- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
latyak17
tag
válasz
Balupapa #17949 üzenetére
Az álmom, hogy olyan állapotban legyen mint mikor 18 évvel ezelőtt kigurult a gyárból, kerítek rá valami eredeti 3asgolf alufelnit, (nem a 250.000 audi alufelnit
) már a legfontosabb tartozékot megvettem a kocsihoz, Jaigermaisteres rózsfüzért
de nem tényleg max a chip amit beleteszek de azon kívül, mindent ahogy volt.. az ültetés felesleges a magyar utakra, meg amúgy se ez a fontos nekem...
igaz 19 éves vagyok de nem akarok a kocsimból discopatkányt, mivel én se vagyok az
MunezXBK: Szerintem a csávó korrekt megmondta haveromnak, hogy ő hajtotta és ment vele rendesen de max ilyen 1 hónapig használta viszont minden felújított a kasznin kívül
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Balupapa #17903 üzenetére
Nem titkos, csak ha beírok két számot, nem biztos, hogy tudja bárki is, miért annyi az egyik és miért annyi a másik
720-770 (utóbbi akkor, ha azt a két-három dolgot (hátsó kipufogódob, kézifékbowden pár, illetve az egyik motortartó bak), amit lassan esedékes cserélni, én csinálom meg, nem a leendő tulajdonos).
-
Rick4
félisten
válasz
Balupapa #17847 üzenetére
A "tuti tipp" kifejezés önmagában nem lehet elég ok iróniára smiley nélkül? Te csak smiley-vel értesz meg mondatokat? Ha ezt nem találod ironikusnak, el se tudod képzelni, hogy mások annak találják?
Ugye sosem olvastál még Rejtő könyvet.... Hány smiley van egy rejtő könyvben? Hányan röhögnek végig egy ilyen könyvet? nézzetek picit magatokba..
Ja, csak szólok, részemről a vita befejezve, illetve nem is volt itt vita, csak pár értelmezési problémát tisztáztunk. Akkor majd mindenhova teszek szmájlit (és így fonetikusan írom, hogy akik angolul se tudnak, azok se maradjanak le, ok) a gyengébbek kedvéért, jó?
-
válasz
Balupapa #17724 üzenetére
AMDnek igaza van a 68 lovassal. Nekem életem elő 0km-s kocsija volt. És soha nem is lesz új.
365+1 nap és hengerfejes lett!!! ÉS nem akarták megcsinálni gariban a kecsegek, annak ellenére hogy végig a vétel helyén volt szervizelve, nem kis pénzért. Városban 3-4 személy és rögtön megvolt a 9-10 liter. A klímát nem mertem bekapcsolni mert a kézifék helyett működött.... -
-
Rick4
félisten
válasz
Balupapa #17710 üzenetére
Nem, csak van egy kis indexes fórum, ott diskurálok a többiekkel, szívom az infókat, de minden nap kiderül valami új, az egyik jóembernél egy 4 ezresért megvehető injektortisztítás után szépen lement a fogyi, legutóbb vegyes szaladgálósban 4.64-et produkált, és neki még nincs is bent az 5. fokozat fogaskeréktuning. Szóval van itt még lehetőség, bár majdnem mindegy hogy 1000 vagy 1200Ft 100-on. Az enyém a héten már össze lesz rakva, kíváncsi leszek mit produkál így felújítva, mentem már ilyennel, meglepően kellemes, nem kisautós, és nem is amerikásan laza a futómű, ha ehhez a valós 1000Ft/100km körüli fogyasztást számoljuk, szerintem nincsen kérdés. És mint mondtam, nekem se tetszik a külseje.
-
birozoli7800
senior tag
-
birozoli7800
senior tag
válasz
Balupapa #17672 üzenetére
Addig szeretném eladni míg ér valamit. Meg jó lenne már egy picit újabb autó. A vásárolni kívánt autó szánt összeg is eléggé bizonytalan még, mert nem tudom mennyit kapok a mostani vasért.
VW Golf III. 1.4 8V
60LE
1997-es évjarat
198.000 Km
2 légzsák
klíma
szervóSajnos esztétikailag már nem a legjobb. (Látszik rajta hogy nem új autó) A motorháztető színe picit matt a többi karosszéria elemhez képest. (Waxolva egyáltalán nem látszik.) Az első lökhárítón van egy 3 cm-es törés, de alig feltűnő, és sztem pár ezer Ft-ból javítják.
300-350 ezer forintot tudnék még rápótolni ha sikerül eladni a jó öreg golfot.
-
-
-
-
-
-
-
-
AMD Power
titán
válasz
Balupapa #16710 üzenetére
Teszek is.... ezért léptem ki 6 év után a biztos munkahelyemről. Most 30 évesen iskolapadban ülök 2 hónapig, gyakorlatra járok, teszteket írok (Persze 80%-tól megfelelt). stb....
alfa156: Azt nem kérek köszönöm szépen.
bitpork: Eddig nekem is csak olyan autóm volt és olyan is lesz.
-
-
-
-
Rick4
félisten
válasz
Balupapa #16226 üzenetére
Akkom olvasgasd a fórumot, vagy szedjél valamit ha nem emlékszel, a múltkor leírtam, hogy havi 6-7-8 ezer km-nél is elég jól bírtam, szeptemberben lett volna hogy 10 éve büntettek meg, de májusban bemértek 59-cel, 5 ezret fizettem, ennyi.
Ha ezen Te nevetsz, akkor ezzel magadról állítasz ki bizonyítványt... -
-
-
-
-
-
-
Rick4
félisten
-
csiben1
tag
válasz
Balupapa #15383 üzenetére
Azért túlzásnak tartom ezt a fogyasztást.... Egy ilyen 1.4-es motortól vegyesben sztem olyan 7-7.5 liter fogyasztást lehet várni, illetve az olajfogyasztás az meg elég széles skálán mozoghat, de nem hiszem hogy olyan vészes lenne, hogy ne lehessen megfizetni. Illetve ennyi pénzért nem lehet elvárni, hogy tökéletes autót kapjon a vásárló, valami gixer úgyis lesz
-
-
-
Szplöttyy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest