Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
Sziasztok!
Beszereztem egy kétcsöves mobil klímát (3520W, 12000btu/h). Csak egy cső volt hozzá, 2 napig egycsövesként járattam, a kivezetést kitettem az ablakon, körülötte amennyire lehetett elzártam a levegő útját.
A 40 fokos melegeket átvészeltük, bár csak a szobát hűtöttem vele. Persze a szobaajtó alatt süvített be a meleg levegő, de erre számítottam. Közben vettem még egy csövet, ma megcsináltam normálisan a kivezetéseket, némi hungarocell, erősebb nejlon és cellux segítségével. Szerintem egész jóra sikerült, amolyan Airlock féleség lett. Elindítottam, elmentünk itthonról, majd jó egy óra múltán hazatérve szinte semmi változást nem vettünk észre.
A kéró 44nm, a klíma 9 fokos levegőt fúj. Minden ablak nyugat felé néz, szigetelt téglafal, műanyag nyílászárók. A gond az lehet, hogy hiába a 2. cső, ami befelé szív, a bejárati ajtó alatt meg a konyha ablak szellőzőjén (meg ahol csak tud) jön be a meleg levegő. Van valakinek ötlete, mit kezdjek vele? A spliten kívül. Miért viselkedik úgy mintha továbbra is bentről szívná el a kifújt kevegőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Projektor topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest