- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
AxBattler #54257 üzenetére
mar van benne egyszlotos vga (5450), de az is csak azert, hogy a bios-t tudjam allitgatni vagy nagyonmax neha valami konzolos statisztika fusson rajta (htop, perf top, stb)
nalam ez a beverodes, hogy egy lehetoleg eros proci es durva halokartya kell a gepbe (xl710 - 2x40Gbps dugoval, mas kerdes h a pcie gen3 x8-on nem fer at annyi)
egyebkent igen, a hdplexek regota itt voltak betarazva, varva a bevetest.latszik h HookR kollega ert hozza, a purhab a kabelmenedzsmentet is megoldja
PROTRON ez max szub 5 (mert kb 4l egyebkent) de nem tul nagy, az biztos
-
Archttila
veterán
válasz
AxBattler #54135 üzenetére
A hőfokok túl jól alakulnakBIOS silent profile avg 45-47C idle (1650RPM), és kva hangos
Este összedobok neki egy custom profile-t de túl sok reményt nem fűzök a sikerhez, lévén nagyon közel van a rácshoz a ventilátor, szóval itt minden lesz csak csend nemcustom curve első állomás 30C-ig még az 5%-os tempó is 1100RPM körül mozgott, ez azért sehogy nem jön ki de mindegy, este okosabb leszek.
Kettő darab 8BitDo konrollerem van. Egy SN30 és egy Pro 2. Linux alatt tökéletesen működnek RetroArch-al, Steam-el meg csak simán Wine alatt telepített játékokkal is. (legutóbb azt hiszem a Star Wars Racer-t tolta vele a gyerkőc)
DeskMini X300, Ryzen 5700G procival, 16GB RAM-mal.
-
törölt tag
válasz
AxBattler #54011 üzenetére
A b, sem rossz, anno mértem úgy kemény 3-4°C emelkedést a tápból kifújt levegőn. Én úgy gondoltam hogy az is egy elfogatható kompromisszum.
Úgy hogy volt rajta még egy 110W "passzív" vga, és annak a melegét is a táp húzta ki, felment 10-12°C-ra!!! a deltaT.
12cm-es ventilátorral, 800-as fordulattal, szinte üvöltött mellette a PFC tekercs. -
törölt tag
válasz
AxBattler #54002 üzenetére
Ha a tápba olyan ventilátort raktak bele ami visszafelé tolja a levegőt.. az animáció szerint igen, a kerete szerint meg nem.
Fiatal koromban, amíg vonzottak az matx kocka házak, ott előfordult hogy megfordítottam a tápventit, b variációnak olyan top flow CPU hűtőt választottam, amit a táp átszellőztet min. fordulaton, miközben kifelé fújt. -
fatpingvin
addikt
-
Grave_444
nagyúr
válasz
AxBattler #53915 üzenetére
Van infó róla mikor lesz kapható?
Közben netes képek + a sajátjaim alapján fejben méregettem a dolgokat és arra jutottam a mostani matx lapom bele fog férni.17,4cm széles, itx ugye 17cm, ennyi elvileg belefér. A magassága is rendben lehet a 3 vga slotnak köszönhetően.
Szóval elég csak a házat cserélnem.
-
törölt tag
válasz
AxBattler #53911 üzenetére
na az pl nekem is tetszik. de a szellozeserol nem vagyok meggyozve. ha alulrol sziv (es van videokartya) akkor a procinak arrol nem jut huvos levego. elol a tap, az is kifele tolja. hatso ventihelyre kene talan szivo ventit tenni? vagy unortodox modon a tetejen befujni es hatul meg ki?
-
Grave_444
nagyúr
válasz
AxBattler #53911 üzenetére
Na ezzel megfogtál.
Ha leszerelhető a fogantyú és az ssd tartók a vga felett talán ugyanazt tudja, ugyanúgy néz ki, mint a mostanim, cserébe kisebb és itx lap kell bele.
Felső venti 1x14cm 2x12cm helyett, ez nem hinném, hogy ront bármin.
Gyári oldalon a hátsó ventiről nem írnak semmit.Lehet erre váltok majd, csak lapot kell cserélnem, elvileg a táp is befér. (Seasonic PX550)
-
Grave_444
nagyúr
válasz
AxBattler #53907 üzenetére
Szép, tetszik a ház.
Ilyenkor mindig rákeresek, megnézem a méreteit és megkeresem miben lenne jobb a mostanimnál.Ez miben jobb? Semmiben.
Az a durva nagyobb térfogatra a Jonsbo V9-nél.
A V9-be elfér egy 92mm-es procihűtő, több ventilátor miatt valószínű a szellőzése is jobb, plusz mATX lapot is fogad.
Előnye az AIO support gyári oldal szerint, de szerintem mindkettőbe simán szerelhető. -
cinemazealot
addikt
válasz
AxBattler #53881 üzenetére
"...ugyanakkora zajt csinál..."
Ebben nem vagyok biztos. Azok a 80 mm-es ventik, amik hűtőhöz vannak adva, (eddigi igen gyér tapasztalatom alapján) elég hangosaknak tűntek. Viszont ez a meglehetősen ívelt lapátos, nagy mélységű (vastagságú) Artic venti meglepően csendes. Alacsony fordulaton szinte hangtalan.
"Meg a 120mm-es kivágott likba' hogyan teszel 2db 80mm-est?"
Abba, amit korábban vágtam az LC-Powerbe? Sehogy.Ez egy másik ház lesz, amit szeretnék nulláról saját magam kifaragni. A koncepció pedig az lesz, hogy a ház laposabbik oldalába lenne beszerelve a 2 (esetleg 3) db 80 mm-es venti, amik így az alaplappal párhuzamosan fújnak át a légáramba irányított passzív CPU bordán át.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
AxBattler #53882 üzenetére
Ebben az esetben valóban a bővítőkártya lesz az út, de lehet akkor először csak 4 HDD-t rakok bele és majd később, ha nagyon kéne bővítem. És akkor az integrált GPU is elég lesz, úgy nézem az új Intel-ek csont nélkül megbírkóznak 4K-val, bár nekem még egyelőre csak 1080p elég.
Ajánlottabb márka/széria van kisebb háziszervernek? Nekem eddig csak Asrock lapjaim voltak, azokkal nem volt semmi problémám. -
cinemazealot
addikt
válasz
AxBattler #53876 üzenetére
Nekem meg a ventilátor mellett ott lapult egy SSD. A "kalapos" Chieftec IX-03B-OP pedig pont annyival magasabb, mint amennyi egy HDD-hez kell.
De oké, tegyük fel, hogy a 2,5"-es SSD-nél szélesebb 3,5"-es HDD miatt nem fér el egy alacsony fordulatra szelídített 12 cm-es venti! Én épp most próbálgatom az Arctic P8 PWM PST családot, amiből több is sorba fűzhető. Egyet most próbaként rátámasztottam a CPU bordára és nem érzem hangosabbnak a korábbi 12 cm-esnél. Ebből kettőt akarok majd összerakni, azokkal akarom majd átfújni a levegőt a passzív bordával szerelt gép házán.
Szóval a végeredmény lehet akár ugyanilyen is, csak a kivágás nem egy 12 cm-es, hanem egy (vagy két) 8 cm-es kör lesz. A HDD-t pedig nem muszáj a gyári konzolra feltenni. Jó lehet az a rácsos háztetőn megfelelően beforgatva is és akkor még oldalra is lehet csúsztatni, hogy a (esetleg két) 8-as venti elférjen.
-
hegegabi80
addikt
válasz
AxBattler #53860 üzenetére
Az a 336W is teljesen okés, de külső kocka tápból nincs túl erős felhozatal. Az aprón lévő 220W-os dell jól hangzik, vagy egy LED tápegység is okés.
Még az 200W okés is, de a 120-as külső tápot kicsit keveslem. Pedig biztos elég lenne, de én jobb szeretek egy kicsit ebben túl tervezni.
-
PROTRON
addikt
válasz
AxBattler #53860 üzenetére
Najó csak rávettél hogy ránézzek a procijára. Én nem merném a maximum 116 W mért terhelésű procimat 120W-os tápról hajtani, legalább 150-est keresnék. Persze ezzel csak generálom a problémát, nem adok a választ arra hogy mit vegyen aZenber gyermeke,.
De tény hogy csak a proci nem igényli 200W feletti picot, feltéve hogy több mint 10A-t tud a 12V ágon, de kell a 4+4es CPU 12V EPS csati.Szal ilyen téren talán necces az inter-tech 200-as, de elvileg megbírkózhat vele. De mint írtam a betápon akkor is érdemes túlméretezni, hisz vannak veszteségek.
-
PROTRON
addikt
-
perecKING
senior tag
válasz
AxBattler #53784 üzenetére
Kis mosolyt csaltal az arcomra igen csak aterezted.
Tobb oram van az abrandozasban meg meregetesben bongeszesben mit be mernem vallani
rengeteg. Az elozo viz utan atepiteni tartott 2 napig munka utan 5-tol hajnal 3-4 ig.
Mondjuk ebben nagy szerepe volt csoveknek vagyis hogy nem igazan fertek el valamint a pmma csovet most hasznaltam eloszor. + 2 nap hajnal 3kor nem idult a gep csak vilagitottaztan rajottem hogy egy kabel nyomja az alaplap aljan a safeboot gombot
Es hasonlo dolgok. Ja es elvileg ebbe az alaplaba nem fernek bele az vizes kartyak a backplate miatt stb stb stb
De nagy rgb- rajongo mivoltom ellenere ez jobban nez ki anelkulIspy
Majd meg alakitok rajta aztan behanyom az ilyen a gepem topikba is
A vizhez sok turelmet
-
-
törölt tag
válasz
AxBattler #53742 üzenetére
Ez jelentethetné azt, hogy egy ma átlagos GPU+CPU kombóhoz kellene a mellé rakni egy ~450W külső tápot. Az 12V-ra számolva, térfogatban sem piskóta, 19V-hoz laptoptápokkal meg a DC-DC (300+150W-hoz@12V output) lenne húzós árban. Egy már nem szar DC-DC-s Atx táp, meg most lehet ~30-35K, inkább azzal küzdenék meg, a dobozon belül.
Ha nekem ez járna a fejemben, és hangosan gondolkodnék.
-
PROTRON
addikt
válasz
AxBattler #53679 üzenetére
Ahány elektronikai boltban voltam, mindben azt mondták hogy ők nem tudnak ebben a kialakításban 12V 120W-osat sem, nemhogy nagyobbat, mert hogy a hőleadás miatt nem nagyon gyártanak ilyet...no persze amikor felvetem hogy van 12V-os 150W laptop töltő akkor csak hümmögés a válasz, meg hogy ha annyira akarom majd én megkeresem.
-
-
törölt tag
válasz
AxBattler #53635 üzenetére
Azzal hogy a tápegységben a hűtés/csatlakozók miatt90°-ot fordul a levegő sajnos nem lehet mit kezdeni.
A kolink R Complex csak az alakot másolta, magának a dobozon belüli légáramlásnak alig van függőleges komponense, így a kémény hatással igen apró mértékben lehet ezt a koncepciót összekötni.
Ha ezt a GM1-et megcsinálnák fém eloxált, teli oldallapokkal nekem bejönne, csak nincs benne kihívás.
-
-
Rick4
félisten
válasz
AxBattler #53504 üzenetére
az egy dolog, hogy nem szokás frissíteni, de kiírni se szokták, plusz nekem mindig van 4-5 gépem, amiből kettő van használatban, 3 a sorsára vár, plusz a nyári konyhában még van 5 db régi teljesen komplett, azonnal indítható komplett P4-es is.
Szóval nekem meg kevés a hely.
a 160W-os pico psu-ra simán réereszhteted.
-
válasz
AxBattler #53501 üzenetére
Tegnap vacsora után leesett, hogy pár éve bontatlanul hever egy Energenie EG-EM1 a szekrény mélyén, szóval gyorsan a tettek mezejére léptem, és lefuttattam
pár tesztet a lenti alulfeszelt procival + GV-N105TOC-4GD videokártyával...L4D2 2160p/max-on 80-85W körüli fogyasztást mér a falból, ami a 85+ hatásfokú SFX-350BS tápomat figyelembe véve 70W-os fogyasztást jelent.
BFBC2 1080p/high/2xAA beállításokkal (Arica Harbor/Conquest/32 player) 90W körül ingadozott az áramfelvétel, de szinte sosem ment 100W fölé... aztán eszembe jutott, hogy ezek azért mégsem mai címek, szóval ebben a játékban is rápróbáltam a 2160p/max. részletességre, és itt már stabilan 120W körüli áramfelhasználást mutatott a falból, ami a táp hatékonyságával kalkulálva 100-105W-os tényleges fogyasztást jelent.
Ti ráeresztenétek ezt egy Inter-Tech 200W, vagy mini-box 160xt pico psu-ra?
#53503 Rick4
Tudom, nem szokás frissíteni, de nekem a konfig az adatlapomon található: GA-H110N -
viperabácsi
addikt
válasz
AxBattler #53482 üzenetére
Itt egy régebbi videó gameplay
Itt is hasonló tápot használ. Nekem van egy a videóban szereplő tápom , de lebeszéltek anno az ilyenfajta próbálkozásról. -
PROTRON
addikt
válasz
Látom mini-boxot használ.
Ahogy Te is írod, a peak load 15A amit pont annyi ideig tud tartani, hogy induláskor ne oldjon le, vagy ha épp valami programot indítasz akkor is tudják tartani. Ezután szerintem életében nem küldött rá sosem furmark full burn-t, mert akkor tuti leold. xDAz egy dolog hogy hosszú távon nem bírná tartani a 8X12=96W terhelhetőséggel a fenti 2 egység maximális igényét, de ne felejtsd el hogy alapvetően mindennapi használat során nem fut a két dolog párhuzamosan maxon.
Az általad is megtalált (nálam server gépet hajt) egységgel 1050-essel szerelt rendszert tuti meg tudsz hajtani, 1650TI-t is, de szerintem erősebbet is tudna, ha és amennyiben lenne rajta VGA tápcsati...tehát át kéne tervezni a vezetékezését ahhoz.
-
Crabface
senior tag
válasz
1050ti papíron 75w, gyakorlatban nálam a lowprofile msi változat 50w körül fogyasztott gtaban.
7600, 4mag fix max booston ment egy rog lapban, 50-55w volt így a fogyasztása.
Ez volt a kezdő konfig a Jonsbo házban anno az sf600-al, ami azóta ismét nálam van a virágos akváriumban.
-
Rick4
félisten
válasz
AxBattler #53474 üzenetére
Mennyivel lenne feláras? 10 ezerrel? Nézzük, mit nyerhetünk annyiért:
Jobb jövőbeni ryzen támogatás, jobb vrm, pcie 4.0, a későbbiekben több- jobb vga támogatást hoz, újabb fejlesztés, azaz a felár a későbbiekben is érvényesíthető lesz, miközben egy jobb lapot használunk a vétel és az eladás között. -
Gergello
addikt
válasz
AxBattler #53471 üzenetére
Köszi. Igen. Egy Gigabyte B450 Aorus Pro WiFi.
Használtan tudtam megszerezni, más már kifizette a nagyját, nekem csak az apraját kellett.
Sokat már nem tud drágulni, mert AM4-ben szerintem már nincs mit fejleszteni rajta, mert vga nem kell, proci meg egy 5700G van benne. -
törölt tag
válasz
AxBattler #53430 üzenetére
Ez még istenes, nekem minden új házamhoz másik Noctua torony hűtőt kellett vennem anno, mert a régi (1-2 éves
) hűtő egy picit mindig szélesebb/magasabb volt, mint annak lennie kellett volna.
A harmadik ilyen esetnél inkább elengedtem a stabil "prémium érzés" utáni kajtatást, pedig igény az lett volna rá.. -
-
Qkackca
őstag
válasz
AxBattler #53403 üzenetére
Szép észrevétel. A Noctua szerint van egy pici, a noctuás besorolás szerint az l9i az 59, az l9a pedig 61 'pontot' kapott.
Ezen kívül az amd-s változatnak nemcsak az alakja más, de nagyobb az alapterülete (hőleadó felülete is gondolom), a tömege is 70g-mal nagyobb, szóval a valós konfigba építve is lehet egy kis előnye.
Szóval jelentősége, van, mértéke viszont szerintem nem olyan nagy.Másik kérdésre, nem még nem próbáltam, sose vettem még úgy alaplapot és/vagy noctua hűtőt, hogy beleessek a jogosultak körébe.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
AxBattler #53333 üzenetére
Csak az NR200P nem GlaDOS UFO dizájn, hanem egy párját nem ritkító téglatest.
Mondjuk a színesek guszták belőle, de a kinézet miatt lett erre/ITX-re váltás, semmi másért.
Hétvégén szerintem szétkapom, mert amúgy is van benne szerelni való, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle. Mindenesetre jó lenne a vinyó hőmérsékleteket fenntartható 35 °C-ra lekényszeríteni. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
AxBattler #53328 üzenetére
Azért költöztem ITX-be, mert random belefutottam aprón egy vatta új, fehér/ablak nélküli Portalba 11-ért, és ez a házikó már egy ideje birizgálta a fantáziámat. Nyilván nem a funkcionalitása miatt (amúgy jól szerelhető, de pl. porszűrő sincs, valahogy azt is kéne rá okosítani, legalább a táp alá, ha máshova nem is). Aztán úgy voltam vele, ha már úgyis megbontom a régi vasat, meg összerakok egy másikat, akkor beleapplikálom a hónapok óta bontatlanul polcon porosodó WD62PURZ-ot is.
Jelenleg 40-45 fokosak a vinyók (a 2,5"-os SSD meg nem tudom, mert nem támogatja a hőfok monitorozást Sentinelben, de az közvetlenül fújva van szóval biztos nincs az elszublimálás határán), ami eh, de meg is van pakolva, meg még az Arctic F12-t sem raktam be előre, csak a gyárija van ott.
A kis 8 cm-esnek meg majd szerintem drótból vagy valamiből hajtogatok egy "lebegő" felfüggesztést a kombókeret tájékára. Aztán ha nem jön be, akkor marad a kéteszközös, aktív hűtéses külső ház, de ha nem muszáj, nem szeretnék erre megint kidobni 30+ ezret, ha van 1500 forintos megoldás is.
-
PROTRON
addikt
válasz
AxBattler #53223 üzenetére
Én inkább ezt javasolnám: [link]
Csak aksis hegesztéshez ne akard használni.Nu végül csak összedugtam tegnap hogy hamar kiderüljön ha vissza kell vinni bótba.
Aztán nem bírtam magammal és rámértem lakatfogóval...létezik hogy ez a kis mean well (amellett hogy k..va hangos a coil wine-ja terheletlen állapotban) stand by-ban 2,5x többet fogyasszon mint a 450W-os chieftec PC táp?
Meg aztán UEFI alatt is olyan 20%-al többet...pedig HDD-ket még vissza se dugtam.Stand-by: 7W vs 16W
UEFI: 22W vs 25W -
hegegabi80
addikt
válasz
AxBattler #53158 üzenetére
Nagyon jó kis kuckó, de most én is kis vékony (Cemo M1) APU-s gépre hajtok.
Ennek örülök, hogy ez az elrendezés köszön vissza egyre több házból, talán így lehet a lehető legkisebbet kihozni belőle.
Bár van itthon egy ilyen elrendezésű V9, de azért ez mégis csak kisebb. -
Grave_444
nagyúr
válasz
AxBattler #53158 üzenetére
Nemár, ezt a baromságot.
Kisebb, mint az én házam, de ez simán fogad ATX tápot.
Az enyém gyárilag csak SFX-et..
Le ne cseréljem.Igaz ahhoz lapot is kéne.
Az SSD tartók nem kivehetőek? Azok nem tetszenek, felesleges oda.
Aki olvasta tudja mennyit szívtam a kábelezéssel, hiába moduláris a táp. Ennél a T8 Plus háznál ahogy nézem nem férne el az alaplap alatt semmi. -
PROTRON
addikt
válasz
AxBattler #53160 üzenetére
De én sose tudom hogy igazam van-e, csak feltételezéseim vannak...csak hát általában kiderül hogy a feltételezéseim igazak.
Viszont az tényleg benne van a pakliban hogy az OPP védelem egyidejű össz 120W miatt már bootoláskor ledobja az ékszíjat, a kezdeti, pár pillanatnyi minden áramköri elemet áram alá helyeszünk dolog miatt. -
PROTRON
addikt
válasz
AxBattler #53157 üzenetére
Az általad linkelt [link] weboldalon van egy nesze semmi fogd meg jól "adattábla", de az oldal legalján ott a Downloads rész a kizárólag letöltve olvasható részletes Datasheet-el.
Innentől nem lehet elkeverni, de elvileg Te is az abban látható "DC Output / Ac Input" sort idézted, amellett pedig csak 1 db táblázat van amit kiveséztem.
Szal inkább Te linkeld már be hogy mit töltöttél le. -
PROTRON
addikt
válasz
AxBattler #53138 üzenetére
Húúú elkerülte a figyelmem az írásod, vagy közben egészítetted ki mint ahogy én szoktam.
Félreértelmezed a letölthető datasheet "DC output/ AC input" részét.
Az a táblázat rendesen ki van töltve. A tégla táp csinálja az AC input részt 100V-240V/ max 1,5A aminél csak kisebb lehet, pl minimumon terhelve 230V-ról üzemelve amikor a géped csak 40W-ot eszik, nem fogja 230*1,5A= 345W állandó igénnyel óra hosszakon át pörgetni a villanyórát, ez az előnye a kapcsoló üzemű tápegységeknek, meg magának az elektromos hálózatnak, hogy amperből mindig annyit kell adni, amennyit igényel a rendszer.Ezután van először a DC output majd a panel tápon DC input, ami csinál DC-->DC átalakítást, a különböző fesz értékekre.
Valóban a tégla táp csak 12V 10A-t DC outputot tud elvileg szolgáltatni folyamatos üzemállapotban, de azt állandó jelleggel a panel táp DC inputjára.Aztán jön a táblázat DC output része, a DC-->DC rész ebből csinál DC +5V peak 12A, DC +3.3V peak 12A, +12V1 (azaz első számú 12V ágon, mivel ugye normál tápegységekben van 2-es 3-as még akár 4-es ág is) peak 10A-t....valóban a max loadnál szerepel a 120W, alul meg ezt a sort már N/A-val jelölik, ellustulták vagy másképp fogalmazva nem akarják vállalni a felelősséget az elírásokért.
De(!) a fentiek azok peak értékek, amelyeket egyenként rövid ideig lazán el tud látni, de ha minden ágat peaken terhelsz, akkor összesen egyidejűleg a DC oldali input igényeddel túl léped a tégla táp output kapacitását, amit a tégla táp persze pár pillanat/esetleg pár másodpercig ellát.De hosszú távon nem akarja, na erre írta Duracellm hogy letilt és "resetelni kell az áramkört", azaz teljesen szét kell húzni mindent.
Elvileg a panel táp is letilthat, hisz ha az egész rendszert védeni akarják lehet arra van méretezve hogy ő se engedje egyidejűleg huzamosabb ideig a 120W feletti össz. teljesítményt.
De előferdülhet hogy elég a téglatápot lecserélni és mehet is a buli mondjuk a Te +12V1 ágon maximálisan, tehát Cinebench R23-nál erősebb feladatok során 114W (azaz 9,5A) igényű prociddal meg a konfig további, kb 25-35W igényű dolgaiddal.Mindenesetre az megnyugtató hogy 200W Inter-tech picoval kapcsolatban Duracellm... magára az áramköri elemekre azt írja hogy elvileg a fontos, minimális dolgokra figyeltek, mert a bolt visszaigazolta a megrendelésem mostanra meg megint készlet hiányuk lett belőle, szal 1 hónapig megint nem lehet majd kapni.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest