- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
válasz
Snoop-y #113258 üzenetére
Persze,elhiszem,h elképesztően bonyolult.
Csak: ugyan úgy engedélyeztetni kell az unalmasabb autó elemeit,ugyan úgy át kell állítani a gépsort-persze lehet,h nem akkora mértékben-,be kell tanítani a szerelőket...
Szóval sztem itt is megvannak ezek,csak gondolom kisebb mértékben.De azért egy ilyen autó igen emelte volna a presztízsértéküket,sztem.
Főleg ezzel a felnivel.
De ezeken az újabb képeken már kezd tetszeni,főleg pirosban.
De azért még megvárom a nem beállított PR fotókat. -
hobizoli
nagyúr
válasz
Snoop-y #113123 üzenetére
baromsag, ezeket gyarilag ugy csinaltak meg, hogy mukodik, kulonben vki kapott volna a lófejet az ágyába igen hamar
uj korukban ezeknek se volt semmi bajuk
csak a kokanyolas meg a hozza nem ertesbol lettek lepusztitvaugyanezt latom a PuntoGT-knek csak kicsiben
ezekben is megy a takolas meg a jovanazugyvazzeg modszer szerint osszerakva, aztan neznek, hogy 2 hetente szetdol vmiert benne
aztan erre is megy a aaa ezek ilyenek mind
pedig nem -
Integrale
veterán
válasz
Snoop-y #113116 üzenetére
En szivesebben vennem meg igy is az Integrale-t, minta ket japant, reszben mert nem is tetszenek igazan, reszben mert sokat kernek a jokert, de egy legendat veszel, aminek az ara emelkedni fog.
A keresztben atugras meg kerdojeles, kortet a kortehez, kar egy 200x evjaratu Subarut, vagy Mitsubishit hasonlitani egy 30+ eves techinkahoz.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Snoop-y #113105 üzenetére
azert vhogy megis 6x VB lett ennek ellenere, szoval lehet nem az autoban van/volt a hiba, hanem a szereloben
szoktam dumizni a landzsasokkal a Lurdy-nal, ha kijonnek, meselnek remtorteneteket, de a legtobb az szereloi balfaszsagbol jon
meg a jolesz az csak meggyuruzve a hordosra kopott blokkal, mert elotte jo volt bele a Tesco-s olaj is occsoe, o is azt hasznalja az ehhatdé szopodizel cuccolos Jetta-jaba, es nezd meg, semmi bajana igy kell egy 3.8M-s autonak lemattolni a motorjat
aztan jona ja 4000km alat szetment, hat ezek ilyenek
de ujrafuratjuk uj dugok csapagyak gyuruk es olyan munkadijjal 5-600k-bol majd zsir uj lesz minden
csak gyozd loveval az ilyet, kb egy kasszat lat bennedez melle olyan arakon dolgoznak, hogy besza-behu, markaszervizben lehet kevesebbol megallna, es azok gyari kenoanyagokkal rakjak ossze
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Snoop-y #113109 üzenetére
hat azert arra nem kell annyira, barmennyire is rossz a hire
egy hatso hid 1/4-d annyiba se kerul hozza, mint egy bubuhoz
a HF-kel az a baj, hogy ruppotlanokhoz kerul, akik a gyari 20 eves mara mar 5 csillard ciklust mukodott injektorral meg elkopott AC-vel akarjak felhuzni 1.5-2x annyi lora
aztan ez persze nem megycsak hat a legtobb szerelo meg egy ilyennel ott huz le, ahol nem szegyell
pedig olyan qrva nagy trukk nincs a motorjaban, csak eloadjak a nagy halalt -
tomiii.
aktív tag
válasz
Snoop-y #112933 üzenetére
"de nem hinnem hogy ez a teperto nem huz rendesen."
Lehet az előadásmódja miatt gondolják így, nem rég a régi Nissanoddal voltam így, otthagyta a japán belpiacos evo V-öt(ugye 280 lóerős limit), de mégis "ahha, jól otthagytuk" érzés volt, bezzeg az evo-ban ülve meg "besza-behu" érzés volt, úgy adta elő magát, pedig lassabb volt.
Lehet a cikk írónak is ez a besz abehu érzés hiányzik belőle.
-
-
Mewryck
tag
válasz
Snoop-y #112441 üzenetére
erre gondoltál?
A magyar használtautó-vásárló hülye! 1
A magyar használtautó-vásárló hülye! 2
A magyar használtautó-vásárló hülye! 3focus mk1: főnököm vett eg mk1es focust,ghia felszereltség facelift utáni kombi,ami eddig előjött:
-központi zár probléma-később megoldódott
-5. fokozatban 2000-es fordulaton néha rángat
-sebességmérő és kilométerszámláló véletlenszerűen nem mér
kb 230k km van benne,vezérlés vásárláskor lett cserélve a szükséges dolgokkal eggyütt -
-
maggi1886076
addikt
válasz
Snoop-y #105885 üzenetére
Nem kell a legújabb autót megvenni. 1,5m-tól már olyanok kaphatók, amikhez nem kell hozzányúlni 2 évig biztos. Meg amúgy is van tömegközlekedés, manapság már mindenhova. Nem mindenkinek kell ingázáshoz autó. A 300ezres kategória nem is arra való, sőt az 500ezres sem.Ingáztam én is, annak idején saját költségen saját autóval (Punto II. 1.2 v8). 2 évig használtam gond nélkül.Utána el kellett adnom, mert nem volt megbízható napi használatra. Én sem tehettem, meg, hogy új autót vehessek.A jelenlegi sem új volt. Nem is hitelből vettem. Korunkbeliek meg a mai bérekből vagy autót vesznek, vagy hitelt fel lakásra.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Snoop-y #105809 üzenetére
Szép meg jó az S2000, de nem foglalkoztam vele mert bőven felette van annak amit fizetni szeretnék.
Most néztem pár eladót, ~4M-nél kezdődik amit megvennék és az még csak annyi, hogy legalább fotón jól néz ki, nem mentem oda, nem néztem meg...
Ez kimarad az életemből.
Egyelőre. -
jerry311
nagyúr
válasz
Snoop-y #105809 üzenetére
MX-5 is szóba jött, mert család nincs, olcsóbb mint a másik kettő, tehát ha netán kell egy nagyobb autó, akkor is hetekig bérelhetek egyet, mire ugyanott járok, mint egy 4-5 személyes vásárolva.
Lehet rosszul látom, de az S2000-nek a ~2.5M inkább az alja.
3M-nél többet nem költenék autó vásárlásra. Ehhez még jönnek a járulékos költségek és máris 3.5-nél járunk. -
jerry311
nagyúr
válasz
Snoop-y #105807 üzenetére
"Tescoba" járni és hétvégi élményautózásra kell csak. Munkába járás megvan 20 perc alatt vonattal, autóval minimum 40, szóval ez kizárt.
Teljesítmény jó ha van, de ezen a környéken 160km/h feletti fényképnél ugrik a jogsi, odáig meg kb. bármelyik WRX elrepít.
Ez inkább csak tapogatózás, mert még mindig fogalmam sincs, hogy mit akarok a WRX - MX-5 - BMW 3xxi háromszögből. -
deicide
veterán
válasz
Snoop-y #103339 üzenetére
Ha nem sikerülne a mutatvány, akkor nem hiszem, hogy lenne értékelhető végeredmény, de megteszek mindent.
Viszont most még nem próbálom ki, majd csak ha melegebb lesz és nem lesz jégveszély az utakon.
TaaT: az a kérdés, hogy a gazda, vagy a tulajok tették-e fel a videót.
Ja nem, közben elolvastam a szöveget, a gazda találta meg.
-
Declare
őstag
válasz
Snoop-y #102774 üzenetére
De akkor had egjen...baja nincs
Tovabbra is azert a titkos wishlist en van egy bmw, autopalyazas miatt dizel ugye.....de azert majd ennek meg alaposabban utana kell jarni
köszi mindenesetre az infokat.
(#102778) tboy93 : Az egy hibrid csak ezt nem arultak el
Nekem is kicsit gyanus azert ez....
az 1.7 dizelem alig tud jobbat
kettö tizedesre szamitgatni nem erdemes amugy. Elsö kutotn agyig tankolod, a masodikon pict a csurig ala, aztan maris a telitank-telitank tankolas között van 10 liter benzin, ami mondjuk jelent 2l/100 km difit
Meseltem multkor, hogy jartam az elsö kattanasig tankolasnal nem? 3/4 fölöt lett kicsivel a "teli tank".....
en mindig csurig rakom es akkor ezekböl szamolok atlagot (marmint minden tankolas atlagat). Igy tartok 6 liter/100km nel 18k km alatt az 1.7 dizellel.
-
Declare
őstag
válasz
Snoop-y #102725 üzenetére
Na en ezert nem vennek japan autot....az ujabbak meg csak csak kineznek valahogy kivülröl (itt a mazdakrol beszelek elsösorban, amik kifejezetten tetszenek)....viszont belülröl
(bar az uj mazdak, söt pl az uj nissan qashqai is egeszen jo) ha egy ilyen regebbi nissanba, vagy toyotaba ülök....hat bahhh
nekem pl nagyon fontos a beltere is a kocsinak, ott ülök, latom, nezem, takaritom
na ebben nekem a bmw mindent romma ver....egyszerüen gyönyörü, ergonomikus, egyszerü, letisztult...
-
8th
addikt
válasz
Snoop-y #102593 üzenetére
He? X@rok én a béjjemvékre... de linkeltél egy videót valami ostobáról aki esik kel a nyári gumijával a hóban. Erre ment a válasz videó, hogy lám lám télig gumival felmegy az emelkedőn az rwd bmw is. Amúgy ja, illenék mindenkinek téli gumival mennie mindenhová... legalább is télen, a hóban. Ez lenne a minimum de sajnos itthon még nem kötelező.
-
Zewa
senior tag
válasz
Snoop-y #102588 üzenetére
Már csak a hang miatt is érdemes megnézni!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Snoop-y #102523 üzenetére
Úgy kéne de látod nem így van.
Hahu-n is láttam most egy OBK-t 400k km van benne. Amíg a felére vissza nem tekeri soha nem adja el itthon a nepper.
mod:
Typhoon47: Shell-ből próbáltam a Nitro-t nekem abból többet kért mint a simából (11,7 vs 12,5). Azóta nem is tankolom. Még ha nem is tök egyforma körümények között használtam (városi fogyi mind a kettő amúgy) akkor is majdnem 1 liter diffi az sok.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Snoop-y #102543 üzenetére
Igazándiból egy ideje már fogynak az autók (nagy szilárdságú acél, könnyűfémek [link]), aszem csak az opel különcködik.
"az Astra közel 300 kilóval nehezebb a Seatnál, és gyakorlatilag ugyanolyan méretű belül. Ugyanis a mérlegen 1630 kilót mutatott a digitális kijelző."
És hát a gyártók próbálnak előre menekülni...
- audi: műanyag rugó [link], műanyag olajteknő, új 2.0 TDI = hengerfejbe integrált leömlő, 3mm-es hengerfal vastagság, polymer kompozit felnik [link]
- bmw: karbon kerék [link] és karosszéria elemek használata nagy %-ban.
Na ezek után lehet az új autókra mondani hogy tiszta műanyagok.
-
deicide
veterán
-
válasz
Snoop-y #101796 üzenetére
Emelem kalapom az írek előtt, én ott pár napot vezettem, pár száz km-t, és mindig azt tapasztaltam, hogy nagyon nyugodtak, rendezettek, nem villognak nem dudálnak, és még szabályosan is vezetnek. Soha nem volt halálfélelmem. Anglila kimaradt, de ezek szerint jobb is. Hasonló az olaszokhoz, csak ott működő káosz van
-
Declare
őstag
válasz
Snoop-y #101793 üzenetére
Ez az apa oktatja a kis Johnyt azert durva
En mondjuk itt a nemeteknel imadok vezetni. A nagytöbbseg elözekeny, beenged savvaltaskor, jobbra tart az autopalyan m5 ös bmw el is....pelda erteküek szerintem. Hülyek nyilvan mindenhol vannak...de az arányok, az a nem mind1.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Snoop-y #101790 üzenetére
Azt már kiszedték onnan szerencsére de a Kacshó Pongrác felüljáró előtt ahol az M3 bevezető becsatlakozik ott botrány mekkora gödrök vannak.
mod:
Amúgy azért nem szedték ki, mert az tartotta egyben az aszfaltot, most azt a részt újra aszfaltozták mikor megcsinálták a Thököly-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Kerékpársportok
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest