Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
ricshard444 #227977 üzenetére
A relatíve alacsonyra szabott vételár azt jelenti számomra, hogy sok keret javításra sincs feltétlenül. Ehhez képest új korukban aránylag drága (ergo bonyolult) típusokat hoztál. Én ennyiből vasaló Swiftet vagy valami hasonló tömegjárművet keresnék.
-
kcsa
veterán
válasz
KoVee84 #227731 üzenetére
Annyira nem tűnik rossznak a helyzet, de nyilván nem egy dízel fogyasztás lesz belőle.
-
kcsa
veterán
válasz
BigBlackDog #227343 üzenetére
BEV-nél biztosan van ilyen, olvastam már, na de hibridnél? Ezért kérdeztem
-
kcsa
veterán
Nekem van az autóban gyári navi, tavaly óta ismerten nem is lesz frissítés (5 éves autó...). Nem ajánlom a beépített navit, AA és Waze a jó megoldás.
-
kcsa
veterán
Ha már GTE: mi a helyzet Golf VIII GTE / Seat Leon PHEV típusokkal? Az ebben lévő olajos DSG megvehető?
Hülye helyzet, de gombhoz vennék majd kabátot, klasszikus ötajtós autók férnek be a beállóba hosszkorlát miatt, ezek tűnnek szimpatikusnak, de ha van ezekhez képest bestbuy ajánlat, érdekel
-
kcsa
veterán
válasz
Dißnäëß #227227 üzenetére
"Vagy Ford (hibrid, amit a Toyotától vesz, kérdés, mennyit örökölnek a döglött hal effektusból ezáltal)."
Az egy nagyon fontos részlet, hogy nem veszi a Toyotától. Valami váltólicenszük van, de a motor az a khm. közkedvelt Duratec HE származék, a váltó is saját, némi Toyota genetikával.
-
kcsa
veterán
válasz
Vismajor01 #227159 üzenetére
Egyébként ez nem véletlen, a WD40 nem kenőanyag, remélem nem mondtam ezzel újdonságot. Ugyanígy Kia Ceed ülésnyekergésre sem ez való
-
kcsa
veterán
Én csak a wannabe-phev-tulajok csapatához csatlakoznék. Nem szeretnék két autót fenntartani, nincs is rá szükségünk, viszont gyakori a reggeli gyerekjárat vonathoz, egy faluval odébb anyámhoz, boltba, ilyesmi. Jóleső(bb) érzés lenne ilyen rövid távokon villannyal menni, ezzel mellesleg a hagyományos motort is kímélve. Fix költségekben nem gondolom hogy drágább mint egy hasonló jellegű, teljesítményű, méretű stb autó, amink egyébként is van, viszont a rövidtávos gyilkolás kisebb lenne. Azzal viszont egyetértek f4lcon fenti hsz-ével, hogy ~50 km-es akkuk helyett talán sweet spot lenne a 100 km körüli.
Még kicsit várok, hátha megjelenik a radaron az évezred vétele.
-
kcsa
veterán
válasz
Gombinyó #225994 üzenetére
"Én is megtartanám a kugát legalább 3 hónapig. Fogyasztás bajnoknak pedig tipp a megane 4, 1.5 dci-vel."
Bp-Stuttgart és Bp-Berlin vonalon mentem párat 1.5 dci-vel, fixen 5 alatt. Alapvetően én spórolós vagyok, de német szakaszon kevésbé óvatoskodtam. Ami igazán meglepett, hogy mindkétszer hazajöttem egy tankkal, szokatlan érzés volt a korábbi autóim után
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
válasz
f4lcon #225706 üzenetére
Ennél is "rosszabb" a helyzet, semmi licensz nincs itt, az egy Mazda L származék Duratec motor.
-
kcsa
veterán
válasz
f4lcon #225551 üzenetére
A V2H vonalat gyorsan elengedtem én is (bár khm. úgysincs kedvem autót venni
), de V2L még ígéretes számomra szükség esetén. A hibrid inverteremen (5kW) lóg 10kWh akku, és inverter generátorbemenetére fel tudnék lógatni egy V2L képes járművet - ha kell - így a kettő együtt azért elég sokáig elég lenne.
Tény, hogy így kábelt kell cserélgetni töltés-használat üzemmód váltásnál, de eleve vészhelyzetben gondolkodom, ott meg belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest