Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
Nekem az amber 190W/200W-ig szabályoz vissza. (Egyébként ez a katalógusadat is.) 23°C-ra van állítva mindig. Általában egész éjszaka ennyivel megy. Gondolom annyi a ház vesztesége, mint amennyit így pont pótolni tud. Ilyenkor olyan lassan jár a kompresszor, hogy "kézzel is lehet számolni*" a Hz-et. Kb 10-15 Hz-re szabályoz vissza. (Vagyis annyinak erződik, valójában tudja a fene. :D ) A g10-es inverter 1Hz-e szerintem bullshit/marketing szöveg..Nem is értem, minek kell ezt reklámozni így :D
"A G10 inverter technológia a Gree gyár egyedi fejlesztése, amely akár 1 Hz frekvenciáig képes
a kompresszor fordulatszámát csökkenteni, ezzel rendkívüli energiahatékonyságot elérve."Furcsa ez a "japán klíma", hogy két év alatt már púposodik benne a kondi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest