- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
angyalpc2
aktív tag
Nagyon nagyon OFF:
Sajnos...kici ocó munkabér
De rábasznak az EU meg az USA-ban is..vissza fog ez ütni többszörösen kőkeményen keményen.
Egyrészt az ottani bérek már emelkednek, elégedetlenek az emberek, ha megzuhan a gazdaság ott is akkor vége lesz a dalnak. Akár egy 3. VH se lehetetlen...képzeld el megindul 100-300 millió kínai a világba
(múltkor voltam pesten hát legalább 10-20 ázsiait kínait láttam, egy se csóringer kocsiban ült...én meg nem haladok egyről a kettőre a saját országomban)Másrészt egy olyan fogyasztást kezdtek generálni amit képtelenség kielégíteni...értsd belerokkkan a Föld.
Harmadrészt a kínai mentalitásból eredően: minden szellemi terméket lopnak, így amit az Európa, USA Japán felépített kifejlesztett hosszú évtizedek alatt, azt ellopták 5 perc alatt fél év mulva már gyártják is... majd nagymértékben ontják a világra a termékeket, és Efféle szabadalmi jogokra köpnek nagyívvel....saját fejlesztéseik, pár dologtól eltekintve súrolják közben a nagy 0-át, erre a legjobb példa a multinaci cég ahol dolgozok és a az egyik fejlesztőközpont kint van Kínában. Nincs olyan év hogy ne lenne komoly tervezési hiba és készülék visszahívás.
Nem tudom hogy nem veszik észre a Multinacionális cégek vezetői hogy ha semmit nem gyártatnak az eladó országban akkor előbb utóbb nem fogja megvenni senki, mivel nincs miből. Másrészt a szellemi tulajdon lopás esetén előbb vagy utóbb megfogják tanulni hogy kell jobbat tervezni, értsd kőkemény konkurencia lesz.
Az egyetlen ellenszer az lenne, hogy minden ország azt mondaná hogy kínai import STOP
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Elden Ring
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest