- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
perecKING
senior tag
orulok!
uj bios-t win11 melle ajanlom. ha majd kitapasztaltad a procit kivancsian varom a bios beallitasaidszerk
vagy a videokartya log vagy az ssd kartyad all jobban az enyemnel. nalam ki van hezagolva a backplate meg a kartya mogott -
perecKING
senior tag
Szia! Nekem ilyen lapom van.
100% hogy a csodas pcx eladott neked egy visszakuldott lapot! Nincsenek ilyen minosegi gondok egy markanal sem! Szerintem megeri az asztalra csapni es most meg finoman fogalmazok. Es meg hulyenek is neznek! Lehet javitgattak is, es abban sem vagyok biztos hogy az a lap meg jo!
Az asus nem javitgatja a garis lapjait mind mereskedoknel kot ki. Nalam is kotott ki tobb szaz visszakuldott asus lap(angliaban)Hidd el suritett levegovel meg 99% iso alkohollal ugy letakaritom hgy meg nem mondod.
csak en nem ugy adtam volna el mint uj...
Regebben uzleteltem hasznalt-felujitott alaplapokkal
Mindig kap egy uj antisztatikus lezaro zacskot kb 3forint/db nagytetelben aztan egy lezaro matrica sem kerul semmibe. Es bontatlan zacskos kiegeszito kabeleket stb is lehet belerakni ha az embernek van sok visszakuldott lapja...es a pcx-nek van egy 30e forintos lapbol kiszedik a bontatlan kabeleket es beteszik neked a dobozba a 100+lap melleMobilrol
-
perecKING
senior tag
válasz
flashpointer #53808 üzenetére
Ha mar beszall valaki a vizbe akkor olyan hardvert kell venni hogy ne legyen olyan nagy vagy ne is legyen.
En ezert nem vettem silvesrtone sfx-l 1000w tapot mert azt irtak ciripel mint a .....
Ugyan ez okokbol(is) vettem ezt a kartyat mert ennek szinte nem lehet hallaninolyan rajta a blokk. Aminigy van az minimalis. Qnno a gtx 980-an nak nagyobb volt legen -
perecKING
senior tag
válasz
AxBattler #53784 üzenetére
Kis mosolyt csaltal az arcomra igen csak aterezted.
Tobb oram van az abrandozasban meg meregetesben bongeszesben mit be mernem vallani
rengeteg. Az elozo viz utan atepiteni tartott 2 napig munka utan 5-tol hajnal 3-4 ig.
Mondjuk ebben nagy szerepe volt csoveknek vagyis hogy nem igazan fertek el valamint a pmma csovet most hasznaltam eloszor. + 2 nap hajnal 3kor nem idult a gep csak vilagitottaztan rajottem hogy egy kabel nyomja az alaplap aljan a safeboot gombot
Es hasonlo dolgok. Ja es elvileg ebbe az alaplaba nem fernek bele az vizes kartyak a backplate miatt stb stb stb
De nagy rgb- rajongo mivoltom ellenere ez jobban nez ki anelkulIspy
Majd meg alakitok rajta aztan behanyom az ilyen a gepem topikba is
A vizhez sok turelmet
-
perecKING
senior tag
köszönöm srácok
-
perecKING
senior tag
válasz
Grave_444 #53720 üzenetére
Csak most fogom, mar megvan a crosshair impact VIII meg a 6900xt xfx zero EKWB. Csak ugy fer be ha megfeszitem kicsit a hazat, ha mar bent van jobb csak a haz peremenel 1mm-el nagyobb
. Majd berakom ide a nagy itx-emet ha megint elkeszul csak meg a vamon van a monoblock.
-
perecKING
senior tag
-
perecKING
senior tag
Sziasztok tapos forumban nem kaptam erdemi valszt hatha itt.....
Hasznal itt valaki silverstone sx1000-lpt tapot. Ha igen mennyire hangos?
Most epitem at a nagyobbacska itx-em es a jelenlegi seasonic tapom epp csak befert de a 650w elfogyottEz fog most kicsit atalakulni hogy beferjen a nagyobb kartya, es remelhetoleg a nagyobb lap egy ryzen-el.
Szoval ha van mas javaslat ami halk es beferne johet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged