- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
7Sony7 #193206 üzenetére
Passz de arra készülj fel lelkileg, hogy tízből kilenc érdeklődő fél-analfabéta tázsvíír lesz akinek dekódolni kell minden második szavát és kapásból a megadott ár egyharmadával fog indítani látatlanban. Hajtsad amíg szét nem esik vagy add oda a családban/rokonságban valakinek. Én is így örököltem egy 2001 év végi 1.4 Classic-ot. El akartam passzolni mert nem nagyon használom meg amúgy is minek két autó de olyan emberek telefonáltak... édes faszom. Rögzítenem kellett volna a beszélgetéseket. Borulnának itt páran a röhögéstől.
-
dj79
senior tag
válasz
7Sony7 #192046 üzenetére
Szia!
Van letölthető, gépen kitölthető változat
Négy példányt kitöltve kinyomtatsz, az aláírásoknak viszont mindegyiken eredetieknek kell lenniük.
Ha neten kötsz biztosítást, meg is kapod az ajánlatot, qr kóddal/vonalkóddal e-mailben, azt már le tudják csippantani az okmányirodában. -
sasa134
addikt
válasz
7Sony7 #168858 üzenetére
Apumnak volt Picasso, újonnan vette, 6-7 évesen adta el, kb 190k km-rel, 1.6 benzin. Elég széthullós autó, nem a motor, de minden más. Váltó nagyon kellemetlen, műszerfal világítás többször beszart, a belső is hamar fáradt .
Utána C-max 1.6 tdci következett, azt hiszem 5 evesen vette, 3 évig volt meg, semmi gondja nem volt. Szerintem a Ford jobb kocsi, de persze az adott példány állapota számít. Dízeles nyűgök lehetnek. 1 milla körül én benzines Fordot vennék- ha van megvehető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest