- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Máté94
addikt
válasz
rmihaly #85428 üzenetére
Igen, én is így értettem. Köszi!
Rá kell jönnöm, hogy nem tesztelik fűtésben ezeket a gépeket. Hűtésnél ez a megoldás még so-so, de fűtésnél folyamatosan fals értékeket fog eredményezni. Szomorú.Nem is tudom, hogy van-e értelme kievakuálni onnan. Valószínűleg egy teljesen új, hosszabb vezetékű szenzorra lenne majd szükség, és azt valahogy kivezetni.
Vagy nyitott fedéllel járatni a klímát, hogy ne érje közvetlenül a beltéri levegő.
-
Máté94
addikt
válasz
rmihaly #85424 üzenetére
Egy ilyen fekető kábel, egy fekete gumi/műanyaggal bevonva a végén kellene, hogy legyen, de ami vezetékek a burkolat elbontásával hozzáférhetőek, azok között ilyen nem volt.
Ezért is gondoltam, hogy akkor a elektromos panel mögött kell lennie, mert más nem tűnt járható útnak.
Nagyon meglepne, ha abba a kijelzőbe tették volna. Még inkább nem látom semmi értelmét oda tenni egy szenzor, ha szobahőmérsékletet szeretnék mérni.
-
Uckz
tag
válasz
rmihaly #85139 üzenetére
Szia,
Ma még teszteltem egyet, reggel 4 fokba bekapcsolva 200Wh, majd 11körül amikor 12fok lett egyik pillanatról a másikra fogta magát és felvette 700Wh-ra, amiből onoff lett. Úgy tűnik ezekbe valamiért hardcodeolva van, hogy X fok fölött csak így megy tovább
Köszi szépen hogy megosztottad a tapasztalatod!
#85197feco70 mondjuk ezek után már kíváncsi vagyok, hogy a prefera tud e folyamatosan ilyen melegben működni alacsonyra leszabályozva?
-
-
Uckz
tag
válasz
rmihaly #85134 üzenetére
Szia,
Alapból 24.5re állítom, így appon belül 26.5öt ír, és lenn derékmagasságban 22.5 van. Általában 1100whig pörög fel, utána pedig szabályoz lefelé szépen ahogy te is mondod
Most kipróbáltam 13fokban, 24.5fokra alapból 1400whig pörgött fel, a klíma 29fokot írt, így kb 10perc alatt lekapcsol mielőtt elkezdene visszaszabályozni, derékmagasságban kb 21.5 fok körül állt meg 1 óra onoff után. Felvettem 27fokra, így folyamatos a működés, de rohasztó meleg jön belőle, és így áll még 630wh-n. Utána visszavettem 26 fokra, akkor pedi lekapcsol
közben 2 óra próbálkozás után megevett annyit, mint máskor 0 fokban 5-6 óra alatt. Lehet megnézetem klímaszerelővel, de ha azt mondjátok hogy ez ilyen akkor lehet csak elfogadom és nem bontatom szét inkább.
Köszi!
-
-szabi-
addikt
válasz
rmihaly #85101 üzenetére
#85102 Technical
Ami 500w körül alakult az egész nap csendes módban volt.
A másik kettő fűtés + automata ventilátor mód.
Ma kinn egyébként tavaszias jó idő volt azért vártam, hogy lejjebb megy.Mikor vettük őket ment az agyalgás, hogy 2.7kW vagy 3.5kW legyen de a klímás a felmérés után azt mondta ide elég a kisebb.
Akkor ez van nem agyalok tovább.
Köszi a tapasztalat megosztást. -
4marul4
tag
válasz
rmihaly #84142 üzenetére
Hát én el is döntöttem, hogy Daikin klímát soha többé. Nem azért, mert rossz a Daikin (ez egy hibás darab, ki kellett volna azonnal cserélni és kész), hanem azért, mert magamra hagytak mint ügyfelet és mossák kezeiket.
A szaki az eladó cégtől 3-4 órán keresztül szarakodott velem kint a hidegben. Fél-háromnegyed óra volt az alaplapcsere kívül-belül, aztán leszedte a lemezeket, visszatette, alárakott szalagot/szivacsot, arrébbrakta, pörgettük a hőmérsékletet, fel-le a létrán, stb. Az idő nyolcvan százaléka arra ment el, hogy megállapítsuk, éppen kerepel vagy nem. Ha kerepelt, akkor vissza a létrára, újabb szivacs, stb.
Teljesen szürreális volt az is: fele idő alatt feltehetett volna egy újat és aztán bevizsgálják/elküldik a Daikinnak bevizsgálásra; nem kint szívni a hidegben egy ilyen Mekk Mester megoldással... -
TeeJay
félisten
válasz
rmihaly #82894 üzenetére
Plafon fűtés és hűtés számomra csalódás...
Hőszivattyús padlófűtés nagyon jó főleg ha bejönnek az R290 monoblokk klímák olcsóbban az még HMV-t is 55fokig röhögve fűt hatékonyan
R32-vel a 45-50fok számomra kevés mert inkább 46-47fok körül van a hőfok a tartályból ami még kevés.
Plafon hűtést meg hagyjuk... Unokatesóm vett lakást 3. kerület waterfront lakópark-ban
nyári melegben ment a plafon fűtés és 26,7fok volt mert nem tudja lentebb vinni ha páratartalom magas... Szóval majd rakok nekik oda is legalább egy 3,5kW Daikint ami ráhűt rendesen meg kiszedi a párát legalább -
kk831228
addikt
válasz
rmihaly #82588 üzenetére
Levegő hőmérséklet lehet, hogy ugyanaz , de az hogy folyamatosan süti a nap , biztos hogy szàmìt. Ugyanúgy mint egy autónàl , hogy àrnyékból indulsz , vagy tűző napról. Az hogy le tudja magàt hűteni csak egy dolog , de hatékonysàg/ fogyasztàs szempontjàból biztos ,hogy van különbség . Az hogy mennyire érzékelhető màr màs kérdés. Hosszabb tàvon biztos.
-
isti732712
aktív tag
válasz
rmihaly #81625 üzenetére
de nem garantált hogy ezzel lesz jó nálad a klima.
De a valószínűség számítás szerint 99,99% hogy jó lesz, hiszen fars információkat ad a panelnak.
Természetesen saját felelőségre csinálom, mert már ezt az ötletet az előtő sdi klímámnál is ki akartam vitelezni, de te megtetted helyettem és láss csodát nálad jó!
Akkor miről is beszélünk, ha egy termistor pontatlan adatokat közöl a vezérlőnek akkor legalább adjuk meg neki a pontosságot, ha már erre a gyártó nem figyelt, és itt most tök mindegy milyen gyártó!
Ezután lehet továbbmenni,bár (szerintem nem kell) esetlegesen a panel irányába.Az elpárologtató érzékelőjét énsem akarom piszkálni az teljesen más célt szolgál.
Az ötletet elteszem, megvárom a hivatalos szakik mit mondanak, egyáltalán jelentkeznek e, na nem hónapokig, és végre én is megvalósítom ezt a megoldást.
Örülök, hogy végre másnak is eszébe jutott ez az ötlet, elismerésem érte neked!
köszi a sok tanácsot
-
isti732712
aktív tag
válasz
rmihaly #81606 üzenetére
Ugyan erre a megoldásra gondoltam én is,mert amit írtál fali vezérlő eléggé borsos áron van,viszont nálad nem úgy van hogy a termistornak két érzékelője van, egy a szoba másik a hőcserélő hőfokát méri? fagyás ellen??
Bár a szobai az külön ágo nvan úgyhogy tök mindegy.
na akkor segíts milyen termisztort vegyek és mekkora mm2 vezetéket?
Köszi.
ha dobsz linket az is jó,mármint a termistorról, van helyben klíma szakbolt megveszem, a vezeték meg nem para.
Kicsit fagyogatott, most nem tapasztalom, itt hűtőközeg hiány gyanúm is van.
-
Jenne
őstag
válasz
rmihaly #80096 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ, akkor tehát jó ez így.
A beszívott levegő az 26-27 fokos általában.Csak inkább azért kérdeztem rá, mert a közvetlen szomszédban a Fisher klíma vagy egy emelettel feljebb a Gree Pulse érezhetően jóval hidegebb levegőt fúj ki és gondoltam talán az LG erőlködik picit ebben a melegben. Ez a két említett kínai gép olyan hideg levegőt fúj ki, hogy az nekem már nem komfortos, inkább zavaróan hideg.
-
szimcsi
senior tag
válasz
rmihaly #79027 üzenetére
Hello!
Köszönöm a választ! Lehet benne valami. Akkor "megnyugodtam".
Erkélyen van a kültéri, nem szoktam sűrűn vizsgálgatni, de amikor naponta kiöntöm a felgyülemlett kondenzvizet, pár pillanatra rá szoktam nézni az egységre.
Rovarokat nem szoktam látni, semmi mozgást, baktériumok nyilván lehetnek ott.
Évente szoktam takaríttatni (beltéri, zsákos), olyankor a kültérit is átmossák, lehet csak vízzel. Legközelebb akkor ezt megemlítem tisztításkor. -
Reggie0
félisten
válasz
rmihaly #78085 üzenetére
Ez total rossz:
0,266kWh=1,1kJx40,5m³×dT ezt átrendezve: dT=0,005CJavitva:
Q = c * m * dT
m = V * ρ, ahol a levego surusege 20 fokon: ρ = 1.2kg/m³
Tehat Q = c * ( V * ρ ) * dT = 1,035kJ/kgC * 1.2kg/m³ * 40.5m³ * dTValamint 1kWh = 3600kJ, igy adodik, hogy
0,266kWh = 957,6kJ = 1,035kJ/kgC * 1.2kg/m³ * 40,5m³ * dT ezt átrendezve: dT = 19 fokC
-
arn
félisten
válasz
rmihaly #77766 üzenetére
Aludni? A tvt fel kell hangositani mellette, hogy ertsem. Olyan zajszintje van, mintha a szomszed hazat epitenek nagygepekkel (volt hozza szerencsem par evig). Zart ajtonal a masik szobabol hallom, hogy megy.
Tegnap este jarattam lefekvesig, hogy huvosben (ertsd 27-28 fok), tudjak aludni. Par oraval kesobb ugyanugy 29 fok korul volt, mintha nyitva hagyom az ablakot - ez az egesz az alacsony elvarasaimat sem ugorja meg.
10 eve elunk ebben az alberletben, de ezek a hohullamok elhetetlenne teszik nyaron ezeket az amugy szep vilagos lakasokat, hiaba arnyekolom. Nah mindegy, valami afrikai vagy indiai csalad majd orul az ismeros klimanak - en mindent megprobaltam, a kov lakasunk az klimas lesz alapbol az mar biztos.
A poen az, hogy becsben nyaron is kb 5 fokos hidegviz folyik a csapbol siman lehetne vmi kozponti hutest csinalni. -
arn
félisten
válasz
rmihaly #77751 üzenetére
Wattmerovel megmeregettem a modokat, ugy tunik, hogy amikor a fan sebesseget allitom, akkor a szoba fele fujo ventit kell erteni alatta, auto modban ezt allitgatja folyamatosan (hogy minek azt nem tudom). A sebesseggel ezt fixalni lehet, de az egesz zajanak csak toredeke, igy sokat nem szamit.
Amikor bekapcsol a kompresszor, akkor elinditja a rakotott cso ventijet, ez latszolag allando fordulaton megy, es ennek van a legnagyobb zaja. Maga a kompresszor es a leszabalyzott venti nem is lenne veszes.
Ez az egesz zaj azert kell, hogy at tudja tolni a meleg levegot a hosszu csovon?
Elviekben a delongi hatekonyabb mobilklimai inverteresek (ex105 pl). Ezt hogy kell erteni? A max fogyasztas kevesebb, de tobbet megy, es nem kapcsolgatja folyamatosan?
Ennel az aeg klimanal 1500w kb a max, amit mertem, kivancsi leszek a kwh hogy alakul. Lehet hogy atlagfogyasztasban nagy elteres nincs?
Mivel nincsenek ezek burstok, valoszinuleg halkabb az egesz.
-
arn
félisten
válasz
rmihaly #77746 üzenetére
Ertem, tehat az osszes igy megy? Az volt a logikam, hogy a nagyobb teljesitmenyu kevesebbet fog menni (hatekonyabb vmivel), de ha lenyegeben ugyanugy par percenkent kapcsolgat mind, akkor nem lenne ertelme kisebbet venni? Baromira idegesitoek ezek a nagy valtasok.
Csinaltam rola videot, auton van - az elejen “halkabb”. Ezt valtogatja x percenkent. [link]
-
Pepe78
őstag
válasz
rmihaly #77642 üzenetére
A Polar TCL és Midea gépeket forgalmaz. ( A Gree gyártmányokat akciózzák életre halálra miután szaítottak velük , a Gree helyett jött a Midea)
Nálunk továbbra is a TCL a hiba nélkül üzemelő bármilyen levonó is legyen rajta.
Ár / értékben mind az Optimum , mind az Ultimate jó választás. Lassan érkezik a Polar listájára egy A+++ / A+++ TCL gép. Ezért van Polar Ultimate Akció.Mennyire lehet rossz , ha 100 nap áll a rendelkezésre a vásárló részére, hogy ha nem tetszik a gép vissza is veszik!
Ki csinál még ilyet?
-
windy
tag
válasz
rmihaly #77182 üzenetére
Bekapcsoláskor azért nem jelentkezik a zaj egyből, mert még nem indul el a kültéri egységben a kompresszor és a ventillátor. Ha jól hűt a géped, akkor lehetséges, hogy nem a kompresszor zörög, hanem pl. a ventillátorlapát beleér valamibe. Ha nem is hűt, akkor lehet a kompresszor is. De az is lehet, hogy valamelyik cső berezonál, hozzáér a kasznihoz, vagy másik csőhöt, ez is erős zajt okozhat. Első körben én megnézném, hogy az első vagy másik eshetőség áll-e fenn, mert ezek könnyen orvosolhatók. Ha a kompresszor zörög, az egy 16 éves gépnél valószínűleg gépcsere.
-
csabi0805
senior tag
válasz
rmihaly #76869 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget de tegnap próbáltam már úgy hogy járattuk klíma fokozaton kb. 30 percig de semmi.
Aztán kihúztam áramtalanitottam vártam vele visszadugtam próbáltam váltani a különböző módok között,és úgy vissza a klímát de úgy is semmi.
Kint a kompresszor elindul még ennyit tudok leírni csak éppen hűteni nem hűt bent. -
BBéci
legenda
válasz
rmihaly #76501 üzenetére
Akkor mégegyszer: hagyjuk az áramfelvételnek csúfolt teljesítmény-felvételt, a lőtéri kutyát sem érdekli! Ne abból akarj következtetni a hűtési teljesítményre! Semelyik gyártó nem olyan ostoba, hogy saját maga számára kedvezőtlen adatokat adjon meg. Szerinted nem igaz, amit a Daikin közöl? Ezt beszéld meg velük, ne velem vitatkozz!
A Mitsubishi fele hűtési teljesítményre tud leszabályozni, ezért kicsi helyiségbe azt választom, pedig a Daikinok a kedvenceim. Hozzáteszem, Windy is Mitsubishit ajánlott. -
Csabroncka
addikt
válasz
rmihaly #76501 üzenetére
A tényleges fogyasztási adatokat, azért nem tudod a gyári plakettel egy az egyben összehasonlítani, mert az áramfelvételben benne van a beltéri és kültéri ventik fogyasztása is.
9 éve amikor felrakták windiék a fuji klímám, már akkor a kültéri venti is inverteres volt, vagyis szerintem a mért fogyasztást elsősorban a kültéri hőmérséklet erősen befolyásolja. Tehát igen, van olyan a tesztpadnál ideálisabb külső hőmérséklet, ahol a venti alacsonyabb teljesítménnyel üzemel mint a tesztpadon.
Szerintem... -
BBéci
legenda
-
válasz
rmihaly #76200 üzenetére
Köszönöm a számításaid és az ötleteket!
Én azért gondolom, hogy nem a méretezés a probléma, mert a klíma nem fújt elég meleget.
Ezért is kérdeztem, hogy a számokkal csalhat-e a gree és a japán klímák tudják-e, amit írnak róluk. Amúgy a topikban találtam daikin comforaról is hasonlót.
-
BBéci
legenda
válasz
rmihaly #76132 üzenetére
Mitsubishi HR-35 légszállítása a legkisebb fokozaton 215 m3/óra, 22 dB mellett. Egy méternél távolabbról nem lehet hallani belőle semmit. Ennek ellenére hálószobába nem szívesen tenném be még a 21 dB-es 2,5 kW-osat sem, pedig annak óriási előnye, hogy 0,5-ig tud leszabályozni. Oda AP/AY-t választanék, ami 19 dB-es.
-
BundyDr
lelkes újonc
válasz
rmihaly #75552 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ, értékelem, hogy ilyen részletesen válaszoltál a kérdéseimre. 1-2 visszakérdésem még lenne:
1. Az azonos csatlakozó berendezés mit takar? A telekre jön be 3 fázis, ami megy is tovább az 1-es lakáshoz, de még a mérőóra előtt az egyik fázis le van ágaztatva és megy a 2-es lakáshoz. Nagyon régi rendszer, ezért is ilyen.
1. Úgy sem engedélyezett a másik lakásba elvinni a H tarifát, hogy a klímák külön ágon futnak már most is? Tehát jelenleg ott van egy mérőóra, de két elosztódoboz van felrakva, egy a klímáknak és egy minden másnak, a H tarifát nyílván csak a klímás dobozhoz vinnénk. Ugyanaz a helyrajzi szám, nincs sehogy sem felosztva a telek, csak két lakás van rajta.
4. Akkor a két mérőhelyes szekrény mindenképp elég lesz, ha a H tarifa megszűnik, akkor szimplán csak egy mérőhely lesz használva. Hihetetlen ez a tervezhetetlenség az országban, hogy nincs biztosíték arra, hogy a H tarifa hosszú távon elérhető lesz. Legalább 5-10 évet garantálnának, hogy a piaci ár X %-ért fogja az ember tudni az áramot venni hőszivattyúhoz, ha már sok százezret beleölt.
-
Reggie0
félisten
válasz
rmihaly #75280 üzenetére
En itt irtam le, hogy mi mindent alakitottam at aprilisban rajta, majd idei telen kiderul mennyit valtozott: #75091
Majd kitalalom mi legyen az 5-os ponttal es azt telen valtoztatom meg, hogy azonnal ossze tudjam hasonlitani.De en nem vennek gree-t megint, inkabb pana vagy mitsu, azok ilyen trukkok nelkul is halkak, mert normalisabban van megtervezve a rogzitese mindennek.
-
Reggie0
félisten
válasz
rmihaly #75275 üzenetére
Az en gree-m telen meg hangosabb, a kulteri venti fordulatszamat sem szabalyozza le, hanem magasan tartja, nyilvan a jegesedes elkerulese miatt. A kompresszor is sokkal hangosabb telen, foleg, hogy minel hidegebb a kulteri radiator annal jobban erolkodik a kompresszor.
-
vinczepeter2
csendes tag
válasz
rmihaly #75275 üzenetére
Szerintem ez meg még a japánoknál is kamu. Amikor ilyeneket írnak, hogy hangtalan, meg fűtéskor 19 db... Hűtésben elhiszem, főleg szárító módban, vagy ha csak a levegőt kevergeti, de fűtésnél kizárt. Tényleg halk de, egy monoton morajlása azért van, ami simán tolerálható 0-24 - ben.
De a hangtalan akkori is az, amire ha fülelek sem hallom. Logikus, hogy egy nagyobb szobába jobban elveszik a zaj, de az meg már inkább a szoba adottsága, mint a klímáé.
-
adika4444
addikt
válasz
rmihaly #74472 üzenetére
Köszi a részletes választ!
#74554TeeJay
Nekem erről az jut eszembe, hogy tavaly tisztították a klímámat, letakarították víz alatt a szűrőket, majd valami spriccelős cuccot toltak bele és elmentek. Járatnom kellett kb. fél órát, hogy áttisztuljon és elvileg kész.
Járattam én bőszen, aztán pár óra múlva kirepült a lamellák közül valami bögölyszerű. Amikor le akartam csapni, még az ujjam is megcsípte -
adika4444
addikt
-
adika4444
addikt
válasz
rmihaly #74436 üzenetére
Köszi!
A zajok már bekapcsolásnál jelen vannak, a kültérin teljesítménytől függetlenül, mivel a csőnek van egy fura robajló hangja, ez a rögzítéses téma valószínű. A beltérin pedig ez a csapágyszárazság állhat fent. HA nem egyenes az mindig feszülne, plusz elég precízen szerelték, nem gondolnám, hogy ezzel probléma lehet. De majd céleszközzel megnézem, mennyire vízszintes a beltéri a falon. Sajnos a kültérihez felmászni és szétszedni a gépet nem áll módomban, mindenképp szakemberre lesz itt szükség
én maximum elméleti síkon tudok hozzájárulni a sikerhez
.
Tisztításnál legutóbb azthiszem csak a szűrőket tisztították, de az biztos, hogy mélyebb szétszedés nem történt.
Úgy is esedékes a tisztítás, ezeket mindenképp elmondom a klímásnak, aki kijön, aztán kitalálunk valamit
-
TeeJay
félisten
válasz
rmihaly #74434 üzenetére
Akkor én még régebbi MUZ-HR25 pdf-et néztem mert nem emlékeztem hogy van benne Elektronikus adagoló.
Viszont ha van kapilláriscső akkor minek elektronikus adagoló és fordítva? Ez itt a kérdés
Daikin Sensira-t megnéztem ott csak elektronikus agadoló van és bőven elég így ez -
TeeJay
félisten
válasz
rmihaly #74388 üzenetére
Nem kell keresgélnie megírtam hogy 3,5kW-os elektronikus adagolóval készül a 2,7kW meg kapilláris.
Facebook klímás csoportban össze gyűjtöttük a népszerűbb gépeket és biza Midea és AUX is kapilláris még a fentebbi szériában is. Jó tudni azértEközben Daikin Sensira és FTXC is elektronikus így nem csoda milyen szépen le tudnak szabályozni
-
Tamy
őstag
válasz
rmihaly #74307 üzenetére
Köszi a tippet, a Hall elemet ismerem, én is ilyesmi hibára gondolnék, akik most jönnek klímások szerintük valamit át kell forrasztani (nem részletezték, hogy pontosan mit), ez az esetek nagy részében megoldja a hibát. Magát a forrasztást jó eséllyel én is meg tudnám csinálni, de a szétszedést nem vállalnám, illetve inkább az összerakást
De ez a hiba a villámkár előtt kezdődött, tehát ahhoz semmiképp sem köthető.
Az NTC annyiból fura, hogy az appban látom a kültéri, a beltéri, és a beállított hőmérsékletet is a valóságnak megfelelően, persze lehet, hogy ezt máshonnét veszi. Ma először egyébként a nagyobb is eljátszotta már ezt, tehát ennek sem a villámláshoz van köze, inkább ez is típushiba lesz (nem tudom ennek örüljek-e). Ha a távirányítón állítom be a hőmérsékletet, azt az appban is látom, tehát tudomásul veszi, csak sz@rik rá.
-
fulton
addikt
válasz
rmihaly #74023 üzenetére
Átnéztem úgy fest kimentek reggelre a csőből, kívülről a falnál a lyuknál jöhettek be ahol bejön a házba a csövezés. Házon kívülről raktam acél dörzsi szivacsot purhabbal, nyomtam a csőbe is a lakáson belül, valamint leszedtem a beltéri fedelét és magába a beltéri mögött lévőbe is nyomtam a falba.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
rmihaly #73957 üzenetére
A szigetelés a leírás alapján biztosan nem megfelelő.
Én lekapnám a lambériát alápakolnék normális szigetelést, meg a padlásteret is leteriteném és jó eséllyel a meglevő fűtés kifűti és nyáron is normális lesz benne a hőmérséklet ha az ablak/ok árnyékoltak.
ebből 2x10centi 4eFt/m2 λ = 0,034 W/mK egy kisebb szoba megvan egy hétvége alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest