Aktív témák
-
Icewind
aktív tag
válasz
Sas madár #1572 üzenetére
Hát nem tudom, pl a Dell-en maga a bekapcsolo gomb világit, használhatósági és esztétikai szempontból is problémás lehet leragasztani..
Bár persze, minden megoldható, és nem mondtam hogy ez olyan komoly szempont lenne, mindössze csak szimpatikus, hogy a HPnál egyszerüen kikapcsolható ragasztgatás helyett
-
Produkció
senior tag
válasz
Sas madár #1519 üzenetére
én az új LG 26" S-IPS-t ajánlanám neki valami 15k körüli hybrid pinnacle tv tunerral...kb 115k-ból jönne ki nekünk(nagykeres)...de annyit nem szán most ilyesmire a bátyám....max 60-70k körül...így meg esélytelen, kap egy 22"-s moncsit és majd később egy 32" full hd tv-t vagy ezt amit fentebb írtam
-
i are robot
senior tag
válasz
Sas madár #1192 üzenetére
A maximális fogyasztást a legnagyobb fényerő beállításával szokták megadni, meg ha van USB hub/kártyaolvasó/egyéb fogyasztó a monitoron, akkor azok használatával együtt, vagyis ha minden lehetséges fogyasztó a csúcson van. Praktikus használat során ezt nem szokás elérni, vagyis a tényleges fogyasztása a monitornak ennél jóval kisebb lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magisk
- Lexus, Toyota topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest