- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
eight
senior tag
Én is úgy tudom hogy a driver egy kicsit újjabb, és egy 558 modolova sokkal közelebb van az 598-hoz mintha 555-öt modolnál, persze az lenne az igazi ha ezeket a saját fülemmel tudnám megtapasztalni.
Baluka26: azért köszi a tanácsot, ha lesz majd lehetőség, kipróbálom a 668B-t is de a Seni mid-je állítólag nagyon jó fps-ekhez, és tudom hogy nagyon kényelmes, mert 350-et már nyüstöltem aminek nagyon hasonló az alakja.
-
Shufny
őstag
Nekem az jött le, hogy a Kleer messze a legjobb wireless technológia jelenleg. Ebből tudtommal a TDK WR700 a legolcsóbb. Praktikus és állítólag tűrhető a hangja (kommersz cuccokhoz mérve kifejezetten jó).
greenfairy: A lehetőségeid szerintem: Veszel egy HD555 -öt (esetleg Superlux
) és szépen örülsz neki. Vagy veszel egy HD580/600/650 illetve hasonló kategóriájú fejhallgatót, és elszabadul a pokol!
-
DemonDani
addikt
azért a gamer fejesekben nem tudom milyen a hangszoró/k
nem hiszem hogy egy sima füles lenne ugyan ugy 1-1 hangszoróval mint bármi más, de nem sűrűn láttam ilyet megbontva szal esetleg ha valaki igen az nyilatkozzonbár engem nem igazán érdekel a téma, de szerintem azért a hang minősége sem élből szar csak mert gamer cucc meg gamer gyártó süti rá a pecsétjét, amugy meg haverom akar ilyen roccat szerűséget, én próbáltam lebeszélni
-
dudika10
veterán
Pont annyi értelme van mint a HD555-nél és HD595-nél az azonos drivernek.
Fel lehet tornázni az árakat.Egyébként nekem pl sose tetszett a színük, a HD558 sokkal jobb, bár még mindig az AKG-k tetszenek jobban.
Egyébként ha írsz forrásokat akkor sokkal egyszerűbb beszélni a témáról.
-
dudika10
veterán
Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest