is van az sem baj.
Nem igazán akarnék "beugrót" fizetni. -
-
tusik
tag
válasz KurtCobain #33720 üzenetére
-
tusik
tag
válasz Thusor #30461 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Semmi extrát nem akarok csak a 25/5-ös sebességet leváltani.Atomgeszi köszönöm a te válaszodat is. De hadd ne olvassak már vissza 58280 hozzászólást.
Nem buherálni akarom a routert, csak megvenni és használni. Te egyébként milyet használsz mobil adatforgalomra? Ha nem titok. -
tusik
tag
Üdv.
Csak azért itt teszem fel a kérdésemet mert sokan használnak korlátlan mobilnetet. Otthonra szeretnék ilyet van tapasztalata, vagy használ valaki ilyet? -
tusik
tag
válasz dellfanboy #30310 üzenetére
Ma voltam bent, és simán atraktak volna feltöltosbe. Nem ajánlottak fel semmit, a megszüntetésére sem léptek semmit. Ezután hívtam 1220-at és kérdeztem van-e ügyfél megtartó csoport. A hölgy válasza igen volt és most várom hogy hívjanak. Ügyfeles azt mondta egy napon belül keresni fognak. (Alkudhatunk) 5 számról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
tusik
tag
válasz tomchy #30212 üzenetére
Arra is gondoltam hogy jelzem hogy át akarom tenni feltöltősbe, és hátha ajánlanak valamit.
Vodánál működött volna, de azt a számot tényleg feltöltösbe tettem mert nem volt szükség 2 elöfizetésesre.
Vodánál ajánlottak akkor nem publikus lakosságit nem is egyet, amit még az ületben az ügyfeles sem tudott kiajánlani. -
tusik
tag
Az EuroQuatro flottában csak a korlátlan adatkártyához lehet kérni adatmegosztót? Vagy bármelyik opcióhoz?
Köszönöm a válaszokat. -
tusik
tag
válasz easoft #27624 üzenetére
A vodánál is csak akkor annyi ha lejárt a hűséged, és megvan a számlád meg stb. Pedig náluk minden meg van. Egyébként majdnem kikeltem magamból, 2 évig fizettem az előfizetést, nem olcsó telefonról volt szó és még az a nyamvadt 2500ft is kellett neki. Hűségidö 1. évében 25000ft itt is a függetlenités kérése, a másodikra nem emlékszem mennyit mondott az ügyfeles.
-
tusik
tag
válasz huliganboy #26493 üzenetére
Sehogy. Kérned kell.
Telenor boltban kérdeztem, ott azt a választ adták hogy a 1220-on kell kérnem mert ők nem tudják a boltban megtenni, (átállitani nincs jogosultságuk), hogy összehúzzák egy számlára. Azóta nem is vergődök vele, külön-külön fizetem őket. Vagy ha épp a telenor bolt környékén járok ott kifizetem egy számlán az egészet. -
tusik
tag
válasz cincinatus #23750 üzenetére
köszönöm
-
tusik
tag
DPI-ből át lehet vinni a számot IQpro flottába? Van tapasztalata valakinek?
-
tusik
tag
válasz stickermajom #21594 üzenetére
Én szombaton adtam le a rendelést a weboldalukon, tegnap hivott az ügyintéző és 1 órája vettem át a szerzödést a futártól.
-
tusik
tag
Üdv.
Olyan kérdésem lenne a DPI-vel kapcsolatban mostmár betudok lépni a honlapjukra. Van 4 elöfizetésem az új elöfizetés vásárlása gombnál bead még 3 lehetöséget. Volna még egy számom amit beakarnák vinni, próbálkozzak vele vagy úgy is vissza fogja dobni a rendszer? Van esetleg tapasztalata valakinek? -
tusik
tag
-
tusik
tag
válasz Biluxzsolt #17908 üzenetére
Én is úgy tudom nincs hűség. Én a 3 gb nettel fizetek 5475 ft-t.
-
tusik
tag
ez ismerősen cseng esetleg valakinek?
havidij 1760ft
lebeszélhető 101 perc minden irányba
utána 12,5 ft/perc
sms 19ft
50mb net
mindez perc alapon számlázva[ Szerkesztve ]
-
tusik
tag
válasz bajnok00956 #17855 üzenetére
de azért december eleje óta megküldhette volna a kontaktot. vagy valamit irhatott volna hogy figyu vazze havonta limitálva van a beléptetés.
-
tusik
tag
válasz bajnok00956 #17830 üzenetére
bajnok00956
Ez nem valami parasztvakitás? December elején leveleztünk a csatlakozással kapcsolatban de még a mai napig nem jött a kontakt.
Nézd meg a privát üzeneteidet.
December végén megint kaptam egy e-mailt a bobertomi@-ról, de kontakt nem jött.
Kértem hogy küldje akkor a kontakt személyt, de a mai napig még semmi.
Szerintem ez kamu az egész. -
tusik
tag
válasz balazs1011 #17710 üzenetére
fiókot kell csinálnod.
-
tusik
tag
válasz balazs1011 #17702 üzenetére
Mytelenor
-
tusik
tag
válasz bajnok00956 #17654 üzenetére
Köszönöm.
A segitséget te ajánlottad fel, csak a legutolsó dolgot a csatlakozáshoz még mindig nem küldted el. 2 hét amire megkapod a papírt ezt irtad. Lehet én vagyok láma de a posta 2 nap alatt postázza a levelet. Tehát ha akarok valamit akkor véghezviszem. Nem akarásnak meg tudjuk mi a vége. Nekem meg lépni kellett. A DPI még mindig kedvezőbb mint ami eddig volt. -
tusik
tag
válasz vadcitrom #17643 üzenetére
Nekem csak 1 hordozásom volt, T-től DPI-be. Csütörtökön elküldtem az igényem és következö héten csütörtökön hivott a DPI-s ügyfeles hogy mikorra kérem a futáros kiszállitást. Hétfön meg is jött. A következö hordozásommal kapcsolatban (ha lejár a hüségem Voda) abban maradtunk a DPI-s ügyfelessel hogy ha aktuális lesz akkor hivjam. A héten csütörtökön beszéltünk és hétfön hozza a futár a sim kártyákat. Naggyábol nekem ennyi volt 4 szám hordozása.
-
tusik
tag
-
tusik
tag
válasz bajnok00956 #17510 üzenetére
ment pü
-
tusik
tag
válasz bajnok00956 #17494 üzenetére
Engem is érdekel. 9.-én lejár a hűségem és váltani akarok. SOS
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Autós topik
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Vírusirtó topic
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok