- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Icewind
aktív tag
Az alsó/felső fekete sávot tudom, írtam is h az nem a monitor gondja, az oldalsóval volt gond de már ok
Az oldalt köszönöm, mintha már találkoztam volna vele valaha, de nem volt meg, tényleg hasznos, most mehet is a kedvencekbe
Hm.. hát akkor talán a led még megúszhatja a leragasztást egy frissebb verzioval? Vagy ez egy szándékos változtatás ami így is marad? -
clayman
aktív tag
Hát kis felbontáson be tudom állítani, akkor viszont simán kidobja minden 5. képkockát, a maradékot meg 60Hz-en jeleníti meg (4/5 * 75 = 60). Szal azzal nem nyerek semmit, sőt, még rosszabb is.
Natív felbontásban pedig eddig 3 videokarival próbáltam, 2 ATI, 1 nVidia, egyikkel se ment, de még csak meg se engedte, hogy 75Hz-re állítsam. Próbáltam DVI-n, HDMI-n és DisplayPort-on is. Most ATI kari van nálam, ha jól értem, amit írsz, nVidiára vonatkozik, így nem tudom kipróbálni.
-
mindfreak
őstag
Ez alapján a NEC játékra nem ajánlott! Szerintem valami más után keresgélj. HP LP2475w vagy a BenQ FP241W, amit most az A4Team-nél nagyon jó áron adnak!
-
old_artist
addikt
Üdv!
Még mikor szeptemberben megjelentek az első külhoni topikokban a HP LP2475W-vel kapcsolatos felhasználók "értekezései", akkor minha azt olvastam volna, hogy többen is kifogásolták a DVI-n való különböző "képhibákat", s most, hogy említetted a 2 DVI cserélgetését, ott is valami hasonlót írtak (már meg nem találom, pedig most kerestem/keresgéltem, de ha megtalálom linkelem), hogy az újabb VGA-kkal valahogy problémás volt a megjelenítése, viszont ha D-sub-ra rakták, akkor megszűnt minden probléma! Sőt, ha DisplayPort-on kötötték össze a monitort az új VGA-kkal, akkor se volt semmi gond a kijelző megjelenítésével, s mivel ezt a lehetőséget is kipróbáltam (egy ismerős gépével), a DisplayPort-on sokkal kifinobultabban láttam a színeket is, sőt 75Hz-en!
A régebbi VGA-kkal, mint az nVidia 8xxx és az ATI 3xxx-ekkel nem volt gond a képi megjelenítésekben DVI-n, s mint, hogy nekem is nVidia 8800GT van, ezért nem veszek észre jelenleg semmilyen képi "elszíneződést" vagy "foltosodást"!
szvsz nem panel hibáról van szó, hanem valami képi megjelenítési hibáról, de majd egy másik szg. VGA-jával is megpróbálom, sőt újabb típusúakkal is, ha lesz lehetőségem rá!mod: Igen, ha megváltoztatjuk bármelyik porton való üzemeltetést, akkor bizony az icc-profilt ne felejtsétek el újra hozzáadni a ColorManagement-be!
Aktív témák
Hirdetés
- Fúziós energiát vásárol a Google
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged