- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Aktív témák
-
szeva000
addikt
B*sszátok meg,nem igaz,hogy ennyira analfabéták vagytok.Én az osztrákoknál HP-t világgarival vettem meg,és sokkal olcsóbban.Most is ugyanúgy lehet kapni,érdekes módon,kint nem mennek az árak a csillagos égig,dőt nem is mentek fel
(node megyek ki ha minden igaz a jövő héten,majd kiderül)
Állítom,ha szétnéznétek,ideszállítva,világgarival is kijönnétek olcsóbban -
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1747 üzenetére
oké,privi,nomeg úgyis akarok mást is
-
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1733 üzenetére
Hali!
Megvam a Care Pack!Most intézi a haverom,úgyhogy 5év ott minden csak a HP-nál elvan írva.Igaz kissé ez most nekem többe kerül,,de mindent elintéz és bizta meglesz így -
szeva000
addikt
[link]
Na,itt egy 2475W kalibrálás HD4850-re
Szaturáció visszavéve 84-re
B:22
C:85
R:242
G:198
B:203 -
szeva000
addikt
válasz
pinnacle #1687 üzenetére
semmi probléma nincs vele,mint említettem csak inkább szőrszálhasogatás
,de a benq-t jobbnak éreztem ebben.Pontosabban a Vista alatt nekem nem tetszik a szövegmegjelenítés,mintha picit homályos lenne.De ez nem monitor hiba,mert XP alatt cleartypetuner nélkül éles a kép,mint a fene
A fura az,hogy a benqn,érdekes módon élesebb volt vista alatt a szöveg.A kalibrálásnak meg mi köze a szövegmegjelenítéshez???
Nyugtasd meg magad,az éjjel én is bekalibráltam az enyémet
végre,1hónap alatt ide is eljutottam
-
szeva000
addikt
válasz
zaragosa #1683 üzenetére
Meg is van az cak az öcsémnél
az én véleményem az,hogy szövegmegjelenítésben jobb,mint a HP,de a fekete egyértelműen világosabb.Bár ezt csak akkor látod igazán,ha a HP-hoz viszonyítod
Egy TN panelhez képest koromfekete
A kontraszt is sztem jobb rajta,nekem pl. a színei is jobban tetszenek.Hiába H-IPS panel van a HP-ban.Kalibráltam,de nekem akkor sem az igazi....node ne gondolj egetverő különbségekre és hibákra.(nagyon jó a HP2475W is és sztem a benq is.Ez tényleg csak inkább valami szőrszálhasogatás részemről
pl. nekem viszont a hp nem zavarja úgy a szemem sötétben(mivel nem sokat volt nálam a monitor,így nem is igazán volt időm állítgatni és próbálni ilyen téren,így lehet csak ezért látom jobbnak a HP-t)
Valaki mondta,hogy a benq-nál van csomó szériahibás...ezt nem tudom,nálam(vagyis az öcsémnél) tökéletesen megy azóta is,semmi sistergő hang meg ilyenek.
Egyedül talán a legalacsonyabb állítható magasság zavarhat kicsit,mert sztem kissé magas úgy is
Inputlagot nem tapasztaltam rajta,de ahogy tesztekben is olvastam olyan 30ms körül van,az meg igen jó eredmény.
Ha lenne időm megpróbálnék rajta egy kalibrálást,de sajna erre nem mostanában fog sor kerülni.Még a HP-m sincs rendesen bekalibrálva időhiány miatt.Sajna a köv 1-2hónapban nem is lesz
,örülök ha esténként feltudok nézni ide legalább.
Ha most a két monitor között kellene döntenem,hogy melyiket vegyem...a benqt-110k-ért vagy a hp-t 150k-ért?no egyértelműen benq a jó ára miatt -
szeva000
addikt
válasz
TrendWatcher #1655 üzenetére
Ez az inputlag teszt baromság,ezt tapasztalatból mondom.A samu 245T és a Dell 2408 is volt kezem alatt és érezhetően más volt,mint a mostani 2475W-m.Pedig ennek az inputlagja kb 20-25ms!No ezeké jóval több,ez tuti.
-
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1651 üzenetére
Hali!
Nah,nagynehezen megszülte a hp,hogy melyik care pack kell a 2475W-hez az 5 éves garihoz.majd du-án küldök egy privit.
Node az osztrákoknak lett igaza
Tök mindegy hol veszed,mert tényleg világgaris. -
-
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1558 üzenetére
Én is szinte ezt a beállítást használom csak brightness:20 és contrast:84
Egyébként mikor mindent kiprüóbálgattam nálam is volt,hogy mintha zöldes lett volna a betű,de nálam a vga szoftveres állítgatásakor jött elő ez a hiba és a sharpness állítgatásakor -
szeva000
addikt
válasz
Icewind #1541 üzenetére
Az öcsémnél ott az FP241W-m,ami már csak volt az enyém
Sztem qrva jó monitor,most is állítom,hogy a színhűsége veri a hp IPS panelét(még nem is voltam nála kalibrálni sem,remélem a télen lesz időm erre is),igaz a fekete nincs ilyen.Ott látni azért a különbséget,de sztem nem olyan vészes. -
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1545 üzenetére
Tee
..és miért nem kapacsoljátok ki a power ledet az osd menüben???
-
szeva000
addikt
válasz
mindfreak #1472 üzenetére
Ezt már említettem mielőtt megvettem a monitort,hogy az angliában élő ismerősöm már akkor ezt mondta,hogy ezek a HP monitorok csak bevezető áron ennyik...Ezért is vettem azonnal az osztrákoktól meg,mert erre számítani lehetett.
Mondjuk az szemétség,hogy pár eladott db után már nálunk emelik az árat,kint hagyták ezt árszintet vagy 2hónapig -
szeva000
addikt
válasz
Vadgesztenye #1443 üzenetére
Az a helyzet,hogy az utángyártott olcsó téntával lehetetlenség bekalibrálni,de még a gyári tintával sem egyszerű és bizta.
Nekem MP530 van, a gyári tintához szinte nem kellettt kalibráció,mert azzal igen jó volt a kép,de mióta az occsó téntákkal tömöm.....jaaaajjjA PP101-el zöld,a kép,a GP-401-el pl szép,de itt is van kis hiba,bár az egy átlag szemmel nézve nem igazán tűnik fel.Itt a papír is döntő dolog,gondolom nem is canon papírokat használsz.
-
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1405 üzenetére
Az OSD controllban tudod eltolni.Az enyém is cseh összeszerelés,de most a hónapot megnem mondom,de nyilván augusztusi ez is
Jah és a Factory resettel vigyázz,a "+" menügomb nyomkodásakor meglepit tud okozni,ha sietszAztál lehet kezdeni előröl a kalibrálást.Én így jártam párszor,mikor sötétben akartam állítani
-
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1400 üzenetére
Nah végre eljutottam odáig,hogy benne van az új VGA
Azért még lehet csinálok 1-2 kalibrálást,de sztem csak a 7vége felé lesz rá idő.
Háát kalibrálás nélkül nekem sem igazán tatszett a képe...sőőőt,még azután sem a vga miatt.
túlszaturáltság nálad?? -
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1384 üzenetére
B+,minek neked ennyi monitor,tááán ezzel tüzelsz???
Ma eljutottam odáig,hogy rászereltem a 4650-re a passzív hűtést: és mi lett?Nem fér be a VGA,a lapon lévő chipset hőcsöves hűtésétől
uh holnap ezen kell agyalnom este
jajj,nemtudsz valakinél egy 6pines tápcsati átalakítók pl molexről a vga-hoz?A szervertápomon nincs,de nem is kaptam itt.akkor gyorsan csinálok én,ha muszáj -
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1370 üzenetére
nah a héten berakom a HD4850-et,aztán lesz egy win reinstall és aztán egy új kalibráció...őőőő..1???
sok
Kíváncsi leszek mi lesz belőle.Csak lenne már 1kis időm foglalkozni órákat a monitorralEgyébként Poplacseknek is feltűnt a túlszaturáltság,nem én vagyok a vak
Nemrég küldtem neki a beállítások mellé egy profilt is.
Remélem azért jobb lesz neki ,mint volt
De símán a színtelítettségből le kell venni,mert sosem lesz tökéletes.Pont amit linkeltem valamelyik nap,az ati kártyával való szaturáció állításról.Ott a 85 körül volt jó nálam is a 100%helyett -
szeva000
addikt
válasz
Poplacsek #1337 üzenetére
R:250
G:202
B:210Brightnness:23
Contrast:85Ezt próbáld ki.Nálam ezzel Delta 1alatt vam a kalibrálás,de sok variációt kipróbáltam már.Majd kiderül mi marad meg,még ez a jövő
.Átlag:0,26
1qrvára idegel a monitorban!A "+"gomb reset is és már sikerült a sötétban többször is elbénáznom és reset lett
,mert nem láthatóak sötétben
itt van 1mentett kalibrálás,ez nam az,de ennél csak már jobb a mostani -
szeva000
addikt
válasz
Vadgesztenye #1303 üzenetére
max pár kalibrált értékkel tudlak segíteni
-
-
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1291 üzenetére
Most a pivot módon akadok még ki mindig,hogy automatikusan miért nem vált,ha átfordítom a kijelzőt
Mintha ez akkora baj lenne
-
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1267 üzenetére
Most értem haza a kölcsönkért 2600XT-vel
.Ezzel már megy a szaturáció és a HUE állítás is
uh mivel mostmár pénzem nincs,így csak valószínű egy 3650-re futja,de én nem is játékra használom -
szeva000
addikt
válasz
i are robot #1263 üzenetére
A 2600XT-n lehet szaturációt meg ilyeneket állítani?Azt tudok kölcsönkérni legalább
-
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1262 üzenetére
Feldobtam a legújabb NV drivert,de gyakorlatilag csak a tv kimeneten tudok színtelítettséget állítani.A DVI-n semmit a gammán,kontraszton,fényerőn kívül...Akkor ez marad egy ideig
-
szeva000
addikt
válasz
i are robot #1260 üzenetére
Majd,akkor lesz jó VGA-m,ha játszani akarok
Node az nem mostanában lesz
De lehet befektetek valami 3650 vagy 3850-be.
ahh már tomm is..az öcsém lenyúlta a benq-t,én meg lenyúlom a VGA-t tőle -
szeva000
addikt
válasz
i are robot #1256 üzenetére
Ez a próba már megvóóót
Sok variációval
Na itt az miről beszélek,úgylátszik nem csak én látom így:
Az utolsó hsz-t,képekkel nézzétek.Az a baj,most ezért vegyek egy ATI VGA-t,mert a szemét nvidián nincs ilyen????
[link] -
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1254 üzenetére
Így van,a custom módban,de ott a 3 színt tudom is állítani és kalibrálni a monitort,de akkor is túl erősek a színek számomra.De azok is az iiyamához képest,nomeg egyértelműen látszik.
A colors menüben van +egy opció amivel a szaturációt lehetne állítani,de az örökké szürke.A qrva NV6600 VGA-n meg nem tudom állítani csak a kontrasztot,fényerőt,élességet -
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1250 üzenetére
Na,előjött a szervízmenü.készenlétből nyomva.LM240WU4 a panel és GIG032 a fw.
Viszont a szaturációt nemtudom állítani.A Color menüben ott van kiszürkítve alapból is,de így sem engedte -
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1250 üzenetére
nah én is így értelmeztem a service menüt,de b*szik bejöbbi
Egyébként próbálkoztam más beállításokkal is,letudtam szedni símán a kéket,de akkor meg a fekete ugrik nagyon fel.
De a szaturációnak mit lehet csinálni??ez így nemjóóóóóó -
szeva000
addikt
na végre
DeltaE1 alá tudtam lőni mindent
[link] -
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1247 üzenetére
hali!
nem bírom a színtelítettséget lejjebb szedni..már szétvet az ideg.
A benq-n legalább nem küzdöttem ilyen bajjal,a szöveg élesség is kitűnő,de az a benq-nál is kiváló volt.Egyedül a feketén vagyok legjobban ledöbbenve.
jaaa..hogy jön elő a szervíz menü??mert mindjárt szétveremamit linkeltél tegnap...akkor ez mi magyarul?mert én szerintem azt csinálom,de csak az OSD menüt sikerült letiltatnom még
-
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1237 üzenetére
hát a telítettség még örök rejtély számomra
nah majd holnap folytatom,ha bírom -
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1233 üzenetére
valahogy előbuherálom én ebben a service menüt
,mert a szaturációt sokallom és ez nagyon is zavar.Ez a b*zi nvidia vga meg nem engedi állítani..vagyis engedi csak semmire nem jó.De láttam már,valamelyik fórumban,hogy ATI-nál működött
-
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1229 üzenetére
Hogy jön elő a servicemenü??az bizta,hogy már a második fw-el kiadott,mert 032 a vége és léttam már 031-es végződésűt.A hp nyilván nem tökölt a javításokon annyit,mint a dell
-
szeva000
addikt
válasz
i are robot #1219 üzenetére
A spyderhez van gyárilag egy colorvision progi,viszont az sem tud ilyen grafikonos ellenőrzést,de ez a BasICColor szoftver sokkal jobb
Én is csak leregeltem és a 14napos verziót használom...egynlőre
mégegy kalibrálást csináltam más kontraszt és fényerőbeállításnál:[link] -
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1216 üzenetére
Most 1valami idegel
A pivot funkció nem akar automatikusan váltani.De lehet nem is tudja
Vagy ez a VGA-n is múlik?
A színek túl erősnek tűnnek nekem,még ezzel is kezdeni kell valamit -
szeva000
addikt
Az LP2475 az első kalibrálás után
:[link]
-
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1198 üzenetére
Hali!
Nah itt ülök az LP2475W előtt,most raktam ösze
Most átnéztem,úgynéz ki,hogy teljesen pixelhibamentes is
Kalibrálni viszont illikkell is
Hétvégén remélem lesz időm és már többet is tudok mondani.1bizta már is,a fekete az tényleg nagyon jó rajta -
szeva000
addikt
válasz
mimi_bacsi #1183 üzenetére
láttál már ebben az országban tisztességes kereskedőt??
küldtem 1privit
-
szeva000
addikt
Na,hogy mindenkinek elmenjen a kedve az itthoni HP monitor vásárlástól
.
Találtam egyet,kapható is....jó sokkért.....[link] -
szeva000
addikt
3év kint.30k-s árelőny???nah az nem száll el egyhamar.Abból az osztrákokhoz jópárszor kilehet küldeni.25euro a szállítás onnan...akkor gondolom innen sem lehet sokkal több.
Kérdeztem az osztrákokat,aztmondták a gar érvényes itthon is,mivel ez HPgari teljes mértékben.De engem nem is érdekel,csak legyen itt a monitor már
Kint megvettem a spyder3Elitet és a monitort össz.180k-ért,ez itthon kb.240k lenne -
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1141 üzenetére
üdv!
Ma kaptam egy igen megbízható emberkétől az infót,hogy itthon min. 160k lesz az LP2475W -
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1123 üzenetére
nah,ma megjött a spyder 3elite
gyors próba volt az iiyamánjó,egyszerűen kezelhető aránylag.Majd megkereslek priviben is,lesz1-2 hülye kérdésem
Ha minden jól megy,jövő héten meglesz a 2475W is -
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1116 üzenetére
110-ért kínálták nekem is a múltkor...én otthagytam...most ha megnézzük,akkor meg bőven megéri a +20k-t a 2475W
vagy???nemmm???ez csak az én gondolatmenetem volt akkor
Még mindig nem jött a kalibráló,node remélem holnap
.Az osztrákok ma szóltak küldik a monitort
-
szeva000
addikt
Ha van 140e monitorra,akkor most tényleg a HP2475W a nyerő.Úgylátom te közel is vagy az osztrákokhoz,kint 530euro körül mozog és 3év gart adnak!
Én is onnan rendelek a jövő héten,ha nem lesz valami csoda és találok itthon,bár nem biztattak semmi jóval itthon október közepéig-végéig -
szeva000
addikt
válasz
i are robot #1065 üzenetére
sztem felejtsd el az árcsökkenést itt.Mivel az euro is emelkedik,dollár is,így esély nem lesz rá...inkább emelkedést tudok elképzelni,de azt nem is sokára
-
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1059 üzenetére
jajj,ma sem utalták a pénzem..kezdek ideges lenni
Ha meglesz(minden igaz a jövőhéten) a colorvision Spyder3 Elite,majd értekezek veled..lehet elpostázom,hogy csináljunk egy összevetést,hogy lássuk mit is tud
Nem hiszem,hogy olyan sok emberkénél szaladgálna ilyen...és azért a 166euróért nagyon barátságos árnak néz ki,főleg az itthoni árakhoz képest.Elvégre majdnem ennyiért adtam el a spyder 3pro-t itthonnade..most hazaérek..benq monitorom sincs
....nézek..nézek..csak nem ittam ennyit
,de nincs
A faszagyerek kis öcsikém eljött és elvitte,mert tönkrement a monitorja...nem ám az iiyamát vitte volna el.....Csak az a baj,amit ő még elvitt......vissza nem jött
-
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1052 üzenetére
hmmm...nézdcsak ezt a feketét a hp-n(most küldte át a haverom,a másik valami nec moncsi de már nem emlékszem melyiket mondta)
[link]
-
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1050 üzenetére
kint meg 3évet adnak a HP-ra és teljeskörű
-
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1047 üzenetére
cak azt nem értem...hogyan 1év a gar náluk
Sokmindenben nagyon olcsók...de a magyar garitól már rettegek....és sajna van is okom rá.
Kint nem szarakodnak,segítenek....ha visszaküldesz valamit,nem problémáznak...mikor jutunk mi erre a szintre?? -
szeva000
addikt
válasz
i are robot #1044 üzenetére
A németeknél 500euro,az osztrákoknál olyan 530körül...az a baj úgyvolt,hogy megyek ismét ki 20-a után,de változott a terv így rendelős lesz a monitor...Én már többször renseltem kintről(osztrák,német azt az ügyintézést ne hasonlítsd egy magyarhoz
..nem egy kategória.)küldök egy privit
-
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1043 üzenetére
főleg ha tényleg s-pva panellel kiadják és az jut ide,mint mindig mindenből a rossz
hmmm...ha belinkelem a hp tesztet a dell fanok topikjába.... -
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1040 üzenetére
Jajjj...bakker...majdnem vettem a 7végén egy 245T-t...(occsón jött volna,igaz használt volt)addig nézegettem,hogy megilyedtem a vételtől
...szerencsémre
-
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1039 üzenetére
csak utalnák már a pénzem
azonnal rendelnék is németből egy LP2475-öt
...az a fasza,hogy az euro meg megy fölfelé
De ha tudnám biztosra,hogy itthon 2hét múlva lehet 130k körül kapni kiskerben,akkor várnék....de sztem ez csak álom lesz ebben az országban,hogy 500euroért adják nálunk -
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1037 üzenetére
Ha azt nézzük,hogy ez a monitor kint 500euro,a dell az új reviziós 2408-at meg olyan 650euro környékén adja....akkor asszem nem sokat kell gondolkodni.
azért tényleg szörnyű a dellnél input lag -
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1032 üzenetére
Háát csak nem hazudott a haverom az este
,itt igaz 25ms-nak írják az input lagot,de így is kiváló eredmény
-
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1034 üzenetére
Nah...most értem haza és máris találtam egy komolyabb tesztet a 2475-ről
[link] -
szeva000
addikt
válasz
old_artist #1032 üzenetére
-
szeva000
addikt
Itt a HP LP2475 input lag tesztje...ezt asszem sosem éri el a dell...
Test 1: The HP is on average 18,7 ms behind the Iiyama CRT.
Difference in ms per photo taken:
15, 16, 0, 16, 31, 15, 0, 31, 31, 16, 32, 31, 16, 16, 15, 31, 16, 15, 16, 15Test 2: The HP is on average 21,5 ms behind the Iiyama CRT.
Difference in ms per photo taken:
0, 16, 32, 32, 31, 15, 31, 16, 16, 15, 47, 15, 16, 31, 16, 16asszem el is dőlt,hogy rendelek is a németektől gyorsan egyet a héten
-
szeva000
addikt
válasz
old_artist #951 üzenetére
Ha lesz pénz,úgyis eizo lesz
,ha meg nem,akkor muszáj lesz ezek mellett döntenem vagy esetleg a dell 2408WFP mellett.2Benq-t már azért sem akarok,mert szeretném összehasonlítani azért őket,ha lesz is rá időm
De ha kintről tudok szerezni 500euro körül LP2475-öt,amire nagy az esély,akkor lehet az lesz az S-IPS panel miatt.
De mint mondottadvárni kell picit,hátha lemennek az árak
-
szeva000
addikt
válasz
donpeter84 #948 üzenetére
Jah,én láttam az osztrákoknál.Csak megnézni tudtam,éppen ment 1db mutatóba,de szerintem bőven megéri azt az 500eurot amennyiért kint adták.Ha jól emlékszem kint annyi volt.Még én is agyalok a másik gép mellé egy 24"-os monitoron és lehet ez lesz belőle a végén.Vagy egy Eizo S2431W vagy egy Belinea 2485S1W.Még kérdőjeles,mert lehet az eizo árkülönbségén inkább egy kalibrálókészüléket veszek
-
szeva000
addikt
Huuu.ma láttam az ismerősünknél egy Belinea 2485 S1W-t...egyszerűen qrva jó!A fekete az fekete,a színei csodásak,Gyorsan kipróbáltan rajta a cod-t,ott sem találtam kivetnivalót benne
Csak azoknak ajánlom,akik a Dell moncsin agyalnak,mert úgy tudom kb 1árban vannak.Egyértelműen tuti vétel sztem. -
szeva000
addikt
szerintem nincs..én már nézegetem majd 2hete őket...bizta nincs.De nagyon úgylátom...akármelyiket is nézem,hogy az iiyama VMPro-m színeit egyik sem tudja utánozni.A héten láttam 1 dell2408-at..hát nem estem hasra a színeitől,fekete az szép
,sajna benq-t nemtudom megnézni sehol
,de sztem nekem is ez lesz.
-
szeva000
addikt
válasz
Hedgehanter #655 üzenetére
ezen én is agyaltam,mert pont szinte fele lenne,de 1szer akarok költeni és nekem nem is játékra kell..hanem inkább a fotók miatt kellene..uh nem hiszem,hogy egy TN panel ennyire jó lenne....sztem...
Bár nem hiszem,hogy az FP241W is a mostani iiyama diamontron csöves crt moncsimmal felveszi a versenyt...inkább ettől félek igazán
-
szeva000
addikt
válasz
old_artist #656 üzenetére
hááát az a 158k ami próbálható...nem éri meg nekem..az már sok:S A benq 137klenne,ez is már nagyon határeset anyagilag..sztem az is lesz,de már találtam 2408-at 142k-ért...még agyalok rajta
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Netfone
- Autós topik
- OpenMediaVault
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- Samsung Full HD LED Monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest