- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Reac^
őstag
válasz
SaiyanJin #2580 üzenetére
Azt mongya mán el valaki hogy et télleg így van-e? 60-75 hz-es téma. Mert míg a CRT-knél az ionsugár végigment másodpercenként 60-75-x. Addig a TFT-nél ilyen nincs. Állandó fény van, nincs vibrálás.
Nem értem, hogy lehet különbség 60 és 75hz között egy TFT moncsin. Ez a 120hz-es dolog már érthető amit az nvidia csinál 3d szemüveggel...2343BW lett a választás. Ugyanis a 2343NW-nek nincs DVI-ja. És már tudom hogy a 2333SW miért "olcsóbb". Mert 15k:1 kontrasztja van meg "csak" full hd felbontása.
Én nagyon örülök a bszott nagy felbontásnak, elsösorban a HD filmek miatt, másodsorban munkatársam fotosoppol és neki is jó lesz. Ja meg amúgy is a jelenlegi 223BW mellett egy 15" Samsung LCD-t használunk kiegészítőként...
-
Reac^
őstag
ŐŐŐ van 3 kiszemeltem segítsetek:
Samsung
2343BW DVI 16:9 2048x1152
2333SW DVI 16:9 1920x1080
2443BW DVI 16:10 1920x1200Monnyatok már valami pro/kontrát, mert abszolút egy árban vannak és nemtudok dönteni. Valaki próbálta már az új 16:9 eseket? Mert én HD mániás vagyok, ezért inkább azt vennék, de nemtudom gyakorlatban hogy szuperál. Másik, hogy a nagyobb felbontású is 16:9es és bár kicsit nagyobb mint a fullHD felbontás, de ez nem jelent problémát ugye? Nem lesz fekete csíkom full screen-nél?
-
Reac^
őstag
22ről váltanék 24-re, meg is van a kiszemelt, nettón hozzájutok: Samsung 2443NW, erről valami jót/rosszat tudtok mondani?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nyaralás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest