- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ati3120
tag
válasz
schawo #17836 üzenetére
Lehet köze van ahhoz ahogy meghatják a Mediamarkban de nekem ott nem tűnt mély orientáltnak k450 de a k512 se pedig olvastam róla hogy valakinek még a feje is fáj tőle .
Egyszer láttam hogy mi van a fejhallgató fal mögött ,egy adapter és egy normál hifi sztereó erősítő ami vagy 20db fejest hajt,k430 nekem telóról ment . Akkor ezek szerint nem lehet messze menő következtetést levonni a boltos hallgatózásból.
Akkor előző véleményem javítoma 668b jobb subb-ban mint a k430-as.
-
baluka26
veterán
válasz
schawo #17763 üzenetére
Jahogy az összes Sexi van kölcsönben, értem
Szerintem elég mélyre megy, nekem azzal nem volt gondom.
A 3 ponton kiemelést én is éreztem, amikor végignéztem sinegennel, de ez már akkor volt, amikor megvetted, így nem foglalkoztam vele
És igen, nagyon világos, teiszta hangja van. És kényelmes is
K500 ennyire mélyre le tud menni?
szerk: Szép állapotban van, de ez 100 euro felett lesz, rá is teszem figyelőlistára, kíváncsi vagyok -
Ati3120
tag
válasz
schawo #17727 üzenetére
Amikor ilyen történt mindig jókat röhögtem magamban ,nekem nem hiba inkább fun faktor szép magyarosan
Így vagyok a színezéssel is ha jól csinálja az adott füles és emiatt kellemes hallgatni akkor egyáltalán nem bánom hogy ezt nem így gondolták a stúdióban .Igazából úgy sincs tökéletes füles de ezek a hibák nem mindenkinek azok.
-
<MZ/X>
őstag
válasz
schawo #17696 üzenetére
2.) Köszönöm, ezzel sikerült tisztáznom magamban is a dolgokat. Tehát akkor DD, DTS hardveres támogatás csak a sokpontegyes hangfalalknál fontos.
3.) Kicsit amiatt aggódok, hogy a DX2 nem elég jó forrás zenei minőségileg. Gondolom nem véletlenül kerül 10e-el többe az STX (vagy ez csak az erősítő felára)?
Nem tudom mennyire marketing bs, de az elektromos zajtól való védelem nem fontos a hangkártyáknál (stx-nél van, dx2-nél nincs)?4.) Igazából arra gondoltam, hogy van egy külső DAC+AMP, legyen mondjuk a Yulong D100. Ha USB-n kötöm össze a géppel akkor rosszabb minőségű lesz mintha koax spdif-en tenném?
-
orbano
félisten
válasz
schawo #17664 üzenetére
épp az avishai cohen - emotional stormot hallgatom rajta, és baromira torzít. létezik ilyen?
vagy a bejáratósságtól van? vagy az erősítő tré és behal ha sok a basszus?
a kurtítást hogy? 7k körül húzzek le, vagy onnantól végig vágjak kicsit? mondjuk ha nagyon vágok, akkor meg olyan semmilyen lesz a hangja.mstage? esetleg valami DAC-val egybekötött dolog, ami egy komolyabb hifit is elláthat később?
-
orbano
félisten
válasz
schawo #17657 üzenetére
speciel az RCA-ra gondoltam. az ugyanúgy megvan 1 méter
ezek szerint van esély, hogy egy melegebb, lágyabb hangú erősítő segít rajta? valami tipp, hogy merrelefél tapogatózzak? a csörömpölést leszámítva amúgy egész tetszetős a hangja. mondjuk mélyben próbált izmozni, de EQval megvágtam kicsit. -
baluka26
veterán
válasz
schawo #17636 üzenetére
Nem értem a problémát
Essence STX->unbalanced out->erősítő->viszhall.
Meg van hajtva a fejhallgató, a hangkártyán megcsinálj a a különböző effekteket.
KMT: Így rippelnek SACD-t?Egyből átkonvertálják 88.2-re? Akkor mi értelme van?!
Én a 96 kHz-es anyagokat csak azért szeretem, mert sokkal nagyob dinamikával rendelkeznek, mint a CD ripek. Azt meg én szeretem, pedig van köztük egy két kicsit kattogós felvétel. (Coldplay - Viva La Vida, de így is egyik kedvenc albumom hallgatózásra.)
-
<MZ/X>
őstag
válasz
schawo #17636 üzenetére
Tehát akkor te összességében mit ajánlasz? A filmek/játékok/zenék ugyanolyan súllyal esnének bele a választásba. Vagy esetleg egy STX+AMP megoldás lenne jó?
Azt nem értem, hogy elvileg nem is a DAC meg a hangkártya ismeri a térhangzást, hanem a szoftver. Ha utána analóg módon van az összeköttetés fejhallgatóval akkor ígyis-úgyis ez elveszítődik, nem?
SPDIF vagy USB összekötettésű külső DACAMP között jól tudom, hogy nincsen különbség?
-
KMT
addikt
válasz
schawo #17625 üzenetére
Ok, máris egyetértünk. De honnan is indult a dolog? Hogy van-e különbség. Különbség pedig van. Valószínűleg hallható különbség is. Én csak ennyit írtam. A többi csak rizsa. Hacsak nem azt akarod matematikailag levezetni, hogy ezek a formátumok feleslegesek... (:
Amúgy kicsit te is érintetted a lényeget... A minőségi zenehallgatás egyfajta maximumra való törekvéssel jár. Ma már elég sokan igyekeznek veszteségmentes formátumban zenét hallgatni. Azon sem érdemes "statisztikázni", hogy hány százalékuk venné észre, ha pl 320-as MP3 menne a flac-ek helyett... A tárhely egyre olcsóbb, így már csak "miért ne" alapon is elfogadható az efféle értelmetlennek tűnő túlzás. Pár év, és ugyanez lehet a HD minőségű zennékkel is. Egy 24-96 körüli album kb 1 GB. Ez néhány 10 ft manapság.
És itt jön még képbe az általad említett "ha jó rendszeren edzed a füled" elmélet, kiterjesztve a rendszerről a zenére, mint adatra.(Vagy te leszoktál a flac-ről, miután rájöttél, hogy nem hallod a különbséget?
)
Ez már extra off, de kicsit elmélkedtem... A zenehallgatás érzelmi, hangulati ingereket kelt. Legalábbis az odafigyelős zenehallgatás mindenképp. És bizony itt szvsz számíthat a minőség is, ellenben ez nem lesz reprodukálható egy teszten sem, már csak a hozzáállás/figyelem miatt sem. Egyik hangmérnök sem fogja azt mondani egy A/B teszt után, hogy most kicsit kevésbé hatotta meg a zene, vagy hogy 1%-kal kevésbé lett táncolhatnékja.
Így tehát abszurd módon a hangminőséget nem is lehet ellenőrizni.
Agymenés vége, bocs az offffért.
(#17627)
Egy példa:"This SACD rip was created using the following process:
1) DSD internally converted to a 24bit/88.2KHz PCM stream by the Oppo DV-980H player
2) The PCM stream is conveyed into a high-quality HDMI 1.3 cable
3) The HDMI is connected to an Octava 1x2 HDMI Distribution Amp with Toslink Out
4) The PCM stream is splitted into a toslink cable
5) The toslink cable is connected to a M-Audio Transit USB adapter
6) The PCM stream is captured by Cockos Reaper 3.1x using the M-Audio ASIO drivers.
7) Final track splitting (no other editing is involved) is done in Reaper"Valószínűleg azért 88.2-be, hogy kisebb veszteséggel lehessen CD-síteni.
-
bigmasterg
addikt
válasz
schawo #17630 üzenetére
Nem azt írtam, hogy lehet vagy nem hallani 44 és a 96 között különbséget. (Amúgy nekem nem is nagyon van magas felbontású zeném. Át sem menne a lupusra, de nem is érzek késztetést, hogy e miatt használjak nagyobb felbontású usb->spdif-et.)
Az előzőt inkább a "(lévén feltételeztük, hogy az első tézis nem igaz)" -ra írtam.
-
bigmasterg
addikt
válasz
schawo #17625 üzenetére
Az első pontban meg szerintem van igazság, csak nem a hallóképessége javul az embernek, hanem az ízlése/igénye változik. Plusz egy sokat, jó rendszert hallgató ember valószínűleg olyan részelteket, apróságokat hamarabb vesz észre, figyel fel rájuk, amit fizikailag más is hall, csak nem figyel rá, nem veszi annyira észre.
Pl. egy csomó embert ismerek, aki iszonyat minőségű zenét hallgat (youtube-ról letöltött és mp3ba konvertált zenék és hasonlók...). Na most ha egy ilyen embert leültetnének egy 50ezres, 200ezres és milliós hifi elé, nem biztos, hogy helyesen rangsorolná őket. Pedig nem hall rosszabbul, mint mondjuk a milliós rendszer tulaja, vagy egy hangmérnök... -
p_adam
addikt
-
KMT
addikt
válasz
schawo #17557 üzenetére
Ez meg a másik. Viszont simán lehet, hogy az LP master-elése jobb. Emiatt csalóka a dolog.
De most nem is első sorban az LP miatt írtam. Csak a felbontások összehasonlítása végett. Nem azt mondom, hogy lehetetlen kihallani a 96/192 közötti különbséget, de nem egy olyan rendszeren... A tárhely miatt meg egyelőre pláne nem gazdaságos.
-
Dave™
nagyúr
válasz
schawo #17464 üzenetére
Szerintem több anyag van benne
Az sem kizárt, hogy nagyobb. De nem érzem, hogy a fejemen van, az egyébként könnyebb Superluxot meg éreztem. Ez is valami
Shufny: benne vagyok.
Akik beszóltak a lila színre húzzanak sorszámot
Szerintem piszok jó, megtöri az unalmas egyhangúságot. De ezen kár vitatkozni
-
<MZ/X>
őstag
válasz
schawo #17379 üzenetére
Azt mindenképpen szeretném elkerülni, hogy később fölöslegessé váló dolgokért fizessek most. Mivel gondolom, hogy a Liner II-ben nagyjából a külvilágból semmit nem hallok, ami annyira nem tetszik nekem, ezért maradjunk a 650-nél. Egy olyan DAC amibe van beépített erősítő (ez használható másik gépeken, mp3 lejátszóknál plug-and-play módszerrel?) mennyibe lenne? Inkább most fizetem ki, mint később 2x.
-
<MZ/X>
őstag
válasz
schawo #17355 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat! A keret legyen akkor 75e a fejhallgatóra, és 55e a többi eszközre.
Akkor ha jól értem a legfőbb probléma a hangkártyával az, hogy nem megfelelő minőségű a DAC-a. Ezen nem segít egy jobb hangkártya? Ha nem muszáj nem vennék külső, USB-s DAC-ot, szeretném minél kevesebb komponensből megúszni a dolgot. Vagy esetleg ha lenne egy egybeépített erősítő plusz DAC még az is jó lenne. Sőt, talán az még jobb is, ha mondjuk mp3 lejátszóval használnám.
Külön erősítőből régebben már ajánlotattatok csöves megoldásokat (Bravo). Ebből mennyib kerülne egy megfelelő modell?
Ha nem lehet a teljesen digitális adatátvitelt megoldani, akkor a különböző formátumok (EAX, DTS) nem veszítenek a minőségükből? A külső DAC gondolom átvenné a DAC szerepet a hangkártyától, akkor elég lenne egy integrált is?
mod: Megnéztem, és nemrég hirdettek egy Linear II-t 45k-ért. Ez elég messze van a HD650 80k-jához. Tényleg egy kategória a kettő?
-
KMT
addikt
válasz
schawo #17366 üzenetére
"A műveleti erősítők nem Ohm törvény szerint működnek, ezt nem szabad elfelejteni."
Ezt nem tudom elhinni. Szerintem csak arra gondolsz, hogy az eredő ellenállást kell nézni. Nyilván vannak határai a feszültségnek, de attól még az Ohm-törvénynek igaznak kellene lennie.
"Ha kis ellenállással terheled az opampot, akkor a belső ellenállás miatt egyszerűen összeomlik a leadott feszültségkimenet, és nem lesz elég az áramerősség."
Tehát nem lesz elég teljesítmény egy 32 ohm-os füles meghajtására, nagyobbhoz meg igen?
-
Slownz
senior tag
válasz
schawo #17355 üzenetére
"Analóg módon, kábellel, vagy pedig egybeépítve. A kábelre is figyelmet kellene fordítani, és belevenni a keretbe."
Én eddig abban gondolkodtam, hogy elég egy sima mezei jack-jack kábel, de akkor ezek szerint ennél is ennyire számít a minőség? Mennyibe vesztegetnek egy minőségi kábelt?
-
Dave™
nagyúr
válasz
schawo #17274 üzenetére
Nagyobb hangerő kell neki, mint a Superlux 668B-nek. Nem sokkal, de valamivel nagyobb. Gondolom ez a nyitottság számlájára is írható. Amúgy a telefonról is teljesen jó meg a ZEN-ről is, több helyen is írták, hogy teljesen felesleges erősíteni, alig van valami minimális változás. Abban meg nem vagyok biztos, hogy az AD900 tetszene-e annyival jobban, mint amennyire drágább, megvárom míg lesz majd aprón és kipróbálom előtte, ha egyszer úgy gondolom, hogy feljebb lépnék. De most teljesen elégedett vagyok a vásárlásommal
Az AD900 amúgy is csúnyább, az AD1000 meg egyenesen ronda.
-
Dave™
nagyúr
válasz
schawo #16649 üzenetére
Ugye a kérdés az említett két típusra vonatkozott
Persze, lehet venni 5k-ért HD540-et is, csak ugye oda nem árt egy erősítő is, K240 dettó ilyen
Az 555 meg a 668B meg elmegy kvázi bármiről. Szerintem nem érdemes túlreagálni sem a problémát, nem mindenki olyan "elvetemült", mint Ti
-
AMDFan
addikt
válasz
schawo #16438 üzenetére
Mit nevezünk nyugodtnak?
A füles találkozón ecosse a következő aranyköpést dobta be miután levette a K601-et: jó jó, de nekem ez öreguras
Ilyen szempontból én az AKG-re sütném rá azt, hogy nyugis. Pl amikor teszteltük annál a számnál amin több füles is berezonált a mélyektől, ott a K601 még jóval magasabb hangerőn sem recsegett volna be. Igaz, hogy nem dugult el a fülünk a mélytől.Én pont ezt szeretem a K601-ben. Nincs olyan zene amin zavarba jönne. Az a hangerő amit emberi fül még el tud viselni azon ez a füles nem fog torzítani. Ezek szerintem mind igazak a HD600-ra is, de arról nem tudok bővebben nyilatkozni, mert sajnos nincs itthon. Viszont az is igaz, hogy a K601 iszonyatosan bünteti a rossz felvételeket. És itt nem arról van, hogy a 192-es mp3 hallgathatatlan, én sok mp3at hallgatok, nincs vele bajom. A rossz minőségű felvételről beszélek, ami szarul van masterelve, torzításig hangosítva stb. Pl. az új Metallica lemez hibái iszonyatosan hallatszanak. Egyébként nem tudom elképzelni, hogy nem direkt csinálták ilyenre ezt a lemezt.
-
Nertpaelg
tag
válasz
schawo #16290 üzenetére
Lehet, (bár a nyugatos kijelentéssel - egykét speciális esettől eltekintve - lehetne vitatkozni), de ez nem jelenti azt, hogy itthon ne kapnák le minden további nélkül a fejedről, és szaladnának el vele. Kést valószínűleg nem kapsz érte a hátaba, nyilván nem erre gondoltam. Minden bizonnyal más helyeken mozgunk más időpontokban, de például már a metrón is rendszeresen visznek el így telefonokat. És akkor ez még messze van BP kombat zónájától, és Pestnél vannak sokkal roszabb helyek is, határon belül.
Nem hiszem, hogy egyedül gondolom így, mintha korábban Baluka is utalt volna erre.
-
riam
tag
válasz
schawo #16197 üzenetére
"A 240-ben a magas kicsit agresszív"
Megkérdezhetem, hogy ennek a sextettnek milyen színűek a kis hangszórói?
A legújabb szerzeményemnél ez nekem is feltünt, de az is hogy sokkal "nyitottabb" hangja van, mint a másiknak, kevésbé telt, inkább feszesebb basszusa van, és jóval mélyebbre is megy le. Összességében ez jobban is tetszik, de beazonosítanom nem sikerült, mivel narancssárga hangszórói vannak, (legalábbis a rácson keresztül annak látom) viszont nincs kivágva a fejpántja... -
baluka26
veterán
válasz
schawo #16195 üzenetére
Rólad jut eszembe K240.
Ma hallgattam felváltva HD540-el, és én a HD540-et tisztábbnak érzem. De valószínű a csillapítatlan magas hangok miatt. Viszont a K240 nagyon szépen, színezetlenül adja át a hangot. Nekem kényelmes is. Továbbra sem tudnék egyértelműen dönteni a kettő között, ha kellene -
Shufny
őstag
válasz
schawo #16163 üzenetére
Nem beszélve arról, hogy az M50 erősen kiemel alul. Tekintve, hogy a mostani K240 -ek sem az igaziak, így én kicsit gondban lennék. A helyedben megpróbálnék lecsapni egy Sennheiser HD250 Linear -ra. Emlegetni szokás a Beyerdynamic DT250 -et, régi AKG K240 -eket (illetve K271 jön sűrűn szóba), Sony MDR V6 avagy 7506 -ot (hamisítják!), Shure SHR-440 -et talán (erről itt kérdezheted bigmasterg -t). Hirtelen több nem jut eszembe, de biztos van még sok. Érdemesebb használtpiacon (ebay, head-fi ) körülnézni, mert ezek olyan körökben elterjedtek, akik sűrűbben cserélik a füleseiket, és vigyáznak rájuk.
-
p_adam
addikt
válasz
schawo #16028 üzenetére
49000 yen ami 120ezer forint (igen sajna még mindig baromi erős a yen, pár éve ez még sokkal kevesebb lett volna) erre pedig még rájön némi járulékos és szállítási költség én erre célzottan egy oldalt használok és még soha semmi bajom nem volt velük, gyorsak precízek csak az angoluk egy kicsit vicces
Viszont ha valaki szemfüles akkor ilyen bemutató darabok (szerintem végülis mindegy hogy mit vesz valaki japánból, újat vagy demo-t) 40000 alatt is előfordulnak.
És hogy jobban befut ez a széria úgy majd esik az ár is persze nem sokat. Kb. 4 évig aligha hiszem hogy frissítik a mostani kínálatot.
Az EU-s árak erre a legújabb szériára még nincsenek kiírva, de gyanítom hogy aránytalanul drágák és mondom csak egy hálózati adapter kell hozzá semmi más.
A nagyobb Stax erősítőknél más a helyzet, minél újabb, annál nehéz átállítani a fesz-t de létzezik feszültség átalakító is.
Kinézetre szerintem ez már teljesen vállalható (bár biztos lesznek akik ezzel nem értenek egyet
) , másmilyen formájút ma nem is gyártanak az Omega-n kívül de ha ez annyira fontos akkor csak az SR-5 (Gold)-ot tudom ajánlani, az mindenhogy jól néz ki és a barátnőm szerint is 'cuki' volt amíg itt volt a Sigma-ra való kommentjét most inkább hagyjuk
-
p_adam
addikt
válasz
schawo #16024 üzenetére
Na jó a Sigma nem az egyetlen Stax
Egyébként ahogy nézem már újonnan is lehet importálni Japánból viszonylag tűrhető áron.
Most cserélték a palettát és ezek az újak a legjobbak még nem hallottam őket de mindenki ezt állítja. Szóval ha én lennék ilyen helyzetben akkor új csinálnám hogy azt újonnan beimportálnám mivel elég olcsó a szállítás az erősítőt meg innen szerezném be valahonnan hozzá de mondom az adapteres megoldás szerintem alulértékelt és az is nagyon jó lehet, gyakorlatilag szinte bármilyen végfokkal működik.Vagy teljesen újonnan van az SRS-2170 szett, semmi más nem kell hozzá csak egy ipari standard 220/240V-os hálózati adapter.
http://pricejapan.com/front/e_good_info.php?code=996&category=10 (ennél kicsit olcsóbban is lehet)
Ha pedig a hang is számít akkor ezt össze sem érdemes vetni a HD6xx-ekkel, még jobb lesz mint amit a meeting-en hallhattak a kíváncsiskodók már ha a forrás is jó mert ez a legbonyolultabb téma szvsz.
-
greenfairy
tag
válasz
schawo #16016 üzenetére
Örülök, hogy játéknak tartod súlyos százezrek elköltését.
(Új cuccban gondolkozom.)
Mivel jobb ez, mit a Lupus + HD 650 (180K) ?
Köszönöm a segítőkész válaszodat!trickyy: A xonar ds-be opa2604ap-t tettünk, alapon egy kicsit tompa a kártya, a 2134-el nekem egy kicsit sok a mély és nem tudja kompenzálni a tompaságot, a 2107-tel nem rosz, alakul a mély, de még mindig kevés egy kicsit a magas és tompa a hangzás. A 2604 feszessé tette mélyet, de van bőven, javult a részletesség és szépen csillog a magas és megszünt a tompaság is. (Nem az én tollamból) (Xonar Essence STX: tapasztalatok különböző művlelti erősítőkkel c. fórum 31-es hsz. Ott találsz választ a beszerzési helyekre is.)
-
dudika10
veterán
válasz
schawo #15984 üzenetére
Nem akarok hülyeséget írni, de ha jól rémlik, akkor: érzet = ln(inger / ingerküszöb) * arányossági tényező az egyik törvény szerint. A másik meg talán: ((inger / ingerküszöb)**(1/3))/(2*4). Előbbi a phono utóbbi a son skála. Mind a kettő csak közelít, egyik se pontos. Olyan ~50dB felett a son skála ha minden igaz jobb közelítés.
De ezt ne vedd készpénznek, nem vagyok benne biztos. Majd utánaolvasok.
Nem hiszem egyébként, hogy a rutinnal csökken az érzet, inkább a korral változik szerintem.
Ugye 1000Hz-en nézted? -
-
Nikk
senior tag
válasz
schawo #15630 üzenetére
Enyémről elhiheted, hogy lekopott minden nagyobb probléma nélkül... Nem volt jól összerakva annyira. Megfordult már a fejemben az is, hogy hamis volt (hiába Aqua Computers stb...) Nem gyári gari volt rá és hasonlóan a hamis termékekhez Designed in Germany, Made in China felirat díszelgett rajta, úgyhogy nem lennék meglepve, ha hamisítanák, még boltban is...
-
-
Daneeka
senior tag
válasz
schawo #15562 üzenetére
Mindegyiken van reverb mint alapvető "légszükséglet" plusz kettőn van pluszba EQ meg kompresszor, a modosítatlanon csak reverb van. Egy szoba reverbbe van irányítva az összes dob mint ha egy szobában lett volna felvéve. A reverb busz effektezve sincs. Amúgy eléggé alacsonyra van keverve. Még kicsit tologathattam volna a centerből kifelé a két cin-t (nem tudom mi a magyar neve) mert egy rendes kitben sem minden a dobos előtt van meg "humanizálhattam" volna a hangokat stb. de nem igen törődtem ilyesmikkel mint írtam mert a plugin hangja érdekelt.
-
riam
tag
válasz
schawo #15460 üzenetére
"Ha jól emlékszem, van régi K240-es fülesed. Hogy vagy vele megelégedve? Kíváncsi vagyok, mert elég megosztó tud lenni"
k240 sextett-m van, már nem emlékszem melyik változat,( ennek narancssárga peremű kis hangszórói vannak)
Szerintem szinezetlen, kicsit "száraz" hangja van, amit nem mindenki szeret, de soha nem éreztem bántónak pl a magasait, vagy kevésnek a mélyet. Az énekhangja kimondottan szép, kicsit sem "fátyolos" de ez minden eddig hallott akg-nál tetszik nekem. Elég részletes is, talán a tere lehetne még egy kicsivel jobb.., de kiváncsi lennék a Te véleményedre is, amennyire tudom jó pár ilyen fülesed van.. -
PuMbA
titán
válasz
schawo #15458 üzenetére
Ez így van ahogy mondod, de annyit vacakoltam vele.
Meghallgattam mindenféle zenét ezzel a beállítással (Scorpions - Walking on the Edge, Way down deep, komolyzene, pop, rock) és szerintem nagyon ottvan minden. Shufny is összehasonlítja majd hétvégén az EQ-t, hogy hozza-e az AKG K601 naturális görbéjét körülbelül, úgyhogy majd kiderül, hogy mit alkottam.
Dave™: "Amúgy eltérő forrásunk van, nem tudom mennyire jó ötlet ugyanazt az eq-t használni "
Szerintem nem, a hangkártyám azért nem rossz...
-
KMT
addikt
válasz
schawo #15441 üzenetére
Igen, máshogy esik szét a tér. És ez az, ami valószínűleg alig hallható ki, de mégis szétesik! Ellenben egy jobb kábellel lehet, hogy egyáltalán nem esne szét. Csak azt akarom ezzel mondani, hogy nem szabad azt hinni, hogy ha a fordítás után alig-alig van változás, akkor egy új kábellel sem lenne nagyobb.
Aktív témák
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest