Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
bwin.party
üzenetére
A netegyesület is flotta közvetítő, van egy halom flotta náluk, Telekomos is. Csak borsos a beugró.
Kizárólag regisztráció után tudsz belépni. Meghívós.Én nem flottázok. És a család sem.
Van Domino Surf, ennek a 150 megájába a többség belefér VOIP telefonálással. 4G-n kiváló a hangminőség, nincs csúszás.. Persze jó okostelefon is kell. Én az olcsomobilhivast használom (itt kuponokkal épp most nyomtam le a 12Ft-os mobil perc díjat 6.4Ft-ra/ a vezetékest meg 1.6Ft-ra, és másodperc alapon számláz), vagy van a voipblazer.com ami perc alapon számláz. És ez is a te számodat jelzi ki, ha úgy állítod be. -
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy biztonságos és megbízható mobilflottához csatlakozni.
Igényeim:
- a telefonszám és a sim kártya legyen az én nevemen;
- új telefont vásároltam Dominó csomagban, ezért Telekomos flottát keresek elsősorban;
- ha lehet készüléket vásárolni az is érdekel ha nem Telekomos flottáról lenne szó;
- Győrben személyesen is megoldható-e a szerződés megkötése? Persze ha kell bárhova elmegyek;
- mobilinternet az kell, most 5GB-os Netplussz csomagom van (4G hálózat van?);
- DPI és Forensis tetszik eddig, mást nem ismerek még. Van több flotta is, ahova lehet csatlakozni? Ha igen, akkor melyek azok?Válaszokat előre is köszönöm!
-
Tombi
őstag
hiába frissités, a 2 hetes regemmel nem tudok belépni.

-
tomchy
tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
A hordozott számmal, mert az eredeti szám pár napig él csupán.
-
törölt tag
Nekem is azt mondta a hölgy...ezt most a weboldalra való belépésre gondoltam
-
törölt tag
Hééé itt mindenki azt mondta m hogy csak fél év után enged csak belépni a dpi.fidesz.hu oldalra.
1 hónap után jött egy sms hogy készüléket vásárolhatok lépjek a weboldalra...kipróbáltam és beengedett :-)
-
tomchy
tag
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
pü ment
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
DPI kontaktot szeretnék kérni.
Előre is köszönöm.Üdv
-
arkone
aktív tag
válasz
Dracula72
üzenetére
Hol látsz 17,6 forintot? Én brutto 8-at látok.
A másik, hogy Pl. nekem nem egyértelmű, hogy ott van a havidíj 2998 Ft brutto, alatta meg a havidíjban foglalt tanácsadói díj. Ez a tanácsadói díj most akkor benne van, vagy hozzá kell adni a havidíjhoz? Mert ha nem, akkor én úgy számolom, hogy 6500 Ft/12 hónappal, ezt hozzáadom a 2998 Ft-hoz, az 3540 Ft: brutto 8 Ft percdíj, 100 mb net. Olcsóbb a percdíja, mint a dpi-nek, viszont nem tetszik, hogy van hűség és nem az én nevemen van.
Én is dpi-vel szemezek, csak tartok a rosszabb lefedettségtől. (most T-nél vagyok).
-
Sayuar
senior tag
válasz
Dracula72
üzenetére
A Flex tényleg drága. Ennél olcsóbb a DPI és hűségvállalás sincs.
Persze ha valakinek fontos a márka színe...
Mekkora szöveg: "van hűségnyilatkozat? Ilyen tarifacsomag esetén ez komoly kérdés? Van, persze...24 hónap..."
Szerintem pedig épp fordítva lenne logikus: van hűségnyilatkozat? Ilyen tarifacsomag esetén ez komoly kérdés? Persze, hogy nincs, hiszen úgyse nem találsz olcsóbbat! Na de hát tudjuk: a mai világban a csomagolás a legfontosabb: ha valami annyira nem is jó, mond rá hogy mindenkinek ez kell. -
Teko001
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Van ilyesmi csomag, ha rákeresel a témában, hogy DPI internet, megtalálod. tomchy pl tud neked kapcsolatot adni.
-
finifene
csendes tag
Sziasztok!! Kérhetek egy kontaktot DPI-hez? Előre is köszönöm szépen!!!
-
MC Pite
veterán
Húgom és nejem csomagja megszűnik a kékeknél, és elnézve a lakossági tarifacsomagokat, erősen csóválom a fejem: 2001-ben vettem első telefonom és számomat, és már akkor -és azóta is- a mai tarifáktól csak olcsóbban beszéltem. Ez egy vicc, mindhárom szolgáltatónál.

Tarifacsomagszerű flották közül csak a dpi-t tudom (én abban vagyok), esetleg hasonló alternatívát tudtok? (Flottánként kapirgálom elő az keservesen az infót, de általában az derül ki hogy klasszik flottásak, tagdijjal, megkötésekkel, és a sokat beszélőknek éri meg.)
Ne kérdezzétek hogy miért nem jó életem nőinek a dpi(vagy gap), csak akkor ha meg tudják fejteni az értelmetlennek tűnő női válaszokat (nem tetszik nekik a narancs, nekem sem, de én magasról teszek rá). Forensistől még várom a választ, de lefedettség szempontjából a környéken nem brillírozik a piros szolgáltató
.Köszönöm ha tudtok még valami ilyet ajánlani.

-
maki12
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg feltoltokartyas vagyok, es erosen szuksegem lenne egy nagyobb netes csomagra. A UPC Freedom nevezetu csomagjat nezegettem (Korlatlan net de limites, kb 1mbit/s, 100 perc, 100 sms). Tud valaki ennel jobb flottas ajanlatot? Percek nem fontosak, sokkal inkabb az internet. Ar 4k korul.
Koszonom!
-
rento
őstag
Sziasztok!
Szeretnék a DPI flottás csomagba belépni. Valaki tudna küldeni egy kontaktot aki segítene elindítani a folyamatot? Előre is köszönöm!
-
Sziasztok!
Hallottam, hogy a DPI flottaban lehet kotni olyan Telenor 4G elofizetest kb 5400 + 1000 Ft -ert ami hivatalosan is sebesseg es forgalom teren is korlatlan.Hogy tudok en belepni ebbe a flottaba es ezt a net elofizetest megkotni?
Gondolom nem csak annyi, hogy bemegyek es mondom, hogy ezt szeretnem

Jelenleg nincs elofizetesem, vilageletemben feltolto kartyas voltam, a jelenlegi Telenor kartyamat sem tudom mar hany eves

Koszonom elore is a segitseget/tippet.
-
tomchy
tag
válasz
doktordrog
üzenetére
pü ment
-
Vangelis
félisten
válasz
doktordrog
üzenetére
telenor app
-
mgy
senior tag
Vodás flottát tudnátok javasolni? Korlátlan beszéddel, 2Gb nettel keresek valamit.
Kösz előre! -
válasz
doktordrog
üzenetére
-
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Akkor így nem könnyű dönteni

-
gybkazika
újonc
Sziasztok! DPI flottához kontaktot keresek. Köszönöm

-
Ezekiel Ston
senior tag
-
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy 2 mobilflottához csatlakozhatnék.Az egyik Telenor sok internettel a másik A Voda 2 GB-al.Most is vodás vagyok és elég jól meg vagyok elégedve a vidéki internetükkel,mert sokat járom az országot.Érdemes emiatt a Vodánál maradnom vagy a Telenornak is jó a lefedetsége?
Havi 1gb netet használok kb,nem is fontos a sok net csak vonzó
-
válasz
doktordrog
üzenetére
A Dpi csomagok listája legalább 2 havonta egyszer be van téve
-
tomchy
tag
válasz
doktordrog
üzenetére
Milyen DPI árlistára gondolsz? A csomagok vagy készülékek árai? Mert előbbi jópárszor szerepel itt, utóbbi meg kb. Telenor listaár - 7000Ft.
-
doktordrog
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgattam vissza a HSZ-ket, de inkább csak egyre jobban elbizonytalanodtam, hogy mit kéne választanom.
Nézegettem ezt a flotta.org-t, de a honlapja elég gyanús volt. Rámentem a Pránanadi oldalára, ami egész biztató volt, de nem volt világos, hogy oda mehetnék -e. A DPI (ami elég sokszor szerepel itt) árlistát meg egyáltalán nem láttam.
Jelenleg Vodánál vagyok. 2500Ft-t fizetek és ezért van egy kis net. Valami hasonlóra lenne szükségem. Mit tudnátok javasolni, ahova egyszerűen át tudnék menni?Köszi
-
ViragL
tag
Sziasztok! DPI belépéshez kontaktot tudnátok adni? Köszönöm.

-
nemlehet
őstag
Sziasztok!
Világ életemben kártyás voltam, mert nem igazán telefonálok, de az utóbbi idők ügyfélbarát hozzáállása miatt igazából már nem éri meg még úgy sem, hogy alig telefonálok (havi kb 10-20 perc maximum).
Eddig úgy néztem ki, hogy djuice kártyás 29+netezzmobilon 500 mb ez volt telefonálástól függően kb 1690+x forint szóval olyan 2000 körül jöttem ki. Ahogy nézegettem a jelenlegi ajánlatokat ami ugyan ezt tudja hasonló percdíjjal azt nem úszom meg 3500 alatt, de ott is kevesebb a net. A kártyás csomagokban meg 50 forint+kapcsolási díjakat meg nevetségesnek tartom....
Szóval egy flottát keresek lehetőleg 3000 alatti díjjal minél több nettel (mert 95%-ban csak a mobilnetet használom hanghívásra és üzengetésre is), az összes többi dolog másodlagos. Számhordoznék ha lehetséges. Telenoros vagyok jelenleg.
Tudtok valamit ajánlani, vagy túlzóak az igényeim így 2015-ben...
-
kcsa
veterán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Kérlek, nagyon szívesen. Bár nem teljesen értem a mondanivalód.
-
Ezekiel Ston
senior tag
Köszönöm az építő kommentet. Megjegyzem, ahogy előttem is szó van róla, Magyarországon jelen pillanatban a legjobb lefedettsége a vodának van 3g-ben. Továbbá vannak területei a vodafonnak (még budapesti részlegeken is ahol kitörölheted a 4g-vel azt amit mert nincs. Pl, próbáld ki 15. kerületben, a panelok között. Van egy jó rész ahol egyszerűen nem működik megfelelően. De nem akarom én rontani a vodát, hiszen szerettem az lenni én is jó ideig, de az utóbbi időben picit elrontott pár dolgot. Szóval ez most megint egy olyan értelmetlen komment volt részemről, mellyel Te magad is sikeresen eggyel több hozzászólással segítetted ezt a topikot.
-
kcsa
veterán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Ez a kijelentés... most is panelban vagyok, fullos 4g-vel. Na?
-
HUTCHDB
nagyúr
-
atus72
őstag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Akkor majd keresel egy másikat. Ilyen mentalitással ne kezdj bele semmibe akkor

Azért írom ezt mert jómagam is körülményes vagyok és mindenben megtalálom azt ami nem tetszik, de mivel rohan az idő rájöttem hogy semmi értelme ilyen dolgokon ennyit agyalni, egy első körös szűrést csinálja hogy melyik flotta ami szóba sem jöhet utána meg bökj rá valamelyikre
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Ez nem csak a flottacegen mulik, hanem a telekomon is.
A flottakat es a megallapodas teljesiteseinek felteteleit meghtarozott idokent felulvizsgaljak. Ha ez nem teljesul a telekom egyszeruen "kidob" egy publikus csomagba. -
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
eddig nekem a vodánál volt a legjobb térerő szinte mindenhol
-
GaborGh
őstag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Eddig mintha arról lett volna szó, hogy ez Telekomos flotta...
-
HUTCHDB
nagyúr
Valakinek van tapasztalata, velemenye a Forensis flottarol?
[link] -
válasz
Sátán44
üzenetére
Van pár rész, ahol korábban a 3G-képes készülékemmel nem volt szinte semmi mobilinternet.
Viszont most, hogy 4G-s kütyüt használok, sokkal jobb a lefedettség.
Az SMS-re bizonyára van megoldás, csak úgy nem igazán szokott a szolgáltató kiszámlázni üzeneteket.
Esetleg kérj hívásrészletezőt, ha lezárult a hónap, addig pedig ellenőrizd a készüléked, nem volt-e pl. híváselutasítás SMS-ben, nem küldött-e valamelyik program valamilyen üzenetet. -
Sátán44
addikt
Lenne 2 kérdésem a DPI-vel kapcsolatban. A mytelenor felületen azt jelzi nekem, hogy a 20 db smsből 6-ot már felhasználtam, pedig egyet sem küldtem.

A másik: A mobilnet 7 mb-al jön, a korábbi vodás kártyával meg ugyanazon a helyen 15-el. Ez a lefedettség miatt van, vagy beállítás kérdése?
-
Zeki
nagyúr
válasz
zsoltnyiri
üzenetére
Legyél feltöltős, hozzá mobilnet, és voipblazer.com (ha van okostelefonod).
Ennél olcsóbb megoldás nincs a sokat beszélsz dologra. És nincs hűség. -
zsoltnyiri
tag
Sziasztok!
Ez a mobilflottak.hu webloldal mennyire legit? Kaptam ma egy szívhez szóló szerelmes üzenetet a drága Telenortól, úgyhogy megyek is valamelyik nap szerződést bontani, és igazából sehol sincs kielégítő alternatívája annak a díjcsomagnak amiben jelenleg vagyok, és épp kivezetik. Eddig egy Djuice Combo-m volt havi 3500 Ft-ért, (amiből 1000 ft lebeszélhető), és 3 telenoros számot ingyen hívtam (kedves barátnőm és jómagam nagy örömére, mert főleg csak vele beszélek. Egyébként az 1000 forintot is ritkán beszéltem le, asszonnyal viszont elment ~200 perc), 500 MB nettel. És ráakadtam erre a mobilflották.hu-ra, ahol elvileg küldenek valami megfelelő ajánlatot, ha megírod az igényeid?
Mindenestre ha már itt járok remélem nem baj ha megkérdezem, hogy tud-e valaki valami olyan flottáról, ahol a fent említett igényenek (viszonylag olcsón szinte csak 1 telenoros számot hívva, és legalább 500 mb net) megfelelne, és lehet csatlakozni?
Előre is köszi!
-
zsambek
aktív tag
Használd a megadott keresőszavakat: "DPI mobilnet"
10-15. hozzászólás körül találni fogsz egy táblázatot.
-
dlaj
őstag
válasz
zsambek
üzenetére
Köszönöm a választ.
Csakhogy a táblázatból és a hozzá tartozó leírásból az kiderül, hogy az Alap csomaghoz lehet venni plusz netet, de azt nem írják, hogy a korlátlant is hozzá lehetne kérni akármennyi összegért is.
Ez lett volna az egyik kérdésem. -
dlaj
őstag
Sziasztok!
Nincs még hír arról, hogy az "új" (már több mint fél éves) DPI flottatagok mikor tudnak belépni a DPI felületére?

Szerk:
És még egy kérdés: az alapcsomaghoz kérhető VIP csomag 2540 Ft-os korlátlan net előfizetése?
(naiv voltam?) -
válasz
nimfas
üzenetére
A gond az ilyen csomagokkal, hogy nem lehet használni arra amire szeretnénk..., mert nem lehet automatizált üzenetek küldésére használni... (nem tömeges smseket akarunk küldeni, hanem státusz sms-eket rendelés állapot változásról például de ez napi 50-100 sms - hétköznaponként)
-
Sziasztok, hátha itt valaki tud segíteni: érdeklődnék - flotta megoldás / előfizetés is megfelelő - , hogy van-e valami kedvező arú megoldás arra, hogy ügyfeleinknek nagyobb mennyiségű notifikáció / értesítő smseket tudunk küldeni (pl rendelés visszaigazolás, foglalás / átvétel emlékeztető) gsm adapterrel (modemmel) szolgáltatókon keresztül jó áron

-
havri1
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
Ó, ez nem ilyen egyszerű ám

Valamikor idén tavasszal, a Vodafone "kedvezőbb" tarifát hozott létre nekünk ( Volánbusz), amit sunyi módon, az utolsó pillanatig csak részinformációkban továbbítottak felénk. Olcsóbb havidíj, (bruttó 80 ftal kevesebb), olcsóbb percdíjak (legdrágább más hálózat 15ft), mindenkinek 100 perc bármely irányba mp alapon, 50mb internet stb.. Persze aláírás után derült ki (számomra legalábbis), hogy igen.. De az adatopciókat is megváltoztatták.
Eddig a felfedező 100mb 1e,a tudatos 500 mb kb 1500ft,és a maximalista 2gb 2470ft.
Utóbbi van nekem is.
Viszont aki hosszabbít, már csak ezekre tud.. Tehát vagy hűség nélkül a drágább hívás és olcsóbb net, vagy az új...
És most lett (augusztus 3) az, amit az imént írtam.
Gyalázat szvsz. -
havri1
félisten
Augusztus 3-al megint változtak a flottákhoz igénybevehető adatopciók?
Ügyintéző hossz akeresés után az alábbi tájékoztatást tudta adni:
Szerződés hosszabítással ezek az opciók (is?!) elérhetőek.
500mb 1500ft --> 10e ft kedvezmény a készülékből
1gb 2500ft--> 25e ft kedvezmény
2gb 4500ft --> 50e ft kedvezmény
-
Naigen
aktív tag
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
Gyakorlatilag bárki beléphet egy MEOSZ egyesületbe, az éves díj, ha jól emlékszem 1000-1200 Ft, ha egyébként jó lenne a csomag, annyit talán megér.
-
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
idézet a linkelt honlapról:
"A fenti havidíjas díjcsomagok új előfizetésként (akár számhordozással) és díjcsomagváltással egyaránt igényelhetők. A díjcsomagok igénybevételére a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ) vagy a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) által kibocsátott, érvényes tagsági igazolványával rendelkező vak és gyengénlátó; siket és nagyothalló, valamint mozgáskorlátozott személy jogosult. Az előfizetői szerződés megkötésekor a jogosultság igazolása minden esetben szükséges, egy igazolvánnyal csak egy díjcsomagot lehet igénybe venni. "
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Hello holnap díjcsomagról mi a véleményetek?
3290 100%-ban lebeszélhető
3 ingyenesen hívható T szám
belül: 19 Ft/perc
kívül: 29 Ft/perc
igaz, perc alapú...
sms:
19
29DPI jobb lehet 30-as szám megtartása mellett?
Köszönöm
Üdv -
HUTCHDB
nagyúr
Telekomhoz melyik flottát ajánljátok?
Meglévő 5 előfizetésemmel lépnék be, így fontos az, hogy saját néven maradjon az előfizetés.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Warhammer 40.000
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nagyon köszönöm!!!!

MADcat
Dr Bubo