- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
válasz
arcitec #83771 üzenetére
Hali!
10.ről jön a melegvíz lefelé, cső meleg az elég fűtésnek, ha nagyon hideg van, és nagyon fúj a szél, pont itt a sarokban kavarja, akkor szoktuk a kisszoba-konyha radiátort elindítani.
Ennek a '82-es panelnak már van 3cm hungarocel szigetelése a külső belső réteg között, ez szigetelt panel, 7cm szigetelés van rajta, majd a vakolat.
Üdv Nagya -
TeeJay
félisten
válasz
arcitec #83389 üzenetére
10-ért csak "alap" mosás van, aztán kiderül 20ezerbe kerül a teljes belső+burkolat+kültéri mosás meg ilyenek.
Egyik kolléga akivel egy suliban tanultunk és végeztünk Örs vezér terén lakik ő már 23ezerért takarít rendes mosással és meg fogják fizetni aki normálisat akar. Aki meg 8ezerért akar "takarítást" az kb. annyit is fog kapni kb. szűrő mosást 5perc alatt és kész.
Telepítésből is látok 50ezres akciósat aztán gyakorlatban kiderül hogy 60centi csőre teszik, 2métere betáp kábellel meg 20centis kis cseppvíz cső csonkot hagynak, 3ezer forintos fing konzolra fém a fémre nulla gumibak semmi dekor csatorna meg sarok idom és szelel a lyuk mert még egy nyamvadt kis ragasztó habot sem tud bele fújni hogy tömítse -
Reggie0
félisten
válasz
arcitec #82984 üzenetére
Eleg hamar megtelik, egy 20 literes kannanak egy nap se kell, ha olyan az ido.
Viszont becsovezni a vizesblokkig nem akkora gond, meg lehet azt csinalni, nekunk is sikerutl. Persze foglalkozni kell vele, meg penzbe kerul. A legtobbszor arrol van szo, hogy masok karara akarnak sporolni, semmi masrol.
-
PPatrik
aktív tag
válasz
arcitec #82926 üzenetére
Nincs se központi, se gázkazán. Konvektor volt eredetileg, amit az előző tulaj befalazott és villanyradiátorra cserélt, gázórát leszerelték. Egy gázkazánhoz kéményt kellene bélelni és megoldani a hőleadást. Utóbbi radiátor és padlófűtés esetén is padló bontást jelentene, és nem tudom, hogy mennyire lehetne megmenteni a kb 1-2M ft értékű keményfa padlót, még nem bontottam meg sehol, hogy tudjam ragasztották-e. Ha a padló túl is éli bontást visszarakást, akkor sem térül meg kb soha.
-
pjen
félisten
válasz
arcitec #82847 üzenetére
1.) Megfelelő biztosítással rendelkezik túlterhelés ellen. 2) A terhelésnek megfelelő a keresztmetszete, ami nem összevethető a lakásokban lévővel, messze nem. Mért ne lehetne összevethető?
3.) Szakemberek tervezik.
Ha nem összevthető a két rendszer.
Ha az utcait szakemberek tervezik, akkor a lakást kik?
Nem is tudom akkor mire gondoltál -
válasz
arcitec #82371 üzenetére
Értelek, de az alábbiak kissé többet jelentenek bérgyártásnál: the two companies will jointly develop residential air conditioners;
there will be joint production of compressors, electric components and other key components;
joint procurement of materials and parts
joint production of moulds.Pontosan ezért is érdekes a történet.
-
válasz
arcitec #82351 üzenetére
Nem szívok semmit, ne személyeskedjünk. Egyik partnercég mondta, hogy az árverseny miatt vagy Kínában fejlesztett, vagy lincenszelt gép a Sensira, vagy rosszul tudta, passz. Nem magamtól találtam ki elhiheted. Valamit csak talàltam, ami a személyes infón kívül is erre utalhat.
-
-
torma1981
veterán
válasz
arcitec #80957 üzenetére
Nem kell 600k a kazánra. Bosch kazán van 330k-ért. Modern, új. Plusz a radiátorok, szerelés. Most csinálják nekem. Minden extrával 1,2 millióért kész. 2 szintes 7 szobás lakást kifűt. Szerintem csak klíma fűtésre kevés egy lakásban, házban. Szigetelt, felújított családiház.
-
forumpista
aktív tag
válasz
arcitec #80860 üzenetére
Elolvastad a cikket?
Legionella +
”További gyakran előforduló baktérium nemzetségek: Actinomycetes, Flavobacterium, Pseudomonas.”
Ezek mik ha nem bakteriumok, picinyem?Segitek: “Bakteriális fertőzések és légkondicionáló” fejezet.
Egyenlore ugy tunik hogy sem a bakteriumokrol nincs semmi fogalmad, sem a klimakrol, sem a peneszrol es ha a cikket sem tudtad megerteni akkor olvasasi problemaid is vannak.Mondjuk sokat sejteto volt hogy egy klimas topicba a pango vizes temaban hoztal egy cikket a szalmonella (elelmiszer) bakterium tulelesi kepessegeirol….
ui: a fertotlenites nem segit ha evente 1x csinalod a klimad meg lefertozodik 2 het utan mert tocsog a vizben es nalad epp olyan a mikroklima.
Nem veletlen van benne a legtobb klima kezelesi utmutatojaba hogyha kikapcsolod celszeru elotte ventillatorkent jaratni 10-15 percet (olvasgass vissza, csatoltak klima kezikonyveket is masok). -
forumpista
aktív tag
válasz
arcitec #80840 üzenetére
Segitenel, ennek a cikknek mi koze a klimaban pango vizben esetlegesen elszaporodhato mikroorganizmusokhoz?
Linkelsz itt bakker egy irodai felulettisztitasrol szolo cikket, mikozben a klimaban nem az erintessel meg elelmiszerrel terjedo mikroorganizmusok telepdnek meg hanem a leguti fertozest okozo (penesz, legionella stb).Szerintem ideje lenne elgondolkodnod hogy ki a tudatlan aki okoskodik itt…
De hogy ne maradj orokke tudatlan, inkabb olvasd el ezt a cikket:
[link] -
forumpista
aktív tag
válasz
arcitec #80809 üzenetére
Nem elmeleti okoskodas.
A bakterium nem kiszarad hanem betokozodik. Jellemzoen szobahomersekleten akar eveket is kibirnak igy es mihelyst kedvezo lesz a korulmeny (nedvesseg, homerseklet) maris eletre kel. Keress ra a legionella bakteriumra peldakepp (szerencsere ritka).Penesz detto, ha egyszer kialakult azt te ki nem irtod azzal hogy “kiszaritod” a klimad (hacsak nem rakod sutobe).
Szoval jobb ezeket megelozni, peldaul azzal hogy nem hagysz ott nedvesen pango vizet. Ha mar kialakult a bakterium vagy penesztelep, azt csak fertotlenitessel lehet elpusztitani.
De azert szerintem a klimasok tudnanak meselni hogy miket latnak a klima tisztitas soran az ugyfeleknel… (megfelelo korulmenyek kozott a penesz par het alatt ki tud alakulni)
-
pjen
félisten
-
Morris
veterán
válasz
arcitec #80426 üzenetére
Az a baj, hogy korábban a két átellenes szobában volt a klíma. Egy 9nm és egy 30nm-es szobában. Mindegyik 3.5 Daikin Ftxb35c.
Most a kicsiből kivettük és ment az ebédlőbe. Mert oda a 3.5 nsgyon sok volt.
Most kiderült, hogy ide meg kevés egymagában a 3.5.
Egy 5kw-ossal megoldható lett volna, de mivel a kicsibe úgyis tervben van egy 2.5. Így lett ez a verzió. -
-
BBéci
legenda
válasz
arcitec #80044 üzenetére
A 10 fokos különbség kutyafüle, pont amiatt jött hozzám szerelő tegnap. Most a 26-27 fokos beszívottat 9-10re hűtve fújja ki. Értelemszerűen csak akkor, amikor alacsonyra van állítva a távirányítón és ezerrel dolgozik. Amilkor elérte a beállítottat, 13-18 fok közöttit fúj, azzal tartja szinten.
-
Aszi123
tag
válasz
arcitec #80030 üzenetére
Nem vagyok szaki, így nem fogom, csak tovább növelné a zavart a topikban. Amúgy is kb. olyan lenne, mintha szorzótábla ismeret nélkül kellene egy pénzváltóban dolgozni. Nem fog menni. Elsőnek is a kompresszoros hűtéssel kellene tisztában lennie a zömnek. Ez sem adott, hogyan mehetnénk akkor egy mélyebb szakmai szintre? Kár mert engem is érdekelne a dolog. talán
-
sakal83
addikt
válasz
arcitec #80033 üzenetére
Másfél óra alatt cs8nalta meg most. A venti sztem fullon ment. Szinten van egy mitsu 3.5kwos a nappaliban. Ugyanolyan beallitas melett 35nmen boven hamarabb huti le a teret. A haloban dm35 a napaliban hr35 van.
En is azt hianyolom, hogy hamar lehutse.
Hogy tudom tesztelni hogy eleg hideget fuje a belteri?
Hany, fokosnak kell lennie a kifujt levegonek? -
arnyekxxx
veterán
válasz
arcitec #79873 üzenetére
Az energia (meg ugy semmi) előállítási ára nem a vásárlók jövedelmi viszonyától függ. Jürgen a piaci ár + hálózati költség+hasznot fizeti, mi meg egy államilag agyontámogatott energiadíjat és közben üvöltenek a kommentelők, hogy azértdrágaazáramgáz meramészároslop hiszen ott van a számlarészletezőben, hogy 5 forint az áram.
-
Reggie0
félisten
válasz
arcitec #79807 üzenetére
Igen, pont azert hoztam te zseni. Ha tovabb olvasod akkor kifejtettem, hogy meg ott is elenyeszo es ehhez kepest nalunk jobb a helyzet, ezert itt meginkabb elenyeszo.
Erted, hoztam a legrosszabb versenyzot, hogy lasd meg a legrosszabb eredmeny is elhanyagolhato. Amugy van erettsegid? Mert matekon tanitanak logikat is. -
Reggie0
félisten
válasz
arcitec #79783 üzenetére
Az osszes villamosenergia fogyasztas 10%-at se teszi ki a lakossagi klimatizalas az usaban, ahol aztan orrba-szajba nyomatjak. Arrol nem beszelve, hogy ugy altalaban az orszag energiafelhasznalasanak(nem csak villamos) a toredeket teszi ki a villamosenergia eloallitas(kb 30%). Szoval a lakossagi klimatizalasra az usakok is csak a teljes energiaigenyuk <3%-at forditjak.
Itthon meg a 30%-ot se viszi el a lakossag az arambol, es akkor meg arrol szo sem volt, hogy ez a primer energiahordozokhoz kepest mennyi.
Nalunk ez talan 1% lehet a primerhez kepest a klimatizalasi igeny. Szoval ja, megmented a bolygot, ha hagyon felmelegedni a panelodat, csak igy tovabb -
Vérboci
addikt
válasz
arcitec #79673 üzenetére
ezt én pontosan tudom, kezdetektől magam tisztítom a klímákat, csak TeeJay írta, hogy létezik megkövetelt karbantartás, ennek a mibenléte érdekelne. Mert pl. egy autónál is előírják az olajcserét (amit nem csak márkaszervizben lehet elvégeztetni, de tudni kell igazolni a garanciához) és ezért érdekelne, hogy mik azok a mozzanatok, amiket igazolni kell tudni. Mert ha nincsenek ilyenek, akkor igazából nem a karbantartást követelik meg, hanem magát a számlát. Így meg mindenki döntse el, hogy megéri-e könyörögni a szakinak, hogy jöjjön ki, leheljen rá a klímára és írja meg a számlát.
-
arcitec
addikt
válasz
arcitec #79504 üzenetére
U.I: Arról meg nem is beszélve, hogy akármennyivel többet fogyaszthatsz havi szinten mint a 210kWh, lehet az akár a duplája is. Ez nem számít nekik akkor? Mert ez is mutatja mennyire értelmetlen adott hónapot "túlszámolni nekik".
Ha meg a következő hónapokban mondjuk elutazik a család és kiegyenlítődik a fogyasztási limit. Továbbra is no comment ... -
BBéci
legenda
válasz
arcitec #79473 üzenetére
De bizony, a távirányítóban van hőérzékelő. Különben nem lenne értelme az iFeel-nek.
A WiFi vezérlés teljesen más, ne keverd!
Kivételesen nem olvastam el az összes hozzászólást, csak utóbb láttam, hogy mások is leírták az IFEEL működését.
Ismétlem: szerintem rendkívül hasznos funkció, nagyon hiányolom a Mitsubishi HR-ből. Tojjanak sünt! -
miezez
csendes tag
válasz
arcitec #79473 üzenetére
Nem WiFi-n, infrán. A távirányító méri a hőmérsékletet, és időnként infrán küld vezérlést a klímának. Ha WiFi-n lenne a távirányító, akkor kibírna kb. pár hetet. Infrán nincs szükség a folyamatos kapcsolatra, csak néha küld kis fényt.
Nállam van 4 Daikin (azok nem tudják ezt a funkciót), meg egy Fischer a pincében, az tudja, de ippen nem használom. Kitapasztaltam, hogy 23-ra állítom csendes módban, és akkor minden happy. -
belashx
senior tag
válasz
arcitec #79386 üzenetére
Ha mindent a labormérések szerint hasonlítsunk össze, akkor csak linkelni kell az Eurovent adatlapokat, és a fogyasztásos kérdések le vannak tudva. Problem solved.
Egyformán mérnek? Mondd neked valamit a dízelbotrány kifejezés?A körülmények rögzítése nélkül pár odavetett szám nem más, mint pusztába kiáltott szó. Ha szerinted ezek nem számítanak, akkor nincs több mondanivalóm.
-
belashx
senior tag
válasz
arcitec #79361 üzenetére
Mmint szerinted nincs értelme.
Alább egy példa, aztán döntsd el, van-e értelme belemenni a részletekbe.
(True story)- Az autóm 5,1 l/100km-t eszik autópályán. - szerinted ennyi infó elég?
- benzines autóm van. - így jobb?
- sima benzines, nem hibrid - alakul?
- igazából ez egy teljes tank fogyasztása volt, és mentem autóúton, átszeltem BP-et is belőle - na?
- 1500 cm3 a motor lökettérfogata hozzávetőleg
- normál tempóban mentem (90 helyett 100, 110 helyett 120, 130 helyett 135 km/h-val), nem kamion mögött, hanem normálisan - ez már elég infó vajon?
- esetleg kitérhetnék a különböző úttípusok arányára is, de ez már olyan lényegtelen infó , hogy el se hinnéd
- azt elfelejtettem mondani, hogy rátankolással meg 5,76 l/100km-re jött ki
- stb-stb-stb...Akkor hol a határ, melyik infónál álljak meg, ami szerinted elég lesz annak eldöntésére, hogy relatíve ez most magas vagy alacsony fogyasztás-e?
Vannak olyan paraméterek, amiknek már viszonylag kicsi hatása van adott helyzetben, de annyira nem mélyedt bele a kolléga, ami már a fingreszelés kategóriába tartozna.Biztosan sokat kell klímáznom, mert ha nem nyerek a lottón, akkor azok gondoskodnak majd a fűtésről is.
#79377DroiDMester
Oké, az nem esett le, hogy ez nem a klíma appja, mert Home Assistantot használok. -
BBéci
legenda
válasz
arcitec #79371 üzenetére
Ha 16-ot kérek tőle, akkor egy ideig maximumon kellene dolgoznia, de nem teszi, mert akkor simán tudna 8-9 fokot fújni, mint Lauda gépe és az én 20 éves Stiebelem.
#79373smallmer
Nem általánosítok, vannak kivételek, de a gyerekek mostanában ordítva, visítva játszanak, amellett 1-2 kültérit, amik 45 decibelen üzemelnek, nem lehet meghallani. -
smallmer
őstag
válasz
arcitec #79371 üzenetére
Egy életszerű eset:
A két kisgyermekem a ház azon oldalán játszanak a pergola alatt, ahol nincsenek klímák vagy hátul az udvarban, mi meg bent szeretnénk hűvöset. Akkor mehet a klíma azon az oldalon ahol egyáltalán nem vagyunk, mert ott parkolnak az autók, a többieket meg nem zavarja a klíma. Ennyi az egész. Ezért gondoltam erre.
A szomszéd fala ablakok nélkül kb 4 méterre van a házunktól, de inkább több. Ha onnan zavarja akkor mindenhol zavarni fogja. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
arcitec #79137 üzenetére
Elsőre sikerült minden.
És vizsgán a vizsgabiztos mondta, hogy a 30-as korlát kint felejtett táblát szépen ne vegyem figyelembe, hanem menjek a forgalom ritmusával(Pécs, belváros)
Több, mint 15 éve vezetek, több, mint 300 ezer balesetmentes km. Több ország. Egyszer sem mértek be.
De akkor is csak egy pénzbeszedés."Na meg figyelmetlenségből gyoshajtva elütsz valakit, akkor bocsi csak véletlen volt?
"
Ez a legnagyobb propagandás baromság. Ha 50-el mész, akkor is meghalhat, és, ha 51-gyel, akkor is.
A balesetek nagyobb része abból fakad, hogy a gyalogosok halhatatlannak hiszik magukat és a telefonjukat bújva lépnek le mindenhol körülnézés nélkül.
A legnagyobb probléma, hogy nem kezdik el az óvodától oktatni a gyerekeket a közlekedési morálra. Általános iskolákban kötelező KRESZ órák, aki hiányzik és nem pótolja az nem mehet következő évfolyamba.
Talán kialakulna valamiféle normális közeg ezáltal.Még a KSH oldalán is fent van, hogy mi a relatív és abszolútgyorshajtás miatti balesetek aránya. Az, hogy a hírekben behazudják, hogy azért halnak meg az emberek, mert 90 helyett 91-gyel mennek és egyből MEGHAL mindenki, az a hazugság része.
Senki nem azt mondta, hogy minden korlátozó tábla, az indokolatlanról beszéltem.
Nyugodtan nézd meg a ksh statisztikáit.
-
szimcsi
senior tag
válasz
arcitec #79129 üzenetére
Mi a tavalyi elszámolási év végéig (júl 31) nem értük el az éves limitet. Idén év eleje fele valamikor írták jóvá (nem tudom miért ilyen soká), igazából nem néztük vissza, nem néztünk utána, hogy mit miért csináltak, de jóváírtak valamennyit. Idén ahogy néztem júl 31-ig valamennyivel túlléptük, a valóst jelentettük be júl 31-én.
-
szimcsi
senior tag
válasz
arcitec #79111 üzenetére
igazad van, úgy értettem, nem itt, főleg, mondjuk reklámokban sokszor hallottam már hogy keveset fogyaszt, egész nyáron egész télen stb. és akinek még nem volt ilyen készüléke és nem néz utána jobban, azok könnyen bedőlhetnek ezeknek a fals üzeneteknek.
Tehát főleg olyan esetre értettem, amikor olyan ember, akinek még nem volt klímája, bárkitől bárhonnan hallja a kevés fogyasztást, az beveheti ezt, nem néz utánna stb, megveszi és csodálkozik hogy nála ez nem így megy. -
-
válasz
arcitec #78913 üzenetére
Nem adok ki semennyit, magam tisztítom, én bevállaltam hogy bukom az esetleges garanciát.
Igaz a 2db Sensira.t amúgy is olyan klímás tette fel akivel nem éppen jó viszonyba váltunk el(át is vágott 25.e el amit azóta sem rendezett) gondolta majd őt hívom tavasszal a kötelező tisztításkor és akkor majd beszámolja abba a 2készülék takarításába!
Most a Polar ULTIMATE.t egy helyi klímás telepítette, hát ő teljesen más kategória. Őt merném ajánlani bárkinek tiszta szívből. Igaz nem dolgozik olcsón, de ez a munkáján is meglátszik mennyire alaposan végzi!
Valószínűleg polart is magam fogom takarítani, bár ahogy elnéztem ezt nem egy leányálom lesz szétszedni, a sensíra tényleg baromi könnyű, abból 15.perc alatt kilehet kapni a mókus kereket.
-
TeeJay
félisten
-
Rommel6600
őstag
válasz
arcitec #78487 üzenetére
Kihívtam őket (már amelyik hajlandó volt kijönni, mert az 5ből volt egy olyan is aki csak az alaprajz alapján volt hajlandó árat adni - na az már ott kiesett... Legyen Ő a #1) és bőven látni lehetett a szellemi színvonal beli különbséget a különböző brigádok között.
#2 Az egyik ügyvezető jött ki felmérni, gépészmérnök, és nagyon normális volt, nemcsak a többiekhez képest, hanem amúgy is. Mondta, hogy az ilyesmi bonyolultabb munkákra (2 klíma, összesen kb 8m véséssel) van beugrós embere, mert csak egy olyan saját alkalmazottja van aki szépen tudná ezt megoldani (a többiek inkább dekorcsatornáznak) de ide kettő kellene, hogy egy nap alatt végezzenek. És ezek után (szerintem) egy full normális telepítési ajánlatot adott (200eHUF, 2 monosplitre, 8m véséssel! A vakolás festés részét már nekem kellett csinálni természetesen, de ezt szerintem nem létezik olyan klímás aki ezt is vállalná), illetve mondta, hogy természetesen majd Ő is jön telepíteni. Így is történt, és szerintem nagyon szép munkát végeztek. Azóta is valamiért visszajár és Ő tartja karban a készülékeket.
#3 Normális volt a pali, de nem volt hajlandó oda tenni a klímát ahova kértem (a hosszanti fal közepére, Ő közelebb akarta a sarokhoz...), és vésni sem volt hajlandó. Cserébe adott a 2 klímára 180ezres telepítési ajánlatot...A mai napig nem értem.
#4 A japángép-tagadók: 8általánosos, "le-nem-veszem-a-malterosbakancsot ha szőnyeged van akkor se" típusú brigád jött felmérni, cserébe végig fikázták az összes japán és koreai gépet, volt amelyiket pusztán azért mert állításuk szerint valamelyik a legelső beüzemelésnél 30 percig valami öntesztet futtat magán - és Ők azt nem akarják kivárni... Ők jöttek volna telepíteni is, vésni természetesen Ők se nagyon akartak , nagyon kellett győzködni őket, és a végén semmilyen árban sem voltak jók. Klasszik "felpattintunk neked ide egy Gree Lomo-t bátyja!" és már itt se vagyunk, lehúzós hozzáállás. Mondjuk rajtuk már a bejárati ajtóban láttam, hogy nem ők fognak nálam klímát telepíteni, az fix...
#5 Itt a felmérés része még rendben is volt, de már az elejétől nehézkes volt elérni őket, (ez később is így maradt az árajánlatnál is) mindig mással beszéltem, drágállottam is a gépeiket, szóval úgy összességében nem győztek meg, hogy majd velük flottul megy majd minden minden ha őket választom. Nem tűntek felkészületlennek se, de volt náluk szimpatikusabb. -
lala666
őstag
válasz
arcitec #78346 üzenetére
Nem vagy tisztában egy pár dologgal, olyan a hőszigetelés nálunk télen nem kell fűtenem. Viszont mivel 4.emelet reggeltől estig folyamatosan nap tűzi, egy idő után hiába a szigetelés átmelegszik. Nyaraláskor sem kapcsolom ki a klímát, viszont ellenőrizni így tudom. És fél fokokat csak appról lehet állítani. Tavasszal klíma bekapcsolva, ősszel valamikor ki!
-
Thegrey
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest